'' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
Page 1 of 1
'' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nada-murganic-hns-pohvalio-zakon-oudomiteljstvu---540347.html
Koji likovi...Slika i prilika današnjeg hrvatskog društva...
Koji likovi...Slika i prilika današnjeg hrvatskog društva...
red wolf-
2016-02-10
Re: '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
Ja sam još vidno potresen Furiovim biografskim izlaganjem na ovu temu...
2014-04-14
Re: '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
tako je to lijepo rukama ispričao da je čudo kako nije poletion_razbojnik wrote:Ja sam još vidno potresen Furiovim biografskim izlaganjem na ovu temu...
vikend tatica...evo suza mi kanu opettre wrote:tako je to lijepo rukama ispričao da je čudo kako nije poletion_razbojnik wrote:Ja sam još vidno potresen Furiovim biografskim izlaganjem na ovu temu...
2014-04-14
istina, govor koji bi i najtvrđa srca smekšao, govor dostojan govora u UNu za vrijeme nuklearne krizen_razbojnik wrote:vikend tatica...evo suza mi kanu opettre wrote:tako je to lijepo rukama ispričao da je čudo kako nije poletion_razbojnik wrote:Ja sam još vidno potresen Furiovim biografskim izlaganjem na ovu temu...
Similar topics
» Dodik podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti Zakona o zastavi BiH
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» 'TKO DRUGI PUT NAPUŠE 0,5 PROMILA, OSTAT ĆE BEZ AUTA' Otkrivamo nove detalje Zakona o sigurnosti prometa
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Nove napetosti u EU zbog sankcija Putinu: "Jedna zemlja im se jako protivi"
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» 'TKO DRUGI PUT NAPUŠE 0,5 PROMILA, OSTAT ĆE BEZ AUTA' Otkrivamo nove detalje Zakona o sigurnosti prometa
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
Page 1 of 1