...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
Tko je žena koja glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
TRAVANJ 25, 2019MAXPORTal
Tema dana u Hrvatskoj je slučaj nadrealnog liječnika i medicinske sestre iz Obrovca. Sve je počelo nakon što je emisija “Provjereno” Nove tv objavila najavu priloga koji će se emitirati večeras.
Tema emisoje Provjereno je ordinacija obiteljske medicine liječnika Gorana Jusupa u Obrovcu.
Njegov nastup i uvredljiv rječnik šokirali su javnost, kao i mlada žena Veronika Pecolaj, koja se u njegovoj ambulanti predstavlja kao medicinska sestra iako ni sama ne zna gdje je završila medicinsku školu.
Kako se može vidjeti u najavi, ona nije znala novinaru odgovoriti na pitanje gdje se školovala za medicinsku sestru.
“U Zadru”, odgovorila je.
“U kojoj školi?”
“Ne sjećam se iskreno. Hvala Bogu pa sam zaboravila. Ne želim se ni sjećati jer sam imala loše iskustvo s tom školom”, rekla je.
“Koju?
“Pa medicinsku školu, rekla sam vam to već jednom. Što vi na ušima sjedite?”, obrušila se novinara.
Nakon nekoliko trenutaka 25-godišnja “medicinska sestra” rekla je da je medicinsku školu Vladimira Nazora u Zadru (koja nije medicinska, već gimnazija) završila 2006. ili 2007. godine. “Neka ljudi govore što hoće i neka lažu što hoće, ali ja sam ono što jesam”, odgovorila je.
U međuvremenu je stigla potvrda iz Hrvatske komore medicinskih sestara kako u njihovu registru nema osobe pod njezinim imenom i da bez njihov licence ne može raditi kao medicinska sestra.
Veronika Pecolaj, po svemu sudeći, uopće nije medicinska sestra iako se “Provjerenom” predstavila upravo tako.
Njezin Facebook profil, međutim, otkriva da je doktoru Jusupu, s kojim je navodno i u ljubavnoj vezi, u više navrata tražila medicinsku sestru.
Uvjeti su bili da je iz Benkovca, da je marljiva i vrijedna te da sluša doktora.
Prema onome što se može pronaći na njenom Facebooku, sestru za doktora Jusupa traži od kraja listopada 2018.
Kada joj je prije dva dana jedan Facebook prijatelj napisao: “Što će mu druga kad si ti tu”, odgovorila je: “E da nisi Goranov zet. Pljunila bi ti svašta u lice.”
Na Facebooku “medicinske sestre” Veronike Pecolaj može se naći još zanimljivih objava, poput one otprije nešto manje od dva mjeseca, u kojem je podijelila svoja razmišljanja o “šmrkanju bijelog”.
“CELI OBROVAC SMRĆE BELO JOOOOJ, CELI OBROVAC SMRĆE BELO JOOOOJ PRODAJ STOKU DA KUPIMO KOKU PAJDO MOJA UHVATI NAS PLAVI OBROVAČKI ĐAVOLI JOOOOJ…”, glasi status samoprozvane medicinske sestre.
Na Veroniku Pecolaj i doktora Gorana Jusupa pacijenti se, prema pisanju Slobodne Dalmacije, žale već mjesecima. Izgubili su gotovo tisuću pacijenata u zadnjih pola godine, a epilog ovog kaosa u obrovačkom Domu zdravlja je otkazivanje ugovora nakon dvije izvanredne inspekcije u ambulanti doktora Jusupa.
Kako su za Slobodnu jučer potvrdili u zagrebačkoj direkciji HZZO-a, u studenome prošle godine obavljen je prvi nadzor, i to zbog prijave pacijenata koji su se žalili na otežano ostvarivanje prava na zdravstvenu zaštitu. Naime, Jusupa su njegovi pacijenti prijavili da ne radi svoj posao kako treba.
Već prvom kontrolom utvrđeno je kršenje ugovornih obveza, a dr. Jusupu je izrečena mjera kojom je trebao ispraviti sve nepravilnosti do nove kontrole u siječnju 2019. godine. Kako u zadanom roku probleme nije riješio niti se očitovao na išta od onoga što mu se stavlja na teret, temeljem procjene HZZO-a da bi nastavak ugovora izazvao štetne posljedice za pacijente i sam Zavod, pokrenut je postupak raskida ugovora.
Doktor Jusup u ambulanti će raditi do 30. travnja kako bi Dom zdravlja Zadarske županije, u čijim je prostorima radio kao koncesionar, imao dovoljno vremena pronaći novog liječnika.
U Obrovcu nitko nije iznenađen ovakvim raspletom priče oko nekad poznatoga gradskog liječnika, za kojega svi njegovi pacijenti tvrde da je godinama radio bez mrlje i kao dobar stručnjak nekonvencionalnog pristupa.
Kao koncesionar u obrovačkom Domu zdravlja Jusup radi već 22 godine, godinama je tamo imao 1300 pacijenata i na njega ni u HZZO-u, ni u Domu zdravlja nije bilo posebnih pritužbi. Sve do prošle godine. Iako nitko od njegovih pacijenata ne želi javno govoriti o tome što se dogodilo, kažu kako su svemu kumovale životne tragedije i bolesti, nakon čega doktor više nije isti čovjek.
“Sve je donekle funkcioniralo dok je u ambulanti bila sestra Ružica koja je držala sve konce u svojim rukama. Nakon što je ona otišla u mirovinu, mislim da je to bilo čak i prije roka jer više nije mogla, došla je nova medicinska sestra iz Benkovca. Međutim, i ona je izdržala jako kratko, a nakon nje došla je ova koja se predstavlja kao medicinska sestra. Nju je doktor doveo, zove je medicinskom sestrom, ali sasvim je jasno da ona s medicinom nema nikakve veze. Otad više ništa ne funkcionira, nekoliko su me puta vraćali iz Zadra zbog uputnica koje nisu bile napisane kako treba. A što se te navodne sestre tiče, telefonski je vrijeđala ljude, s njom se nije moglo uopće komunicirati. Zato smo otišli kod druge liječnice, kao i stotine drugih koji su bili kod njega u ambulanti. Kod njih je ostao samo onaj tko nema gdje”, govori jedna pacijentica iz Obrovca.Pacijentica: Došla je ova koja se predstavlja kao medicinska sestra. Ona vrijeđa ljude, uputnice nisu dobro napisane…
Njezine riječi potvrđuju u direkciji HZZO-a: od 1300 pacijenata, u zadnjih šest mjeseci ostalo je svega njih 400, dok su drugi svoje liječničke kartone prebacili u susjedna mjesta ili sat vremena udaljeni Zadar.
U srijedu su novinari Slobodne Dalmacije pokušali razgovarati s doktorom Jusupom, međutim, na telefon se javila mlađa žena koja se predstavila kao “medicinska sestra u ambulanti i doktorova zaručnica”. Doktora nije željela dati na telefon, uz objašnjenje kako sve mogu nju pitati.
“Nije istina da se pacijenti žale na nas, to nam je netko smjestio”, rekla je dodajući kako nije istina ni to da je HZZO s njihovom ambulantom raskinuo ugovor.
R.I.Foto: Nova tv
https://www.maxportal.hr/vijesti/tko-je-zena-koja-glumi-medicinsku-sestru-u-obrovcu/?utm_source=web_push&utm_medium=web_push
immortal-
2014-04-16
Re: ...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?
Kako komentirate navode Hrvatske komore medicinskih sestara iz koje kažu kako u njihovu registru nema osobe pod njezinim imenom?
Komentiram kako ste rekli, jasno vam je kad vam ja ovo kažem. Ona nije medicinska sestra. Ona nema znanje. Ona je meni kao spremačica.
Za to vrijeme se u pozadini čuje kako Veronika psuje.
"Prekini razgovor, prekini razgovor", viče ona.
"Makni se, jebo te Isus, makni se", odgovara liječnik.
"Prekini razgovor, odmah", ne posustaje Veronika.
Je li sve u redu?
Ma nema problema. Ona je malo luda. Munjena je.
Zašto ste zaposlili osobu za koju kažete da je luda i munjena?
Ja nemam, frende, s njom ništa. Ja sam joj samo želio pomoći. Ja sam je izvukao iz bolnice.
Koje bolnice?
Kad je bila u ludnici na Ugljanu.
Molim?
Ona je bila na Ugljanu u psihijatrijskoj bolnici. Ja sam je izvadio. Tamo ju je stavila njena majka. To je šiptarska politika, ona je isto šiptarka.
Kako mislite da ste je izvukli iz bolnice?
Ja sam joj samo želio pomoći. Izvukao sam je iz bolnice jer ju je majka tamo spremila.
Zbog čega ste zaključili da joj nije mjesto u bolnici?
Po meni nije bila za Ugljan. Nije bila psihijatrijski bolesnik.
Kakva joj je bila dijagnoza?
Oni su joj stavili dijagnozu u skladu s bolnicom. To ti je sve njena majka šiptarka pokrenula.
Tom rečenicom je Goran Jusup završio razgovor.
"Igre protiv Hrvata"
Otprilike sat vremena prije ovog razgovora nazvali smo ga i zamolili da nam pojasni što se to događa u njegovoj ordinaciji.
"Doktor Goran Jusup je stvarao ovu državu na prvoj liniji, poslije je Hrvatske išla moja brigada u Bosnu, po Bosni smo se borili. Ove igre koje se igraju protiv Hrvata Gorana Jusupa. Ja se ne sramim da sam Hrvat. Oni žele mene u grob staviti živa. Ja se ne bojim nikoga. Ja jebem mater ovoj državi, koju sam ja stvarao. A najviše jebem mater lokalnoj upravi i gradonačelniku Anti Županu. On je kurac, a ne doktor, on je smeće. On je tu lokalna uprava, prvi čovjek grada. Narod nasjeda na dezinformacije i laži. Ja imam fakultet iz Zagreba, i specijalizaciju isto iz Zagreba, to smeta njima", rekao nam je.
Je li vam onda na kraju oduzeta licenca ili nije?
Evo, da ja znam, ja bi ti reka. Ništa oni meni nisu rekli. Nemaju muda meni doći pred oči. Govna, smeća.
Koja je uloga Veronike Pecolaj u vašoj ordinaciji?
Ne radi ona posao medicinske sestre, ja radim i taj posao. Njezina je uloga da primi i pozdravi ljude, ona kaže: 'Doktore taj i taj pacijent, upišite ga.'
Je li ona pisala uputnice, kako tvrde neki pacijenti? Neki od njih su rekli da su uputnice bile krivo napisane.
Nije pisala uputnice.
Jeste li u ljubavnoj vezi s njom?
More se i to reći. Mene nije sramota onoga što kažem.
Je li ona medicinska sestra?
Ja koliko znam, ne znam ništa, odgovorio je.
Imao je potrebu pojasniti još nešto oko situacije u kojoj se našao nakon što je u njegovoj ambulanti proveden nadzor koji je utvrdio niz nepravilnosti. "Slušaj, ovdje je bila pripravnost, godinama je bila pripravnost. Ko triba liječnika, odi u ambulantu, zovi Jusupa godinama. Ja sam to otkaza, onim luđacima u Domu zdravlja, onim govnima. Oni su tražili da budem cijelu noć i dan na vezi, da će mi platit 7 kuna na dan. Ma jebalo vas 7 kuna da vam jebalo majku. I nakon toga je počelo. Ja ću biti u pripravnosti, ali jebemu mater, plati mi pošteno. Razumiš me, jeba ga bog", rekao je doktor Jusup.
Je li točno da je u proteklih pola godine iz njegove ambulante otišlo tisuću pacijenata?
To je skoro istina, to je opet kriva lokalna uprava i samouprava, gradonačelnik Ante Župan. Ti nisi doktor, jeba ti pas mater. To je istina, a što ljudi ne vole čuti istinu, to nije moj problem, zaključio je Goran Jusup.
Komentiram kako ste rekli, jasno vam je kad vam ja ovo kažem. Ona nije medicinska sestra. Ona nema znanje. Ona je meni kao spremačica.
Za to vrijeme se u pozadini čuje kako Veronika psuje.
"Prekini razgovor, prekini razgovor", viče ona.
"Makni se, jebo te Isus, makni se", odgovara liječnik.
"Prekini razgovor, odmah", ne posustaje Veronika.
Je li sve u redu?
Ma nema problema. Ona je malo luda. Munjena je.
Zašto ste zaposlili osobu za koju kažete da je luda i munjena?
Ja nemam, frende, s njom ništa. Ja sam joj samo želio pomoći. Ja sam je izvukao iz bolnice.
Koje bolnice?
Kad je bila u ludnici na Ugljanu.
Molim?
Ona je bila na Ugljanu u psihijatrijskoj bolnici. Ja sam je izvadio. Tamo ju je stavila njena majka. To je šiptarska politika, ona je isto šiptarka.
Kako mislite da ste je izvukli iz bolnice?
Ja sam joj samo želio pomoći. Izvukao sam je iz bolnice jer ju je majka tamo spremila.
Zbog čega ste zaključili da joj nije mjesto u bolnici?
Po meni nije bila za Ugljan. Nije bila psihijatrijski bolesnik.
Kakva joj je bila dijagnoza?
Oni su joj stavili dijagnozu u skladu s bolnicom. To ti je sve njena majka šiptarka pokrenula.
Tom rečenicom je Goran Jusup završio razgovor.
"Igre protiv Hrvata"
Otprilike sat vremena prije ovog razgovora nazvali smo ga i zamolili da nam pojasni što se to događa u njegovoj ordinaciji.
"Doktor Goran Jusup je stvarao ovu državu na prvoj liniji, poslije je Hrvatske išla moja brigada u Bosnu, po Bosni smo se borili. Ove igre koje se igraju protiv Hrvata Gorana Jusupa. Ja se ne sramim da sam Hrvat. Oni žele mene u grob staviti živa. Ja se ne bojim nikoga. Ja jebem mater ovoj državi, koju sam ja stvarao. A najviše jebem mater lokalnoj upravi i gradonačelniku Anti Županu. On je kurac, a ne doktor, on je smeće. On je tu lokalna uprava, prvi čovjek grada. Narod nasjeda na dezinformacije i laži. Ja imam fakultet iz Zagreba, i specijalizaciju isto iz Zagreba, to smeta njima", rekao nam je.
Je li vam onda na kraju oduzeta licenca ili nije?
Evo, da ja znam, ja bi ti reka. Ništa oni meni nisu rekli. Nemaju muda meni doći pred oči. Govna, smeća.
Koja je uloga Veronike Pecolaj u vašoj ordinaciji?
Ne radi ona posao medicinske sestre, ja radim i taj posao. Njezina je uloga da primi i pozdravi ljude, ona kaže: 'Doktore taj i taj pacijent, upišite ga.'
Je li ona pisala uputnice, kako tvrde neki pacijenti? Neki od njih su rekli da su uputnice bile krivo napisane.
Nije pisala uputnice.
Jeste li u ljubavnoj vezi s njom?
More se i to reći. Mene nije sramota onoga što kažem.
Je li ona medicinska sestra?
Ja koliko znam, ne znam ništa, odgovorio je.
Imao je potrebu pojasniti još nešto oko situacije u kojoj se našao nakon što je u njegovoj ambulanti proveden nadzor koji je utvrdio niz nepravilnosti. "Slušaj, ovdje je bila pripravnost, godinama je bila pripravnost. Ko triba liječnika, odi u ambulantu, zovi Jusupa godinama. Ja sam to otkaza, onim luđacima u Domu zdravlja, onim govnima. Oni su tražili da budem cijelu noć i dan na vezi, da će mi platit 7 kuna na dan. Ma jebalo vas 7 kuna da vam jebalo majku. I nakon toga je počelo. Ja ću biti u pripravnosti, ali jebemu mater, plati mi pošteno. Razumiš me, jeba ga bog", rekao je doktor Jusup.
Je li točno da je u proteklih pola godine iz njegove ambulante otišlo tisuću pacijenata?
To je skoro istina, to je opet kriva lokalna uprava i samouprava, gradonačelnik Ante Župan. Ti nisi doktor, jeba ti pas mater. To je istina, a što ljudi ne vole čuti istinu, to nije moj problem, zaključio je Goran Jusup.
Guest- Guest
Oni žele mene u grob staviti živa. Ja se ne bojim nikoga. Ja jebem mater ovoj državi, koju sam ja stvarao. A najviše jebem mater lokalnoj upravi i gradonačelniku Anti Županu. On je kurac, a ne doktor, on je smeće. On je tu lokalna uprava, prvi čovjek grada. Narod nasjeda na dezinformacije i laži. Ja imam fakultet iz Zagreba, i specijalizaciju isto iz Zagreba, to smeta njima", rekao nam je.
Slušaj, ovdje je bila pripravnost, godinama je bila pripravnost. Ko triba liječnika, odi u ambulantu, zovi Jusupa godinama. Ja sam to otkaza, onim luđacima u Domu zdravlja, onim govnima. Oni su tražili da budem cijelu noć i dan na vezi, da će mi platit 7 kuna na dan. Ma jebalo vas 7 kuna da vam jebalo majku. I nakon toga je počelo. Ja ću biti u pripravnosti, ali jebemu mater, plati mi pošteno. Razumiš me, jeba ga bog", rekao je doktor Jusup.
Guest- Guest
Šiptarke su vrhunske hrvatske medicinske sestre, posebno one iz ludnice.
crvenkasti-
2014-04-17
A koji bi luđak i htio živjeti u toj vukojebini Obrovcu, osim Šiptara?
Od tamo su i Srbi pobjegli.
Od tamo su i Srbi pobjegli.
crvenkasti-
2014-04-17
hhhahaha koja luda priča
:)crvenkasti wrote:Šiptarke su vrhunske hrvatske medicinske sestre, posebno one iz ludnice.
Za dodatna pitanja oko recepta javiti se na njen broj: 0 devet 1 2423 sedam 0 5.
Last edited by kaya on 25/4/2019, 18:32; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ima...za ove vidiš da su s psihijatrije, nije bezveze pobjeglo 1000 pacijenata..:)Gnječ wrote:koja je razlka? ima li razlike?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:a ima...za ove vidiš da su s psihijatrije, nije bezveze pobjeglo 1000 pacijenata..:)Gnječ wrote:koja je razlka? ima li razlike?
misliš na ovo dvoje luđaka sa prve fotke oni što misle da su precjednica i premijer?
Guest- Guest
a sto svi ovi politicari i pripadajuce im podguzne moohe,sto glume doktore znanosti i politike,sto "sjajno" odradjuju svoj dio posla..pa to ne bi proslo sa minimalnim ocjenama,s obzirom u kojem je stanju(sranju) sama drzava.,..
Guest- Guest
To je neka tamo čistačica. Bezveze tema.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/600499/tko-je-zena-koja-radi-u-ordinaciji-kontroverznog-lijecnika-iz-obrovca-iz-komore-potvrdili-da-nije-medicinska-sestra-dr-jusup-rekao-im-je-da-radi-kao-spremacica
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zadar/clanak/id/600499/tko-je-zena-koja-radi-u-ordinaciji-kontroverznog-lijecnika-iz-obrovca-iz-komore-potvrdili-da-nije-medicinska-sestra-dr-jusup-rekao-im-je-da-radi-kao-spremacica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:To je neka tamo čistačica. Bezveze tema.
za deset godina tražit će oni Veroniku da se vrati.
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je neka tamo čistačica. Bezveze tema.
Minnesota woman is sentenced after 64 dead cats were found in freezers and buried in shallow graves
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6919961/Minnesota-woman-64-dead-cats-43-live-cats-sentenced.html
takve malo opičene ženske su ti najbolje
nisu poput ovih neurotipičnih
Guest- Guest
Pa kad neće nitko da radi tamo za male pare ka medicinska sestra. Vidiš da traže priko oglasa a ovo nije medicinska sestra nego pomoćnica jer ne može on sve sam.Gnječ wrote:RayMabus wrote:To je neka tamo čistačica. Bezveze tema.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa kad neće nitko da radi tamo za male pare ka medicinska sestra. Vidiš da traže priko oglasa a ovo nije medicinska sestra nego pomoćnica jer ne može on sve sam.Gnječ wrote:RayMabus wrote:To je neka tamo čistačica. Bezveze tema.
pa barem krv ti zna izvadit sigurno bolje nego viša med. sestra u to se mogu okladit vidim na njoj da ima prakse. a ostalo sve što radi medicinska sestra je naručivanje pacijenata čak ni recepte više ne izdaje nego to rade samo liječnici. po meni zadovoljava potrebe struke. neš ti posla javit se na telefon i zapisat ime i prezime i termin pregleda.
Guest- Guest
Kako god ona tamo ne radi ka medicinska sestra nego ispomoć. Šta se pohvalial na fejsu da je medicinska sestra , ka da ona zna šta je to , to konta šta radi na šalteru pa tako napisala al ne radi ka medicinska sestra nego spremačica.
2014-04-11
bravo!!pismejker wrote:a sto svi ovi politicari i pripadajuce im podguzne moohe,sto glume doktore znanosti i politike,sto "sjajno" odradjuju svoj dio posla..pa to ne bi proslo sa minimalnim ocjenama,s obzirom u kojem je stanju(sranju) sama drzava.,..
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» U BiH ste se prekvalificirali za medicinsku sestru a htjeli bi raditi u Hrvatskoj ?
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» trump glumi al bundyja
» Pijani pop na ulici istukao časnu sestru
» Doktor ubio pacijenta jer je dirao medicinsku sestru
» Ubojica slobodan k'a tica a cale ide u bajbuk.Evo i zasto.
» trump glumi al bundyja
» Pijani pop na ulici istukao časnu sestru
Page 1 of 8