Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 21 of 27
Page 21 of 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Uzajamna potpora, razumijevanje i poštovanja između partnera jest nešto što dolazi naknadno tek kao nadgradnja primarno erotskog odnosa i pravila podređenih tom erotskom odnosu, jer je život sam po sebi težak i jer je svakome potrebna potpora obitelji i mirna luka na kraju radnog dana s kojim će podijeliti brige, probleme i obveze, ali ako seks u braku ne štima i sve drugo će se vrlo brzo raspasti, ostat će im samo briga o djeci i eventualno strah od budućnosti zbog toga što više neće dijeliti zajednički račune za režije, a ostaje kredit za kuću.melkior wrote:Ali je taj prijateljski odnos uvijek podređen ljubavnom odnosu. Pitao bih te za taj prijateljski odnos kad jedno shvati da ga/ju partner vara ili da ju je varao s drugim/drugom. Onda te priče o prijateljstvu padaju u vodu, ono što partnere drži zajedno jest seks i zajednički odgoj djece, odnosno ljubav prema djeci odnosno uzajamna radost da gledaju kako im djeca odrastaju u uspješne i sretne ljude. Ako nema kemije među partnerima i uzajamnih interesa koji ih drži zajedno, i ako ne rade stalno na očuvanju vlastite ljubavne veze, ostat će im prazni brak a oni će se okrenuti traženju ljubavnika/ljubavnice.Rabarbara wrote:Čekaj malo. Ja pričam o muško ženskom prijateljstvu među partnerima, koje je sastavni dio ljubavnog odnosa.melkior wrote:Gle, previše sam se u prošlosti opekao sa prijateljicama da bih više padao na te priče o muško-ženskom prijateljstvu. Ali to valjda moraju svi muški proći, da shvatiš da od tog muško-ženskog prijateljstva nema ništa, a prijateljstvo sa ženom mi ionako nije primarno, odnosno nije primaran razlog zbog kojeg bih ulazio u interakciju s njom. U stvarnosti, može se biti prijatelj samo s onom koja ti nije fizički privlačna, sve ostalo je čista manipulacija.Rabarbara wrote:Ni jedno ni drugo. To je prečica.melkior wrote:
Istina ili izazov?
Bolest instant generacije koja grubošću skriva vlastitu nesigurnost pred nepoznatim i nedostatak volje da se bavi bilo kim tko zahtijeva fokus dulje od par minuta. :)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Izbaci seks iz jednadžbe, i od veze ti ostaje tek čista računica.melkior wrote:Uzajamna potpora, razumijevanje i poštovanja između partnera jest nešto što dolazi naknadno tek kao nadgradnja primarno erotskog odnosa i pravila podređenih tom erotskom odnosu, jer je život sam po sebi težak i jer je svakome potrebna potpora obitelji i mirna luka na kraju radnog dana s kojim će podijeliti brige, probleme i obveze, ali ako seks u braku ne štima i sve drugo će se vrlo brzo raspasti, ostat će im samo briga o djeci i eventualno strah od budućnosti zbog toga što više neće dijeliti zajednički račune za režije, a ostaje kredit za kuću.melkior wrote:Ali je taj prijateljski odnos uvijek podređen ljubavnom odnosu. Pitao bih te za taj prijateljski odnos kad jedno shvati da ga/ju partner vara ili da ju je varao s drugim/drugom. Onda te priče o prijateljstvu padaju u vodu, ono što partnere drži zajedno jest seks i zajednički odgoj djece, odnosno ljubav prema djeci odnosno uzajamna radost da gledaju kako im djeca odrastaju u uspješne i sretne ljude. Ako nema kemije među partnerima i uzajamnih interesa koji ih drži zajedno, i ako ne rade stalno na očuvanju vlastite ljubavne veze, ostat će im prazni brak a oni će se okrenuti traženju ljubavnika/ljubavnice.Rabarbara wrote:Čekaj malo. Ja pričam o muško ženskom prijateljstvu među partnerima, koje je sastavni dio ljubavnog odnosa.melkior wrote:Gle, previše sam se u prošlosti opekao sa prijateljicama da bih više padao na te priče o muško-ženskom prijateljstvu. Ali to valjda moraju svi muški proći, da shvatiš da od tog muško-ženskog prijateljstva nema ništa, a prijateljstvo sa ženom mi ionako nije primarno, odnosno nije primaran razlog zbog kojeg bih ulazio u interakciju s njom. U stvarnosti, može se biti prijatelj samo s onom koja ti nije fizički privlačna, sve ostalo je čista manipulacija.Rabarbara wrote:
Ni jedno ni drugo. To je prečica.
Bolest instant generacije koja grubošću skriva vlastitu nesigurnost pred nepoznatim i nedostatak volje da se bavi bilo kim tko zahtijeva fokus dulje od par minuta. :)
2015-08-09
Glupa lutkica,bas nekako eroticno zvuci..ono,ne trosi energiju na razmisljanje i diskusiju,samo se slatko smijesi..milina..
Guest- Guest
Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
2015-08-09
Tu se slazem,no etoc,danas je to postao modni hir..toplo se nadam da su to samo privremene tetovaze..melkior wrote:Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
ipak ne treba zanemariti prelijepi oblik cure..i neki tutlekasti slatki izraz lica..
Guest- Guest
Žene koje se tetoviraju ne cijene vlastito tijelo, uzalud im ubijanje kalorija u teretani. Muško tetoviranje je drugo, ono nema seksualnu ni erotsku konotaciju, već bi u pravilu, trebalo imati dublje značenje, primjerice, ratničke tetovaže odnosno tetovaže koje označavaju pripadnost nekoj vojnoj postrojbi ili plemenu.pismejker wrote:Tu se slazem,no etoc,danas je to postao modni hir..toplo se nadam da su to samo privremene tetovaze..melkior wrote:Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
ipak ne treba zanemariti prelijepi oblik cure..i neki tutlekasti slatki izraz lica..
2015-08-09
U pravilu, muškarac mora zaslužiti tetovažu, ako ju ne zasluži, ili ju nije dostojan, ili je tetovaža tek ropski žig pripadnosti i vlasništva, žigosan je kao stoka. Tetoviranje žena?
2015-08-09
melkior wrote:Žene koje se tetoviraju ne cijene vlastito tijelo, uzalud im ubijanje kalorija u teretani. Muško tetoviranje je drugo, ono nema seksualnu ni erotsku konotaciju, već bi u pravilu, trebalo imati dublje značenje, primjerice, ratničke tetovaže odnosno tetovaže koje označavaju pripadnost nekoj vojnoj postrojbi ili plemenu.pismejker wrote:Tu se slazem,no etoc,danas je to postao modni hir..toplo se nadam da su to samo privremene tetovaze..melkior wrote:Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
Meni je vec bed kad cura stavi crni lak na nokte..a Irudati..nekako odbojno mi djeluje..ajd dobro,ima onih skoro providnih manjih tetovaza,jednobojnih,kao sjena izgledaju,pa hajde,ali ove brutalne tetovaze,sa zivim bojama,zmijama,mrtvackim glavama..idjotizam
i onda po cijelom tijelu..ma bezveze
Guest- Guest
Svaka tetovaža nagrđuje žensko tijelo jer je ono samo kao takvo - savršeno, a ako je ženska ružna, tetovaža će ju učiniti još ružnijom, nezgrapnijom i muškobanjastom.pismejker wrote:melkior wrote:Žene koje se tetoviraju ne cijene vlastito tijelo, uzalud im ubijanje kalorija u teretani. Muško tetoviranje je drugo, ono nema seksualnu ni erotsku konotaciju, već bi u pravilu, trebalo imati dublje značenje, primjerice, ratničke tetovaže odnosno tetovaže koje označavaju pripadnost nekoj vojnoj postrojbi ili plemenu.pismejker wrote:Tu se slazem,no etoc,danas je to postao modni hir..toplo se nadam da su to samo privremene tetovaze..melkior wrote:Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
Meni je vec bed kad cura stavi crni lak na nokte..a Irudati..nekako odbojno mi djeluje..ajd dobro,ima onih skoro providnih manjih tetovaza,jednobojnih,kao sjena izgledaju,pa hajde,ali ove brutalne tetovaze,sa zivim bojama,zmijama,mrtvackim glavama..idjotizam
i onda po cijelom tijelu..ma bezveze
2015-08-09
Ne želim ja gledati slike niti čitati natpise na ženskoj koži, želim uživati u ženskoj koži kao takvoj. Modernizam je od žena učinio totalni promašaj.
2015-08-09
Jeste se dogovorili da nemate iste poglede na svijet ? Normalnog muškog nezanima da mu cura bude prijateljica. To samo žene zanima da im momak ujedno bude i prijatelj jer imaju potrebu iskomunicirati svoje probleme. Mi ispraznimo jaja pa nas brige.
Uglavnom cura/prijateljica me nezaima. Kad su cure u pitanju onda me zanimaju samo one šta šire noge. Te šta bi stalno nešto pričale to me nezanima. Nije ni čudo šta se rastavljaju. One misle da će njih slušat u braku. Evo samo šta nismo.
Uglavnom cura/prijateljica me nezaima. Kad su cure u pitanju onda me zanimaju samo one šta šire noge. Te šta bi stalno nešto pričale to me nezanima. Nije ni čudo šta se rastavljaju. One misle da će njih slušat u braku. Evo samo šta nismo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I kad smo već kod ovoga : Neki spolovi nikako da shvate da nerazmišljaju svi ko i one.RayMabus wrote:Jeste se dogovorili da nemate iste poglede na svijet ? Normalnog muškog nezanima da mu cura bude prijateljica. To samo žene zanima da im momak ujedno bude i prijatelj jer imaju potrebu iskomunicirati svoje probleme. Mi ispraznimo jaja pa nas brige.
Zato toliko upiranje jer ako ona nešto misli da je onda moraš i ti tako.
One su u kurcu skroz. Čast iznimkama. To ti je taj feminizam : Mora bit šta ona oće. E neće i gotovo.
2014-04-11
ufff..dosta foruma..valja neki film pogledati...imal pridloga..thriller,horror,SF,postapocalyptic..?
Guest- Guest
A inaće ovo ti je psihičko maltretiranje : Ako se ja igram sa lutkicama onda moraš i ti. Dvi pleske zalipit pa ćeš shvatit da nismo isti po ton pitanju. Odi tamo kod prijateljica pa tamo pričaj jedna drugoj punite glavu nebitnim temama.RayMabus wrote:I kad smo već kod ovoga : Neki spolovi nikako da shvate da nerazmišljaju svi ko i one.RayMabus wrote:Jeste se dogovorili da nemate iste poglede na svijet ? Normalnog muškog nezanima da mu cura bude prijateljica. To samo žene zanima da im momak ujedno bude i prijatelj jer imaju potrebu iskomunicirati svoje probleme. Mi ispraznimo jaja pa nas brige.
Zato toliko upiranje jer ako ona nešto misli da je onda moraš i ti tako.
One su u kurcu skroz. Čast iznimkama. To ti je taj feminizam : Mora bit šta ona oće. E neće i gotovo.
2014-04-11
One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Sve samo zato jer ; Ako se ja igram s lutkama onda moraš i ti.
Psihičko maltretiranje
Psihičko maltretiranje
2014-04-11
mislim da sam shvatila poantu
čim se dala da ju netko oženi glupa je
immortal-
2014-04-16
A ima i to neke logike.mortal wrote:mislim da sam shvatila poantu
2014-04-11
John Wickpismejker wrote:ufff..dosta foruma..valja neki film pogledati...imal pridloga..thriller,horror,SF,postapocalyptic..?
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Psihičko maltretiranje
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
svi ste s...aniThe Republic of Dream wrote:dobro divanišRayMabus wrote:One bi kvocale. O tome se radi. Ženski um. Ona se mora iskomunicirat. Prazni se. Onda se prazni na momku. Puni mu glavu. Onda kad nemoš to više trpiti onda joj daj rastavu braka. To ti je najpoštenije. A kad je već tako onda se nemoj ni ženit. A ako misliš napravit dite , napravi pa plaćaj alimentaciju radije nego to trpit.
Psihičko maltretiranje
immortal-
2014-04-16
Page 21 of 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 21 of 27