Ratni zločinac Branko Ćopić
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ratni zločinac Branko Ćopić
http://www.6yka.com/novost/116524/dragan-bursac-ratni-zlocinac-branko-copic
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Ratni zločinac Branko Ćopić
Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
2014-04-12
kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakve veze ima to što je Brančilo bio Srbin???vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
Bio je veliki književnik i još veći humanist. Naročito omiljen kod djece.
I da sada se DO u VU bavi djecom koja su recitirala njegove pjesme,to je krajnji idiotizam,koji je izgleda moguć jedino u Hrvatskoj.
2014-04-22
vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
opsjednut si i jastrebom i epikurom. daj stani ljude progoniti...prešlo ti u maniju.
Guest- Guest
Dobro je dok ja ne postanem opsjednut Anitom. :-)Noor wrote:vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
opsjednut si i jastrebom i epikurom. daj stani ljude progoniti...prešlo ti u maniju.
2014-04-22
jastreb wrote:Dobro je dok ja ne postanem opsjednut Anitom. :-)Noor wrote:vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
ko je ta?
Guest- Guest
Da je Chagalj još na forumu,on bi to najbolje znal objasnit.Noor wrote:jastreb wrote:Dobro je dok ja ne postanem opsjednut Anitom. :-)Noor wrote:vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
ko je ta?
2014-04-22
Šta dalje bješe,
kakav je kraj?
Pričat ću i to,
potanko, znaj.
Krvnika vuka,
jadna mu majka,
umlati brzo
seljačka hajka.
Trapavog medu,
oh, kuku,
lele,
do same smrti
izbole pčele.
I divlja svinja
pade k'o kruška,
smače je zimus
lovačka puška.
Po šumi, danas,
bez staze,
puta
Ježurka Ježić
lovi i luta.
Vještak i majstor
u poslu svom,
radi i čuva
rođeni dom.
kakav je kraj?
Pričat ću i to,
potanko, znaj.
Krvnika vuka,
jadna mu majka,
umlati brzo
seljačka hajka.
Trapavog medu,
oh, kuku,
lele,
do same smrti
izbole pčele.
I divlja svinja
pade k'o kruška,
smače je zimus
lovačka puška.
Po šumi, danas,
bez staze,
puta
Ježurka Ježić
lovi i luta.
Vještak i majstor
u poslu svom,
radi i čuva
rođeni dom.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
ja pomislio da nije Branko Kockica bio neki zlocinac
2014-04-14
1991. se pričalo da je poginuo kod Vukovara zajedno sa Bjelogrlićem.Winter is coming wrote:ja pomislio da nije Branko Kockica bio neki zlocinac
Ovo nije zajebancija. tako se zaista divanilo.
2014-04-22
zlikovci
2014-04-14
Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Samo da odgovorim na jedan upis na predhodno zaključanoj temi:
Sotone su oni koji su žive ljude zatpavale u Hudu jamu, kao i svi oni koji to odobravaju.
Zahvaljujem na razumijevanju.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Meni okolnosti oko njegovog samoubojstva nisu poznate. Doduse, nisam nesto posebno istrazivala.Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Guest- Guest
Jos vece sotone su oni koji relativiziraju i minoriziraju neke zlocine, a tvrde da je genocid - genocid. Ti si zapravo olos.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Samo da odgovorim na jedan upis na predhodno zaključanoj temi:
Sotone su oni koji su žive ljude zatpavale u Hudu jamu, kao i svi oni koji to odobravaju.
Zahvaljujem na razumijevanju.
Guest- Guest
Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
Ero,uništio si mi temu o šibenskom muzeju. Zašto to činiš i na temi o Brančilu?Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
2014-04-22
Kako je išao onaj lik...budaletina Bursac?
darth_vader-
2014-04-17
Dopizdile mu laži koje je svaki dan morao slušati...TV-laž, časopisi-laž, politika-laž....laž, laž, laž i samo laž....wiktoriwictorija wrote:Meni okolnosti oko njegovog samoubojstva nisu poznate. Doduse, nisam nesto posebno istrazivala.Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Šta da radi pametan čovik međ' idiotima?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
Page 1 of 3