Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 22 of 27
Page 22 of 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
svi ste s...aniThe Republic of Dream wrote:dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Sve samo zato jer ; Ako se ja igram s lutkama onda moraš i ti.
Psihičko maltretiranje
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Nije nego nismo isti spol. Neman maternicu. Nerazmišljamo o nekim stvarima o kojima vi puno više razmišljate. Neke stvari koje vas muče nama su van uma i kad nam punite glavu sa takvim temama i nekim vašim strahovima to je nama isto ko da vama netko konstantno tupi o nogometu i viče :: Ti to moraš shvatiti.
To ti je psihičko maltretiranje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne psuj nije ženstveno 'sovatimortal wrote:svi ste s...aniThe Republic of Dream wrote:dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Psihičko maltretiranje
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
RayMabus wrote:Nije nego nismo isti spol. Neman maternicu.
ajme ovoga ode na kvasinu skroz....
Nađite mu žensko, nek se barem neka foumašica smiluje :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Budući da je tema o ženama i to, seks vamo namo.
Još jednu stvar sam primijetio a to je, da je stres veliki afrodizijak.
4x
Još jednu stvar sam primijetio a to je, da je stres veliki afrodizijak.
4x
2015-08-06
Netriba. Ja i ovako i onako nerazmišljam puno o ženama nego galaktičkom ratu na ovoj planeti ( ovom sustavu ).epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nije nego nismo isti spol. Neman maternicu.
Zato toliki napad na emanicipaciju jer to su uveli ovi moji protivnici da sjebu obitelj kao osnovnu jedinicu društva dakle da sjebu društvo da lakše vladaju.
2014-04-11
evo ray iskeširaj dva soma ojra i riješio si problem nejebice
a jeli??The Republic of Dream wrote:ne psuj nije ženstveno 'sovatimortal wrote:svi ste s...aniThe Republic of Dream wrote:dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Psihičko maltretiranje
vi ćete isijavati frustracije a ja ne smijem to opisati pravom rječju jer nije ženstveno
immortal-
2014-04-16
A stvarno stanje je ovo na grafikonu tako da je Petko u pravu.mortal wrote:Petko širi albansku nacijukic wrote:
sad bi trebalo da on naleti na čuvare srpske nacije pa da oni njemu očitaju stvarno stanje
2014-04-11
To će tako i bit na kraju samo šta neću ja iskeširat ništa nego roditelji jer je njima do unuka a ne meni jer meni puca kurac za potomstvo.marcellus wrote:evo ray iskeširaj dva soma ojra i riješio si problem nejebice
2014-04-11
RayMabus wrote:To će tako i bit na kraju samo šta neću ja iskeširat ništa nego roditelji jer je njima do unuka a ne meni jer meni puca kurac za potomstvo.marcellus wrote:evo ray iskeširaj dva soma ojra i riješio si problem nejebice
:D
car
2015-08-06
Pa nije nego je to tako , mene zato nije brige , kad san ja tija iz ljubavi onda je emanicipacija i šta ću ja sad radit dicu s nekon koja me nezanima ? Šta iman od toga ? Ništa. Fino prodavat zemlje i uživat bez tih pizdarija i utega.epikur37 wrote:RayMabus wrote:To će tako i bit na kraju samo šta neću ja iskeširat ništa nego roditelji jer je njima do unuka a ne meni jer meni puca kurac za potomstvo.marcellus wrote:evo ray iskeširaj dva soma ojra i riješio si problem nejebice
:D
car
2014-04-11
Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
Isto vrijedi i za muskarce ;-D
Maggie19 wrote:Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
2015-08-06
Pa dobro jutro. Zašto ja uvik kažen da bi prije onu rastavljenu koja se udala mlada i ima već dicu nego ovu od trideset koja nije i nema dicu ? Pa eto ako je već rodila može i meni jedno.Maggie19 wrote:Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
PS : Za muškarce je drukčije jer oni samo rade dicu , to je pet minuti posla.
Žena je bitna kod tih stvari jer ako neće ona neće ni muški to držat na okupu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa dobro jutro. Zašto ja uvik kažen da bi prije onu rastavljenu koja se udala mlada i ima već dicu nego ovu od trideset koja nije i nema dicu ? Pa eto ako je već rodila može i meni jedno.Maggie19 wrote:Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
telac...
2015-08-06
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nije nego nismo isti spol. Neman maternicu.
Eno mu ona baba New Yorku
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Pa nije nego je to tako.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa dobro jutro. Zašto ja uvik kažen da bi prije onu rastavljenu koja se udala mlada i ima već dicu nego ovu od trideset koja nije i nema dicu ? Pa eto ako je već rodila može i meni jedno.Maggie19 wrote:Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
telac...
Koga vidiš na ovoj slici ?
Ako je ona emanicipirana i misli da ćeš ti bit patka jer ona oće raspodijelit uloge , nema ti od toga ništa , okreni se i traži dalje.
2014-04-11
Page 22 of 27 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 22 of 27