U Hrvatskoj u travnju prodaja novih automobila pala za 87,4%
Page 1 of 1
U Hrvatskoj u travnju prodaja novih automobila pala za 87,4%
Prodano 1,084 nova automobila šta je pad od 87,4% u odnosu na isti mjesec prošle godine
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2180549
Autoindustrija cici krep.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2180549
Autoindustrija cici krep.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: U Hrvatskoj u travnju prodaja novih automobila pala za 87,4%
sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
Guest- Guest
Što će vam, itako ih imate previše na cesti.
Plus ste prišparali na automobilima, benzinu itd...
Plus ste prišparali na automobilima, benzinu itd...
volemo se vozikat iEro..odlicno vrijeme za voznju..josh malo kad ponovno otopli,dekica,papica i cuga pa negdje u prirodu daleko od ljudija..
Guest- Guest
Čudno mi je da nije 100% ako su saloni automobila bili zatvoreni...
Trebalo bi istražiti ove prodane, tko ih je kupio, kada i gdje...
Jer je vjerojatno došlo do kršenja odluka stožera te epidemioloških mjera...
Ta u skladu s navedim izreći propisane kazne...
samo informacija,onaj gore na Grenlandu je ozdravioT. wrote:Čudno mi je da nije 100% ako su saloni automobila bili zatvoreni...
vili40-
2015-08-02
Očigledno su imali dovoljne kapacitete u zdravstvu. Po moje sad rasprodaju respiratore. Vuchiću, na primjer...u ubosnu, naravno.vili40 wrote:samo informacija,onaj gore na Grenlandu je ozdravioT. wrote:Čudno mi je da nije 100% ako su saloni automobila bili zatvoreni...
T. wrote:Čudno mi je da nije 100% ako su saloni automobila bili zatvoreni...
možda javne nabavke za državu...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
darth_vader-
2014-04-17
Oženjeni nek zaključaju supruge, a onima s djevojkama nema pomoći...jasambrend wrote:Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
..a jebiga,ja vas pokusao malo nasmijati,a vi odmah u bed pali..T. wrote:Oženjeni nek zaključaju supruge, a onima s djevojkama nema pomoći...jasambrend wrote:Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
Guest- Guest
AT LONGI..
Imas pozdrav od Svetlane..kaze da si mnogo lakom na nekretnine,a jako lijen..
Imas pozdrav od Svetlane..kaze da si mnogo lakom na nekretnine,a jako lijen..
Guest- Guest
T. wrote:Oženjeni nek zaključaju supruge, a onima s djevojkama nema pomoći...jasambrend wrote:Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
darth_vader-
2014-04-17
ono što si ti pokazao na sliji baš i nije model koji bi ti mogao priskrbiti pičku... možda bolje da kupiš neke bolje NB tenisice ili mizuno na rasprodaji... i ako možeš nositi levisice to bi ti prije odškrinulo krakove nekog babca....Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ljubomorko jedan..i ti saptom pade???...michaellcmacha wrote:ono što si ti pokazao na sliji baš i nije model koji bi ti mogao priskrbiti pičku... možda bolje da kupiš neke bolje NB tenisice ili mizuno na rasprodaji... i ako možeš nositi levisice to bi ti prije odškrinulo krakove nekog babca....Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
Guest- Guest
bash budem testirao kad sve ovo sa viruzom prodje..jedan šaka Ojri i fino oprana i ispolirana pila...nisam iskreno na to niti pomislio..
Guest- Guest
pa kojom logikom si došao do ljubomore... spika je smiješna sama po sebi, zato sam ti i savjetovao bolju opciju jer se ne moš prodati za lovatora, bar ne sa onim što si pokazao... s onim ćeš otjerati i ono što bi sa tenesicama uspio pobrati... :))))Legendovich wrote:ljubomorko jedan..i ti saptom pade???...michaellcmacha wrote:ono što si ti pokazao na sliji baš i nije model koji bi ti mogao priskrbiti pičku... možda bolje da kupiš neke bolje NB tenisice ili mizuno na rasprodaji... i ako možeš nositi levisice to bi ti prije odškrinulo krakove nekog babca....Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
alfa i omega samog mog upisa...michaellcmacha wrote:pa kojom logikom si došao do ljubomore... spika je smiješna sama po sebi, zato sam ti i savjetovao bolju opciju jer se ne moš prodati za lovatora, bar ne sa onim što si pokazao... s onim ćeš otjerati i ono što bi sa tenesicama uspio pobrati... :))))Legendovich wrote:ljubomorko jedan..i ti saptom pade???...michaellcmacha wrote:ono što si ti pokazao na sliji baš i nije model koji bi ti mogao priskrbiti pičku... možda bolje da kupiš neke bolje NB tenisice ili mizuno na rasprodaji... i ako možeš nositi levisice to bi ti prije odškrinulo krakove nekog babca....Legendovich wrote:sad mi gastarbajteri sa vise para i boljim autima,opet nakon recesije kad dojdemo Doli,bit cemo mange,kupit cemo jeftino cure i jebat iih..nije da nismo i dosad,ali sad cemo se puhat ii sepiriti kao paunovi...
Guest- Guest
Similar topics
» U 2018. u Hrvatskoj porasla prodaja novih automobila nego lani za 18,26 %
» Prodaja novih automobila i dalje u padu
» Propade Njemačka : Snažno pala prodaja automobila u Kini
» Novih automobila u Hrvatskoj nema, polovni su sve skuplji
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
» Prodaja novih automobila i dalje u padu
» Propade Njemačka : Snažno pala prodaja automobila u Kini
» Novih automobila u Hrvatskoj nema, polovni su sve skuplji
» Britanska prodaja automobila smanjila se za 97%
Page 1 of 1