Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Hit priča
DAJU I ZADNJICU ZA BORAVIŠNU VIZU U SAD: Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Društvo 12:24, 08.08.2016.
Sve više se venčavaju s muškarcima, kojima plaćaju 5.000 dolara, a u tom braku moraju da ostanu dve godine i da pokazuju emocije kako ih ne bi provalile nadležne službe
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/daju-i-zadnjicu-za-boravisnu-vizu-u-sad-srbi-masovno-postaju-gejevi-u-americi-clanak-2387133
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Re: Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
Hahahaahha...posebno moraju da prikazu "emocije"...
Ova Amerika baš propade načisto...
2016-07-22
volio bi viditi srbina koji bi dao 5000 $ za tako nesto,da su napisali uzeo 5000$ mozda bi i povjerovao
2014-04-14
Bas me zanima jel se winter vjenčao?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
a uskoro bi mogli stanojko i džango preko bare kao bračni par
Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
2016-07-22
ero,pa vi ste se onda vec dokazali...Eroo wrote:Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
Guest- Guest
:)marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
2015-08-15
Koji "mi"? Meni osobno čak ni viza za USA nije potrebna.bogomdani wrote:ero,pa vi ste se onda vec dokazali...Eroo wrote:Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
2016-07-22
A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote::)marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
ero,ero,.. ... kakva su tamo vremena,ne bih pozeli niti itji tamo...sad u zimu,pitjim za Majku Russiju...Novosibirsk,pa malo sjeverno...Eroo wrote:Koji "mi"? Meni osobno čak ni viza za USA nije potrebna.bogomdani wrote:ero,pa vi ste se onda vec dokazali...Eroo wrote:Kao dokaz Amerima će najprije organizovat "prajd" u Srbiji...marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
Guest- Guest
zasto ne npr neki city tour u NY bi bio sasvim o.k ali ja nebi zato platio neku silnu lovu sa avionskom kartom
2014-04-14
Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote::)marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
2015-08-15
Medo,uopće me ne privlaci Jusa,narocito veliki gradovi..Winter is coming wrote:zasto ne npr neki city tour u NY bi bio sasvim o.k ali ja nebi zato platio neku silnu lovu sa avionskom kartom
Russija je mirna,tiha,mentalitet mi pase,vec poznajem hrpu Rusa u Svabiji,sve ljudi od rijeci..JEDINI kojima dam lovu u ruke bez ikakve potvrde,bez obzira na sumu..stvarno su karakter opaki..lijepo se osjecam medju njima,nisu kukavne pičke,meljavci i usranci licemjerni..
okolina Novosibirska,ma milina..
Guest- Guest
Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote::)marcellus wrote:kaja_333 wrote:Bas me zanima jel se winter vjenčao?
aha za pižona
bogomdani wrote:Medo,uopće me ne privlaci Jusa,narocito veliki gradovi..Winter is coming wrote:zasto ne npr neki city tour u NY bi bio sasvim o.k ali ja nebi zato platio neku silnu lovu sa avionskom kartom
Russija je mirna,tiha,mentalitet mi pase,vec poznajem hrpu Rusa u Svabiji,sve ljudi od rijeci..JEDINI kojima dam lovu u ruke bez ikakve potvrde,bez obzira na sumu..stvarno su karakter opaki..lijepo se osjecam medju njima,nisu kukavne pičke,meljavci i usranci licemjerni..
da i sa mnom je isti slucaj,bilo bi dobro posjetiti Rusiju,ko zna mozda jednog dana
2014-04-14
imas ppWinter is coming wrote:bogomdani wrote:Medo,uopće me ne privlaci Jusa,narocito veliki gradovi..Winter is coming wrote:zasto ne npr neki city tour u NY bi bio sasvim o.k ali ja nebi zato platio neku silnu lovu sa avionskom kartom
da i sa mnom je isti slucaj,bilo bi dobro posjetiti Rusiju,ko zna mozda jednog dana
Guest- Guest
Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote::)marcellus wrote:
aha za pižona
2015-08-15
Ma idemo da im se nakacimo na socijalu, malo zujimo po East Coast, pa na Rout 66 do Kalifornije...kaja_333 wrote:Ajde, a sto ćemo i dobit nešto ili onako, fore radi?Stanojko wrote:Cool, a? Moze? ;)kaja_333 wrote:Vidi kako si domišljat :)Stanojko wrote:A je se racuna da se Kaja deklarise kao lezbejka, a ja kao gey pa da odemo zajedno?kaja_333 wrote:
:)
Memfis i Nju Orleans posetimo obavezno...i Sarlot
Similar topics
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» Dodik: Svi Srbi u Americi da glasaju za republikance
» Srbi uhapsili špijuna koji je Americi odao plan organizacije puča u Crnoj Gori
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
» Dodik: Svi Srbi u Americi da glasaju za republikance
» Srbi uhapsili špijuna koji je Americi odao plan organizacije puča u Crnoj Gori
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 1 of 2