SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
A opet prije ću objasniti kuharu Srbu šta mi se jede nego kuharu Filipuncu.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
Bezveze tema. Sezonski kuhari. Neš ti njegove komunikacije s gostima u ta tri miseca. Ma gluposti. Moraš znat jezik ako si šef kuhinje pa te gost zove da te pohvali al šef kuhinje nije sezonac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
KONOBARI mabus... ima i konobaraRayMabus wrote:Bezveze tema. Sezonski kuhari. Neš ti njegove komunikacije s gostima u ta tri miseca. Ma gluposti. Moraš znat jezik ako si šef kuhinje pa te gost zove da te pohvali al šef kuhinje nije sezonac.
daj pročitaj malo
jesi vidio temu o muškim lutkma
hhaha
kako ćeš sad dočekati svoju mladu ??
immortal-
2014-04-16
Ej munjo, ovaj u tekstu laze. Presretan je da su dosli kuhati uopce i ne pada mu na pamet uciti ih hrvatski. Oni su placeni za kuhanje .mortal wrote:pusti gluposti o dužnosti i slobodikaya wrote:mortal wrote:za tukukaya wrote:Ti si zbilja totalni kreten.mortal wrote:kao zaposlenici Hrvatske dužni su pričati IJEKAVSKI !
https://vijesti.hrt.hr/135334/hrvatski-postao-sluzbeni-jezikKozo, u sluzbenoj upotrebi latinica i hrvatski ne znaci da su sezonci duzni govoriti ijekavicom .
Oni se moraju jedino sporazumjeti a ako su srbi to im pak nece biti problem.
U sluzbenoj upotrebi znaci da si duzan jedino predstavke drzavnim tijelima pisati latinicom i naravno da je hrvatski sluzbeni, nece biti kineski valjda, a ne da mehanicar iz srbije govori ijekavicom ili kuhar ili konobar ili doktor.
Koja koza jebote..
pravila turizma su nešto drugo što nije tvoj fah ni izdaleka
pročitaj tekt za promjenu ili dio koji sam izdvojila u gornjem postu
tko ti želi slušati izvorni srpski na Hr obali osim ako isti nisu također turisti
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka gazde počnu mahati s lovom pa će konobariti domorodci.
jbt pa ti znaš i šta on mislikaya wrote:Ej munjo, ovaj u tekstu laze. Presretan je da su dosli kuhati uopce i ne pada mu na pamet uciti ih hrvatski. Oni su placeni za kuhanje .mortal wrote:pusti gluposti o dužnosti i slobodikaya wrote:mortal wrote:za tukukaya wrote:
Ti si zbilja totalni kreten.
https://vijesti.hrt.hr/135334/hrvatski-postao-sluzbeni-jezikKozo, u sluzbenoj upotrebi latinica i hrvatski ne znaci da su sezonci duzni govoriti ijekavicom .
Oni se moraju jedino sporazumjeti a ako su srbi to im pak nece biti problem.
U sluzbenoj upotrebi znaci da si duzan jedino predstavke drzavnim tijelima pisati latinicom i naravno da je hrvatski sluzbeni, nece biti kineski valjda, a ne da mehanicar iz srbije govori ijekavicom ili kuhar ili konobar ili doktor.
Koja koza jebote..
pravila turizma su nešto drugo što nije tvoj fah ni izdaleka
pročitaj tekt za promjenu ili dio koji sam izdvojila u gornjem postu
tko ti želi slušati izvorni srpski na Hr obali osim ako isti nisu također turisti
hahaha
gdje si ti svoju pamet našla
ne izmišljaj
immortal-
2014-04-16
Brige me za robote. Šta muškog brige za tvoj vibrator.mortal wrote:KONOBARI mabus... ima i konobaraRayMabus wrote:Bezveze tema. Sezonski kuhari. Neš ti njegove komunikacije s gostima u ta tri miseca. Ma gluposti. Moraš znat jezik ako si šef kuhinje pa te gost zove da te pohvali al šef kuhinje nije sezonac.
daj pročitaj malo
hhaha
Konobar mora znat osnove jezika a to Srbi znaju a ako triba položit ispit oni će ga položit jer su osnove ovo : Dobar dan izvolte.
To je problem Filipincu a ne Srbinu.
2014-04-11
A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
2015-08-15
Da, ono jebote ne znam kak ce srbi savladati ovo dobar dan , pa vino , pa krumpir , pa jos nesto.. tesko tesko..RayMabus wrote:Brige me za robote. Šta muškog brige za tvoj vibrator.mortal wrote:KONOBARI mabus... ima i konobaraRayMabus wrote:Bezveze tema. Sezonski kuhari. Neš ti njegove komunikacije s gostima u ta tri miseca. Ma gluposti. Moraš znat jezik ako si šef kuhinje pa te gost zove da te pohvali al šef kuhinje nije sezonac.
daj pročitaj malo
hhaha
Konobar mora znat osnove jezika a to Srbi znaju a ako triba položit ispit oni će ga položit jer su osnove ovo : Dobar dan izvolte.
2015-08-15
Ma bezvezna tema skroz. Aj da je neki posal di ti triba znanje hrvatskog jezika šta ja znan , tajnica npr pa ajd nego ovo tri miseca u sezonu u kužini.kaya wrote:A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
2014-04-11
Morat će uzet časove dopunske nastave...kaya wrote:Da, ono jebote ne znam kak ce srbi savladati ovo dobar dan , pa vino , pa krumpir , pa jos nesto.. tesko tesko..RayMabus wrote:Brige me za robote. Šta muškog brige za tvoj vibrator.mortal wrote:KONOBARI mabus... ima i konobaraRayMabus wrote:Bezveze tema. Sezonski kuhari. Neš ti njegove komunikacije s gostima u ta tri miseca. Ma gluposti. Moraš znat jezik ako si šef kuhinje pa te gost zove da te pohvali al šef kuhinje nije sezonac.
daj pročitaj malo
hhaha
2014-04-11
mislis..catabbath wrote:Neka gazde počnu mahati s lovom pa će konobariti domorodci.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:mislis..catabbath wrote:Neka gazde počnu mahati s lovom pa će konobariti domorodci.
Neće, otkad su se učlanili u Naš Hajduk, svi Dalmatinci kurcem ne mrdaju, a lova kapa od svukuda...
darth_vader-
2014-04-17
previše ste me počeli podređivati, veći dio vas, a vjeruj mi da ste daleko veća smećad i živite u smeću kojeg nikad nisam ni probalakaya wrote:A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
na sezonu sam nosila gotovine više nego što mi je bila plaća
ali si tuka koja nema pojma o meni ni o mom životu
daj se jebi kobilo više tamo s Zg degenericima za koje samo isprazno vjeruješ da su nešto postigli u životu, da imaju neki značaj
red ja da padnete dublje nego što jeste
2014-04-16
tajnica je u društvu šefaRayMabus wrote:Ma bezvezna tema skroz. Aj da je neki posal di ti triba znanje hrvatskog jezika šta ja znan , tajnica npr pa ajd nego ovo tri miseca u sezonu u kužini.kaya wrote:A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
konobari su na pogledu svima
postaju ogledalo Hrvatske
to nije ni malo nebitno
immortal-
2014-04-16
Tamo di zakon propisuje znanje hrvatskog jezika tu se traži a tamo di ne ništa. I šta taj Srbin može reč : I dont speak croatian language.
I šta sad ? Filipinac nezna beknit a radi a ovga ćeš silovat da zna rvatski a radi na lopati.
I šta sad ? Filipinac nezna beknit a radi a ovga ćeš silovat da zna rvatski a radi na lopati.
2014-04-11
Pa naučit će , ubacit će to ije i je di triba i gotovo. Neš ti velike mudrolije.mortal wrote:tajnica je u društvu šefaRayMabus wrote:Ma bezvezna tema skroz. Aj da je neki posal di ti triba znanje hrvatskog jezika šta ja znan , tajnica npr pa ajd nego ovo tri miseca u sezonu u kužini.kaya wrote:A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
to nije ni malo nebitno
2014-04-11
ne to..pa i za vrijeme juge uvozili su brdo sezonaca..oni na obali...nisu ludidi radit ko god ima uvjete za nesto iznajmit pa ako treba spavat ce tri mjeseca u garazi..pistoljem domoraca mos jedino natjerati da konobari preko ljeta..ako ima drugi izvor zarade..dolaze vlaji,slavonci,bosanci na sezonujasambrend wrote:vuksadinare wrote:mislis..catabbath wrote:Neka gazde počnu mahati s lovom pa će konobariti domorodci.
Neće, otkad su se učlanili u Naš Hajduk, svi Dalmatinci kurcem ne mrdaju, a lova kapa od svukuda...
2015-09-08
Ili će ubacit ikavicu. To in je još lakše. Samo di je e stave i. Gazde traže manje te ekavice da nebi koja budala nalaetila.RayMabus wrote:Pa naučit će , ubacit će to ije i je di triba i gotovo. Neš ti velike mudrolije.mortal wrote:tajnica je u društvu šefaRayMabus wrote:Ma bezvezna tema skroz. Aj da je neki posal di ti triba znanje hrvatskog jezika šta ja znan , tajnica npr pa ajd nego ovo tri miseca u sezonu u kužini.kaya wrote:A ti ces i tako slabo pit sok na jadranu jer tamo cijene u sezoni na nebu a ti ne radis. A ako ces ga i piti onda ces u pauzi jer ces biti zaposlena kao i ovi. Mozda jedino za manju placu jer ne znas kuhati. A ak im budes drzala predavanja o hrvatskom dobit ces nogu jer je vlasniku vazniji kuhar i konobar od cistacice.
to nije ni malo nebitno
Stavi i di stavljaš e i gotovo.
Svet = svit.
Čovek = čovik.
2014-04-11
Ako nisi siguran jel negdi ije ili je to ti je najlakše u Dalmaciji prišaltat , samo di je e stavi i i gotovo. To ti je cila priča.
Cela = cila
E i i.
Cela = cila
E i i.
2014-04-11
za vrijeme juge hrpa sezonaca su bili vlaji i dijelom iz bosne..vlajima jer su bili blizu mora pa su kuci nocili bar oni koji nisu na otocima radili...te spojili ugodno sa korisnim..ja ako se sjecam a sjecam se recimo ti u makarskoj,omisu tada nisi mogao naci domoroca da konobari pretezno vlaji..pa meni je vise od pola rođaka tada konobarilo ili bili kuhari na obali...
2015-09-08
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
Page 3 of 12