Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
Page 1 of 1
Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
http://www.vecernji.hr/premium/hoce-li-nam-srbi-oprostiti-sto-su-nas-tukli-1422041
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
veli meni neka četnikuša, da nije u redu što smo napdali vojnike jna i tako to a ja ju pitam pa dobro a što smo trebali napraviti... a ona mrtva ozbiljna... trebali ste leći ispred tenkova .... :).... to je taj mentalni sklop... tu na forumu ga očituje crvenkasti,,, i preočito je frustriran što upravo tako nije bilo... da oni bez muke i žrtve ostvare svoje nakaradno monstruozne ciljeve...
2015-08-08
Oprostili smo vam ndh i logore smrti.
za oluju, tesko
za oluju, tesko
2020-04-21
Nema veze.pizzon wrote:Oprostili smo vam ndh i logore smrti.
za oluju, tesko
Mi vama opraštamo i jasenovac i oluju.
Stalno s vama posla al...jbga sve za komšije.
michaellcmacha wrote:veli meni neka četnikuša, da nije u redu što smo napdali vojnike jna i tako to a ja ju pitam pa dobro a što smo trebali napraviti... a ona mrtva ozbiljna... trebali ste leći ispred tenkova .... :).... to je taj mentalni sklop... tu na forumu ga očituje crvenkasti,,, i preočito je frustriran što upravo tako nije bilo... da oni bez muke i žrtve ostvare svoje nakaradno monstruozne ciljeve...
Ja se očitujem, a i osjećam se kao Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Za Oluju ne morate, to je odradjeno besprijekorno i smjestilo vas tamo gdje spadate, Jasenovac je bila tamna mrlja dok je Oluja svjetlo i jedna velika lekcija velikosrpskoj bagri.pizzon wrote:Oprostili smo vam ndh i logore smrti.
za oluju, tesko
omni-
2014-04-12
pizzon wrote:Oprostili smo vam ndh i logore smrti.
za oluju, tesko
kog boli kurac kom ćete vi šta oprostit, i ko vas uopće traži da ikom išta oprostite?
jedino što se traži od vas je da se držite dalje od rh ili da bar ispunite obećanje pa pokušate "dogodine u kninu" da vam se dečki najebu majke konačno
» Srbi hoće Unu
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» "Ne znam hoće li mi deca biti Srbi ili Hrvati, učim ih da budu ljudi"
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 1