Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
Page 1 of 1
Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
http://www.bhdijaspora.net/ratna-biografija-dragana-mektica-evo-gdje-je-bio-i-sta-je-radio-tokom-agresije-na-bih/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
nije ni cudo da s ezeli uguzuti ovima u sarajevu...kad ima areolu osumnjecina za ratni zlocin i to nad hrvatima...dakle oduvijek nas je 'obozavao'...sa kojim pacijentima mi moramo imati posla...
2015-09-08
Nek je on njima rekao
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrvatski-ministar-medved-u-bih-preusmjeravaju-paznju-s-cetnika-u-visegradu/190315039
Čitan komentare i vidim samo muslimane željne hrvatske krščanske krvi.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrvatski-ministar-medved-u-bih-preusmjeravaju-paznju-s-cetnika-u-visegradu/190315039
Čitan komentare i vidim samo muslimane željne hrvatske krščanske krvi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije bitno samo šta pričaš nego i kome pričaš a pričaš ovima :
Komšićevo glasačko tijelo
Komšićevo glasačko tijelo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
a vi niste pacijenti za srbevuksadinare wrote:nije ni cudo da s ezeli uguzuti ovima u sarajevu...kad ima areolu osumnjecina za ratni zlocin i to nad hrvatima...dakle oduvijek nas je 'obozavao'...sa kojim pacijentima mi moramo imati posla...
Guest- Guest
da se utvrdi istina
da ne bude politicka
kolateralna steta
da ne bude politicka
kolateralna steta
Guest- Guest
kakva istina kad vi srbi uglavnom lažete i na svaki događaj izmislite deset drugih varijanti na isti. Mektić je u šupku mujagama kao što je i komšić i tu sva priča prestajepizzon wrote:da se utvrdi istina
da ne bude politicka
kolateralna steta
vuksadinare wrote:nije ni cudo da s ezeli uguzuti ovima u sarajevu...kad ima areolu osumnjecina za ratni zlocin i to nad hrvatima...dakle oduvijek nas je 'obozavao'...sa kojim pacijentima mi moramo imati posla...
Ne da se želi uguziti nego je otišao tako daleko da mu glava viri iz bakirovih usta
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
tre wrote:kakva istina kad vi srbi uglavnom lažete i na svaki događaj izmislite deset drugih varijanti na isti. Mektić je u šupku mujagama kao što je i komšić i tu sva priča prestajepizzon wrote:da se utvrdi istina
da ne bude politicka
kolateralna steta
Mekić mi je drag čisto zbog toga da i Srbi imaju svog Sejdu. Inače su istih mentalnih sklopova obojica.
2018-04-10
pizzon wrote:a vi niste pacijenti za srbevuksadinare wrote:nije ni cudo da s ezeli uguzuti ovima u sarajevu...kad ima areolu osumnjecina za ratni zlocin i to nad hrvatima...dakle oduvijek nas je 'obozavao'...sa kojim pacijentima mi moramo imati posla...
Pižon brani Mektića....OMG
2018-04-10
a ne bi bas rekao..ovom je ostalo bar mrvicu srpstva ako ne i vise..kad je zamirio i zmiri na cetnicke mimohode po bosni...alu uredovno se javi kad je rijec o hrvatima..iskreno cilj mu je da mu sarajevo ne cacka po proslosti mislim politicko...pa shodno tome i radi za njihov interes...kao i dobar dio sds-ovaca ne sto nesto vole bosnjake nego je dobar dio njih pod zlocinackom aereolom...za razliku od dode i ovih iz snsd-a..pa shodno tome ne trebaju se uguzivat sarajevu..komso je za razliku od mektica bas bosnjo..mentalnoHektorović wrote:tre wrote:kakva istina kad vi srbi uglavnom lažete i na svaki događaj izmislite deset drugih varijanti na isti. Mektić je u šupku mujagama kao što je i komšić i tu sva priča prestajepizzon wrote:da se utvrdi istina
da ne bude politicka
kolateralna steta
Mekić mi je drag čisto zbog toga da i Srbi imaju svog Sejdu. Inače su istih mentalnih sklopova obojica.
2015-09-08
pogledaj slucaj falatara koji je lijevi..ima dijelom gradzanski mentos ali cim je prozborio...nesto u korist hrvata bh-a rascerecili su ga na proste faktore kao i onog srbina kojica kojeg su proglasili doslovce cetnikom jer je nesto zucnuo kontra komse i bakira...inace isti mentos kao komso...onda zamisli sto bi ucinili mekticu da sad nesto prozbori kontra bakira i ekipe..odmah bi sipa djelovala i evo ga na sudu za ratne zlocine
2015-09-08
što bi rekao toten, toliko su u šupku mujagama da je prosto nevjerojatno da se ne vode kao nestale osobeHektorović wrote:tre wrote:kakva istina kad vi srbi uglavnom lažete i na svaki događaj izmislite deset drugih varijanti na isti. Mektić je u šupku mujagama kao što je i komšić i tu sva priča prestajepizzon wrote:da se utvrdi istina
da ne bude politicka
kolateralna steta
S takvima se najlakše da manipulirat. Tako je i Mesić izdajom izbjegao Haag.
Pa s čim je Komšić zaslužio "zlatni ljiljan", ne valjda odličnim sviranjem na šargije.
Jebote, predstavlja Hravte a puškom ih tjerao i ubijao po srednjoj Bosni.
Pa s čim je Komšić zaslužio "zlatni ljiljan", ne valjda odličnim sviranjem na šargije.
Jebote, predstavlja Hravte a puškom ih tjerao i ubijao po srednjoj Bosni.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Similar topics
» Kapetan Dragan:'Nanijet cu zlo onome tko kaze da sam ratni zlocinac.'
» Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Dragan Mektić otputovao u Zagreb na operaciju na oku
» Ratni zlocinac Kapetan Dragan u Banja luci otvorio ured svoje Fondacije...
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Ameri traze odgovor od Srbije zasto ratni zlocinac kapetan Dragan trazi slobodu za ubojicu Djindjica
» Dragan Mektić otputovao u Zagreb na operaciju na oku
Page 1 of 1