SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
:)mortal wrote:[size=69]Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.[/size]pizzon wrote:The Republic of Dream wrote:nista htio sam malo muciti pizona i ti sve pokvaris,ajde jedno pitanje za tebe,ti ppizoe cuti,znas li sta je kalaštura?mortal wrote:šta reciThe Republic of Dream wrote:
kao ti neznas,pa brucke su hrvatska rijec
Ćutim
[size=69] .[/size][size=69]. i ja sam našla
[/size]
Guest- Guest
Re: SRBI POSTAJU SEZONCI BR 1 NA HR OBALI.. HOĆE LI POŠTIVATI ZAKON, PRIČATI IJEKAVSKI ???
jebiga google je sve pokvariomortal wrote:Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.pizzon wrote:The Republic of Dream wrote:nista htio sam malo muciti pizona i ti sve pokvaris,ajde jedno pitanje za tebe,ti ppizoe cuti,znas li sta je kalaštura?mortal wrote:šta reciThe Republic of Dream wrote:
kao ti neznas,pa brucke su hrvatska rijec
Ćutim
.. i ja sam našla
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
bijasejedna cura pura,bg girl sjecas je se,ona mi je to reklapismejker wrote:The Republic of Dream wrote:nista htio sam malo muciti pizona i ti sve pokvaris,ajde jedno pitanje za tebe,ti ppizoe cuti,znas li sta je kalaštura?mortal wrote:šta reciThe Republic of Dream wrote:kao ti neznas,pa brucke su hrvatska rijecmortal wrote:
dlake ??
90% balkanskih cura..
2018-03-12
hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinacThe Republic of Dream wrote:jebiga google je sve pokvariomortal wrote:Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.pizzon wrote:The Republic of Dream wrote:nista htio sam malo muciti pizona i ti sve pokvaris,ajde jedno pitanje za tebe,ti ppizoe cuti,znas li sta je kalaštura?mortal wrote:
šta reci
Ćutim
.. i ja sam našla
2014-04-16
Maggie19 wrote:kod mene se govori stramac.T. wrote:Dušek se govori u srednjoj dalmaciji, koji jebeni madrac?Gnječ wrote:T. wrote:Dušek je oduvik dušek, evo već skoro ** godina koliko znam za sebe...
A fetivi sam barem unazad 3 generacije...
Ovo dalje nisam istraživao...
dušek je turcizam---turski döşek što hrvati zovu i madrac koji isto nije hrvatski nego germanizam od njemačkog matratze.
Madrac je jogi...
Jogi je medo...
štramac je na šuštu. ima šušte (opruge)
Guest- Guest
mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi pijumortal wrote:hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinacThe Republic of Dream wrote:jebiga google je sve pokvariomortal wrote:Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.pizzon wrote:The Republic of Dream wrote:
nista htio sam malo muciti pizona i ti sve pokvaris,ajde jedno pitanje za tebe,ti ppizoe cuti,znas li sta je kalaštura?
Ćutim
.. i ja sam našla
ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebeThe Republic of Dream wrote:mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi pijumortal wrote:hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinacThe Republic of Dream wrote:jebiga google je sve pokvariomortal wrote:Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.pizzon wrote:
Ćutim
.. i ja sam našla
immortal-
2014-04-16
staviš li malo šlagamortal wrote:ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebeThe Republic of Dream wrote:mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi pijumortal wrote:hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinacThe Republic of Dream wrote:jebiga google je sve pokvariomortal wrote:
Kalaštura je naziv za razuzdanu, raskalašnu ženu.
.. i ja sam našla
2018-03-12
haha da .. inače neThe Republic of Dream wrote:staviš li malo šlagamortal wrote:ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebeThe Republic of Dream wrote:mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi pijumortal wrote:hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinacThe Republic of Dream wrote:
jebiga google je sve pokvario
sad je korizmeno vrijeme i ne trošim ništa mliječno ni mesno
biljni šlag sipam u kavu da ju malo razblaži, prejaka mi je sama
immortal-
2014-04-16
znam sto su suste, ali tako zovemo i za more.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:kod mene se govori stramac.T. wrote:Dušek se govori u srednjoj dalmaciji, koji jebeni madrac?Gnječ wrote:T. wrote:Dušek je oduvik dušek, evo već skoro ** godina koliko znam za sebe...
A fetivi sam barem unazad 3 generacije...
Ovo dalje nisam istraživao...
dušek je turcizam---turski döşek što hrvati zovu i madrac koji isto nije hrvatski nego germanizam od njemačkog matratze.
Madrac je jogi...
Jogi je medo...
ima od kokosa šlagmortal wrote:haha da .. inače neThe Republic of Dream wrote:staviš li malo šlagamortal wrote:ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebeThe Republic of Dream wrote:mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi pijumortal wrote:
hhaha a tebi bi bio užitak znati a ne reći šta znači.. kao klinac
2018-03-12
mislim da sam probala od kokosovog mlijeka neku kremu bila je prefina, ali gotovi šlag od kokosa nisamThe Republic of Dream wrote:ima od kokosa šlagmortal wrote:haha da .. inače neThe Republic of Dream wrote:staviš li malo šlagamortal wrote:ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebeThe Republic of Dream wrote:
mogao bih biti prevodioc odo kuhati kahfvljicu,ono crno sto svi piju
to ima tamo kod vas ili i tu?
immortal-
2014-04-16
ima da ali skup ko otrov,4 i po dolara dok ovaj regularniima ga za manje od dolarmortal wrote:mislim da sam probala od kokosovog mlijeka neku kremu bila je prefina, ali gotovi šlag od kokosa nisamThe Republic of Dream wrote:ima od kokosa šlagmortal wrote:haha da .. inače neThe Republic of Dream wrote:staviš li malo šlagamortal wrote:
ovdje je prekasno za kavu mada ja još imam u šalici ispred sebe
2018-03-12
Maggie19 wrote:znam sto su suste, ali tako zovemo i za more.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:kod mene se govori stramac.T. wrote:Dušek se govori u srednjoj dalmaciji, koji jebeni madrac?Gnječ wrote:
Madrac je jogi...
Jogi je medo...
tako i mi štramac uglavnom ima još nekih varijacija recimo šušta je onaj sa šuštom šušnjarica je sa šušnjem ili slamom paljarica to je veneto venecijanski mletački jezik oni kažu stramàç , sdramàç , stramàzh , stramàso.
Guest- Guest
to je toThe Republic of Dream wrote:ima da ali skup ko otrov,4 i po dolara dok ovaj regularniima ga za manje od dolarmortal wrote:mislim da sam probala od kokosovog mlijeka neku kremu bila je prefina, ali gotovi šlag od kokosa nisamThe Republic of Dream wrote:ima od kokosa šlagmortal wrote:haha da .. inače neThe Republic of Dream wrote:
staviš li malo šlaga
za to treba dublji džep, ali po nekad treba probati
immortal-
2014-04-16
da bas je navlakushamortal wrote:to je toThe Republic of Dream wrote:ima da ali skup ko otrov,4 i po dolara dok ovaj regularniima ga za manje od dolarmortal wrote:mislim da sam probala od kokosovog mlijeka neku kremu bila je prefina, ali gotovi šlag od kokosa nisamThe Republic of Dream wrote:ima od kokosa šlagmortal wrote:
haha da .. inače ne
2018-03-12
da vas naucim prastarom receptu
Guest- Guest
udvojite zutanjak,pospete sa vanilin secerom i mikserom izradite...kad bude pjenasto ,prelijete crnu kavu u salici...prejebeno ukusno..
Guest- Guest
znala sam da je neki talijanizam.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:znam sto su suste, ali tako zovemo i za more.Gnječ wrote:Maggie19 wrote:kod mene se govori stramac.T. wrote:
Dušek se govori u srednjoj dalmaciji, koji jebeni madrac?
Madrac je jogi...
Jogi je medo...
tako i mi štramac uglavnom ima još nekih varijacija recimo šušta je onaj sa šuštom šušnjarica je sa šušnjem ili slamom paljarica to je veneto venecijanski mletački jezik oni kažu stramàç , sdramàç , stramàzh , stramàso.
to su moji zvali šato od jajapismejker wrote:udvojite zutanjak,pospete sa vanilin secerom i mikserom izradite...kad bude pjenasto ,prelijete crnu kavu u salici...prejebeno ukusno..
preliješ umućeni žutanjak preko kave ili kavu preko žutanjka
immortal-
2014-04-16
:-DThe Republic of Dream wrote:da bas je navlakushamortal wrote:to je toThe Republic of Dream wrote:ima da ali skup ko otrov,4 i po dolara dok ovaj regularniima ga za manje od dolarmortal wrote:mislim da sam probala od kokosovog mlijeka neku kremu bila je prefina, ali gotovi šlag od kokosa nisamThe Republic of Dream wrote:
ima od kokosa šlag
immortal-
2014-04-16
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
» Srbi masovno postaju gejevi u Americi!
» HDZ podnio zahtjev: Srbi u Hercegovini postaju konstitutivan narod
» Srbi hoće Unu
» Hoće li nam Srbi oprostiti što su nas tukli
Page 11 of 12