Prodaja novih automobila i dalje u padu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prodaja novih automobila i dalje u padu
veber wrote:jebeš svu tu elektroniku i senzoriku. meni je na s klasi otišao safe mod jer, nisam imao amortizere i opruge nego zračne jastuke, sam bio kod starog u vinogradu i zapičio auto između dva reda, kako je po noći padala kiša jedva sam ga izvukao iz vinograda i onda glupa trava se osuši, zakelji za jebeni senzor kontrole visine, auto se spusti u park-mod. upali 4 žmigavca, safe mode, rufen service. s wartburgom mi se to nikad nije desilo. nakon toga sam odkopčao svu elektroniku koju sam mogao, a ekran mi je izgledao kao božićno drvce. samo je blinkao, svirao, bljeskao.
jebeš elektroniku.
E upravo o tome je riječ.
Izjebu te neke banalne stvari.
Auto ispravan, mašina ko vura, sve 5.....al crko neki jebeni senzor. Jebo te senzor i sve.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Re: Prodaja novih automobila i dalje u padu
ma natrpali tih sranja, užas. na službenom ako ne vežem pojas ne krene. možeš upaliti motor ali stoji. stavim ga u D i dok nema pojasa nema getribe. onda sam uzeo lap i sve poiskapčo kaj sam moga iskopčat. i airbag. ali sam si iskopčal i grijanje sica a ne da mi se tražit među tim žicama di je.
ide mi na kurac titranje volana, vraćanje u traku, mrb, zfr, xyc, vbn, ohhhh ja.
ide mi na kurac titranje volana, vraćanje u traku, mrb, zfr, xyc, vbn, ohhhh ja.
2014-12-30
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U Hrvatskoj u travnju prodaja novih automobila pala za 87,4%
» U 2018. u Hrvatskoj porasla prodaja novih automobila nego lani za 18,26 %
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
» Propade Njemačka : Snažno pala prodaja automobila u Kini
» Globalna prodaja električnih automobila trebala bi porasti 35% ove godine
» U 2018. u Hrvatskoj porasla prodaja novih automobila nego lani za 18,26 %
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
» Propade Njemačka : Snažno pala prodaja automobila u Kini
» Globalna prodaja električnih automobila trebala bi porasti 35% ove godine