Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Vrlo dobro!frka wrote:
@Ringo10 wrote:
Kordic je ispao zrtveni jarac i na njemu su se kola slomila. Nikad nije naredio bilo kakve zlocine.
Ali medjunarodna zajednica citaj Zapad su tim presudama presudili ideji Herceg-Bosne. I kompletno politicko i vojno vodjstvo BiH Hrvata je moralo najebati.
============================================================================================================
by epikur37 Today at 06:48
Sve presude suda su samo pratile političku agendu donesenu pax americanom.
Jednostavno je trebalo presudama suda potvrditi političke odluke i smjernice koje su tada dogovorene između sila odnosno nametnute tada neupitnim svjetskim hegemonom.
A koji je imao i direktan utjecaj na rad suda.
Pravo prati politiku
=============================================================================================================
Upravo zbog toga ja tome sudu nikada nisam vjerovao niti je ijedna presuda donesena tamo relevantna.Da je Zapad imao dobre namjere osnovao bi jedan nepristrasni sud na tlu bivse YU (mogao je imati sjediste u Sarajevu ili Zagrebu,,Beogradu..Ljubljani..Skoplju) pod nadzorom cijele medjunarodne zajednice a vecinu sudaca su trebali biti sa prostora bivse YU.Hrvati su trebali biti glani sudci svojima ...srbi svojima i muslimani svojima.Samo takve presude bi donijele kakvo takvo pomirenje medju tim plemenima.Ovako ostaje da samo potreba da svi osporavaju svoj zlocin ali zato im je presuda toga suda prema drugima pravicna i postena.To vodi ka narastanju daljnje mrznje i mogucnosti da svatko tumaci presude kako mu odgovara u odredjenom trenutku.Nisam bio sklon nikakvim zavjerama ali sada vjerujem u planove mocnika na globalnom nivou gdje su mali narodi posluzili kao experiment buducih svjetskih dogadjaja pod krinkom donosenja demokracije oruzjem.Nije postojala nikada iskrena ideja da se taj prostor demokratizuje ali je zato oduvijek postojala ideja da se ti mali balkanski narodi podjarme i stave u funkciju globalista gdje bi postojao samo jedan vodja..jedna vrsta .grozdja ...jedna vrsta bresaka..jedna vrsta jagoda..a ljudima bi bilo zabranjeno da vjeruju u ono sto zele.Kako se to zove..ne cujem...malo glasnije.
Ako nije mogla postojati YU onda nije mogla ni BiH.Ne moze se siptarima..slovencima ..hrvatima dopustati nesto a drugima zabranjivati..Hrvati u BiH su imali pravo da se prikljuce onoj zemlji za koju su mislili da je njihova..ali isto tako i drugi su imali ista prava.Nemoj te mi samo o Bedinterovoj komisiji koja je nastala u istoj kuhinji i koja je imala iste ciljeve.Zapad to radi kroz "institucije" u bijelim rukavicama zabija nozeve neposlusnim malim narodima tamo gdje su najosjetljiviji.Tvrdim da su nas isprevozali kao idiote jer smo vjerovali u njihovu demokraciju.
Nikada se nece desiti pravda na tim prostorima pa ce zato generacije i generacije po istoj semi mantrati svoju istinu..spominjati ce se slijedecih tisucu godina (dok ne izumru njihovi potomci)Jasenovac..Srebrenica.Blajburg..i sva ostala buduca stratista koja ce u medjuvremenu nastati cim se promijene medjunarodne okolnosti..eto klanja i osvete.A da je svatko posteno osudio svoje zlocince ..ako nista bilo bi u buducnosti manje mrznje.Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.E to je smisao tih presuda..da stvori vecu mrznju i da taj prostor nikada ne bude imao mira....da sa njega bjezi mlado ...skolovano...pametno da bi njihove usrane i bolesne gene oplemenilo.Da ne bude zabune ..najvise smo mi krivi a posebno oni koji su znali sto se ce se desiti..a cutali su zbog svoga konfora.Tako je i danas boli kurac bilo koga za istinu..jer kad zivis u istinskom okruzenju ISTINOM nema mjesta muljanju i manipuliranju.Taj prostor je izgubljen i ako netko misli da ce jednom netko pobijediti jebeno se vara.Zato put pod noge i sto dalje cak savjetujem i jezik zaboraviti kojim ste pricali.Brutalno jeste ali oslobadja od govana koji pricaju isti jezik.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Pa to je to jebo te led...dok se idioti uzajmno iscrpljuju ovi im zadnju kap krvi isisaju ko pijavice.Koliko je bivsa Yu bila duzna..A koliko sada pa fino to pretvori u kamate i izracunaj koliko godisnje ti otmu para preko kredita...Ejjjj...ali prvo te nagovore da srusis svoju zemlju i onda debelo placas da izgradis ono sto si srusio..Ma mi smo svi dole IDIOTI kakvih na svijetu nema..Ajd zajebe te netko jednom...ma dva puta...ali vise puta od dva je dijagnoza zesca ..
Guest- Guest
Ringo10 wrote:1. Nije. Muslimanska vojska je bila nadmocna i ona je prva napala. HVO je bio nadmocan negdje do kasne jeseni 1992ge i nije za to vrijeme napao muslimansku vojsku. Tek Kad se muslimanska vojska naoruzala i to uz pomoc blesavih Hrvata, onda je uslijedio sukob.To je cinjenica.Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
1. Da je HVO bio taj koji je napao Armiju BiH u Lašvanskoj dolini
2. Da je taj sukob bio međunarodnog karaktera, odnosno da je to bio sukob između Republike Hrvatske i Republike BiH.
2. Nije. Prisustvo HV je uvijek imalo podlogu u odredjenim sporazumima izmedju ratnog zlocinca i poznatog islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovica i Predsjednika Republike Hrvatske Dr. Franje Tudjmana.
Muslimanska Armija BiH nije vojska cijele BiH i svih njenih naroda nego samo jednoga od tri naroda i kao takva ne moze sebi prisvajati status drzavne vojske BiH.
Prema tome sukob muslimanske vojske i HVO cak da je tu i sudjelovala HV ne moze se tretirati kao medjudrzavni sukob. HV je uglavnom operirala na frontu prema srpskim vojnim snagama i cetnickim paravojskama a HVO je operirao u sukobima sa muslimanskom vojskom i islamsko-fundamentalistickim paravojskama.
Jedino sto je iz Hrvatske doslo na frontu prema muslimanskim paravojnim snagama su bile postrojbe sastavljene od gradjana Hrvatske koji su rodjeni u BiH i samim time imali i BiH drzavljanstvo ili pravo na njega.
prisustvo regularnih snaga HV prema muslimasnkim paravojskama nije nikada do kraja dokazano.
Osim toga zvanicno islamsko-fundamentalisticko Sarajevo ne moze tretirati prisustvo HV kako im odgovara, kad ratuje protiv Srba onda je u redu a kad ratuje protiv muslimasnkih i mudzahedinskih paravojski onda to kao nije u redu.
Prisustvo HV je ili legalno ili nije. A posto znamo da je HV u BiH bila na osnovu politickih sporazuma onda nema govora ni o sgresiji ni o medjudrzavnom sukobu.
kad je o hrvatsko-muslimanskom ratnom sukobu u BiH rijec, to je bio klasicni primjer medjuetnickog gradjanskog rata.
Deblokadu Sarajeva je upravo omogucila Hrvatska Vojska i HVO. Sarajevo je deblokirano razmjenom teritorija sa srpskom stranoma a te teritorije su u Daytonu Srbima prepustile HV i HVO, Srbi su dobili natrag Sipovo, Mrkonjic Grad i HE Bocac, a Srbi su muslimanima oslobodili za uzvrat teritorije oko Sarajeva, Ilidzu, Hadzice, Ilijas, Vogoscu ...
Kako je Hrvatima zahvaljeno iz Sarajeva poznato nam je.
Nije. Muslimanska vojska je bila nadmocna i ona je prva napala. HVO je bio nadmocan negdje do kasne jeseni 1992ge i nije za to vrijeme napao muslimansku vojsku. Tek Kad se muslimanska vojska naoruzala i to uz pomoc blesavih Hrvata, onda je uslijedio sukob.To je cinjenica.
Zar nije bitni prigovor muslimanima da se nisu pripremili za rat ?
Zar nije ?
Koliko ste puta spomenuli alijinu izjsvu OVO NIJE NAS RAT
I sad ti Lupetas kako je muslim vojska bila bolje naoružana i bla bla
Lazete sami sebi.
Bila sam u Travniku nakon rata. Pokazivali su mi položaje HVO s kpjih je s Vlašića gadan Travnik u ljeto 92.
DOK SU LJUDI JOS MISLILI DA SANJAJU I DA RATA NECE BITI.
HVO JE PODIJRLIO STARI I NOVI TRK odmah na pocetku rata . Nisu sigurno muslimani
Tak da meni ne lazite TKO JE PRVI POCEO RAT
2. Ovo drugo jel Hrvatska umjesana u rat u Bosni ili nije .
Je.
Bobetko je to lijepo opisao u svojoj knjizi.
I TAKO posvjedočio o tome.
I stotine mrtvih koji su stizali iz BIH natrag u RH.
Je.
Bobetko je to lijepo opisao u svojoj knjizi.
I TAKO posvjedočio o tome.
I stotine mrtvih koji su stizali iz BIH natrag u RH.
11 stranica obrane balkanskog krvoprolica infantilnim argumentima , ka nas je...
jedan ekonomski slom ako prdne EU dobrodosao za otreznjenje gradjana HR
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Da bar al nismo mi tako pametni. Rugat ćemo se ovima istočno da su u većem kurcu nego mi.debotoijusto wrote:11 stranica obrane balkanskog krvoprolica infantilnim argumentima , ka nas je...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Nisu svi argumenti infantilnidebotoijusto wrote:11 stranica obrane balkanskog krvoprolica infantilnim argumentima , ka nas je...
Svakako jest VUKOV
Frka i Ringo Odlicno POznsju situaciju u bih
Steta da se takvi ljudi ne citaju vise i ne uvažavaju. Ovdje nas je premalo
S ringom se ne slazem ipak oko vojne situacije.
I da. treba li pisati o Bosni.
Treba.
Jer treba pobijati lazi i izvuci pouke.
Hrvatskoj ta avantura u Bosni NIJE TREBALA.
NIJE.
VUCI CEMO DO SMRTI TAJ KAMEN OKO VRATA.
BEZ KORISTI IKOJE
Glup sukob.Štetan za obje strane.
2014-04-11
gle realno svi su strepili od milosevica,jna,srbije narocito 1990..svi su imali neku distancu prema onom drugom trecem da se previse ne zamjere slobi...mogu to shvatiti na jedan nacin tipa..'svaka cast tebi ali meni je moja guzica draza' i takva politika se tad provodila..nema tu posve neduznih..jedini koji su istinski pravi otpor pruzali i najebavali od slobe krajem osamdesetih i 1990..su bili albanci..ostali suc muc a najvece krivine da ne budu u slobinom dvogledu i srpskom loncu su radili muslimani i alija..tudjman je nudio 1990 i 1991 zajednicke platforme djelovanja prema srbiji i milosevicu i kucanu i aliji...kucan kao janez ne bas pretjerano sklon nekim savezima a alija je hvatao krivine da izbjegne slobin radar...tudjman ostao na osami uz neki savez sa albancima koji realno nikakve snage i moci tad nisu imaliRayMabus wrote:Glup sukob.Štetan za obje strane.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Pa Alija je debil. Zakačija se sa Hrvatima jer je umislija kako će on sve sam i onda pobjeda nad svima i bosanski viljet.
Onda kad je zapeja Srbi fino potamanili Srebrenicu i da nije bilo Oluje isto bi napravili u Bihaću a Sarajevo nikad nebi bilo deblokirano.
Onda kad je zapeja Srbi fino potamanili Srebrenicu i da nije bilo Oluje isto bi napravili u Bihaću a Sarajevo nikad nebi bilo deblokirano.
2014-04-11
Sora wrote:Nisu svi argumenti infantilnidebotoijusto wrote:11 stranica obrane balkanskog krvoprolica infantilnim argumentima , ka nas je...
Svakako jest VUKOV
Frka i Ringo Odlicno POznsju situaciju u bih
Steta da se takvi ljudi ne citaju vise i ne uvažavaju. Ovdje nas je premalo
S ringom se ne slazem ipak oko vojne situacije.
I da. treba li pisati o Bosni.
Treba.
Jer treba pobijati lazi i izvuci pouke.
Hrvatskoj ta avantura u Bosni NIJE TREBALA.
NIJE.
VUCI CEMO DO SMRTI TAJ KAMEN OKO VRATA.
BEZ KORISTI IKOJE
kad udjes autom u krivi smjer nema valjana argumenta
2014-04-12
Da rascistimo nesto...jos bi mozda za ovakav potez upada u dom i prekidanja izlaganja kordica imao razumijevanja da se ne radi o istoj ekipi koja je prosvjedovala zbog oslobadjanja gotovine i markaca..za koje smatraju da su isti kao kordic..da ne saraju spomenike poginulih branitelja kaoonaj u zg dubravi2018.. da neki od njih nisu na fejsu pisali kako ce se popisati na spomenik blagi zadri u vukovaru..jbg talve ne mogu podtzavat ali se mogu borit protiv takvih pete kolone
2015-09-08
peta kolona u epizodi carevo novo ruho
2014-04-12
student, 25 godina. Ne piše koje godine. Ali to je RF pa vjerojatno druge. Do pemzije će diplomirat.
zakaj ne objaviš text o tematici; u rvacka završiš prometni i postaneš dipl ing.
a, da, sori, tvoji su. završili prometni...
a, da, sori, tvoji su. završili prometni...
2014-12-30
Do stvaranja prve YU nikad. Paradoksalno, tek tada su i započele razmirice oko prostora i nacionalnih prava.frka wrote:Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.
Taj "netko" , o kojem pričaš, nije došao nepozvan. U zadnjem ratu je bilo isto. Čim je gužva bila na vidiku,
odmah se letilo tražit pomoć od Moskve, a tu su se odmah našli neki drugi sa drugačijim planovima za ovaj prostor...
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
by veber Today at 17:48
zakaj ne objaviš text o tematici; u rvacka završiš prometni i postaneš dipl ing.
a, da, sori, tvoji su. završili prometni..
=======================================================
Pa on je placen da laze i izmislja stoki sitnog zuba..boli njega kurac za Hrvatsku i za Hrvate.
Znam iz prve ruke ...jos za vrijeme YU najbolje musterije su mi bili hercegovci..kad su kupovali ispite::))Koja je to gladna bagra za faxovima bila...vazno je samo da ima diplomu..a nisu znali ni dvije zavezane kokosi da cuvaju::))
Ovo sto on radi ni medju ciganima ne prolazi..cigicu mos prodat muda za bubrege jednom ...drugi puta ako pokusas istu foru dobit ces po picki...kod hrata moze neograniceno,,zato jer su glupi...samo im reci Bog i Hrvati...oni jadni u sve vjeruju...nije ni cudo crkva ih je takve nacinila...lazi mazi drpi lovu i bjezi u picku materinu da te ne ulove:::))
Pa on je placen da laze i izmislja stoki sitnog zuba..boli njega kurac za Hrvatsku i za Hrvate.
Znam iz prve ruke ...jos za vrijeme YU najbolje musterije su mi bili hercegovci..kad su kupovali ispite::))Koja je to gladna bagra za faxovima bila...vazno je samo da ima diplomu..a nisu znali ni dvije zavezane kokosi da cuvaju::))
Ovo sto on radi ni medju ciganima ne prolazi..cigicu mos prodat muda za bubrege jednom ...drugi puta ako pokusas istu foru dobit ces po picki...kod hrata moze neograniceno,,zato jer su glupi...samo im reci Bog i Hrvati...oni jadni u sve vjeruju...nije ni cudo crkva ih je takve nacinila...lazi mazi drpi lovu i bjezi u picku materinu da te ne ulove:::))
Guest- Guest
by Eroo Today at 18:09
@frka wrote:
Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.
Do stvaranja prve YU nikad. Paradoksalno, tek tada su i započele razmirice oko prostora i nacionalnih prava.
Taj "netko" , o kojem pričaš, nije došao nepozvan. U zadnjem ratu je bilo isto. Čim je gužva bila na vidiku,
odmah se letilo tražit pomoć od Moskve, a tu su se odmah našli neki drugi sa drugačijim planovima za ovaj prostor...
=====================================================================================
Pa gle..tko jebe mater glupim srbima kada su bili uvjereni da su im 'rvati i zlovenci braca..Pa bog ti jebo mater...da sam ja bio srpski Kralj..sve bi to protjero u Austriju i Madjarsku,,jer su tada Hrvati i Madjari tamo i pripadali..a da ne govorim o schwabama..WWII..imaju problem sa istom gamadi koja im napravi Jasenovac a da su im jebali mater i protjerali ih ne bi bilo nikakvih problema..To je vasa logika koe ste se sjetili u zadnjem ratu da uz pomoc Zapada protjerate srbe iz Cro..Ali ima jedan zajeb..slijedeci sukob ce to poravnati kao racun .Tocno znam sto mislite i jedni drugi..vi ste odredjeni jedni prema drugima tako da nema mjesta na tim prostorima za dvoje..A tko vam je to uvalio ...razmisljaj..mene boli kurac..ja sam svoje napravio i usmjerio generacije koje dolaze u pravom smjeru..
@frka wrote:
Kroz povijest nikada se ti narodi na Balkanu nisu ubijali izmedju sebe dok nije dosao netko veci pa zbog svojih interesa bacio kost medju majmune koji jedva docekaju da se svete iznova.
Do stvaranja prve YU nikad. Paradoksalno, tek tada su i započele razmirice oko prostora i nacionalnih prava.
=====================================================================================
Pa gle..tko jebe mater glupim srbima kada su bili uvjereni da su im 'rvati i zlovenci braca..Pa bog ti jebo mater...da sam ja bio srpski Kralj..sve bi to protjero u Austriju i Madjarsku,,jer su tada Hrvati i Madjari tamo i pripadali..a da ne govorim o schwabama..WWII..imaju problem sa istom gamadi koja im napravi Jasenovac a da su im jebali mater i protjerali ih ne bi bilo nikakvih problema..To je vasa logika koe ste se sjetili u zadnjem ratu da uz pomoc Zapada protjerate srbe iz Cro..Ali ima jedan zajeb..slijedeci sukob ce to poravnati kao racun .Tocno znam sto mislite i jedni drugi..vi ste odredjeni jedni prema drugima tako da nema mjesta na tim prostorima za dvoje..A tko vam je to uvalio ...razmisljaj..mene boli kurac..ja sam svoje napravio i usmjerio generacije koje dolaze u pravom smjeru..
Guest- Guest
frka wrote:Pa gle..tko jebe mater glupim srbima kada su bili uvjereni da su im 'rvati i zlovenci braca..Pa bog ti jebo mater...da sam ja bio srpski Kralj..sve bi to protjero u Austriju i Madjarsku,,jer su tada Hrvati i Madjari tamo i pripadali..
samo što je austrija bila do zemuna, uključujući i zemun, inače se slažem, mi u austriju srbi u tursku jer im je tam mjesto
a granica na drini između turske i austrije
tko ej rekao da nema mjesta..ima....i nece biti nista osim verbalnih prepucavanja...jer dok kod netko od velikih ima ovdje interese prvenstveno ekonomske...tu ce biti status que..sve dok ne odluce suprotno...frka wrote:by Eroo Today at 18:09
@frka wrote:
2015-09-08
O ovome pišem godinu ili dvijefrka wrote:Aby veber Today at 17:48
Bas na ovom forumu
Hercegovci su zaseban etnicitet, kakvi jebeni Hrvati
I sad ti isti nakon ovog imovinskog rata su OKUPIRALI HRVATSKU
Vrlo perfidno : lazima i klerofasitickim zastrašivanjima
a Hrvati tolkio glupi nisu.
Vide oni. U mojoj okolini se sve vise govori o njima kao zlu .
E sad. Problrm je crkva naravno.
Koja se usudila ustastvo proglasiti poželjnim dijelom hrvatstva. I na tome radi svim sredstvima .
Bude li crkva ustrajavala u time. Hrvati mogu reci pa pa svemu
I slobodi i domovini i svemu .
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
Page 11 of 14