Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 23 of 27
Page 23 of 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Pa nije nego je to tako.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa dobro jutro. Zašto ja uvik kažen da bi prije onu rastavljenu koja se udala mlada i ima već dicu nego ovu od trideset koja nije i nema dicu ? Pa eto ako je već rodila može i meni jedno.Maggie19 wrote:Dobro kaze moja baba: "Ona koja se udala jednom, moze jos deset puta, a ona koja nije ni jednom i nece nikad."
Isto vrijedi i za muskarce ;-D
PS : Za muškarce je drukčije jer oni samo rade dicu , to je pet minuti posla.
Žena je bitna kod tih stvari jer ako neće ona neće ni muški to držat na okupu.
telac...
Koga vidiš na ovoj slici ?
Ako je ona emanicipirana i misli da ćeš ti bit patka jer ona oće raspodijelit uloge , nema ti od toga ništa , okreni se i traži dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ray ja ti mogu biti lifecoach, ima tu zamki i detalja.
al bome ne dzaba, 300 kn ti je sat, al onda ti pojasnim sve.
Ako nakon 10 sati ne nađeš žensko koje ti paše, vraćam ti pare.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa dobro je rekla baba : te šta se nisu udale a uvatile tridesetu , ona misli daš ti bit patka a ona će i dalje po svome.
To ti je ta emanicipacija ( ravnopravnost a u biti zamjena uloga ).
Ti budi patka a ona će rodit i onda opet po svome. Te odjebi odma. Ima ih danas na tone. Emanicipacija.
To ti je ta emanicipacija ( ravnopravnost a u biti zamjena uloga ).
Ti budi patka a ona će rodit i onda opet po svome. Te odjebi odma. Ima ih danas na tone. Emanicipacija.
2014-04-11
Pa netražim žensku. O čemu pričaš ti ? Dobro mi je i ovako. Šta će mi ona ? Koja korist od nje ?epikur37 wrote:ray ja ti mogu biti lifecoach, ima tu zamki i detalja.
Četri stupa veze : Poštivanje , dijalog , želja i diviljenje.
Želja je interes.
Šta će mi ? Mislim odgovori mi šta će mi ? Šta će mi ona ?
Last edited by RayMabus on 29/3/2019, 12:49; edited 1 time in total
2014-04-11
Sve ok, ali ako se predomisliš.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neću. Neman interes za to. Nikakve koristi od nje. Nema nikakvu funkciju. Zaljubit se neću. Seks bacin drkicu. Potomstvo me nije brige. Znan kuvat sam. Financijski mi netriba jer i ovako i onako neće pridonit ništa sa svojon plaćon.epikur37 wrote:Sve ok, ali ako se predomisliš.
Apsolutno nikakve koristi.
2014-04-11
Iman koristi od kraha nataliteta , iseljavanja , terorističkih napada po. Njemačkoj nakon čega Švabo stopira uvoz muslimana a isisa radnu snagu sa Balkana.
Fino fali ljudi i moraju dizat plače.
Od toga iman koristi a od nje neman.
Fino fali ljudi i moraju dizat plače.
Od toga iman koristi a od nje neman.
2014-04-11
Bolje sto godina ljubit zgodnu nego dva dana nezgodnu.
dijagram-
2015-08-09
A jbt baci se sa litice onda...RayMabus wrote:Neću. Neman interes za to. Nikakve koristi od nje. Nema nikakvu funkciju. Zaljubit se neću. Seks bacin drkicu. Potomstvo me nije brige. Znan kuvat sam. Financijski mi netriba jer i ovako i onako neće pridonit ništa sa svojon plaćon.epikur37 wrote:Sve ok, ali ako se predomisliš.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zašto ? Zato šta me nezanima seks i proekracija ? Svašta.Hektorović wrote:A jbt baci se sa litice onda...RayMabus wrote:Neću. Neman interes za to. Nikakve koristi od nje. Nema nikakvu funkciju. Zaljubit se neću. Seks bacin drkicu. Potomstvo me nije brige. Znan kuvat sam. Financijski mi netriba jer i ovako i onako neće pridonit ništa sa svojon plaćon.epikur37 wrote:Sve ok, ali ako se predomisliš.
2014-04-11
Realizacija čovjeka je kroz potomstvo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Samo jedna od. Ima osam dinamika.Hektorović wrote:Realizacija čovjeka je kroz potomstvo.
Druga dinamika je to šta ti pričaš. Ima ih još sedam.
Prva dinamika : Ti kao golo tijelo , fizički organizam
Druga dinamika : Seks i kreiranje obitelji
Treća dinamika : Grupa
Četvrta dinamika : Čovječanstvo
Peta dinamika : fizički svemir
Šesta dinamika : priroda i životinje
Sedma dinamika :: ti kao svjest o svjesti
Osma dinamika : Bog
2014-04-11
Sad još jednu kaficu nakon ručka i izvalit se na kauč. Umorija san se. Diga san se oko podne umoran.
Dobro je imat drugu dinamiku al onu koja ti podržava opstanak a netriba mi pajdo druga dinamika koja mi nepodržava opstanak nego mi ga ruši.
Dinamike su poriv prema opstanku.
Nešto šta mi je neprijatelj nije mi poriv prema opstanku.
Emanicipacija.
Sad čekam idući teroristički napad na zapadu Evrope jer kraj multikulturalnosti je u osnovi kraj emanicipacije.
Dobro je imat drugu dinamiku al onu koja ti podržava opstanak a netriba mi pajdo druga dinamika koja mi nepodržava opstanak nego mi ga ruši.
Dinamike su poriv prema opstanku.
Nešto šta mi je neprijatelj nije mi poriv prema opstanku.
Emanicipacija.
Sad čekam idući teroristički napad na zapadu Evrope jer kraj multikulturalnosti je u osnovi kraj emanicipacije.
2014-04-11
Druga dinamima nema svrhu muškome u emanicipaciji
https://www.medjugorje-info.com/it/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
Opstaješ ti a ne ona , to ti je sukob koji će završiti velikim ratom u Evropi uskoro.
Nabit ćemo ih ko zvečke.
https://www.medjugorje-info.com/it/duhovni-kutak/nikola-tesla-zene-precesto-zaboravljaju-da-ne-mogu-sve-biti-primadone-i-filmske-zvijezde
Opstaješ ti a ne ona , to ti je sukob koji će završiti velikim ratom u Evropi uskoro.
Nabit ćemo ih ko zvečke.
2014-04-11
Vojna taktika
1. Makni se od njih
2. Čekaj da natalitet krahira
3. Fali radne snage
4. Trpačina drugim narodima , kulturama i religijama
5. Zavadi pa vladaj
6. Počmi rat
7. Preuzmi vlast
1. Makni se od njih
2. Čekaj da natalitet krahira
3. Fali radne snage
4. Trpačina drugim narodima , kulturama i religijama
5. Zavadi pa vladaj
6. Počmi rat
7. Preuzmi vlast
2014-04-11
Hektorović wrote:Realizacija čovjeka je kroz potomstvo.
Nije..svaka budala moze napraviti potomstvo...
realizacija jest da to potomstvo uspije u zivotu i postigne vise nego roditelji...
ima kretena..i kretenusi naravno sto napravi 3-4 djece ,pa kad zavrse srednju,samo im dadu blagoslov da se snadju...ko rakova djeca...
takva djeca proklu i oca i mater kasnije kad se trebaju isfajtati sa zivotom..
nisi sposoban klince izdignuti na visi nivo,nego na kojem si ti,nemoj ih niti praviti..
Guest- Guest
by melkior Yesterday at 17:40
Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stari,,u potpunosti se slazem sa tobom...i ti si neki vizualac koji zna da uziva za zene nebitnim stvarima...Neki dan se pokeckam sa jednom i velim joj da smo mi muski (jebga ne volim generalizirati ali je u vecini slucajeva tako) romanticniji i emotivniji od zena..Veli nije istina..ma nije kurac istina je..Vecina sto iz nekog samo njima poznatog straha ne zeli da bude spontana nego su kalkulativne ..pokusavaju mijenjati muskarce,,,Pa prihvati ga onakvog kakav je ili se makni od njega.Kada su u pitanju musko zenski odnosi...meni je pomalo smijesno pricati o tome jer ni najpametniji ljudi ove planete nisu uspjeli makar malo rasvijetliti te odnose...zato treba slusati razum ...a ono drugo ako je tebi namijenjeno nikuda nece pobjeci tako ni picka:::)))
Ako nije i zato se priroda pobrinula..svaka krpa nadje svoju zakrpu...ljude ne treba preodgajati nego se prilagodjavati zajednickim zeljama i htijenjima....pa ja::))
Iskreno, nikad nisam shvatio potrebu da se žene tetoviraju, to je odvratno unakazivanje lijepog ženskog tijela. Tetovaža sjebe bjelinu lijepe ženske kože i otežava vizualno uživanje u mekim ženskim konturama. I ako je gola, hoću da izgleda kao da je gola, a ne kao kakav reklamni pano ili kaligrafija.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stari,,u potpunosti se slazem sa tobom...i ti si neki vizualac koji zna da uziva za zene nebitnim stvarima...Neki dan se pokeckam sa jednom i velim joj da smo mi muski (jebga ne volim generalizirati ali je u vecini slucajeva tako) romanticniji i emotivniji od zena..Veli nije istina..ma nije kurac istina je..Vecina sto iz nekog samo njima poznatog straha ne zeli da bude spontana nego su kalkulativne ..pokusavaju mijenjati muskarce,,,Pa prihvati ga onakvog kakav je ili se makni od njega.Kada su u pitanju musko zenski odnosi...meni je pomalo smijesno pricati o tome jer ni najpametniji ljudi ove planete nisu uspjeli makar malo rasvijetliti te odnose...zato treba slusati razum ...a ono drugo ako je tebi namijenjeno nikuda nece pobjeci tako ni picka:::)))
Ako nije i zato se priroda pobrinula..svaka krpa nadje svoju zakrpu...ljude ne treba preodgajati nego se prilagodjavati zajednickim zeljama i htijenjima....pa ja::))
Guest- Guest
a kave su zenili ustase i cetnici, glupe il emancipovane :D
Learn what is to be taken seriously and laugh at the rest.
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
a sta smjesno, pokusavam raspirit zar rasprave na temi :DMaggie19 wrote:;-DLeviathan2 wrote:a kave su zenili ustase i cetnici, glupe il emancipovane :D
Postoji vrlo, vrlo važna stvar; Nije točno da su svi duhovi identični, nije točno da su svi ljudi slični. Ali najvažnije je da svi mi sami sebi dajemo važnost. Ponekad možemo biti sramežljivi s našim prijateljima ili rođacima ili čak kad razgovaramo s osobom suprotnog spola, vjerojatno je to uzrokovano engramima iz prošlih života, a može biti i zbog okolnosti ovog života; to može biti i odgoj ili okolnosti ovog sadašnjeg života koje su nam se dogodile, ali ono što moramo imati na umu je da ne bismo trebali tražiti odobrenje drugih, ne bismo trebali uzeti u obzir ono što drugi misle o nama, ali moramo razmislite što mislimo o sebi.
Vjerojatno od deset ljudi za koje znamo da će biti dvije osobe koje su kompatibilne s nama, postojat će dvije osobe koje će nas tretirati s prezirom ili odbijanjem, a ostalih šest ljudi može biti ravnodušno prema nama; recimo da nitko nema zajamčeni uspjeh, ali nemamo ni potpuni poraz. To znači da dok ne pokušamo ono što želimo postići, ne znamo što će se dogoditi.
Sva ljudska bića reagiraju na isti način na koji većina sisavaca reagira, to jest, u tom aspektu to kažem, kada nešto ima previše interesa i mislimo da je to previše za nas, onda osjećamo sramežljivost, posrnemo, ustručavajte se, nismo sposobni to postići, i obrnuto, kada nam nešto nije zanimljivo, osjećamo se sigurno do te mjere da preziremo osobu u nekim slučajevima. I to je naslov koji mi dajemo, to je oznaka koju dajemo. Odjednom, ako vidite vrlo lijepu djevojku i pored nje vidite sebe kao neatraktivno, beznačajno biće i s tom lijepom mladom ženom nemate riječi da izrazite prvu stvar koju mislite: "Najmanje što će učiniti je gledati u mene jer ima mnogo drugih ljudi važnijih od mene "
Tko kaže da su drugi ljudi važniji od vas? To govoriš! Zato što se važnost ne daje bankovnim računom ili vrlo skupom markom odjeće; važnost je dana unutarnjem dijelu ili nama samima. Nije važno gdje radimo, kako izgledamo, ono što je važno je kako smo u našem unutarnjem sebi.
I odjednom smo se susreli s onom lijepom djevojkom, izvana, a onda smo razgovarali s njom i shvatili smo da je ona plitka osoba koja ima prazninu unutra, koja govori samo o modi; za razliku od druge djevojke, koja je označena ružnom i neprivlačnom, postoji osoba s ogromnim duhom koja nas preplavljuje razgovorom. Zatim smo bili u krivu iznova i iznova.
I većina ljudi koje poznajem osjećaju neki strah i nesigurnost kada razgovaraju s osobom suprotnog spola koja je atraktivna, lijepa, jer misle da predrasude da će automatski biti odbačeni. Međutim, to nije zbog toga što je ta osoba superiorna, nego zato što osoba koja će se suočiti s njom sebe smatra inferiornom. I to je ono što ne bismo trebali učiniti, to ne bi smjelo biti.
Superiornost ili inferiornost u osobi ne postoje. Inzistiram, to nema nikakve veze s bankovnim računom; jer znam mnogo ljudi koji su suci ili zamjenici i to su ljudi koji se ne slažu sa svojim ženama, njihova djeca ih ne poštuju, žive mučiti ljude ili varati druge, onda gdje je ta superiornost? Superiornost ili inferiornost ne postoje, ali biti dobar ili loš čovjek ovisi o nama.
Mislim da je jedini način na koji drugi ne sumnjaju u nas to što ne sumnjamo prvi. Ne znam je li jasno. To znači da ako razgovarate s nekim i osjećate neku neugodnost kada razgovarate s tom osobom, to je zato što ne odobravate sebe, a ne drugu osobu; ako vas ta osoba ne poznaje i ne zna kakva ste osoba. Oklijevati ćete, čak možete mucati ili oklijevati zbog nedostatka sigurnosti, koja je u vama. Druga osoba vas ne poznaje, ne zna tko ste.
Očito je to povezano s ulogom ega. To je strahovito nisko samopoštovanje osobe koja misli da je to vrlo visok cilj: "To je vrlo visoka" meta ", previsoka za mene." I to nije tako.
Vjerujem da sva bića imaju iste mogućnosti i, s druge strane, pretpostavljamo da je to ispravno? Pretpostavimo da radite u loše plaćenom poslu, slijedite me? I odjednom imate ljubavnog suparnika, koji je pobjednički, ali plitak, i ta mlada djevojka bira drugu osobu. Ako je izabrala tu drugu osobu je zato što oboje imaju kompatibilnost jedni s drugima. Ona je plitka osoba; onda je i ta druga osoba plitka. Dakle, riješili ste se tereta koji ima prazan mozak.
Ne mislim na to da ljudi traže nekoga duboko, jer je većina ljudi uvijek vođena svojim očima, onda će najprije pogledati izgled osobe, ako imaju lijepu siluetu, ako imaju lijep izgled. lice, ako govore zanimljivo, jer su ljudska bića takva; budući da ne poznajemo duh osobe, prva stvar koju ćemo pogledati bit će fizička figura, ako je vitka, ako ima tijelo poput reklama za "traperice" na TV i onda ćemo pogledati unutarnji dio.
A suprotni spol će učiniti isto s nama; oni će uvijek odbaciti osobu koja ima blago negativnu brojku. Ali ja imam prijatelje, osobne prijatelje, koji nisu jako graciozni u svom fizičkom obliku, nisu visoki ili vitki, ali imaju ogroman uspjeh kod suprotnog spola. A znate li zašto? nešto što se zove karizma, nešto što se zove povjerenje. Idu na zabavu gdje susreću muškarce i žene, kažu smiješne stvari, smiju se, zabavljaju se, osjećaju se samopouzdano, a ubrzo nakon toga su okruženi ljudima suprotnog spola koji ih smatraju lijepima, čak i ako nisu zgodni. ili bilošto. To ne znači da će svaka stranka osvojiti nekoga, ali shvatimo da sve prolazi kroz unutarnji dio, a ne izvana. Jer taj mladi čovjek, koji stvarno postoji,
Onda sve prolazi kroz karizmu, to nema nikakve veze s bankovnim računom, ili ako ste lijepi ili ne, i mislim da se lijepa stvar događa u nama. Treba biti ljubazan prema drugima i biti suosjećajan. To je problem.
I ne postoji osoba koja ide na neko mjesto i svi ga vole. To ne postoji. Neki ljudi će vam se svidjeti, a drugi će vas pronaći ravnodušnim. Ali hej, to je život, ja sebe uključim. Ja, kao profesor, odlazim na mjesto gdje prakticiraju samopomoć kao obična osoba koja gleda okolo, a tamo će biti ljudi koji me smatraju lijepim i ljudima koji me smatraju ravnodušnim, a to je u redu, ne smeta mi jer Ja sam iznad toga, ali ne gore u egoističnom smislu, ali u smislu da mi se čini savršenim. Ovo su pravila igre.
Ali inzistiram, sramežljivost je nešto unutarnje, nešto od nas, to je nešto povezano s predrasudama, kada sami sebe prejudiciramo. To je kao kad idete na razgovor za posao i odjednom postoji niz ljudi i kažete: "Ah, ali što ću čekati? Ovdje ima mnogo talentiranih mladih ljudi", i što vi znate? Isključujete li sebe rano?
Isto se događa kad odete u plesnu dvoranu na ples, čut ćete glazbu i vidjeti djevojku koja je tamo, a vi kažete: "Ne, zašto bih išao k njoj sa svim mladim ljudima? Tko će primijetiti. A zašto ne? Ako ne pokušate, ne znate. Postoji uobičajena izreka: "Ne" već je imamo, idemo za "da". Imamo pedeset posto " da 'i pedeset posto' ne ', ali ako ne pokušamo, imamo sto posto' ne '. Je li to razumljivo? To je tajna.
To ne znači s tim riječima da će iznenada vaša stidljivost nestati i da ćete se sutra probuditi iznenada kao "X-Men"; to nije tako. Budući da je sigurnost ugrađena, prihvaćanje sebe, čovjek mora prihvatiti sebe i to nema nikakve veze s "obitelji" ili s onim što smo radili prije, ili našim načinom života, ili porijeklom, ako smo Europljani, ako smo Latinosi, ako smo Amerikanci ... bez obzira na to; bitno je duh, duh nema boje, nema seksa, nema bankovnog računa. Tako ovisi o tome što smo unutra, kako smo, naša unutarnja veličina. Ali veličina se ne smije hvaliti, veličina je uistinu ponizna. Sada, ako postoji zanimljiva osoba s druge strane koja vas ignorira, pokazujući se poniznom, to ne znači da se morate promijeniti; to znači da ta osoba nije dostojna. Neka prođe.
Dakle, sve ima veze s jednim, sve kroz jedan. Ne postoji formula za osjećaje, za osvajanje naklonosti. Ne postoji formula. Jednostavno kažem da će osoba koja je "sigurna" imati više šanse da pobijedi nekoga lijepog u usporedbi s osobom koja je nesigurna, jer je osoba koja je nesigurna kao što se ne slaže: "Ne, neću se natjecati , kako se mogu natjecati! "Ali ako niste ni došli na natjecanje!" Što znate ako gubite ili pobjeđujete? Ne bismo trebali automatski isključiti prije nego se to dogodi. Ili možda kažem: "Oh, ali zašto ću se natjecati u teretani ako imam šezdeset i mlade od dvadeset godina? Oni će me nadmašiti!" Ne znam. Ja ću se natjecati, sigurno neću pobijediti, ali se nadam da neću biti posljednji. To je to sto mislim. To je istinsko samopoštovanje. Samopoštovanje ne znači biti prvi, nego osjećaj važnosti, dovršimo zadatak, stižemo do cilja, i kada dostignemo taj cilj, tražimo drugi cilj.
Religija nas uči loše. Kaže da je ambicija negativna. Ambicija nije negativna; Koja je šteta u nedostatku? koja je šteta u projektima? Nema ništa loše. Glupost je ambicija, iznenada govoreći: "Oh, volio bih biti na luksuznom krstarenju i platiti dvadeset tisuća eura za dva mjeseca u moru." U redu je. Ako imaš dva milijuna, nema problema, potrošiš dvadeset tisuća; ali ako je dvadeset tisuća sve što imate na svom bankovnom računu i trošite ga, dobro; vi ste nesvjesni. Nemam taj novac, onda ga ne bih potrošio ni kad bih ga imao.
Naravno, točno. Sve mora biti uravnoteženo, osim što imamo prednost, uvijek kažem, nemamo srodnu dušu, imamo stotinu srodnih duša; onda ako nije ovo, to će biti drugo, netko će biti; to je najvažnija stvar. Da, naravno da je i nemamo godina, to jest, ne morate se isključivati za svoje godine: "Ah, ne, ali znam mlade ljude koji su dvadeset godina i imaju partnere, ja sam stara. .. "Ne, nema starosti da nađe ljubav, bez godina.
U radionicama samopomoći poznajem žene od pedeset godina koje su odvojene, rastavljene, svejedno i pronalaze novog partnera i započinju novi život i čini se savršenim. Nikada se ne smijemo isključiti.
Bog nam uvijek daje nove mogućnosti. Svatko ima pravo i to je u redu. Uvijek kažem da nam život daje revanš, ali nemojte me pogrešno razumjeti; ne osvete nekome, jer bi to bilo pogrešno; ali revanš sa sobom, iznenada postoje mogućnosti koje smo izgubili i iznenada, život, Bog, što god, daje nove mogućnosti. Morate pričekati pravi trenutak i iskoristiti te mogućnosti. To je tajna i to se može postići.
2014-04-11
Page 23 of 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 23 of 27