Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Ma normalno, bestije. Srbe ne vole hrvate mrze, samo sto misle da to ne znamo..Ringo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
1. Da je HVO bio taj koji je napao Armiju BiH u Lašvanskoj dolini
2. Da je taj sukob bio međunarodnog karaktera, odnosno da je to bio sukob između Republike Hrvatske i Republike BiH.
Mislim ako to mislis onda si stvarno slucaj za psihijatra a ako ne mislis nema potrebe za ovakvim tekstovima.
Da sumiram- boli nas kurac za armiju bih!
HVO jeste na nekim mjestima udario prvi ali tek kad se vidjelo da je djavo salu odnio i da je posrijedi opci udar na BiH Hrvate.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Srbi će in opet jebat majku. Eno tamo rezervni sastav milicije u RS. Rusija se digla. Zapad nevoli muslimane. Erdogan oslabio u samoj Turskoj jer je izgubio Istanbul i Ankaru na lokalnim izborima.
Nama ode po treći put namištaju Komšića i uzimaju pravo glasa i onda nan nešto seru ovo ono.
Bezobrazno. To samo šaka u glavu rješava.
Oni umislili da će obnovit bosanski vilajet ode.
Nama ode po treći put namištaju Komšića i uzimaju pravo glasa i onda nan nešto seru ovo ono.
Bezobrazno. To samo šaka u glavu rješava.
Oni umislili da će obnovit bosanski vilajet ode.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Muslimansko politicko vodjstvo realno vodi bosnjacki narod u propast i katastrofu.
Zao mi je jer zaista nemam protiv njih nista, stavise uvijek sam ih smatrao bliskima, Srbi su ih stvarno gadno nacepili, ali bosnjacka politika je katastrofa.
Od Hrvata su potpuno bespotrebno stvorili neprijatelje u besmislenim i besplodnim pokusajima da im nametnu svoju volju.
Zao mi je jer zaista nemam protiv njih nista, stavise uvijek sam ih smatrao bliskima, Srbi su ih stvarno gadno nacepili, ali bosnjacka politika je katastrofa.
Od Hrvata su potpuno bespotrebno stvorili neprijatelje u besmislenim i besplodnim pokusajima da im nametnu svoju volju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve sam opisao u svojim postovima..mada se ne slazem sa tobom da je armija bh-a napala hvo zbog dobijenog oruzja...sto se tice neke nadmoci..ne..nego su smijenili vecinu priucenih zapovjednika postrojbi abh-a sa skolovanim casnicima iz jna..sto je dio tada zapovjednika postrojbi abh-a tesko primio i presli su u hvo..realno ti bivsi casnici jna muslimani vecinom nisu htjeli suradnju sa hvo-om jerbo su ratovali u hrvatskoj na strani jna..za razliku od nepovjerljivih zapovjednika koji su proistakli iz patriotske lige ili zelenih beretki koji i nisu bss bili neskloni suradnji sa hvom bar dobar dio..smatrajuci da su srbi jedini neprijatelji..na njih se potpuno alija nije mogao osloniti u sukobu sa hrvatima trebali su mu oni zapovjednici koji ne vole hrvate a to su mahom bili bivsi oficiri jna of kojih vecina su bili pripadnici i kos-aRingo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
2. Da je taj sukob bio međunarodnog karaktera, odnosno da je to bio sukob između Republike Hrvatske i Republike BiH.
Mislim ako to mislis onda si stvarno slucaj za psihijatra a ako ne mislis nema potrebe za ovakvim tekstovima.
HVO jeste na nekim mjestima udario prvi ali tek kad se vidjelo da je djavo salu odnio i da je posrijedi opci udar na BiH Hrvate.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Sve šta je povezano sa islamom je katastrofa.
Neka oni seru i dalje. Ja kad ih spucan to će samo zubi ispadat.
Neka oni seru i dalje. Ja kad ih spucan to će samo zubi ispadat.
2014-04-11
MA kakvi casnici JNA i trice i kucine. Nema to veze sa JNA. Jebo ga vise i JNA i KOS, samo trabunjate o tome, vi nemate o BiH i o muslimaskoj politici blage veze. To je politika SDA i pretvaranja cijele BiH u nacionalnu drzavu muslimanskog naroda. I patriotska liga i zelene beretke su bile na toj liniji.vuksadinare wrote:Sve sam opisao u svojim postovima..mada se ne slazem sa tobom da je armija bh-a napala hvo zbog dobijenog oruzja...sto se tice neke nadmoci..ne..nego su smijenili vecinu priucenih zapovjednika postrojbi abh-a sa skolovanim casnicima iz jna..sto je dio tada zapovjednika postrojbi abh-a tesko primio i presli su u hvo..realno ti bivsi casnici jna muslimani vecinom nisu htjeli suradnju sa hvo-om jerbo su ratovali u hrvatskoj na strani jna..za razliku od nepovjerljivih zapovjednika koji su proistakli iz patriotske lige ili zelenih beretki koji i nisu bss bili neskloni suradnji sa hvom bar dobar dio..smatrajuci da su srbi jedini neprijatelji..na njih se potpuno alija nije mogao osloniti u sukobu sa hrvatima trebali su mu oni zapovjednici koji ne vole hrvate a to su mahom bili bivsi oficiri jna of kojih vecina su bili pripadnici i kos-aRingo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
Bilo je tu bivsih KOSovaca (Sefer halilovic, Fikret Muslimovic) i JNA ovaca (Pasalic, Delalic, Hajrulahovic) ali oni su se odmah uklopili u taj generalni politicki smjer SDA.
kakav crni KOS, JNA i trice. To je kod muslimana u tom ratu bilo irelevantno. Znam, znam, sad ces poceti kako su oni u tim sluzbama upili nekakvo toboznje antihrvatstvo ali to su besmislice.
Oni su htjeli svoju drzavu na tlu cijele BiH, oni su se svi bez razlike nasli u ostvarenju tog politickog cilja, i SDAovci, i SDPovci, dzematlije, i imami, i bivsi oficiri KOSa i JNA, , i njima su Srbi i Hrvati potpuno ista stvar, neprijatelji koji im stoje na putu ostvarenja tog cilja.
Sve drugo je sviranje kurcu.
I ja njih potpuno razumijem i na njih se ne ljutim.
Ono sto ne razumijem to je neizljecivo hrvatsko cvjecarstvo i pravaske zablude, kao i iluzije hrvatske nazovi-ljevice koja u BiH vidi nastavak nekakve multietnicke zajdnice iz vremena SFRJ.
I lupetanja o nekakvim KOSovima i JNA oficirima medju muslimanima koji su eto pokvarili vjecno cvjecarsko bratstvo Hrvata i muslimana.
Last edited by Ringo10 on 4/4/2019, 18:46; edited 1 time in total
2015-09-24
Točno. Njihov jedini cilj je obnova bosanskog vilajeta.Ringo10 wrote:MA kakvi casnici JNA i trice i kucine. Nema to veze sa JNA. Jebo ga vise i JNA i KOS, samo trabunjate o tome, vi nemate o BiH i o muslimaskoj politici blage veze. To je politika SDA i pretvaranja cijele BiH u nacionalnu drzavu muslimanskog naroda. I patriotska liga i zelene beretke su bile na toj liniji.vuksadinare wrote:Sve sam opisao u svojim postovima..mada se ne slazem sa tobom da je armija bh-a napala hvo zbog dobijenog oruzja...sto se tice neke nadmoci..ne..nego su smijenili vecinu priucenih zapovjednika postrojbi abh-a sa skolovanim casnicima iz jna..sto je dio tada zapovjednika postrojbi abh-a tesko primio i presli su u hvo..realno ti bivsi casnici jna muslimani vecinom nisu htjeli suradnju sa hvo-om jerbo su ratovali u hrvatskoj na strani jna..za razliku od nepovjerljivih zapovjednika koji su proistakli iz patriotske lige ili zelenih beretki koji i nisu bss bili neskloni suradnji sa hvom bar dobar dio..smatrajuci da su srbi jedini neprijatelji..na njih se potpuno alija nije mogao osloniti u sukobu sa hrvatima trebali su mu oni zapovjednici koji ne vole hrvate a to su mahom bili bivsi oficiri jna of kojih vecina su bili pripadnici i kos-aRingo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
Bilo je tu bivsih KOSovaca (Sefer halilovic, Fikret Muslimovic) i JNA ovaca (Pasalic, Delalic, Hajrulahovic) ali oni su se odmah uklopili u taj generalni politicki smjer SDA.
kakav crni KOS, JNA i trice. To je kod muslimana u tom ratu bilo irelevantno. Znam, znam, sad ces poceti kako su oni u tim sluzbama upili nekakvo toboznje antihrvatstvo ali to su besmislice.
Oni su htjeli svoju drzavu na tlu cijele BiH, oni su se svi bez razlike nasli u ostvarenju tog politickog cilja, i SDAovci, i SDPovci, dzematlije, i imami, i bivsi oficiri KOSa i JNA, , i njima su Srbi i Hrvati potpuno ista stvar, neprijatelji koji im stoje na putu ostvarenja tog cilja.
To im je bio cilj u rat i dan danas je.
2014-04-11
Ma imao sam dosta kontakata sa Turcima i dok sam bio u BIH kao i u Australiji.RayMabus wrote:Točno. Njihov jedini cilj je obnova bosanskog vilajeta.Ringo10 wrote:MA kakvi casnici JNA i trice i kucine. Nema to veze sa JNA. Jebo ga vise i JNA i KOS, samo trabunjate o tome, vi nemate o BiH i o muslimaskoj politici blage veze. To je politika SDA i pretvaranja cijele BiH u nacionalnu drzavu muslimanskog naroda. I patriotska liga i zelene beretke su bile na toj liniji.vuksadinare wrote:Sve sam opisao u svojim postovima..mada se ne slazem sa tobom da je armija bh-a napala hvo zbog dobijenog oruzja...sto se tice neke nadmoci..ne..nego su smijenili vecinu priucenih zapovjednika postrojbi abh-a sa skolovanim casnicima iz jna..sto je dio tada zapovjednika postrojbi abh-a tesko primio i presli su u hvo..realno ti bivsi casnici jna muslimani vecinom nisu htjeli suradnju sa hvo-om jerbo su ratovali u hrvatskoj na strani jna..za razliku od nepovjerljivih zapovjednika koji su proistakli iz patriotske lige ili zelenih beretki koji i nisu bss bili neskloni suradnji sa hvom bar dobar dio..smatrajuci da su srbi jedini neprijatelji..na njih se potpuno alija nije mogao osloniti u sukobu sa hrvatima trebali su mu oni zapovjednici koji ne vole hrvate a to su mahom bili bivsi oficiri jna of kojih vecina su bili pripadnici i kos-aRingo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:
E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?
To im je bio cilj u rat i dan danas je.
Da budem iskren ja kod njih neke velike ljubavi i simpatije za muslimane u BiH vidio nisam niti je njih mnogo briga. Kao ni Ruse za Srbe.
Inace ja Turke prilicno postivam kao narod. NA mene su ostavili prilicno dobar dojam.
2015-09-24
Nisi me skuzio zato su aliji trebali takvi muslimani koji mrze hrvate...Ringo10 wrote:MA kakvi casnici JNA i trice i kucine. Nema to veze sa JNA. Jebo ga vise i JNA i KOS, samo trabunjate o tome, vi nemate o BiH i o muslimaskoj politici blage veze. To je politika SDA i pretvaranja cijele BiH u nacionalnu drzavu muslimanskog naroda. I patriotska liga i zelene beretke su bile na toj liniji.vuksadinare wrote:Sve sam opisao u svojim postovima..mada se ne slazem sa tobom da je armija bh-a napala hvo zbog dobijenog oruzja...sto se tice neke nadmoci..ne..nego su smijenili vecinu priucenih zapovjednika postrojbi abh-a sa skolovanim casnicima iz jna..sto je dio tada zapovjednika postrojbi abh-a tesko primio i presli su u hvo..realno ti bivsi casnici jna muslimani vecinom nisu htjeli suradnju sa hvo-om jerbo su ratovali u hrvatskoj na strani jna..za razliku od nepovjerljivih zapovjednika koji su proistakli iz patriotske lige ili zelenih beretki koji i nisu bss bili neskloni suradnji sa hvom bar dobar dio..smatrajuci da su srbi jedini neprijatelji..na njih se potpuno alija nije mogao osloniti u sukobu sa hrvatima trebali su mu oni zapovjednici koji ne vole hrvate a to su mahom bili bivsi oficiri jna of kojih vecina su bili pripadnici i kos-aRingo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
I ja njih potpuno razumijem i na njih se ne ljutim.
Ono sto ne razumijem to je neizljecivo hrvatsko cvjecarstvo i pravaske zablude, kao i iluzije hrvatske nazovi-ljevice koja u BiH vidi nastavak nekakve multietnicke zajdnice iz vremena SFRJ.
I lupetanja o nekakvim KOSovima i JNA oficirima medju muslimanima koji su eto pokvarili vjecno cvjecarsko bratstvo Hrvata i muslimana.
2015-09-08
Turci su danas nacionalisti. Jebe se njih za Bošnjake koji su u njihovim očima slavenski muslimani. Turci nisu Slaveni. Ima ta neoosmanska politika koja je geopolitika Turske na Balkanu i šire. To nešto ko Rusi i Srbi , za njih al neće baš za njih ginit.
2014-04-11
JA sam ti objasnio da mrznja prema Hrvatima nema veze sa KOSom ili JNA jer kad bi to bilo po vasim tumacenjima onda bi oni bili prosrpski. A nisu bili.vuksadinare wrote:
Nisi me skuzio zato su aliji trebali takvi muslimani koji mrze hrvate...
Zivio sam i rodjen sam u BiH. I nikad nisma vidio ni trunke nekog prohrvatskog stava kojeg bi onda u ratu eto kvarili nekakvi oficiri JNA i KOSa.
Pokojni pisac Vitomir Lukic je tvrdoglavom mazgovu Tudjmanu pokusavao objasniti da BiH muslimani Srbe i Hrvate ne razlikuju i da za njihov nacionalni cilj i Hrvati i Srbi predstavljaju istu stvar - prepreku ka ostvarenju cilja.
Tudjman je to donekle shvatio tek kad se rat zahuktao ali se te zablude nikad nije do kraja oslobodio.
2015-09-24
Inace zanimljivo..ovi nasi kvazi ljevicari podrzavaju drzavu ili narode koji ih podsjecaju na jugu..mujo im uvali pricu o nekom bratstvu i jugonostalgiji ovi kvazi nasi ljevicari svrsavaju od srece i govore 'ko kaze juga umrla'..a mujo se iza ledja smije..'ja budale od ovih hrvata jebo ih juga i tito'
2015-09-08
gledao bas mapu Osmanlijskih osvajanje balkana,i vidim,dio hertzegovine strsi slobodan,ili cijeli dio..nemam pojma..ugl... Osmanlije su mogli tu krpicu kamenjara doslovno u prah pretvoriti,i bas se pitam..koga su to Ere tako uspjesno prodali Osmanlijama,da njih ostave na miru...
Guest- Guest
Dubrovačka republika. Danak u zlatu sultanu pa je onda morao biti mir u zaleđu radi trgovine.pismejker wrote:gledao bas mapu Osmanlijskih osvajanje balkana,i vidim,dio hertzegovine strsi slobodan,ili cijeli dio..nemam pojma..ugl... Osmanlije su mogli tu krpicu kamenjara doslovno u prah pretvoriti,i bas se pitam..koga su to Ere tako uspjesno prodali Osmanlijama,da njih ostave na miru...
2014-04-11
Sretao sam gomile Rusa i Ukrajinaca a samo jednog Bjelorusa. Stav prema narodima bivse SFRJ je odprilike jednak osim kod onih ruskih verzija pravasa a takve nisam sretao ali sam cuo za njih.RayMabus wrote:Turci su danas nacionalisti. Jebe se njih za Bošnjake koji su u njihovim očima slavenski muslimani. Turci nisu Slaveni. Ima ta neoosmanska politika koja je geopolitika Turske na Balkanu i šire. To nešto ko Rusi i Srbi , za njih al neće baš za njih ginit.
Rusi sve nas gledaju odprilike isto, kao nekakve Jugoslavene i ne razlikuju nas mnogo. Ne znam kako ce u buducnosti to ici alimoja iskustva su takva.
Srbi, Hrvati, Bosnjaci, MAkedonci, Slovenci, Crnogorci ... to je sve za njih prilicno apstraktno i maglovito. Zato se srpski nacionalsiti toliko trude da popune yaj vakuum ali za sada je odgovor uglavnom ravnodusnost. Zato sad Srbi pokusavaju sa pan-pravoslavnim sentimentima ali vidjet cemo kako ce to ici...
Ruska politika vidi u Srbiji i njenoj politici likove koji sjede na dvije stolice i smatraju da je srpsko uvlacenje Rusima uglavnom motivirano koristoljubljem.
Kod Turaka prema BiH muslimanima stvarno nisam opazio bilo kakav jaci sentiment. Ne znam, mozda nesto i ima, ali ja to primijetio nisam. A upoznao sam buljuke i Turaka i Turkinja.
Postoje kolonije bosnjackih potomaka u Turskoj ali oni zive zivot u etnickoj odvojenosti od Turaka i ovi ih mnogo ne prihvacaju. Inace kad je rijec o odnosu Turaka prema narodima bivse SFRJ tu takodjer postoji nesto slicno ruskom sindromu - svi smo mi njima tu negdje i neke razlike i ne vide. Mozda religija moze imati neku ulogu ali ja sam uglavnom sretao sekularne Turke a njih boli kitomir za taj religijski faktor.
A zvanicna politika Turske ... pa ne znam mozda gaje neki poseban odnos prema BiH muslimanima, ali neku veliku ekstazu u tom smislu nisam primijetio. Cak ni kod Erdogana. Politika je pragmatizam i sumnjam da bi Turski politicari sjebavali odnose sa balkanskim zemljama radi jedne grupacije u BiH.
Uostalom Erdogan i Suljo su prilicni jarani.
Last edited by Ringo10 on 4/4/2019, 19:16; edited 1 time in total
2015-09-24
aha...nesh cuo,ne znam jel tocno,da onijahi Jagnjevci poticu iz Dubrovnika,kao potomci upravo tih trgovaca davnih..RayMabus wrote:Dubrovačka republika. Danak u zlatu sultanu pa je onda morao biti mir u zaleđu radi trgovine.pismejker wrote:gledao bas mapu Osmanlijskih osvajanje balkana,i vidim,dio hertzegovine strsi slobodan,ili cijeli dio..nemam pojma..ugl... Osmanlije su mogli tu krpicu kamenjara doslovno u prah pretvoriti,i bas se pitam..koga su to Ere tako uspjesno prodali Osmanlijama,da njih ostave na miru...
zanimljivo,jerbo,i kad je bijo DR,Jagnjevci su putovali diljem bivse Juge bez ometanja i sikaniranja..izbjegavali su samo ratne zone gdje se pucalo..
Guest- Guest
@Ringo10 wrote:
Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Ali medjunarodna zajednica citaj Zapad su tim presudama presudili ideji Herceg-Bosne. I kompletno politicko i vojno vodjstvo BiH Hrvata je moralo najebati.
============================================================================================================
by epikur37 Today at 06:48
Sve presude suda su samo pratile političku agendu donesenu pax americanom.
Jednostavno je trebalo presudama suda potvrditi političke odluke i smjernice koje su tada dogovorene između sila odnosno nametnute tada neupitnim svjetskim hegemonom.
A koji je imao i direktan utjecaj na rad suda.
Pravo prati politiku
=============================================================================================================
Upravo zbog toga ja tome sudu nikada nisam vjerovao niti je ijedna presuda donesena tamo relevantna.Da je Zapad imao dobre namjere osnovao bi jedan nepristrasni sud na tlu bivse YU (mogao je imati sjediste u Sarajevu ili Zagrebu,,Beogradu..Ljubljani..Skoplju) pod nadzorom cijele medjunarodne zajednice a vecinu sudaca su trebali biti sa prostora bivse YU.Hrvati su trebali biti glani sudci svojima ...srbi svojima i muslimani svojima.Samo takve presude bi donijele kakvo takvo pomirenje medju tim plemenima.Ovako ostaje da samo potreba da svi osporavaju svoj zlocin ali zato im je presuda toga suda prema drugima pravicna i postena.To vodi ka narastanju daljnje mrznje i mogucnosti da svatko tumaci presude kako mu odgovara u odredjenom trenutku.Nisam bio sklon nikakvim zavjerama ali sada vjerujem u planove mocnika na globalnom nivou gdje su mali narodi posluzili kao experiment buducih svjetskih dogadjaja pod krinkom donosenja demokracije oruzjem.Nije postojala nikada iskrena ideja da se taj prostor demokratizuje ali je zato oduvijek postojala ideja da se ti mali balkanski narodi podjarme i stave u funkciju globalista gdje bi postojao samo jedan vodja..jedna vrsta .grozdja ...jedna vrsta bresaka..jedna vrsta jagoda..a ljudima bi bilo zabranjeno da vjeruju u ono sto zele.Kako se to zove..ne cujem...malo glasnije.
Ako nije mogla postojati YU onda nije mogla ni BiH.Ne moze se siptarima..slovencima ..hrvatima dopustati nesto a drugima zabranjivati..Hrvati u BiH su imali pravo da se prikljuce onoj zemlji za koju su mislili da je njihova..ali isto tako i drugi su imali ista prava.Nemoj te mi samo o Bedinterovoj komisiji koja je nastala u istoj kuhinji i koja je imala iste ciljeve.Zapad to radi kroz "institucije" u bijelim rukavicama zabija nozeve neposlusnim malim narodima tamo gdje su najosjetljiviji.Tvrdim da su nas isprevozali kao idiote jer smo vjerovali u njihovu demokraciju.
Nikada se nece desiti pravda na tim prostorima pa ce zato generacije i generacije po istoj semi mantrati svoju istinu..spominjati ce se slijedecih tisucu godina (dok ne izumru njihovi potomci)Jasenovac..Srebrenica.Blajburg..i sva ostala buduca stratista koja ce u medjuvremenu nastati cim se promijene medjunarodne okolnosti..eto klanja i osvete.A da je svatko posteno osudio svoje zlocince ..ako nista bilo bi u buducnosti manje mrznje.Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.E to je smisao tih presuda..da stvori vecu mrznju i da taj prostor nikada ne bude imao mira....da sa njega bjezi mlado ...skolovano...pametno da bi njihove usrane i bolesne gene oplemenilo.Da ne bude zabune ..najvise smo mi krivi a posebno oni koji su znali sto se ce se desiti..a cutali su zbog svoga konfora.Tako je i danas boli kurac bilo koga za istinu..jer kad zivis u istinskom okruzenju ISTINOM nema mjesta muljanju i manipuliranju.Taj prostor je izgubljen i ako netko misli da ce jednom netko pobijediti jebeno se vara.Zato put pod noge i sto dalje cak savjetujem i jezik zaboraviti kojim ste pricali.Brutalno jeste ali oslobadja od govana koji pricaju isti jezik.
Guest- Guest
Inace ringo je u pravu..nema veze sa temom ali mogu potvrditi da je dobar dio muslimana mrzio hrvate i u jugi..to sam osobno osjetio kad sam kao navijac hajduka odlazio na gostovanja u bosnu u sarajevo,zenicu,mostar..jos 1988 na stadionu bijeli brijeg u mostaru navijaci veleza za koji su navijali vecinom muslimani mostara vikali su nam na stadionu..'ustase,ustase' ima i na youtube ta utakmica slicno je bilo i u zenici,sarajevu 1989 i 1990..postoje snimke i svjedocanstva..jedini navijaci koji su izbodeni u zenici 1987 godine su tri navijaca dinama koje su izboli muslimani navijaci celika
2015-09-08
Turci imaju preči problema od Bosne a Erdogan sad pogotovo kad je ispušija Istanbul i Ankaru.
Koji će mu kurac Bosna a nevlada ni u najvećem nit glavnom gradu svoje države.
Koji će mu kurac Bosna a nevlada ni u najvećem nit glavnom gradu svoje države.
2014-04-11
Zaharova: Pozdravljamo formiranje komisije u RS za istragu zločina
Moskva -- Marija Zaharova pozdravila je formiranje međunarodnih komisija u RS radi istrage zločina počinjenim nad svim narodima u Srebrenici i nad Srbima u Sarajevu.Predsedavajući Komisije za Srebrenicu je glavni istoričar Instituta za Holokaust "Šem Olam" u Izraelu, Gideon Grajf, a za Sarajevo stručnjak iz Izraela Rafel Izraeli.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1526173
Steta sto se ovdje nisu ukljucili i Hrvati..
Moskva -- Marija Zaharova pozdravila je formiranje međunarodnih komisija u RS radi istrage zločina počinjenim nad svim narodima u Srebrenici i nad Srbima u Sarajevu.Predsedavajući Komisije za Srebrenicu je glavni istoričar Instituta za Holokaust "Šem Olam" u Izraelu, Gideon Grajf, a za Sarajevo stručnjak iz Izraela Rafel Izraeli.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=04&dd=04&nav_category=64&nav_id=1526173
Steta sto se ovdje nisu ukljucili i Hrvati..
Guest- Guest
Vrlo dobro!frka wrote:
@Ringo10 wrote:
Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Ali medjunarodna zajednica citaj Zapad su tim presudama presudili ideji Herceg-Bosne. I kompletno politicko i vojno vodjstvo BiH Hrvata je moralo najebati.
============================================================================================================
by epikur37 Today at 06:48
Sve presude suda su samo pratile političku agendu donesenu pax americanom.
Jednostavno je trebalo presudama suda potvrditi političke odluke i smjernice koje su tada dogovorene između sila odnosno nametnute tada neupitnim svjetskim hegemonom.
A koji je imao i direktan utjecaj na rad suda.
Pravo prati politiku
=============================================================================================================
Upravo zbog toga ja tome sudu nikada nisam vjerovao niti je ijedna presuda donesena tamo relevantna.Da je Zapad imao dobre namjere osnovao bi jedan nepristrasni sud na tlu bivse YU (mogao je imati sjediste u Sarajevu ili Zagrebu,,Beogradu..Ljubljani..Skoplju) pod nadzorom cijele medjunarodne zajednice a vecinu sudaca su trebali biti sa prostora bivse YU.Hrvati su trebali biti glani sudci svojima ...srbi svojima i muslimani svojima.Samo takve presude bi donijele kakvo takvo pomirenje medju tim plemenima.Ovako ostaje da samo potreba da svi osporavaju svoj zlocin ali zato im je presuda toga suda prema drugima pravicna i postena.To vodi ka narastanju daljnje mrznje i mogucnosti da svatko tumaci presude kako mu odgovara u odredjenom trenutku.Nisam bio sklon nikakvim zavjerama ali sada vjerujem u planove mocnika na globalnom nivou gdje su mali narodi posluzili kao experiment buducih svjetskih dogadjaja pod krinkom donosenja demokracije oruzjem.Nije postojala nikada iskrena ideja da se taj prostor demokratizuje ali je zato oduvijek postojala ideja da se ti mali balkanski narodi podjarme i stave u funkciju globalista gdje bi postojao samo jedan vodja..jedna vrsta .grozdja ...jedna vrsta bresaka..jedna vrsta jagoda..a ljudima bi bilo zabranjeno da vjeruju u ono sto zele.Kako se to zove..ne cujem...malo glasnije.
Ako nije mogla postojati YU onda nije mogla ni BiH.Ne moze se siptarima..slovencima ..hrvatima dopustati nesto a drugima zabranjivati..Hrvati u BiH su imali pravo da se prikljuce onoj zemlji za koju su mislili da je njihova..ali isto tako i drugi su imali ista prava.Nemoj te mi samo o Bedinterovoj komisiji koja je nastala u istoj kuhinji i koja je imala iste ciljeve.Zapad to radi kroz "institucije" u bijelim rukavicama zabija nozeve neposlusnim malim narodima tamo gdje su najosjetljiviji.Tvrdim da su nas isprevozali kao idiote jer smo vjerovali u njihovu demokraciju.
Nikada se nece desiti pravda na tim prostorima pa ce zato generacije i generacije po istoj semi mantrati svoju istinu..spominjati ce se slijedecih tisucu godina (dok ne izumru njihovi potomci)Jasenovac..Srebrenica.Blajburg..i sva ostala buduca stratista koja ce u medjuvremenu nastati cim se promijene medjunarodne okolnosti..eto klanja i osvete.A da je svatko posteno osudio svoje zlocince ..ako nista bilo bi u buducnosti manje mrznje.Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.E to je smisao tih presuda..da stvori vecu mrznju i da taj prostor nikada ne bude imao mira....da sa njega bjezi mlado ...skolovano...pametno da bi njihove usrane i bolesne gene oplemenilo.Da ne bude zabune ..najvise smo mi krivi a posebno oni koji su znali sto se ce se desiti..a cutali su zbog svoga konfora.Tako je i danas boli kurac bilo koga za istinu..jer kad zivis u istinskom okruzenju ISTINOM nema mjesta muljanju i manipuliranju.Taj prostor je izgubljen i ako netko misli da ce jednom netko pobijediti jebeno se vara.Zato put pod noge i sto dalje cak savjetujem i jezik zaboraviti kojim ste pricali.Brutalno jeste ali oslobadja od govana koji pricaju isti jezik.
2015-09-24
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
Page 10 of 14