Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
Jel dovode ratne zločince da drže predavanja ?vuksadinare wrote:pa evo sad ce na istu temu studentsku dvoranu koristi RF naravno ne zbog ovog napada..ali u slucaju ahmic i seruckati pšo hrvatskoj i hrvatima...ta odluka je donesena prije ovog napada na kordica i stojica..dakle ista stvar studentska dvorana koristi se za politikanstvo jedne politicke strankeRayMabus wrote:Kordić je Pedro.
Nitko im nebrani da drže propovijedi al ne u studentskom centru.
Unajmi svoju dvoranu pa seri.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Studenti uz povike prekinuli Kordićevo predavanje u Zagrebu: Ti si ratni zločinac!
svejedno..studentski domovi nisu objekti za promocije politickih stranaka...no svakako ce najmanje govorit o kordicu a vec znam koga ce optuzivati...RayMabus wrote:Jel dovode ratne zločince da drže predavanja ?vuksadinare wrote:pa evo sad ce na istu temu studentsku dvoranu koristi RF naravno ne zbog ovog napada..ali u slucaju ahmic i seruckati pšo hrvatskoj i hrvatima...ta odluka je donesena prije ovog napada na kordica i stojica..dakle ista stvar studentska dvorana koristi se za politikanstvo jedne politicke strankeRayMabus wrote:Kordić je Pedro.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako je blaskic bio oslobođen trebali su nekog naci kao zrtvenog janjca nasli su naivnog kordica...pa cak je i blaskicu bilo cudno zasto je kordic zavrsio u hagu zbog ahmica...no mislim da je kordic zavrsio u hagu jer je u jednom kratkom periodu bio predsjednik hr hb..pa shodno tome bio je jedan od visih u hijerahiji...a trebalo je neku vecu facu zrtvovati u tom periodu..
Pa upravo to
Uz to su iz Sarajeva izvršili demonizaciju samog Kordićevog lika, a on sam zbilja nije bio za visoku politiku.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Yehudim wrote:Vuče ne palamudi.
Osudjeni je ratni zločinac. Točka.
Kangaroo court,... smijurija od optužnice i presude... Nekakva zapovjedna odgovornost u biti politikanstvo...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Dobro. Kordić je završena priča. Izija vuk tovara. Tu presudu mu neće oprat nikakvo glumljenje žrtve i trabunjanje o milosrđu niti su popovi u Hrvatskoj međunarodni pravnici iako to očitl žele pošto poto biti.
Ne znam uopće šta bi se itko ispričava za išta. Rat je takvi. Ljudi se ubijaju. Nismo igrali tenis.
Ne znam uopće šta bi se itko ispričava za išta. Rat je takvi. Ljudi se ubijaju. Nismo igrali tenis.
2014-04-11
..pa istoj ekipi smeta gotovina ako drzi neko predavanje a nije osuđen za ratne zlocine..dovoljno ej da je bio u hagu da ga se kriminira...naravno presuda da nije kriv ne vazi...ako mu se i samo sudilo znaci da ne moze biti nevin..to je tako u ljevicarskim i petokolonaskim glavama bar kod nas ovdje...a za ove druge ionako je zlocinac bio kriv,nevin,svetac..najposteniji..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ako je blaskic bio oslobođen trebali su nekog naci kao zrtvenog janjca nasli su naivnog kordica...pa cak je i blaskicu bilo cudno zasto je kordic zavrsio u hagu zbog ahmica...no mislim da je kordic zavrsio u hagu jer je u jednom kratkom periodu bio predsjednik hr hb..pa shodno tome bio je jedan od visih u hijerahiji...a trebalo je neku vecu facu zrtvovati u tom periodu..
Pa upravo to
Uz to su iz Sarajeva izvršili demonizaciju samog Kordićevog lika, a on sam zbilja nije bio za visoku politiku.
2015-09-08
Šta te brige ? Jedan islamistički napad u Njemačkoj i da vidiš kako ljevica pada.vuksadinare wrote:..pa istoj ekipi smeta gotovina ako drzi neko predavanje a nije osuđen za ratne zlocine..dovoljno ej da je bio u hagu da ga se kriminira...naravno presuda da nije kriv ne vazi...ako mu se i samo sudilo znaci da ne moze biti nevin..to je tako u ljevicarskim i petokolonaskim glavama bar kod nas ovdje...a za ove druge ionako je zlocinac bio kriv,nevin,svetac..najposteniji..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ako je blaskic bio oslobođen trebali su nekog naci kao zrtvenog janjca nasli su naivnog kordica...pa cak je i blaskicu bilo cudno zasto je kordic zavrsio u hagu zbog ahmica...no mislim da je kordic zavrsio u hagu jer je u jednom kratkom periodu bio predsjednik hr hb..pa shodno tome bio je jedan od visih u hijerahiji...a trebalo je neku vecu facu zrtvovati u tom periodu..
Pa upravo to
Ta ljevica je povezana. Ovo su debilčići na koje neželim trošiti riječi mada su ovdje u pravu pa sam zato na njihovoj strani ( studentski centar , državno sveučilište ).
Sad će ti izbori u Španjolskoj za 20 dana , Vox dolazi na vlast.
2014-04-11
Nisu oni ljevicari peta kolona...kao sto je u svojoj knjizi dobro detektirala visnja..'djeca kosa'..ovaj bilic danilo je ionako crnogorac unuk oficircine jnaRayMabus wrote:Šta te brige ? Jedan islamistički napad u Njemačkoj i da vidiš kako ljevica pada.vuksadinare wrote:..pa istoj ekipi smeta gotovina ako drzi neko predavanje a nije osuđen za ratne zlocine..dovoljno ej da je bio u hagu da ga se kriminira...naravno presuda da nije kriv ne vazi...ako mu se i samo sudilo znaci da ne moze biti nevin..to je tako u ljevicarskim i petokolonaskim glavama bar kod nas ovdje...a za ove druge ionako je zlocinac bio kriv,nevin,svetac..najposteniji..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ako je blaskic bio oslobođen trebali su nekog naci kao zrtvenog janjca nasli su naivnog kordica...pa cak je i blaskicu bilo cudno zasto je kordic zavrsio u hagu zbog ahmica...no mislim da je kordic zavrsio u hagu jer je u jednom kratkom periodu bio predsjednik hr hb..pa shodno tome bio je jedan od visih u hijerahiji...a trebalo je neku vecu facu zrtvovati u tom periodu..
Pa upravo to
Ta ljevica je povezana. Ovo su debilčići na koje neželim trošiti riječi mada su ovdje u pravu pa sam zato na njihovoj strani ( studentski centar , državno sveučilište ).
Sad će ti izbori u Španjolskoj za 20 dana , Vox dolazi na vlast.
2015-09-08
Pa kakvi će nego takvi ka on u RF
2014-04-11
Hektorović wrote:Yehudim wrote:Vuče ne palamudi.
Osudjeni je ratni zločinac. Točka.
Kangaroo court,... smijurija od optužnice i presude... Nekakva zapovjedna odgovornost u biti politikanstvo...
Ma nitko nije kriv
Kordic je bio naivac i bezveznjakovic i nije bio za bilo kakvu politiku. Kakav on.RayMabus wrote:Kordić je Pedro.
Mesic ga je jednom nazvao politickom amebom. Na zalost, nije bio daleko od istine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
"Dozvolili ste i omogućili obraćanje ratnom zločincu koji se nikada pa ni jučer nije ispričao za monstruoznosti za koje je odgovoran. Podsjećamo vas da presuda kojom je Kordić proglašen krivim od strane Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju utvrđuje njegovu odgovornost za najgore oblike zločina, među kojima je i odgovornost za pokolj u Ahmićima 1993. godine u kojem su pripadnici Hrvatskog vijeća obrane ubili više od sto civila", stoji u otvorenom pismu Inicijative mladih za ljudska prava upravitelju Studentskog doma Stjepan Radić povodom održanog predavanja Darija Kordića.
Kako biste studentima i studenticama te zainteresiranoj javnosti omogućili da steknu znanja i spoznaje o događanjima i zločinima koji su se dogodili u srednjoj Bosni početkom devedesetih upućujemo Vam zahtjev za održavanjem projekcije filma 'Zločini pred Tribunalom – Srednja Bosna' u produkciji Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju, u kinu 'Forum', koji između ostalog, tematizira zločine počinjene u Ahmićima za koje je Kordić proglašen krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 25 godina.
Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
1. Da je HVO bio taj koji je napao Armiju BiH u Lašvanskoj dolini
2. Da je taj sukob bio međunarodnog karaktera, odnosno da je to bio sukob između Republike Hrvatske i Republike BiH.
2. Da je taj sukob bio međunarodnog karaktera, odnosno da je to bio sukob između Republike Hrvatske i Republike BiH.
1. Nije. Muslimanska vojska je bila nadmocna i ona je prva napala. HVO je bio nadmocan negdje do kasne jeseni 1992ge i nije za to vrijeme napao muslimansku vojsku. Tek Kad se muslimanska vojska naoruzala i to uz pomoc blesavih Hrvata, onda je uslijedio sukob.To je cinjenica.Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
2. Nije. Prisustvo HV je uvijek imalo podlogu u odredjenim sporazumima izmedju ratnog zlocinca i poznatog islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovica i Predsjednika Republike Hrvatske Dr. Franje Tudjmana.
Muslimanska Armija BiH nije vojska cijele BiH i svih njenih naroda nego samo jednoga od tri naroda i kao takva ne moze sebi prisvajati status drzavne vojske BiH.
Prema tome sukob muslimanske vojske i HVO cak da je tu i sudjelovala HV ne moze se tretirati kao medjudrzavni sukob. HV je uglavnom operirala na frontu prema srpskim vojnim snagama i cetnickim paravojskama a HVO je operirao u sukobima sa muslimanskom vojskom i islamsko-fundamentalistickim paravojskama.
Jedino sto je iz Hrvatske doslo na frontu prema muslimanskim paravojnim snagama su bile postrojbe sastavljene od gradjana Hrvatske koji su rodjeni u BiH i samim time imali i BiH drzavljanstvo ili pravo na njega.
prisustvo regularnih snaga HV prema muslimasnkim paravojskama nije nikada do kraja dokazano.
Osim toga zvanicno islamsko-fundamentalisticko Sarajevo ne moze tretirati prisustvo HV kako im odgovara, kad ratuje protiv Srba onda je u redu a kad ratuje protiv muslimasnkih i mudzahedinskih paravojski onda to kao nije u redu.
Prisustvo HV je ili legalno ili nije. A posto znamo da je HV u BiH bila na osnovu politickih sporazuma onda nema govora ni o sgresiji ni o medjudrzavnom sukobu.
kad je o hrvatsko-muslimanskom ratnom sukobu u BiH rijec, to je bio klasicni primjer medjuetnickog gradjanskog rata.
Deblokadu Sarajeva je upravo omogucila Hrvatska Vojska i HVO. Sarajevo je deblokirano razmjenom teritorija sa srpskom stranoma a te teritorije su u Daytonu Srbima prepustile HV i HVO, Srbi su dobili natrag Sipovo, Mrkonjic Grad i HE Bocac, a Srbi su muslimanima oslobodili za uzvrat teritorije oko Sarajeva, Ilidzu, Hadzice, Ilijas, Vogoscu ...
Kako je Hrvatima zahvaljeno iz Sarajeva poznato nam je.
2015-09-24
Čekam novi islamistički napad u Europi. Znam šta se desilo u srednjoj Bosni i neman uopće namjeru se objašnjavat sa bošnjačkim nacionalistima.
Šaka u glavu i gotovo.
Šaka u glavu i gotovo.
Last edited by RayMabus on Thu 4 Apr - 18:14; edited 1 time in total
2014-04-11
Nekad sam se raspravljao i sa srpskim i sa muslimanskim nacionalistima ali vec odavno sam prestao.RayMabus wrote:Čekam novi islamistički napad u Europi. Znam šta se desilo u srednjoj Bosni i neman uopće namjeru se objašnjavat sa bošnjačkim nacionalistima.
Šaka u glavu i gotovo.
Sad se samo raspravljam sa hrvatskim debilima.
2015-09-24
E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
Mislim ako to mislis onda si stvarno slucaj za psihijatra a ako ne mislis nema potrebe za ovakvim tekstovima.
Da sumiram- boli nas kurac za armiju bih!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
Mislim ako to mislis onda si stvarno slucaj za psihijatra a ako ne mislis nema potrebe za ovakvim tekstovima.
HVO jeste na nekim mjestima udario prvi ali tek kad se vidjelo da je djavo salu odnio i da je posrijedi opci udar na BiH Hrvate.
2015-09-24
Nevjerojatno, tak svaki put.Ako netko osudi sto su ovi smaknuli stotinjak civila ona misli da je to moment da ona promovira armiju bih i muslimane..
2015-08-15
Ma normalno, bestije. Srbe ne vole hrvate mrze, samo sto misle da to ne znamo..Ringo10 wrote:Generalno gledajuci, muslimanska vojska je prva udarila na HVO.kaya wrote:E.. da te pitam, jel ti mislis da postoji iti jedna budala na forumu pa i u hrvatskoj kojoj je zao sto je hvo napao muslimansku vojsku armiju bih koja je napala njih ?Sora wrote:Dario Kordić osuđen je prema članku 7(1) Statuta haškog suda, dakle prema individualnoj odgovornosti, ali kao političar, koji da je provodio politiku koju je postavio netko iznad njega, a koja je dovela do sukoba i posljedično tomu do zločina poput onog u Ahmićima. To je ono što stoji u presudi raspravnog vijeća, a istu stvar je manje-više potvrdilo i žalbeno vijeće. Da bi dokazalo takvu Kordićevu odgovornost, tužiteljstvo je moralo dokazati dvije osnovne teze:
HVO jeste na nekim mjestima udario prvi ali tek kad se vidjelo da je djavo salu odnio i da je posrijedi opci udar na BiH Hrvate.
2015-08-15
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
» Scholz je ratni zločinac
» BRICS: BiBi je ratni zločinac
» Ratni zločinac Branko Ćopić
» Dragan Mektic ratni zlocinac ?!
Page 9 of 14