ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prodaja novih automobila i dalje u padu

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Prodaja novih automobila i dalje u padu - Page 6 Empty Re: Prodaja novih automobila i dalje u padu

Post by danni1 9/4/2019, 00:05

veber wrote:jebeš svu tu elektroniku i senzoriku. meni je na s klasi otišao safe mod jer, nisam imao amortizere i opruge nego zračne jastuke, sam bio kod starog u vinogradu i zapičio auto između dva reda, kako je po noći padala kiša jedva sam ga izvukao iz vinograda i onda glupa trava se osuši, zakelji za jebeni senzor kontrole visine, auto se spusti u park-mod. upali 4 žmigavca, safe  mode, rufen service. s wartburgom mi se to nikad nije desilo. nakon toga sam odkopčao svu elektroniku koju sam mogao, a ekran mi je izgledao kao božićno drvce. samo je blinkao, svirao, bljeskao.

jebeš elektroniku.
:tu

E upravo o tome je riječ.

Izjebu te neke banalne stvari.

Auto ispravan, mašina ko vura, sve 5.....al crko neki jebeni senzor.  Jebo te senzor i sve.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Prodaja novih automobila i dalje u padu - Page 6 Empty Re: Prodaja novih automobila i dalje u padu

Post by veber 9/4/2019, 00:12

ma natrpali tih sranja, užas. na službenom ako ne vežem pojas ne krene. možeš upaliti motor ali stoji. stavim ga u D i dok nema pojasa nema getribe. onda sam uzeo lap i sve poiskapčo kaj sam moga iskopčat. i airbag. ali sam si iskopčal i grijanje sica a ne da mi se tražit među tim žicama di je.

ide mi na kurac titranje volana, vraćanje u traku, mrb, zfr, xyc, vbn, ohhhh ja.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2019, 08:25

a sto da vam kazem onda..KURBLAJ,KURBLAJ..!!! cheers cheers cheers

Prodaja novih automobila i dalje u padu - Page 6 Citroenami3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics