Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
Page 1 of 1
Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
https://www.kurir.rs/crna-hronika/4155480/oglasilo-se-vise-javno-tuzilastvo-o-pucnjavi-u-skoli-na-vracaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
lijepo bogami..dakle mali moze izrokati pola beograda a nema jos 14 i nece mu biti nista odnosne ne treba ici u bajbuk...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zašto samo stari ? Mater ništa jel ? Opet emanicipacija ( vladavina žena ) i diskriminiranje muških a one nikom ništa.
Znači ona ne odgaja to dijete jel ? Samo ćaća odgaja i samo će ćaća odgovarat a kad traže rastavu i djecu sebi onda daj njima jer su one žene, majke itd a muški neka plaća alimentaciju jer je tako odredio sud koji odma ženi daje djecu. Jer mu je ona mater jel.
Znači samo kad triba uživat onda može a kad triba snosit odgovornost onda vas nigdi nema ko da ne postojite. Jel ?
Znači ona ne odgaja to dijete jel ? Samo ćaća odgaja i samo će ćaća odgovarat a kad traže rastavu i djecu sebi onda daj njima jer su one žene, majke itd a muški neka plaća alimentaciju jer je tako odredio sud koji odma ženi daje djecu. Jer mu je ona mater jel.
Znači samo kad triba uživat onda može a kad triba snosit odgovornost onda vas nigdi nema ko da ne postojite. Jel ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima li još koja situacija di vršite teror nad muškim spolom a evo konretno ovaj di se vidi ta vaša vladavina žena i kako kad vama nešto paše onda to može a kad triba izjednačiti ta prava onda vas odjednom nema nigdje ko da ne postojite.
Kao da dijete ima samo jednog roditelja pa je samo taj ( muški roditelj ) kriv i samo će on u zatvor a vi slobodne.
Sad vas nema nigdi jel PIČKA VAN MATERINA.
JEBO VAN JA MAJKU SVIMA. BAŠ MI JE DRAGO ŠTA ĆETE CRKNIT ( DEMOGRAFSKA EROZIJA ). I TREBA TAKO POKVARENO DRUŠTVO DA CRKNE I NESTANE.
Kao da dijete ima samo jednog roditelja pa je samo taj ( muški roditelj ) kriv i samo će on u zatvor a vi slobodne.
JEBO VAN JA MAJKU SVIMA. BAŠ MI JE DRAGO ŠTA ĆETE CRKNIT ( DEMOGRAFSKA EROZIJA ). I TREBA TAKO POKVARENO DRUŠTVO DA CRKNE I NESTANE.
2014-04-11
Nek mu onda vrate pištolj...
Znači keva nije znala da on maloga vodi u streljanu ?
Odjednom ona tu ne živi, ništa ne zna, nema veze s tim, nisu njena posla.
Nju ćete pustit jel ?
Majku van jeben emanicipiranu ( vladavina žena ) svima.
CRKLI DA BOG DA SVI. CIJELA TA TAKVA DRUŠTVA KOJA SU TO UVELA.
I OČETE MAJKU VAN JEBEN POKVARENU DVOLIČNU GAMADI JEDNA STOKO USRANA.
Nju ćete pustit jel ?
2014-04-11
SRBIJANDERSKA ANEMIJA NA LICU MISTA SA TOP IMFORMACIJAMA
MANEKIDE SVEUPIZDUMATERINU
https://www.dnevno.hr/vijesti/bio-je-zaljubljen-svi-su-ga-izbjegavali-Suljo-o-monstruoznom-cinu-u-srbiji-on-je-to-objasnio-na-cudan-nacin-2136996/
https://www.dnevno.hr/vijesti/bio-je-zaljubljen-svi-su-ga-izbjegavali-Suljo-o-monstruoznom-cinu-u-srbiji-on-je-to-objasnio-na-cudan-nacin-2136996/
Gast- Guest
vuksadinare wrote:lijepo bogami..dakle mali moze izrokati pola beograda a nema jos 14 i nece mu biti nista odnosne ne treba ici u bajbuk...
TIPIČNO SRBIJANDERSKI
nikad srbin ne odgovara
Gast- Guest
ZNA ČOVEK DA GLUMI
ŠTETA DA NIJE GLUMAC
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-trazi-10-radikalnih-mjera-dao-detalje-o-napadacu-dobio-je-cusku/2460265.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/Suljo-trazi-10-radikalnih-mjera-dao-detalje-o-napadacu-dobio-je-cusku/2460265.aspx
Gast- Guest
RayMabus wrote:Ima li još koja situacija di vršite teror nad muškim spolom a evo konretno ovaj di se vidi ta vaša vladavina žena i kako kad vama nešto paše onda to može a kad triba izjednačiti ta prava onda vas odjednom nema nigdje ko da ne postojite.
Na koga je registriran pištolj, na majku ili na oca?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
RayMabus wrote:Znači keva nije znala da on maloga vodi u streljanu ?
Nju ćete pustit jel ?
Da je majka kuharica, pa da je mali zaklao pola škole s kuhinjskim nožem, onda bi valjda majka u zatvor?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
"Imao je četiri molotovljeva koktela, po njegovoj izjavi sam ih je napravio.
trebalo bi da ga Hrvati otkupe da ih ovaj nauči raditi molotovljeve
trebalo bi da ga Hrvati otkupe da ih ovaj nauči raditi molotovljeve
2014-04-16
To je ocu ( jedan od roditelja ) otegotna okolnost zbog čega njemu veća kazna ALI TO NE OSLOBAĐA USRANU KENJU OD KRIVIČNE ODGOVORNOSTI I DA SE SAD I ONA I CIJELO EMANICIPIRANO DRUŠTVO PRAVI KAKO ONA NEMA VEZE S TIME KO DA NIJE ŽIVILA U TOJ KUĆI I TAKO PERE RUKE OD SVAKE ODGOVORNOSTI A KAD TRIBA NA SUDU PRESUDIT KOME IDU DJECA ONDA JE DAJ KENJI JER ONA JE MAJKA PA ĆE SE BRINIT ZA DJETE A MUŠKI NEKA PLAĆA ALIMENTACIJU I MISLI SE KAD ĆE VIDIT DIJETE A SAD ODJEDNOM ĆETE MI PRODAVAT DRUGU PRIČU KAKO ONA NEMA VEZE S TIME I NIJE NJENA ODGOVORNOST ODGOJ DJETETA.melkior wrote:RayMabus wrote:Ima li još koja situacija di vršite teror nad muškim spolom a evo konretno ovaj di se vidi ta vaša vladavina žena i kako kad vama nešto paše onda to može a kad triba izjednačiti ta prava onda vas odjednom nema nigdje ko da ne postojite.
Na koga je registriran pištolj, na majku ili na oca?
JEBO VAN JA MAJKU SVIMA KOJI IM PODILAZITE PO ŠEMI : SLABIJI SPOL I ONE SU ŽENE.
2014-04-11
Similar topics
» Ubojica Gordana Lederera je slobodan covjek jer je - amnestiran
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
» Svaka tica svome jatu leti :D
» tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
» zatvorska tica
» Čovek nije tica
» Svaka tica svome jatu leti :D
» tema za ringa dinga, soru, tića jastreba...
Page 1 of 1