SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
Inače ovo sa Srbima nije niš novo. Sjećam se da smo sedamdeset i neke, brat je još bio mali klinac, ili je to možda već bila osamdeseta, osamdeset prva, sjedili na terasi gradske kavane u dubrovniku i naručivali i brat se predomišljao oko sladoleda (jer se djeca predomišljaju, moj brat pogotovo).
A konobar je rekao "ma mnogo bre davite" i okrenuo se na peti i otišao. stara je dobila slom živaca popizdila i otišla šefu ravno... jebat mu mater radi konobara i zaprijetila člankom u svim novinama
inače gk u dbk je i onda bila ekscesno skupa, danas je bolesno skupa, pa očekuješ od konobara pristojnost
A konobar je rekao "ma mnogo bre davite" i okrenuo se na peti i otišao. stara je dobila slom živaca popizdila i otišla šefu ravno... jebat mu mater radi konobara i zaprijetila člankom u svim novinama
inače gk u dbk je i onda bila ekscesno skupa, danas je bolesno skupa, pa očekuješ od konobara pristojnost
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
Lako se zajebeš. Misliš konobar četnik, a ono nije.
- prijatno!
- tu smo ptico ha ?! Policijaaa ( mortalka)
Njima to 'prijatno' znači i 'doviđenja', a ne samo 'dobar tek'.
Odeš u dućan, kupiš deterdžent, i blagajnica ti kaže: prijatno.
Nema tu komunikacije. Dva svijeta.
Lakše bih se s Japancem sporazumio nego sa Srbinom.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa eskalacija nepristojnosti je zaposliti domoroce.marcellus wrote:Inače ovo sa Srbima nije niš novo. Sjećam se da smo sedamdeset i neke, brat je još bio mali klinac, ili je to možda već bila osamdeseta, osamdeset prva, sjedili na terasi gradske kavane u dubrovniku i naručivali i brat se predomišljao oko sladoleda (jer se djeca predomišljaju, moj brat pogotovo).
Ti sjedis a on zvace sendvic sa mortadelom na stolu do jer se napija sinoc.
Nakon 20 minuta vidis da mu netko iza sanka prijeteci mase i pokazuje na tebe.
Tada se dize i dogega do tebe i suti. Shvatis da je on konobar. Zbunjeno kazes - kavu s mljekom malu.
Odgega do sanka i vraca se za 10 minuta sa najgorom kavom u zivotu u deci mlake vode u mutnoj casi sa kamencom i sjeda na svoj stol.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma da. Znas kaj ju moze sjebat u detekciji , sto dalmatinci isto kazu kafa. Od caffe, imaju talijanskih rijeci.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
2015-08-15
kaya wrote:Pa eskalacija nepristojnosti je zaposliti domoroce.marcellus wrote:Inače ovo sa Srbima nije niš novo. Sjećam se da smo sedamdeset i neke, brat je još bio mali klinac, ili je to možda već bila osamdeseta, osamdeset prva, sjedili na terasi gradske kavane u dubrovniku i naručivali i brat se predomišljao oko sladoleda (jer se djeca predomišljaju, moj brat pogotovo).
Tada se dize i dogega do tebe i suti. Shvatis da je on konobar. Zbunjeno kazes - kavu s mljekom malu.
Odgega do sanka i vraca se za 10 minuta sa najgorom kavom u zivotu u deci mlake vode u mutnoj casi sa kamencom i sjeda na svoj stol.
a ima svašta ali crna gora je tek urnebes.
bio ovaj srbin iz nizozemske što je tu pisao jednom kod mene kad se vraćao iz CG. Onaj s dorćola, zvezdaš
veli došao u kafić i konobar nešto gleda na TV, utakmicu. I sad ovaj čeka da ga konobar primijeti, sam u kafiću, ništa. Konobar gleda. Završi utakmica, počne serija, ovaj i dalje gleda. Ne jebe ga. Onda pristojno pita za kavu. Konobar mu kaže "evo tamo ti je aparat napravi si kavu". Ovaj ide radit kavu, kaže konobar "e kad već radiš kafu napravi i meni jednu..."
budva.
mortal wrote:Noor wrote:straaaaašnokaya wrote:Ma, popizdila je je vec vidi kako joj daju sok od jagode na srpski u trogiru.Noor wrote:izgleda sad već ni 2 tabletice nisu dostakaya wrote:
Daj molim te pazi kako pises da ne dode policija, u hr je zakon da svi moraju ijekavicom govoriti i pisati a na forumu isto.
- kakav sok imate?
- od jagode sok !
- nemoj pricat srpski pozvati cu policiju .
hha.. bjedne k... od silne inteligencije najbolje vam ide grupno ismijavanje
BU! pazi...konobar!!
kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
inače u Italiji su konobari redom indijci i indijke.
njih uzimaju za to jer su pristojni, zapravo servilni
pakije ne, pakiji su barabe
marcellus wrote:inače u Italiji su konobari redom indijci i indijke.
U Trstu kosooki konobari na Ponterossu
catabbath-
2015-08-22
sta je u tome loseNoor wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
idem, prijatno
hvala, prijatno
cao, prijatno
na kraju svakog pozdrava, kontakta,
prijatno !
ko ameri, lep dan
Guest- Guest
glumata kako ću ja razotkrivati srbe i zvati policijupizzon wrote:sta je u tome loseNoor wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
idem, prijatno
hvala, prijatno
cao, prijatno
prijatno !
ko ameri, lep dan
kakaju
immortal-
2014-04-16
cirkuscatabbath wrote:marcellus wrote:inače u Italiji su konobari redom indijci i indijke.
U Trstu kosooki konobari na Ponterossu
immortal-
2014-04-16
meni ništa nije loše, smijem se kayinom skeču :)pizzon wrote:sta je u tome loseNoor wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
idem, prijatno
hvala, prijatno
cao, prijatno
prijatno !
ko ameri, lep dan
aha, Dalmatinci iz nekih djelova Bosne, mozda ;-Dkaya wrote:Ma da. Znas kaj ju moze sjebat u detekciji , sto dalmatinci isto kazu kafa. Od caffe, imaju talijanskih rijeci.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
ahaha, Crnogorci ;-()marcellus wrote:kaya wrote:Pa eskalacija nepristojnosti je zaposliti domoroce.marcellus wrote:Inače ovo sa Srbima nije niš novo. Sjećam se da smo sedamdeset i neke, brat je još bio mali klinac, ili je to možda već bila osamdeseta, osamdeset prva, sjedili na terasi gradske kavane u dubrovniku i naručivali i brat se predomišljao oko sladoleda (jer se djeca predomišljaju, moj brat pogotovo).
a ima svašta ali crna gora je tek urnebes.
bio ovaj srbin iz nizozemske što je tu pisao jednom kod mene kad se vraćao iz CG. Onaj s dorćola, zvezdaš
veli došao u kafić i konobar nešto gleda na TV, utakmicu. I sad ovaj čeka da ga konobar primijeti, sam u kafiću, ništa. Konobar gleda. Završi utakmica, počne serija, ovaj i dalje gleda. Ne jebe ga. Onda pristojno pita za kavu. Konobar mu kaže "evo tamo ti je aparat napravi si kavu". Ovaj ide radit kavu, kaže konobar "e kad već radiš kafu napravi i meni jednu..."
budva.
E sad smo nahebali kad dođu kuhari
https://www.index.hr/magazin/clanak/maja-tvrdi-da-je-za-njenih-320-kilograma-kriva-srbija/2074521.aspx
https://www.index.hr/magazin/clanak/maja-tvrdi-da-je-za-njenih-320-kilograma-kriva-srbija/2074521.aspx
dzango wrote:Riba je svugde ista. Šta je onda tu autentično dalmatinsko ako ga prave oni iz Kraljeva i Leskovca? Naši kada zimi prave dane Istre i Dalmacije, uvek dovedu kuvare odande.jasambrend wrote:dzango wrote:Plus bakšiš, konobari ne rade za platu. To im dođe usput.mortal wrote:da za lažljive srbe ponudu rade lažljivi poslodavci
ponudili stan i hranu
primanja 900 eura
da je tako bilo ne bi se Hrvati raseljavali
imaju i Dalmoši svojih gladnih usta, ali se ne daju terorozirati od takvih
neće ni srbi dugo
Samo ne znam kako će kuvar iz Kraljeva da sprema dalmatinske specijalitete sa posebnim domaćim ukusom koji se ne može naći nigde drugde.
Ništa posebno što solidan kuhar ne bi mogao odraditi... do kvalitete namirnica je taj okus, a kod nas svako selo ima svoj recept za isto jelo, daklem... dalmatinska kuhinja je jedna od jednostavnijih osim par specifičnih specijaliteta, ali to ima svaka kuhinja, zajebanciju s nekim jelom...
Ništa što se ne bi nekim brzinskim tečajem dalo naučiti...doduše, tek s iskustvom dolazi perfekcija, ali tko ima smisla za kuhanje, ne vidim razlog da ne savlada i dalmatinsku kuhinju koja je u svojoj biti poprilično jednostavna, ako se poštuju neki temeljnih postulata koje ima svaka kuhinja u svijetu...
darth_vader-
2014-04-17
kaya wrote:Jednostavno, treba mu 2 dc maslinovog ulja , 2 dc bijelog vina , cesnjak i persin. I sve postane dalmatinski specijalitet. I dobra riba ili skoljke ili hobotnica.dzango wrote:Plus bakšiš, konobari ne rade za platu. To im dođe usput.mortal wrote:da za lažljive srbe ponudu rade lažljivi poslodavci
ponudili stan i hranu
primanja 900 eura
da je tako bilo ne bi se Hrvati raseljavali
imaju i Dalmoši svojih gladnih usta, ali se ne daju terorozirati od takvih
neće ni srbi dugo
Samo ne znam kako će kuvar iz Kraljeva da sprema dalmatinske specijalitete sa posebnim domaćim ukusom koji se ne može naći nigde drugde.
Ako sam ja pokopcala totalni antitalent onda profi kuharu nece biti problem.
Malo karikiraš, ali ne previše... zato je kvaliteta namirnice jedino mjerilo uspjeha, tj. znati ne upropastiti istu i koristiti autentičnu namirnicu, ne zaleđenu škrpinu s Islanda Marcellusovu...
.
darth_vader-
2014-04-17
catabbath wrote:E sad smo nahebali kad dođu kuhari
Srbi imaju više kuhara nego mi vojnika
Pun kufer imaju srpskih rijeci :) , poslje rata su prebacili na kavu... a kako kazu luftmadrac i pastrva?Maggie19 wrote:aha, Dalmatinci iz nekih djelova Bosne, mozda ;-Dkaya wrote:Ma da. Znas kaj ju moze sjebat u detekciji , sto dalmatinci isto kazu kafa. Od caffe, imaju talijanskih rijeci.crvenkasti wrote:kaya wrote:Pusti ti to... kraj ga sjebe, kad kaze - prijatno ! gotov je.crvenkasti wrote:Da da, najgore je to što su većina riječi, a nekad i cijele rečenice, isti i na hrvatskom i na srpskom.
- prijatno!
2015-08-15
by mortal Yesterday at 03:29
kao zaposlenici Hrvatske dužni su pričati IJEKAVSKI !
======================================================
Men se cini da ti intezivno ucis srpski cim posjecujes one erotske portale ;;:)))))
U jednoj od tih "erotski" prica stoji (mada ja mislim da su prepisane iz Starta 80_tih godina) .."Razvali me ..Gubim dah ...ali nema veze uceraj mi do jaja"..Znaci volis zestoki i bezrezervni sex:::))
kao zaposlenici Hrvatske dužni su pričati IJEKAVSKI !
======================================================
Men se cini da ti intezivno ucis srpski cim posjecujes one erotske portale ;;:)))))
U jednoj od tih "erotski" prica stoji (mada ja mislim da su prepisane iz Starta 80_tih godina) .."Razvali me ..Gubim dah ...ali nema veze uceraj mi do jaja"..Znaci volis zestoki i bezrezervni sex:::))
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
Page 7 of 12