ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

...glumi medicinsku sestru u Obrovcu? - Page 6 Empty Re: ...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?

Post by Guest 26/4/2019, 14:21

veber wrote:u ad plastik mi velikodušno ponudili na fanuc robotima 6000, tak nekaj.

zato se sada kličem nemcem. da su mi dali 15 000kn ne bi otišao.

a koliku plaću tamo ima muž od kurbetine kolinde?

Guest
Guest

Back to top Go down

...glumi medicinsku sestru u Obrovcu? - Page 6 Empty Re: ...glumi medicinsku sestru u Obrovcu?

Post by veber 26/4/2019, 14:25

Gnječ wrote:
veber wrote:u ad plastik mi velikodušno ponudili na fanuc robotima 6000, tak nekaj.

zato se sada kličem nemcem. da su mi dali 15 000kn ne bi otišao.

a koliku plaću tamo ima muž od kurbetine kolinde?
mislim da ima nekih 40. jedino se vidi da je iz naroda pa jede s ekipom u menzi. doduše dva put mjesečno je tamo

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 26/4/2019, 14:25

ili 70kk ne lovi me za tipkovnicu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 14:26

aben wrote:
slobodan wrote:
aben wrote:
op op, stani druže,
odgovori na pitanje.
a, ne moreš? naravski da ne moreš. consistency is a bitch.
A Practitioner's Guide To MMT, Part 1
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-24/practitioners-guide-mmt-part-1

A Practitioner's Guide To MMT, Part 2
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/practitioners-guide-mmt-part-2

ZeroHedge je libertarijanski blog, nastao 2009. kad i Tea Party pokret, teški su pobornici libertarijanizma

sad je 2019. i oni pišu kako je MMT matematički u pravu, kako je istina da tako sustav funkcionira a ne onako kako misli "austrijska škola"

mi kasnimo za Amerikom nekih 10ak godina, to znači da će ti sa 10ak godina TkoJohnGalt, Strašilo ili koga već pratiš pisati isto to što danas piše ZeroHedge

ja sam vam rekao kako to funkcionira davno prije, ne zato što sam pobornik MMTa ili neke druge ekonomske filozofije, nego zato što sam pogledao zakone države, pogledao sam u računovodstvenu praksu, i svatko tko će porčitati zakone države, zakone EU, SADa, pogledati računovodstvenu praksu može doći do istog zaključka

potrošnja je temelj ekonomije, a ne proizvodnja

no vi radije pilite granu na kojoj sjedite i bacate vlastitu djecu niz liticu :popcorn

https://www.youtube.com/watch?v=pdm2iBxiuG8
druže Lule, odi po veslo

još ćete moliti i preklinjat da vam se uvede eutanazija :comfort
pogljedo sun to kad si učer do link,
to nikakove veze s libertarijanizmun nemo,
vi ste kolektivisti, a mmt je kolektivistička teorija.
piše ti lijepo da je matematički točno, 2+2=4, samo o tome se radi

a što će biti politička odluka, moralni i ideološki smjer je sasvim druga stvar

fizikalna, računovodstvena stvarnost je samo jedna, nema alternativu, a ideološke, političke stvarnosti su mnoge

dakle, kako ćete si vi prostrti da živite nema veze s time kako sustav funkcionira u pozadini

želite živjeti u štednji, u bijedi i siromaštvu? slobodno, uživajte, vi ste pametni  :tu

niste glupi kao Kinezi, Japanci itd.

Last edited by slobodan on 26/4/2019, 14:34; edited 5 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 14:32

veber wrote:ili 70kk ne lovi me za tipkovnicu.

pa mogo si im reć jer ja bi pa makar se poubijali: 7000 kuna? može, za dva dana mjesečno kao i onaj kurbin sin tj. muž kurbetine kolinde koji dolazi dva puta mjesečno a dajete mu plaću od 70.000 kuna pa ja o kojem ovisi proizvodnja i kvaliteta proizvoda valjda zaslužujem istu plaću ko taj pretili tetrijeb koji se nemože sagnut da bi maticu dignuo sa poda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 26/4/2019, 14:36

slobodan wrote:
aben wrote:
slobodan wrote:
aben wrote:
op op, stani druže,
odgovori na pitanje.
a, ne moreš? naravski da ne moreš. consistency is a bitch.
A Practitioner's Guide To MMT, Part 1
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-24/practitioners-guide-mmt-part-1

A Practitioner's Guide To MMT, Part 2
https://www.zerohedge.com/news/2019-04-25/practitioners-guide-mmt-part-2

ZeroHedge je libertarijanski blog, nastao 2009. kad i Tea Party pokret, teški su pobornici libertarijanizma

sad je 2019. i oni pišu kako je MMT matematički u pravu, kako je istina da tako sustav funkcionira a ne onako kako misli "austrijska škola"

mi kasnimo za Amerikom nekih 10ak godina, to znači da će ti sa 10ak godina TkoJohnGalt, Strašilo ili koga već pratiš pisati isto to što danas piše ZeroHedge

ja sam vam rekao kako to funkcionira davno prije, ne zato što sam pobornik MMTa ili neke druge ekonomske filozofije, nego zato što sam pogledao zakone države, pogledao sam u računovodstvenu praksu, i svatko tko će porčitati zakone države, zakone EU, SADa, pogledati računovodstvenu praksu može doći do istog zaključka
potrošnja je temelj ekonomije, a ne proizvodnja
no vi radije pilite granu na kojoj sjedite i bacate vlastitu djecu niz liticu :popcorn

https://www.youtube.com/watch?v=pdm2iBxiuG8
druže Lule, odi po veslo

još ćete moliti i preklinjat da vam se uvede eutanazija :comfort
pogljedo sun to kad si učer do link,
to nikakove veze s libertarijanizmun nemo,
vi ste kolektivisti, a mmt je kolektivistička teorija.
piše ti lijepo da je matematički točno, 2+2=4, samo o tome se radi

a što će biti politička odluka, moralni i ideološki smjer je sasvim druga stvar

fizikalna, računovodstvena stvarnost je samo jedna, nema alternativu, a ideološke, političke stvarnosti su mnoge

dakle, kako ćete si vi prostrti da živite nema veze s time kako sustav funkcionira u pozadini

želite živjeti u štednji, u bijedi i siromaštvu? slobodno, uživajte, vi ste pametni  :tu

niste glupi kao Kinezi, Japanci itd.
da nemo alternativu..jel to isto zerohedge reko?
free banking je alternativa.

inače, jo sun se uhljebi, meni je u interesu da se ekonomija potiče preko mene. ali da je to pravedno, naravski da ni.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 26/4/2019, 14:44

Gnječ wrote:
veber wrote:ili 70kk ne lovi me za tipkovnicu.

pa mogo si im reć jer ja bi pa makar se poubijali: 7000 kuna? može, za dva dana mjesečno  kao i onaj kurbin sin tj. muž kurbetine kolinde koji dolazi dva puta mjesečno a dajete mu plaću od 70.000 kuna pa ja o kojem ovisi proizvodnja i kvaliteta proizvoda valjda zaslužujem istu plaću ko taj pretili tetrijeb koji se nemože sagnut da bi maticu dignuo sa poda.
za njega izmislili radno mjesto. neka kontrola nečeg. kada je dolazila supruga na otvaranje nove linije onda sam dobio tri dana plaćenog go jer bi in vivo bio kao ti na forumu. a nakon toga sam otišao. jebeš ti kikiriki a želiš da dođem u neđelju delat. ni na misu nisam moga.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 26/4/2019, 14:50

aben wrote:a ne će odgovoriti na pitanje o blagodati doktorov jer ne moreš.

jednostavno ne želiš dati ljudima da biraju somi, jer je vjerojatno da će krivo izabrati, da se ne moru brinuti somi o sebi. u isto vrime, želiš provoditi eugeniku jer ti tribaju samo inteligentni ljudi. its a nightmare.

tako je očito ali ne želi priznat

šta ti je ponos intelektualca! radije će nas sve pobit nego priznat-
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by aben 26/4/2019, 15:27

sacrificial_anode wrote:

jednostavno ne želiš dati ljudima da biraju somi, jer je vjerojatno da će krivo izabrati, da se ne moru brinuti somi o sebi. u isto vrime, želiš provoditi eugeniku jer ti tribaju samo inteligentni ljudi. its a nightmare.

matematičarima su ljudi ionako samo brojevi, a znomo da nam brojki ne more pofaliti:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 16:58

aben wrote:
da nemo alternativu..jel to isto zerohedge reko?
...glumi medicinsku sestru u Obrovcu? - Page 6 Alexandria

imate otvorene granice za protok kapitala, roba i ljudi

Amerika je 1950ih bila 90% bijelačka i kapitalistička država

demografija se promijenila, sad su ispod 60%, povjerovali su u mit slobodne trgovine, otvorenih granica za protok robe kapitala i ljudi, sad su gotovi

tako ćete i vi dobiti alternativu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 17:05

...glumi medicinsku sestru u Obrovcu? - Page 6 618821c0e2b10767a92e87298b5da4d880ec165b31f79a37d7a5549eb0eedef8

dobit ćete alternativu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 17:38

sacrificial_anode wrote:

svaka odluka je u konačnici selektivna, ima neku "eugeničku" posljedicu

razlika je samo u tome što vi mislite da je moralno i pošteno bolesnima, glupima, nesposobnima... dati prednost, na štetu zdravih, sposobnih, inteligentnih

ishod takvog pristupa će biti više ovakvih popu dr. Jusupa i njegove pomoćnice Pecollay

niste izbjegli eugeniku, samo ste dobili suprotan učinak od onog što smatrate nemoralnim
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 17:42

:tu :popcorn
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 26/4/2019, 18:36

slobodan wrote:
n_razbojnik wrote:
svakako, onda nebi 1300 ljudi liječila Pecollaj, nego onih par što vjeruju u dostatnost sode bikarbone, sungazinga i rakije natašte

u svakom slučaju treba liberalizirati tržište zdravlja

trenutno imamo samo jednog šamana u Hrvatskoj, a i taj je priučen, domaći, trebaju nam izvorni afrički

pustiti slobodno tržište da odluči što valja a što ne, umjesto da stručnjaci preko liječničke komore i hzzoa provode diktaturu

ako Jusuf i Pecollay mogu ponuditi jeftiniju uslugu kao privatnici ne vidim kako to može biti štetno za kupce, mogu samo uštedjeti

samo se vi zajebavajte ali da se zdravstvo privatizira bilo bi triput bolje za ove iste novce. Kao i sve.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 26/4/2019, 18:38

možda, samo koliko bi te direktno koštalo?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 18:45

marcellus wrote:
samo se vi zajebavajte ali da se zdravstvo privatizira bilo bi triput bolje za ove iste novce. Kao i sve.
Poslovne banke mogu isto tako stvarati takozvani »unutarnji novac«, odnosno bankovne depozite. To se događa svaki put kada odobre novi kredit. Razlika između vanjskog i unutarnjeg novca jest da je vanjski novac imovina gospodarstva u cjelini, no on nije ničija obveza. S druge strane, unutarnji se novac tako naziva jer se temelji na privatnom kreditu: kada bi se sva potraživanja banaka prema privatnim dužnicima namirila, iznos stvorenog unutarnjeg novca ponovno bi iznosio nula. To je stoga oblik novca koji se stvara u privatnom gospodarstvu i koji se može poništiti.

https://www.ecb.europa.eu/explainers/tell-me-more/html/what_is_money.hr.html

ti si radio 20 godina u bankama, daj nam ispričaj kako banke iznajmljuju depozite, vidio si na svoje oči

i kako je super neregulirano tržište

kako treba otvoriti granice za slobodan protok doktora i inženjera iz afrike

ti si ipak stručnjak i veliki filozof
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/4/2019, 20:20

Čovjek je prolupao, a ona mentalno zaostala. Umjesto da ih smjeste na psihijatriju (oboje) njih dvoje liječe druge  (!?)

A ovu ženu su liječili zato što je lezbijka. 

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben 26/4/2019, 20:25

slobodan wrote:
sacrificial_anode wrote:

svaka odluka je u konačnici selektivna, ima neku "eugeničku" posljedicu

razlika je samo u tome što vi mislite da je moralno i pošteno bolesnima, glupima, nesposobnima... dati prednost, na štetu zdravih, sposobnih, inteligentnih

ishod takvog pristupa će biti više ovakvih popu dr. Jusupa i njegove pomoćnice Pecollay

niste izbjegli eugeniku, samo ste dobili suprotan učinak od onog što smatrate nemoralnim

je, libertarijanci su poznati po tome da brinu o sirotinji i nesposobnima. jesus, dedalose, fuck

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 26/4/2019, 20:27

veber wrote:možda, samo koliko bi te direktno koštalo?

manje.

nakon liberalizacije autoosiguranja, hrvatima je osigurancija pojeftinila milijardu kuna u prvoj godini.

milijardu

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 26/4/2019, 20:35

aben wrote:

manje.

nakon liberalizacije autoosiguranja, hrvatima je osigurancija pojeftinila milijardu kuna u prvoj godini.

milijardu
a kada imaš sudar onda angažiraš odvjetnika jer nemreš do odštete.

kaj se zdravstva tiče meni u njemačkoj firma plaća oko 700€ zdravstveno koje sve pokriva.

znači, možeš li ti ili marc platiti toliko zdravstvo? to je privatno osiguranje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by aben 26/4/2019, 20:46

veber wrote:
aben wrote:

manje.

milijardu
a kada imaš sudar onda angažiraš odvjetnika jer nemreš do odštete.

kaj se zdravstva tiče meni u njemačkoj firma plaća oko 700€ zdravstveno koje sve pokriva.

znači, možeš li ti ili marc platiti toliko zdravstvo? to je privatno osiguranje.

ne zun zo nje, ali jo ne morin. jo bi uze neko manje.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top

- Similar topics