U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Vec vas je pun kurac svima..
Kao oni kenjavci u uljaniku , primali bi placu ali bi bili na bolovanju i u strajku. Neka odu vani raditi. Al to ne bi jer se vani radi, ne mozes biti na bolovanju mjesecima.
Znaci zakljucili smo, place u hr su bolje nego kod ovih tigrova okruzenja . Suti i radi za 1000 ili tornjaj van..
vili40- Posts : 11075
2015-08-02
:)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Kao oni kenjavci u uljaniku , primali bi placu ali bi bili na bolovanju i u strajku. Neka odu vani raditi. Al to ne bi jer se vani radi, ne mozes biti na bolovanju mjesecima.
Znaci zakljucili smo, place u hr su bolje nego kod ovih tigrova okruzenja . Suti i radi za 1000 ili tornjaj van..
Glava boli..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jesam ti objasnio da se seli trbuhom za kruhom a ne radi žena i politike ?kaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Ja u deset godina nisan uzeja dan bolovanja na poslu.
Još ćetee vi mene gledat.
Ja san ti nešto ka Šešelj kad je onima u Hagu reka : Možete samo da me ubijete a onda će i moj grob govoriti protiv vas.
Ingeligentan , uporan ,zlopamtilo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ali ako ćeš se kandidirati za predsjednicu imaš moj glas,takva nam treba.A i ako ti treba isti takav zovi pa nećemo premještati tih par dasaka od ureda nego ćemo mlatiti sve pred sobom.Zašto?Jer su glasali za to.kaya wrote::)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Glava boli..
vili40-
2015-08-02
are you sure? ja bi bila liberalna i dala svima svima svašta dok ne ustanem na lijevu, onda bi bilo streljanja i povratka smrtne kazne.vili40 wrote:ali ako ćeš se kandidirati za predsjednicu imaš moj glas,takva nam treba.A i ako ti treba isti takav zovi pa nećemo premještati tih par dasaka od ureda nego ćemo mlatiti sve pred sobom.Zašto?Jer su glasali za to.kaya wrote::)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Glava boli..
Last edited by kaya on 30/4/2019, 13:57; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
Ja sam ustao u jedan sat popodne tj maloprije.
Cijelu noć sam proučavao Kazastan i zašto u Splitu otvaraju počasni konzulat i zašto je Mateo Tramontana počasni konzul.
Brodotrogir
Danko Končar
Izgleda da ćemo uvozit Kazastance
Cijelu noć sam proučavao Kazastan i zašto u Splitu otvaraju počasni konzulat i zašto je Mateo Tramontana počasni konzul.
Brodotrogir
Danko Končar
Izgleda da ćemo uvozit Kazastance
2014-04-11
Hdz i krupni kapital
Danko Končar brodogradna
Mateo Tramontana je direktor Brodotrogira i sad je počasni konzul Kazastana u Splitu
65 tisuća radnih dozvola
Uvozit ćemo Kazastance
Danko Končar brodogradna
Mateo Tramontana je direktor Brodotrogira i sad je počasni konzul Kazastana u Splitu
65 tisuća radnih dozvola
Uvozit ćemo Kazastance
2014-04-11
treba gledati standard i kupovnu moć kompletnog stanovništvakaya wrote:vili40 wrote:Bili su daleko iza nas, a sada im je u zadnje 2 godine plaća porasla dvostruko!
Osim što je Hrvatska gospodarski zaostala za gotovo svim srednjoeuropskim državama, uskoro bi je one mogli prestići i po životnom standardu. Naime, plaće u Hrvatskoj rastu dva do tri puta manjom brzinom nego plaće u državama koje su prije tridesetak godina bile daleko iza nje.
U Hrvatskoj u prošlih pet godina plaće su nominalno rasle po stopi od oko četiri posto. Međutim, u Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj plaće rastu od 8 do 15 posto godišnje, piše Novilist.hr. Naglom rastu plaća u tim zemljama sigurno su pridonijele visoke stope gospodarskog rasta, no pravi je razlog u činjenici da Poljska, Mađarska, Češka ili Rumunjska žele svojim ljudima omogućiti viši standard života i tako ih zadržati u domovini. Dobar primjer pruža Rumunjska u kojoj bruto plaće rastu već dvije godine po stopi većoj od 15 posto, ponajprije u javnom sektoru. Na ovaj način vlada u Bukureštu sprečava bijeg stručnjaka i kvalificiranih ljudi u razvijene zemlje. Iako ju je Europska komisija nedavno upozorila da će zbog široke ruke prema zaposlenima povećati proračunski deficit i javni dug, Rumunjska vlada ovim mjerama poručuje da joj je prioritet spašavanje vlastitih ljudi, gospodarstva i javnih službi.
Prosječna neto plaća u Rumunjskoj početkom ove godine popela se na oko 620 eura, što je oko 50 posto više nego prije dvije godine. Samo prošle godine plaće medicinskog osoblja, nastavnika i profesora skočile su oko 30 posto, prema Romania Insideru. Budući da se osjetio i manjak građevinskih radnika, njihove su plaće početkom ove godine skočile za 40 posto, zahvaljujući osjetnom povećanju minimalne plaće. Bruto plaće građevinskih radnika istodobno su porasle samo 13 posto jer se vlada odrekla dijela poreza. Bruto plaće u Mađarskoj u prošlim su dvjema godinama rasle po stopama od 12 posto, dok u Češkoj bruto plaće već dvije godine rastu po stopama od oko 8 posto, a u Poljskoj od 7 posto.
Prosječna neto plaća u Poljskoj iznosi oko 870 eura, što je za samo 10 eura više nego u Hrvatskoj, no valja napomenuti da poljske obitelji već više od tri godine dobivaju od vlade oko 115 eura mjesečno po svakom djetetu nakon prvorođenog.
https://www.vecernji.hr/vijesti/ako-ovako-nastavi-hrvatsku-ce-uskoro-po-visi-placa-prestici-sve-srednjeeuropske-zemlje-1316116
Hrvatska ima bolje place nego ovi tvoji nabrojani;
prosječna bruto plaća u Hrvatskoj u prošloj je godini iznosila 1.029 eura
Slovenija 1.584 eura,
Češka (1.020 eura),
Poljska (979 eura),
Slovačka (911 eura)
Mađarska (845 eura),
Rumunjska (643 eura)
Bugarska (486 eura).
Tako da manje kenjajte . Kako ima vece place ne znam al ima..
koliko ih brojčano radi za crkavicu, koliko uhljeba
ne prosjek plaće
stvaranje krive procjene
2014-04-16
Hrvati mogu u Njemačku a ode će doći radit Kazastanci
Daš sto tisuća radnih dozvola i Danko Končar uvozi Kazastance
Daš sto tisuća radnih dozvola i Danko Končar uvozi Kazastance
2014-04-11
Mortalkacatabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:Podrška iseljavaju
Bosansko - vlaski čardak dolazi svom kraju
Pa ako se svi iselimo tko će financirati uhljebe parazide branitelje bosančerose i sl. domoljube,?
Oh wait
Ona će iz jedne ribe naoraviti riblju juhu za milijun ljudi
Kazastan želi razvijati brodogradnju. Treba im znanje.
Sad će Kazastanci dolazit na praksu i rad u Hrvatsku.
Uskoro će Trogir bit preplavljen Kazastancima.
To je vam je kapitalizam.
2014-04-11
Eto spali ste na to da kad se isprazni Balkan Hrvati su već našli jeftinu radnu snaguRayMabus wrote:Kazastan želi razvijati brodogradnju. Treba im znanje.
Kazastan ni više ni manje nego sibirska pustinja i kad dođu ovamo nećeš in moć ni lopaton otirat nazad u tu vukojebinu odakle su došli.
2014-04-11
I zato molite Boga da se šta prije desi novi islamistički napad u Njemačkoj i dođe Hitler na vlast.RayMabus wrote:Eto spali ste na to da kad se isprazni Balkan Hrvati su već našli jeftinu radnu snaguRayMabus wrote:Kazastan želi razvijati brodogradnju. Treba im znanje.
Kazastan ni više ni manje nego sibirska pustinja i kad dođu ovamo nećeš in moć ni lopaton otirat nazad u tu vukojebinu odakle su došli.
Ja znam da oće jer iman podatke iz budućnosti samo ne znam točnu godinu al vrlo brzo.
Prvo triba maknit Merkel.
2014-04-11
Kad Ray nesto pametno smisli to je tak pametno da nitko nema sta dodati
Bravo Ray genije
Bravo Ray genije
Neman ja šta smislit. Ja san cilu noć proučava Kazastan i zašto baš to šta ovaj priča :Sora wrote:Kad Ray nesto pametno smisli to je tak pametno da nitko nema sta dodati
Bravo Ray genije
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/601226/veleposlanik-kazahstana-tolezan-barlibajev-ocekujem-da-nasa-trgovina-s-hrvatskom-brzo-poraste-deset-puta
2014-04-11
Problem ne leži u Kazastanu nego Plenkovicu i bilo kome tko daje 65 tisuća radnih dozvola svima naokolo a onda sere o tome kako je veliki domoljub
Da vole novčanice
I nije ih brige šta će demografski razjebat državu
To je sistem koji mora puknit a kad pukne bit će jao jao
Da vole novčanice
2014-04-11
Da, pa sta? I njemacka daje 550 000 radnih dozvola . Tko voli nek izvoli.RayMabus wrote:Problem ne leži u Kazastanu nego Plenkovicu i bilo kome tko daje 65 tisuća radnih dozvola svima naokolo a onda sere o tome kako je veliki domoljub
Da vole novčanice
Neka dodu kazahstanci, vjerojatno ce biti produktivniji od domacih kenjatora.
Ja bi im dala miljon radnih dozvola.
2015-08-15
Do kada ?kaya wrote:Da, pa sta? I njemacka daje 550 000 radnih dozvola . Tko voli nek izvoli.RayMabus wrote:Problem ne leži u Kazastanu nego Plenkovicu i bilo kome tko daje 65 tisuća radnih dozvola svima naokolo a onda sere o tome kako je veliki domoljub
Da vole novčanice
Neka dodu kazahstanci, vjerojatno ce biti produktivniji od domacih kenjatora.
Ja bi im dala miljon radnih dozvola.
2014-04-11
2014-04-11
pa nije baš, dobro je sve rekla :)vili40 wrote:netko se digao na lijevu nogukaya wrote:Pa odseli onda trbuhom za kruhom. Ili zacepi.
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
Page 6 of 16