Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
Page 1 of 1
Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/di-su-pare-sef-austrijskog-hdza-lani-skupljao-novac-za-vodotoranj-ali-vukovar-ga-nije-dobio/971136.aspx
Guest- Guest
Re: Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
Pa zagubilo se usput negdje...
Guest- Guest
Re: Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
Nisu oni krivi...to je jednostavno skupina ljudi s posebnim potrebama i kleptomanskim porivima koje oni jednostavno ne mogu kontrolirati... držim da bi nekakav humani nadzor nad istima doista pomogao... Ne treba ih nipošto osuđivati...
darth_vader-
2014-04-17
ni to valiža šoldov.
to je ček, komadić papira, to se lako zametne
2014-04-16
tocno..jos od mesketa, dvostrukog predsjednika..;-)aben wrote:ni to valiža šoldov.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma dajte nemojte čovjeka zajebavat za tu neku siću. Agrokorov gušter je zagubio po offshore računima točno milijun puta toliko pa ga nitko ne dira u njegovih 7000 m2. Što ste takve sitne duše?
Nisu sitne duše, samo crni dusi. Zblesira ih to što je Mesić i antifa, dže treba, i fašist kad ne treba.
Guest- Guest
Gdje su forumski kozojebi? Ovo je njihov čovik hehe pare za vukovar potrošio na kurve i koku
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Gdje su forumski kozojebi? Ovo je njihov čovik hehe pare za vukovar potrošio na kurve i koku
inate se. neće ti doć za inat.
Guest- Guest
eno ih na temi "čardak ni na nebi ni na zemlji" - spamaju o tome da Hrvatskom vlada neka "komunistička zavjera koja želi uništiti Hrvatsku" , da je spasenje jedino u HDZu, uhljebima, novim porezima, i katoličkoj uljudbiasilovski wrote:Gdje su forumski kozojebi? Ovo je njihov čovik hehe pare za vukovar potrošio na kurve i koku
Guest- Guest
Ako je lopov, naš je državotvoran...:)
Jebala vas jugoslavija, zar ne vidite da se udba i jugozvijeri raspojasali :D
Jebala vas jugoslavija, zar ne vidite da se udba i jugozvijeri raspojasali :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sutra mu plenky napravi wedgy , izbori su jbg.
bandinjo je jucer pola holdinga primio u stalni radni odnos
bandinjo je jucer pola holdinga primio u stalni radni odnos
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Austrijski HDZ???
Jesu li austrijski policajci normalni???
Jesu li austrijski policajci normalni???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
cijela Austrija i niti 10 hiljada Evra...
meške vrati se, izmi i postotak, pa ovo je jebena bruka...i to su ti domoljubi iz inozemstva...od sramote ja ovo ne bih ni prijavio
meške vrati se, izmi i postotak, pa ovo je jebena bruka...i to su ti domoljubi iz inozemstva...od sramote ja ovo ne bih ni prijavio
2014-04-15
Ovaj Vukovar razvlace ko zvakacu gumu...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pametno, ne želi bit Hrvat besplatno. Ja sam budala, a ne on.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» još jedan I2b domoljub uhvaćen kako krade naše pare..Apartmani Rafael Boban
» Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Mladi HDZovac od 22godine domoljub već vlasnik jednog hotela(do 40 biti će bogatiji od Todorića) čestitao Srbima Božić :D
» U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
» Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
Page 1 of 1