U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
A 'rvati su spartaci kad je u pitanju ukrast..nema vas vecih heroja na svijetu..tako da dans u Cro nemresh biti domoljub ako nisi neshto mazno..I ne kurchi se mojim korijenima..pizda vam materina:lopovska:))
Guest- Guest
Mislim da masa ljudi ne zna svoja prava kad su u pitanju godišnji odmori.RayMabus wrote:Imaju petnajst dana godišnjega i onda dva puta godišnje uzimaju bolovanje
Svaki radnik ima pravo na minimalno 20 radnih dana godišnjeg odmora.
Trebalo bi po pravilu dodati (dodatne) dane na godine radnog staža, ali kako to nije zakonska obveza (kao ni božićnica ) u privatnom sektoru je ta praksa vrlo rijetka. Uglavnom je upražnjavaju u javnom sektoru.
Ako radnik nije radio cijelu godinu u toj firmi, ima pravo koristiti 1,5 dana x broj mjeseci koje je radio.
Nekad je bilo da si imao pravo nakon pola godine rada, a sad je to stvar dogovora s poslodavcom.
Ukoliko je radnik prijavljen na manje od 8 sati dnevno (recimo da radi 4 sata dnevno) ima pravo na puni godišnji odmor, ne na pola.
Svaki poslodavac mora osigurati radniku 2 tjedna godišnjeg neprekinuto, što je zapravo 10 radnih dana. Ostatak godišnjeg mu može rascjepkati ovisno o potrebama firme.
Stari godišnji se mora iskoristiti do kraja lipnja tekuće godine, inače propada (ili se dogovori o isplati umjesto korištenja).
Guest- Guest
Takvi ljudi se na italijanski zovu PirgoRabarbara wrote:Noor wrote:ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavikaya wrote:
A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba raditi , tu ne rade a traze placu.
Pola ih nema na poslu od kad je počelo ljepše vrijeme.
Uglavnom su bolovi u kralježnici "razlog" bolovanju, ali imaju i dugih "bolesti" na lageru (ako ne upali to sa kralježnicom).
Taki ti zaraze cili firmu jer onda ovi drugi krenu s Ako može on mogu i ja i na kraju sranje nitko ne radi osin nas koji smo ono radnici
Nema milosti prema takvima u firmi ako se pojave
Da je to moja firma takvima bi bilo samo rečeno od strane mene : sad si to napravija a drugi put kad napraviš nemoraš se ni vraćati
Tija je mene direktor stavit za poslovođu samo šta ću se ja zajebavat s nekim kad mu ne mogu dat otkaz
Daj mi slobodne ruke pa ću ti vodit firmu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da točno.Rabarbara wrote:Mislim da masa ljudi ne zna svoja prava kad su u pitanju godišnji odmori.RayMabus wrote:Imaju petnajst dana godišnjega i onda dva puta godišnje uzimaju bolovanje
Svaki radnik ima pravo na minimalno 20 radnih dana godišnjeg odmora.
Trebalo bi po pravilu dodati (dodatne) dane na godine radnog staža, ali kako to nije zakonska obveza (kao ni božićnica ) u privatnom sektoru je ta praksa vrlo rijetka. Uglavnom je upražnjavaju u javnom sektoru.
Ako radnik nije radio cijelu godinu u toj firmi, ima pravo koristiti 1,5 dana x broj mjeseci koje je radio.
Nekad je bilo da si imao pravo nakon pola godine rada, a sad je to stvar dogovora s poslodavcom.
Ukoliko je radnik prijavljen na manje od 8 sati dnevno (recimo da radi 4 sata dnevno) ima pravo na puni godišnji odmor, ne na pola.
Svaki poslodavac mora osigurati radniku 2 tjedna godišnjeg neprekinuto, što je zapravo 10 radnih dana. Ostatak godišnjeg mu može rascjepkati ovisno o potrebama firme.
Stari godišnji se mora iskoristiti do kraja lipnja tekuće godine, inače propada (ili se dogovori o isplati umjesto korištenja).
No ovdje su znali i to.
Firma je uredna bila po tome , plaća na vrijeme i poštivanje godišnjega.
I onda mi ovi glume Pirgo.
2014-04-11
Jebo te svi su navalili na neradnike a sto je sa tisucama ljudi kojima nije isplacena placa po godinu dana..Gdje je tu drzava ...jebla vas ona..I onda kada mi netko kaze borio sam se za Hrvatsku....ma borio si se majmune za divlji kapitalizam..
Guest- Guest
Samo debili rade a nije im plaćeno.frka wrote:Jebo te svi su navalili na neradnike a sto je sa tisucama ljudi kojima nije isplacena placa po godinu dana..Gdje je tu drzava ...jebla vas ona..I onda kada mi netko kaze borio sam se za Hrvatsku....ma borio si se majmune za divlji kapitalizam..
To su kreteni.
Ne žalit kretene.
Takvi koji rade bez plaće jebu normalni narod
2014-04-11
Sjećaš li se kako smo se Česima, a da ne govorim Slovacima, smijali...Sad će se oni nama smijati.pismejker wrote:Prosjecna placa u Japanu 5000 Dolara...nema to veze Longi,ono sto se zbraja su zivotni troskovi..u Japanu za 1000 dolara dobijes minimalisticki goli jednosobni stančić..RayMabus wrote:Prosječna neto plaća u Hrvatskoj : 860 eura
Prosječna neto plaća u Rumunjskoj : 620 eura
Normalno da imaju snažaniji rast plaća kad su radili za kikiriki i to manji nego u Hrvatskoj.
Isto tako Rumunija i Bugarska imaju bitno manje zivotne troskove,a nekako sumnjam da imaju birokraciju velicine jedne Svabije..
dakle,kad zbrojis i oduzmes,Bugari i Rumunji ce uskoro jako bolje zivjeti nego Hrvati..
I japanci su radili za kikiriki,dok ekonomija nije ojacala,Kinezi isto,a pogleci ih sada..
red wolf-
2016-02-10
Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Paš vidit šta će ti se desit
Primlarija san cili kafić u Zagrebu , mater krvnički prituka i iznacija iz kuće.
Aj nemoj mi olatit zarađeno.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Doduše mogu shvatit da kasniš no idući misec to odma podmiri.
Nisan se ja ode inkarnira da me ti praviš budalon.
Letit ćeš kroz prozor.
Primlarija san cili kafić u Zagrebu , mater krvnički prituka i iznacija iz kuće.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
red wolf-
2016-02-10
Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Tako mene jedan put pamdurija zaustavila pesto kuna kazne nisan je tija platit na kraju nisan kažnjavan dvi godine zastare i neplaćaš
Znaš šta san ja napravija kad san doša doma ?
Općina stavila uličnu rasvjetu i bez mog pitanja bužali vide na mojoj kamenoj kući
Fino šipka a ja fizički jak to je šipka od sro kila
Samo otvorija ponistru i jednom rukom to potega
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
2014-04-11
Građanski buntRayMabus wrote:Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Tako mene jedan put pamdurija zaustavila pesto kuna kazne nisan je tija platit na kraju nisan kažnjavan dvi godine zastare i neplaćaš
Općina stavila uličnu rasvjetu i bez mog pitanja bužali vide na mojoj kamenoj kući
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
Zapalit ću vas.
2014-04-11
A jesi li i zatezne kamate platio?RayMabus wrote:Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
red wolf-
2016-02-10
U simboličnom smislu?...Zapalit ćeš naš duh inspirirajući nas idealima Galaktičke federacije?RayMabus wrote:
Građanski bunt
Zapalit ću vas.
red wolf-
2016-02-10
Kome ?red wolf wrote:A jesi li i zatezne kamate platio?RayMabus wrote:Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
Otvorija ponistru , izvuka ruku sa šipkom od sto kila , zamanija i zatvorija ponistru.
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
2014-04-11
Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?RayMabus wrote:Kome ?red wolf wrote:A jesi li i zatezne kamate platio?RayMabus wrote:Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
Otvorija ponistru , izvuka ruku sa šipkom od sto kila , zamanija i zatvorija ponistru.
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
red wolf-
2016-02-10
Jokred wolf wrote:U simboličnom smislu?...Zapalit ćeš naš duh inspirirajući nas idealima Galaktičke federacije?RayMabus wrote:
Građanski bunt
Zapalit ću vas.
Anđeoska hijerarhija
Demoni su anđeli
2014-04-11
Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).red wolf wrote:Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?RayMabus wrote:Kome ?red wolf wrote:A jesi li i zatezne kamate platio?RayMabus wrote:Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žuljRayMabus wrote:Pokušaj meni ne isplatit plaću a odradija san ti.
Glava o zid odma.
Koga ti zajebavaš.
Letit ćeš kroz prozor.
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Policija je na državnoj plaći.
Uzmeš meni pesto kuna ( šta nisu na kraju jer neman prije ni posli prijava pa zastara ) uzmen i ja tebi.
Ja ću ti napravit veće sranje.
2014-04-11
Ma zezam se ja, nisi ti uopce neradnik , ja mislim da si ti ok jedino jbg imas dijagnozu pa odmaras privremeno :)RayMabus wrote:Pa ja ne volim te neradnike znaš. Svako malo bolovanje otvore. Da je bila moja firma bili bi jednom upozoreni a drugi put je Nemoraš se ni vračat.kaya wrote:P. ti materina neradnicka , odi radit.
Toliko cu ga izluditi da ce se zaposliti na kraju
:)
Od nekoga tko u deset godina nema ni dana bolovanja očekuj taki režim.
Pa idi u Njemačku. Radija san i ja dvi godine u pilani u Italiji. Pa radi malo.
No problem je šta ja san ja diga sidro prije dvi godine.
Neće da mi digne plaću.
E pa sad ćeš je dignit.
I platit ćeš i kamate.
U nukleranoj elektrani te ne bi zaposlila to je sigurno a ovako negdje drugdje bi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, točno.RayMabus wrote:Jokred wolf wrote:U simboličnom smislu?...Zapalit ćeš naš duh inspirirajući nas idealima Galaktičke federacije?RayMabus wrote:
Građanski bunt
Zapalit ću vas.
Anđeoska hijerarhija
Demoni su anđeli
red wolf-
2016-02-10
samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.RayMabus wrote:Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).red wolf wrote:Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?RayMabus wrote:Kome ?red wolf wrote:A jesi li i zatezne kamate platio?RayMabus wrote:
Ja san ti veliko zlo kad mi staneš na žulj
Sve palo na pod
Pet tisuća kuna štete
Oćeš na meni zarađivat ?
Aha
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Policija je na državnoj plaći.
Uzmeš meni pesto kuna ( šta nisu na kraju jer neman prije ni posli prijava pa zastara ) uzmen i ja tebi.
Ja ću ti napravit veće sranje.
red wolf-
2016-02-10
Ja san ti atomsko biološko nuklerana obrana u vojsci.kaya wrote:Ma zezam se ja, nisi ti uopce neradnik , ja mislim da si ti ok jedino jbg imas dijagnozu pa odmaras privremeno :)RayMabus wrote:Pa ja ne volim te neradnike znaš. Svako malo bolovanje otvore. Da je bila moja firma bili bi jednom upozoreni a drugi put je Nemoraš se ni vračat.kaya wrote:P. ti materina neradnicka , odi radit.
Toliko cu ga izluditi da ce se zaposliti na kraju
:)
Od nekoga tko u deset godina nema ni dana bolovanja očekuj taki režim.
Pa idi u Njemačku. Radija san i ja dvi godine u pilani u Italiji. Pa radi malo.
No problem je šta ja san ja diga sidro prije dvi godine.
Neće da mi digne plaću.
E pa sad ćeš je dignit.
I platit ćeš i kamate.
U nukleranoj elektrani te ne bi zaposlila to je sigurno a ovako negdje drugdje bi.
Mislim da bi baš mene zaposlila u nuklearnij centrali.
Ima da nam svijetle oči u mraku.
Dođi mali terorista pa čemo da svijetlimo.
Lud se boji još luđega.
Ne bi niti jedan terorista od straha to napao.
2014-04-11
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
Page 8 of 16