...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
Nevažan detaljkaya wrote:- kada ste zavrsilo skolu?n_razbojnik wrote:-Koju školu ste završili?
-Iskreno ne mogu se sada sjetiti
- prije 13 godina.
- ali tada ste imali 12 godina !
:)
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
sine ne smiješ pušiti u 5 razredu!!! Ali tata i ti si pušio u 5om razredu! je sine ali sam ja tada imao 17 godina!
tre wrote:sine ne smiješ pušiti u 5 razredu!!! Ali tata i ti si pušio u 5om razredu! je sine ali sam ja tada imao 17 godina!
2014-12-30
Postavlja se pitanje koliko često HZZO kontrolira koncesionare koji su zapravo privatnici. Da je on zaposlenik doma zdravlja, gotovo da nema izgleda da bi se takva jedna osoba koja nema adekvatne uvjete (op.a. Veronika Pecolaj) mogla zaposliti u takvoj ordinaciji. To je ona lošija strana privatizacije
ako se privatizira zdravstvo bit će jeftinije
Guest- Guest
svakako, onda nebi 1300 ljudi liječila Pecollaj, nego onih par što vjeruju u dostatnost sode bikarbone, sungazinga i rakije natašteslobodan wrote:Postavlja se pitanje koliko često HZZO kontrolira koncesionare koji su zapravo privatnici. Da je on zaposlenik doma zdravlja, gotovo da nema izgleda da bi se takva jedna osoba koja nema adekvatne uvjete (op.a. Veronika Pecolaj) mogla zaposliti u takvoj ordinaciji. To je ona lošija strana privatizacije
ako se privatizira zdravstvo bit će jeftinije
2014-04-15
n_razbojnik wrote:
svakako, onda nebi 1300 ljudi liječila Pecollaj, nego onih par što vjeruju u dostatnost sode bikarbone, sungazinga i rakije natašte
u svakom slučaju treba liberalizirati tržište zdravlja
trenutno imamo samo jednog šamana u Hrvatskoj, a i taj je priučen, domaći, trebaju nam izvorni afrički
pustiti slobodno tržište da odluči što valja a što ne, umjesto da stručnjaci preko liječničke komore i hzzoa provode diktaturu
ako Jusuf i Pecollay mogu ponuditi jeftiniju uslugu kao privatnici ne vidim kako to može biti štetno za kupce, mogu samo uštedjeti
Guest- Guest
Koliko vidim sam HZZO je liberalizacijom politike doveo do ovoga, jerbo više netrebaju ni diplome...ili su namjerno pristupili ovom kao eksperimentu, pa dogodine uvoz šamana i bioenergetičara pod koncesiju HZZOa
2014-04-15
slobodan wrote:n_razbojnik wrote:
svakako, onda nebi 1300 ljudi liječila Pecollaj, nego onih par što vjeruju u dostatnost sode bikarbone, sungazinga i rakije natašte
u svakom slučaju treba liberalizirati tržište zdravlja
trenutno imamo samo jednog šamana u Hrvatskoj, a i taj je priučen, domaći, trebaju nam izvorni afrički
pustiti slobodno tržište da odluči što valja a što ne, umjesto da stručnjaci preko liječničke komore i hzzoa provode diktaturu
ako Jusuf i Pecollay mogu ponuditi jeftiniju uslugu kao privatnici ne vidim kako to može biti štetno za kupce, mogu samo uštedjeti
hzzo kontroliro? ubili se od privatizacije u zdravstvu..
ali isto, pa imoš drito uvid u funkcioniranje nevidljive ruke,
jusup doje uslugu, klijenti nisu zadovoljni i gredu ća. volia.
Last edited by aben on 26/4/2019, 13:42; edited 1 time in total
2014-04-16
Zorba wrote:
Treba se držati provjerenih i dokazanih metoda liječenja
naša Kolinda je pomilovala dilera drogom, jer zna za njegove provjerene metode liječenja
da je ostao u zatvoru puno djece bi imalo problema s depresijom, ne bi imali pristup lijekovima koje on nudi na slobodnom tržištu
treba liberalizirati tržište lijekova, onda ćemo imati jeftinije proizvode
Kolinda naša draga kraljica
Guest- Guest
prosječna plaća medicinske sestre u rvackoj je 5.386 kn što je 809 usd
toliko zaradi medicinska sestra u Australiji u 4 dana. najniža plaća je $1,004.81 za sedam dana rada znači sedmično što preračunato u ustaške kune iznosi 6.701HRK i 59 lipa. a toliko med. sestra u rvata ne zaradi mjesečno.
https://www.naposlu.hr/placa/medicinska-sestra
https://changelives.stjohnwa.com.au/changelives/employment/employed/student-ambulance-officer---registered-nurse-pathway
toliko zaradi medicinska sestra u Australiji u 4 dana. najniža plaća je $1,004.81 za sedam dana rada znači sedmično što preračunato u ustaške kune iznosi 6.701HRK i 59 lipa. a toliko med. sestra u rvata ne zaradi mjesečno.
https://www.naposlu.hr/placa/medicinska-sestra
https://changelives.stjohnwa.com.au/changelives/employment/employed/student-ambulance-officer---registered-nurse-pathway
Guest- Guest
aben wrote:
bolesni kad trebaju liječenje onda imaju priliku izstraživati tržište i birati najbolju ponudu
ne treba im odmaj taj trenutak medicinski tretman, mogu 3-4 mjeseca iskušavati razne opcije koje im se nude kao na polici u dućanu
treba liberalizirati tržište i otvoriti granice, da se konačno mogu i šamani iz afrike naseliti tu, doktori, inženjeri itd.
što su granice više otvorene to bolje
Guest- Guest
u ad plastik mi velikodušno ponudili na fanuc robotima 6000, tak nekaj.
zato se sada kličem nemcem. da su mi dali 15 000kn ne bi otišao.
2014-12-30
slobodan wrote:aben wrote:
bolesni kad trebaju liječenje onda imaju priliku izstraživati tržište i birati najbolju ponudu
ne treba im odmaj taj trenutak medicinski tretman, mogu 3-4 mjeseca iskušavati razne opcije koje im se nude kao na polici u dućanu
treba liberalizirati tržište i otvoriti granice, da se konačno mogu i šamani iz afrike naseliti tu, doktori, inženjeri itd.
što su granice više otvorene to bolje
ako se ne će za to pobrinuti na vrime, nije li in iq preniski pa je ionako bolje da umru prije nego se razmnožu?
2014-04-16
aben wrote:nije li in iq preniski pa je ionako bolje da umru prije nego se razmnožu?
što si mislio, da je nekom stalo do vas?
rugamo se jer je zabavno gledati samouništenje
Guest- Guest
slobodan wrote:aben wrote:nije li in iq preniski pa je ionako bolje da umru prije nego se razmnožu?
što si mislio, da je nekom stalo do vas?
rugamo se jer je zabavno gledati samouništenje
op op, stani druže,
odgovori na pitanje.
a, ne moreš? naravski da ne moreš. consistency is a bitch.
2014-04-16
A Practitioner's Guide To MMT, Part 1aben wrote:
op op, stani druže,
odgovori na pitanje.
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-24/practitioners-guide-mmt-part-1
A Practitioner's Guide To MMT, Part 2
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/practitioners-guide-mmt-part-2
ZeroHedge je libertarijanski blog, nastao 2009. kad i Tea Party pokret, teški su pobornici libertarijanizma
sad je 2019. i oni pišu kako je MMT matematički u pravu, kako je istina da tako sustav funkcionira a ne onako kako misli "austrijska škola"
mi kasnimo za Amerikom nekih 10ak godina, to znači da će ti sa 10ak godina TkoJohnGalt, Strašilo ili koga već pratiš pisati isto to što danas piše ZeroHedge
ja sam vam rekao kako to funkcionira davno prije, ne zato što sam pobornik MMTa ili neke druge ekonomske filozofije, nego zato što sam pogledao zakone države, pogledao sam u računovodstvenu praksu, i svatko tko će porčitati zakone države, zakone EU, SADa, pogledati računovodstvenu praksu može doći do istog zaključka
potrošnja je temelj ekonomije, a ne proizvodnja
no vi radije pilite granu na kojoj sjedite i bacate vlastitu djecu niz liticu
https://www.youtube.com/watch?v=pdm2iBxiuG8
druže Lule, odi po veslo
još ćete moliti i preklinjat da vam se uvede eutanazija
Guest- Guest
slobodan wrote:A Practitioner's Guide To MMT, Part 1aben wrote:
op op, stani druže,
odgovori na pitanje.
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-24/practitioners-guide-mmt-part-1
A Practitioner's Guide To MMT, Part 2
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/practitioners-guide-mmt-part-2
ZeroHedge je libertarijanski blog, nastao 2009. kad i Tea Party pokret, teški su pobornici libertarijanizma
sad je 2019. i oni pišu kako je MMT matematički u pravu, kako je istina da tako sustav funkcionira a ne onako kako misli "austrijska škola"
mi kasnimo za Amerikom nekih 10ak godina, to znači da će ti sa 10ak godina TkoJohnGalt, Strašilo ili koga već pratiš pisati isto to što danas piše ZeroHedge
ja sam vam rekao kako to funkcionira davno prije, ne zato što sam pobornik MMTa ili neke druge ekonomske filozofije, nego zato što sam pogledao zakone države, pogledao sam u računovodstvenu praksu, i svatko tko će porčitati zakone države, zakone EU, SADa, pogledati računovodstvenu praksu može doći do istog zaključka
potrošnja je temelj ekonomije, a ne proizvodnja
no vi radije pilite granu na kojoj sjedite i bacate vlastitu djecu niz liticu
https://www.youtube.com/watch?v=pdm2iBxiuG8
druže Lule, odi po veslo
još ćete moliti i preklinjat da vam se uvede eutanazija
pogljedo sun to kad si učer do link,
to nikakove veze s libertarijanizmun nemo,
vi ste kolektivisti, a mmt je kolektivistička teorija.
2014-04-16
a ne će odgovoriti na pitanje o blagodati doktorov jer ne moreš.
jednostavno ne želiš dati ljudima da biraju somi, jer je vjerojatno da će krivo izabrati, da se ne moru brinuti somi o sebi. u isto vrime, želiš provoditi eugeniku jer ti tribaju samo inteligentni ljudi. its a nightmare.
jednostavno ne želiš dati ljudima da biraju somi, jer je vjerojatno da će krivo izabrati, da se ne moru brinuti somi o sebi. u isto vrime, želiš provoditi eugeniku jer ti tribaju samo inteligentni ljudi. its a nightmare.
2014-04-16
veber wrote:u ad plastik mi velikodušno ponudili na fanuc robotima 6000, tak nekaj.
a koliku plaću tamo ima muž od kurbetine kolinde?
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» U BiH ste se prekvalificirali za medicinsku sestru a htjeli bi raditi u Hrvatskoj ?
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» trump glumi al bundyja
» Pijani pop na ulici istukao časnu sestru
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» trump glumi al bundyja
» Pijani pop na ulici istukao časnu sestru
Page 5 of 8