Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 12 of 27
Page 12 of 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Postoje tri životinje koje su čovjeku najbliže i koje ga podsjećaju o onome što doista jest:
konji
dupini
psi
Run free. Fight bravely. Die honorably. Semper fidelis.
konji
dupini
psi
Run free. Fight bravely. Die honorably. Semper fidelis.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa obrazujem se sad , vidim da je emanicipacija pri padu ( krah nataliteta , ww 3 ) pa polako dižem znanje.epikur37 wrote:Ray sve 5, al nađi sebi pičke.
Tražim kompaktibilnu a ne srodnu dušu. Godine su to , tražiš nekog da ti kuća nije prazna. Samo ove koje bi da in buden psihić , te nedolaze u obzir jer onda bolje bit sam.
A vidit ćemo. Nije mi to toliko bitno ako nije kako meni paše. Individualac sam pa mogu i sam živit. Nisan opterećen s tim da moran imat žensku pošto poto. Ako šta naleti ok , tko će to znat. Po ovome šta se nudi oko mene iskreno nisan baš siguran da su dobra partija. Loše skroz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da rezimiramo..Cure pokusavaju preko glumljenja prijateljstva i gladjenja ega jeftinim pohvalama i rijecima,tulavim muskarcima,pridobiti ih za svoje interese i podrsku...
Prijateljstvo podrazumijeva ultimativnu iskrenost..Zene to nisu niti prema prijateljima niti prijateljicama,jerbo uvije zele i u svakoj situaciji izgledati savrseno u svakom smislu,sto covjek niti zena po prirodi nisu..
sa muzem zena ne moze biti prijateljica,jer bi mu morala biti iskrena i sve govoriti,kao prijatelju..
Zene govore samo onu istinu,koja njima ne moze naskoditi,ako moze,to kriju,dakle nema iskrenosti..
dosad bi i kretenu neke stvari trebale biti jasne...ipak..
Isto tako i muski imaju tajne svoje,pa se ipak,uglavnom ne pretvaraju da su prijatelji zeni,ber nisu licemjerni.
Metrići,Metroseksualci,Pederi,Usamljeni muskarci,ili,napose totalno shebani...ce uvijek pokusavati biti prijatelji zenama,ne bih razumio zasto..nadopunjavanje,emotivno nesigurnih i nestabilnih osoba,pitaj Boga..
Prijateljstvo podrazumijeva ultimativnu iskrenost..Zene to nisu niti prema prijateljima niti prijateljicama,jerbo uvije zele i u svakoj situaciji izgledati savrseno u svakom smislu,sto covjek niti zena po prirodi nisu..
sa muzem zena ne moze biti prijateljica,jer bi mu morala biti iskrena i sve govoriti,kao prijatelju..
Zene govore samo onu istinu,koja njima ne moze naskoditi,ako moze,to kriju,dakle nema iskrenosti..
dosad bi i kretenu neke stvari trebale biti jasne...ipak..
Isto tako i muski imaju tajne svoje,pa se ipak,uglavnom ne pretvaraju da su prijatelji zeni,ber nisu licemjerni.
Metrići,Metroseksualci,Pederi,Usamljeni muskarci,ili,napose totalno shebani...ce uvijek pokusavati biti prijatelji zenama,ne bih razumio zasto..nadopunjavanje,emotivno nesigurnih i nestabilnih osoba,pitaj Boga..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Prijateljstvo podrazumijeva ultimativnu iskrenost..
Ovo je naravno krajnje idealizirano, ali i potpuno nerealno pa tako i pogrešno promišljanje. Rezime ti je već na ovoj točki potpuno propao.
Tako nešto kao što je potpuna iskrenost nećeš naći niti u odnosu prema ssebi samima, a kamoli prema drugim ljudima.
Prijateljstva nisu savršena što bi mogao biti zaključak da postoji ultimativna iskrenost u bilo kojem dijelu međuljudskih odnosa, ona nastaju i nestaju, mijenjaju se i naravno imaju neku svoju unutarnju dinamiku koja samo govori o tome da su nesavršena kao što su to i ljudi sami.
Guest- Guest
melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Najmanje šta mi triba u životu je nesigurna ženska osoba puna unutrašnjih kompleksa i nesigurnosti.
Prava ženska , čvrsta , mentalno jaka netriba prijatelja pored momka, životnog partnera i najboljeg poznanika.
Koji će joj kurac prijatelj tu ? Samo smeta dobrom seksu , dobrom braku i dobroj vezi.
Zajedništvo podrazumijeva i njenu nesigurnost. Kao i tvoju.
Onaj moment kad se predaješ i ćutiš taj rizik al se smiješ.
Tako to ide blentonu jedan :D
Naravno da možeš, dapače. Kada se isključi taj element seksa, žene i muškarci mogu ostvariti puno čvršća i kvalitetnija prijateljstva nego istospolni prijatelji zbog vladavine principa kompmelentarnosti, jednostavno se izvanredno nadopunjuju u svojoj različitosti.
No, to očito bježiš od svake pomisli na razmatranje da se tako izrazim svog ženskog elementa jer te to iz jasnih razloga plaši što pokazuje da si krajnje emotivno nezreo i da kažem izravno, potpuno sjeban lik.
Nećeš nikada ostvariti neku zrelu vezu sa bilo kojom ženom jer za to nisi ni sposoban.
Već sama činjenica da inzistiraš isključivo na segmentu seksa svjedoči o tome da u vezi želiš uzeti samo ono za što misliš da tebi u vezi treba i potpuno se ograditi od bilo kakvog emotivnog i drugog utjecaja koji bi mogao doći do tebe sa njihove strane i da zapravo nad ženama u vezi želiš ostvariti i da želiš ostvariti potpunu dominaciju, a isključiti partnerski odnos.
Tako nešto možeš imati samo sa prostitutkama, ali ne na dulje vrijeme nego samo za ili jednu noć ili neko kraće vrijeme, a kako si i sam priznao da ćeš radije biti sam nego uploviti u jednu uravnoteženu vezu koja podrazumjeva ravnopravnost partnera, na kraju ćeš i ostati sam i vrag će doći po svoje, sviđalo se to tebi ili ne.
Ali dobro, i samci su također ljudi kao i svi drugi, pa ako si ti zadovoljan sa takvim statusom, ako je to tvoj izbor, neka ti bude.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
Najmanje šta mi triba u životu je nesigurna ženska osoba puna unutrašnjih kompleksa i nesigurnosti.
Prava ženska , čvrsta , mentalno jaka netriba prijatelja pored momka, životnog partnera i najboljeg poznanika.
Koji će joj kurac prijatelj tu ? Samo smeta dobrom seksu , dobrom braku i dobroj vezi.
Naravno da možeš, dapače. Kada se isključi taj element seksa, žene i muškarci mogu ostvariti puno čvršća i kvalitetnija prijateljstva nego istospolni prijatelji zbog vladavine principa kompmelentarnosti, jednostavno se izvanredno nadopunjuju u svojoj različitosti.
No, to očito bježiš od svake pomisli na razmatranje da se tako izrazim svog ženskog elementa jer te to iz jasnih razloga plaši što pokazuje da si krajnje emotivno nezreo i da kažem izravno, potpuno sjeban lik.
Nećeš nikada ostvariti neku zrelu vezu sa bilo kojom ženom jer za to nisi ni sposoban.
Već sama činjenica da inzistiraš isključivo na segmentu seksa svjedoči o tome da u vezi želiš uzeti samo ono za što misliš da tebi u vezi treba i potpuno se ograditi od bilo kakvog emotivnog i drugog utjecaja koji bi mogao doći do tebe sa njihove strane i da zapravo nad ženama u vezi želiš ostvariti i da želiš ostvariti potpunu dominaciju, a isključiti partnerski odnos.
Tako nešto možeš imati samo sa prostitutkama, ali ne na dulje vrijeme nego samo za ili jednu noć ili neko kraće vrijeme, a kako si i sam priznao da ćeš radije biti sam nego uploviti u jednu uravnoteženu vezu koja podrazumjeva ravnopravnost partnera, na kraju ćeš i ostati sam i vrag će doći po svoje, sviđalo se to tebi ili ne.
Ali dobro, i samci su također ljudi kao i svi drugi, pa ako si ti zadovoljan sa takvim statusom, ako je to tvoj izbor, neka ti bude.
A to je zapravo ovdje, ako isključimo osobne stvari, centralna tema, stabilnost i kvalitet intimnih veza između žena i muškaraca, a ne sama institucija braka koja će naravno i dalje postojati jednostavno zato jer je prije svega društveno generirana i održavana, a uostalom nije badava opstala tolika tisućljeća i možda malo okrnjena zbog društvenih promjena ipak završila kao jedna od najstabilnijih društvenih institucija i takvom će i ostati.
Guest- Guest
Spear dosadan si.
Životni partner , u dobru i zlu bla bla bla
Čak ni na vinčanju pop netraži od muškarca i žene da budu prijatelji nego životni partneri.
Životni partner , u dobru i zlu bla bla bla
Čak ni na vinčanju pop netraži od muškarca i žene da budu prijatelji nego životni partneri.
2014-04-11
die antwoord wrote:kaže da su joj roditelji muslimani, to znači da su vrlo vjerojatno u rodu, bratić i sestrična, a možda čak i brat i sestracatabbath wrote:žena ima IQ 71
nedavno izabrana muslimanska zastupnica u američkom kongresu je bila udana za svog brata
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Ne može. Onda nije prijateljica nego je cura.
I jedno i drugo.
Nikada nisi čuo da ne postoji samo ili-ili princip odnosno filozofija nego također i-i?
Tebi to očito nikako ne ide u glavu.
i-i je puno raspostranjeniji rekao bih, nego ili-ili..
Speare Shaker wrote:Na kraju često ostaje samo prijateljstvo. Ako niti to, onda je brak zapravo mrtav.
Ali ja ovdje zapravo i ne govorim o mrtvim vezama i brakovima nego o onim dugoročno uspješnim.
I da, bez obzira na silne mane institucije braka čovječanstvo još nije našlo pogodnu zamjenu za istu, bez obzira što se u šezdesetim itekako eksperimentiralo (glupavi hipie pokret od čije nakaradnosti i danas snosimo posljedice jer su svi glavni zapadni političari redom tih godišta) sa životom u komunama koje su zapravo više bile nalik na životinjske čopore.
Problem je bio u tome da se čovjek ipak poprilično razlikuje od životinja pa i onih najinteligentnijih sa jasnom samosvješću i intimna zajednica dvije osobe različitog spola će i dalje ostati dominantna među ljudima, a ja ovdje samo govorim o najboljem načinu da ista ostane uspješna i stabilna u nekom duljem vremenskom periodu.
skroz se slažem s tobom, treba gledati i pričati o dugoročno uspješnim stvarima..
sigurno da postoje razni primjeri i drugačija rješenja u raznim kulturama, najveći primjer je poligamija na Istoku koji je poslovično bio veći dio povijesti bogatiji dio svijeta.. ali mislim da to stvarno ne bi trebalo imati veze sa Zapadom..
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Prijateljstvo podrazumijeva ultimativnu iskrenost..
Ovo je naravno krajnje idealizirano, ali i potpuno nerealno pa tako i pogrešno promišljanje. Rezime ti je već na ovoj točki potpuno propao.
Tako nešto kao što je potpuna iskrenost nećeš naći niti u odnosu prema ssebi samima, a kamoli prema drugim ljudima.
Prijateljstva nisu savršena što bi mogao biti zaključak da postoji ultimativna iskrenost u bilo kojem dijelu međuljudskih odnosa, ona nastaju i nestaju, mijenjaju se i naravno imaju neku svoju unutarnju dinamiku koja samo govori o tome da su nesavršena kao što su to i ljudi sami.
Ne može : ili je cura ili je prijateljica.
Ako ti je nešto prijateljica onda nisi obavezan neke stvari.
Ok eto bit ćemo prijatelji koji se jebu al ja ću jebavat i druge okolo jer mi nismo momak i cura.
Ok eto bit ćemo prijatelji koji se jebu al ja ću jebavat i druge okolo jer mi nismo momak i cura.
2014-04-11
Il si led il si voda.RayMabus wrote:Ne može : ili je cura ili je prijateljica.
Ne može i jedno i drugo.
Il si cura il si prijateljica a nikad i jedno i drugo.
2014-04-11
Te šta bi momka i prijatelja u jednoj osobi to em traži psihologa em bi jednom nogom unutra a jedno van kako njima paše.
Ne može.
Nedan.
Ne može.
Nedan.
2014-04-11
Mislin moš ti samo mi nećeš bit cura a ako već jesi onda ćemo se razić a ako smo u braku onda ćemo se rastavit.
Ne može i gotovo.
Ja to nedan.
Ne može i gotovo.
Ja to nedan.
2014-04-11
Sad će van fino krahirat natalitet pa uživajte u toj gomili emanicipiranih žena i tom trendu da joj momak mora biti i psiholog jer to je ono meni triba rame za plakanje a istodobno ja nisam tvoja nego sam slobodna a ti si tu tek kad meni triba po potrebi i to šta meni triba ( momak ili prijatelj ).
Eto ne može.
Nisan ja ničiji budala a tvoja pička nije jedina na svijetu.
Ima i drugih koje to netraže nego od momka traže samo da in bude momak a ne slobodni letač i prijatelj po potrebi.
Emanicipacija.
Eto ne može.
Nisan ja ničiji budala a tvoja pička nije jedina na svijetu.
Ima i drugih koje to netraže nego od momka traže samo da in bude momak a ne slobodni letač i prijatelj po potrebi.
Emanicipacija.
2014-04-11
Previše ste vi preslobodne postale i kako vi očete. Mogle bi vi kad krahira natalitet u Evropi i sve ode u kurac lagano feređe na glavu.
2014-04-11
I sad će past emanicipacija ( Merkel na odlasku a nisu nešto previše zadovoljni nasljednicom koju je postavila AKK ) a ja san reka da sa ženama u emanicipacini neću imati posla.
Ja san taktičar , čekan da dođe moje vrime i sad se obrazujem jer je to priprema za pad emanicipacije dakle tek onda ću se otvorit da s njima ima posla
Četiri stuba veze su : poštivanje , dialog , želja i divljenje.
Nikakvo prijateljstvo me nezanima nego četiri stvari.
Imaš prijateljice pa njima seri i kljucaj po mozgu i šta ti oćeš i šta ti nećeš u životu.
Ja san taktičar , čekan da dođe moje vrime i sad se obrazujem jer je to priprema za pad emanicipacije dakle tek onda ću se otvorit da s njima ima posla
Četiri stuba veze su : poštivanje , dialog , želja i divljenje.
Nikakvo prijateljstvo me nezanima nego četiri stvari.
Imaš prijateljice pa njima seri i kljucaj po mozgu i šta ti oćeš i šta ti nećeš u životu.
2014-04-11
Dođe u tridesetu i onda još traži princa na bijelom konju , e mora biti prijatelj i poslušan mužič i kako ja oću.
Znaš ta ? Aj nemoj se ni udavat jebi mater svoju. Bit će bar puno sritnijih muških i djece ako ti takva ostaneš sama.
Samo tebe netko triba u životu da mu ti popuješ u kući šta ti oćeš i šta ti nećeš.
Pa pa natalitet dok se neuruši sistem a onda fino feređu na glavu i noga u guzicu i mrš u kuhinju i u rodilište svako malo.
Došle ode zajebavat i solit pamet malo bi jednom nogom unutra a malo jednom nogon vanka kako njoj odgovara.
Ma vidi kurca šta ste pametne
Znaš ta ? Aj nemoj se ni udavat jebi mater svoju. Bit će bar puno sritnijih muških i djece ako ti takva ostaneš sama.
Samo tebe netko triba u životu da mu ti popuješ u kući šta ti oćeš i šta ti nećeš.
Pa pa natalitet dok se neuruši sistem a onda fino feređu na glavu i noga u guzicu i mrš u kuhinju i u rodilište svako malo.
Došle ode zajebavat i solit pamet malo bi jednom nogom unutra a malo jednom nogon vanka kako njoj odgovara.
Ma vidi kurca šta ste pametne
2014-04-11
Cekaj samo da ga neka smota, drugu pjesmicu ce pjevati:)Speare Shaker wrote:melkior wrote:Da, ali to nema veze s prijateljstvom. Prijatelj je netko tko ti čuva leđa u fightu i kome ćeš ti čuvati isto tako leđa. A to ne možeš dobiti od žene.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Volim sebe , to je odavno početak jedne divne ljubavi.
dijagram-
2015-08-09
Page 12 of 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 12 of 27