ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Page 17 of 27 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next

Go down

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 Empty Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Post by RayMabus 28/3/2019, 14:59

Speare Shaker wrote:
pismejker wrote:Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..

Ima ga otprilike onoliko koliko ga ima i u bilo kojoj drugoj vrsti međuljudskog odnosa. 
Možda malo manje ili malo više, ali to je nebitno.
No, problem s brakom je u smislu ovoga o čemu govorimo taj da brak puca po šavovima ako nema neke dovoljne i za oba partnera prihvatljive razine iskrenosti i elemenata pravog prijateljstva i to puca prije ili kasnije, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Ukoliko do formalnog pucanja odnosno razvrgavanja braka u takvoj situaciji ipak ne dođe, to je najbolji znak kako je riječ o braku u kojem debelo prevladava motiv koristoljublja odnosno o braku vrlo niske razine kvalitete, ali i to je za ljude.
Znači kad momak tepa curi jer je lijepa a njoj to godi to nije koristoljublje ( njoj to godi ) ?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 Empty Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:01

Ma jok , ljudi ulaze u veze jer nemaju baš nikakve koristi od iste. Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 1f602

Mene će moja žena trpit ako baš nikakve koristi od mene nema ? A moš mislit. Samo čeka ovaku budalu da joj se privali priko kostiju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2019, 15:05

RayMabus wrote:
Speare Shaker wrote:
pismejker wrote:Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..

Ima ga otprilike onoliko koliko ga ima i u bilo kojoj drugoj vrsti međuljudskog odnosa. 
Možda malo manje ili malo više, ali to je nebitno.
No, problem s brakom je u smislu ovoga o čemu govorimo taj da brak puca po šavovima ako nema neke dovoljne i za oba partnera prihvatljive razine iskrenosti i elemenata pravog prijateljstva i to puca prije ili kasnije, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Ukoliko do formalnog pucanja odnosno razvrgavanja braka u takvoj situaciji ipak ne dođe, to je najbolji znak kako je riječ o braku u kojem debelo prevladava motiv koristoljublja odnosno o braku vrlo niske razine kvalitete, ali i to je za ljude.
Znači kad momak tepa curi jer je lijepa a njoj to godi to nije koristoljublje ( njoj to godi ) ?

Ne vidim bilo kakav problem u tome, pogotovo ako je to istina. :p
Kao prvo.
Kao drugo, ako nije istina onda je najvjerojatnije riječ o benignim odnosno tzv. bijelim lažima koje sasvim sigurno neće upropastiti kvalitetu veze.
Dapače, upravo suprotno. :)
Uostalom, ne postoji niti tako nešto kao što je ultimativno ne-koristoljublje, a nije baš svako koristoljublje pogubno za kvalitetu veze pogotovo jer se određena razina koristoljublja ionako podrazumjeva ne samo u braku nego i u svakoj vrsti međuljudskih odnosa.
Prema tome, brkaš babe i žabe kao i obično kad je ova tema u pitanju.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:08

Uvijek je interes pajdo. Evo recimo ja san u ovin svemirskin vodama , naletim na žensku koja je isto. Zainteresira me i ispadne da je ona oteta. Ok.

No onda ona kaže da su ovi neki otmičari ok i ja joj dam ultimatum : Biraj stranu.

Izabrala njih.

Moj primarni interes za nju pao jer sam tražio životnog partnera u borbi protiv tih a ne nekoga tko je neka tampon zona pa bi malo plesala između najmanje dvije planete u sukobu. ( a nijedna od njih nije planet Zemlja ).

Znači nestao interes jer nema koristi : Ne može mi bit saveznik , šta više nekakvi neprijatelj mi je
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:09

RayMabus wrote:Uvijek je interes pajdo. Evo recimo ja san u ovin svemirskin vodama , naletim na žensku koja je isto. Zainteresira me i ispadne da je ona oteta. Ok.

No onda ona kaže da su ovi neki otmičari ok i ja joj dam ultimatum : Biraj stranu.

Izabrala njih.

Moj primarni interes za nju pao jer sam tražio životnog partnera u borbi protiv tih a ne nekoga tko je neka tampon zona pa bi malo plesala između  najmanje dvije planete u sukobu. ( a nijedna od njih nije planet Zemlja ).

Znači nestao interes jer nema koristi : Ne može mi bit saveznik , šta više nekakvi neprijatelj mi je
Ovo je priča koju san ti ispriča da shvatiš : Uvijek je interes.

Uvijek.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2019, 15:11

RayMabus wrote:Uvijek je interes pajdo. 

Naravno da je uvijek prisutan interes, pa to sam zapravo i ja rekao.
Ono što je bitno da se sve ne svodi na interes odnosno da interes ne prevladava kao glavni motiv za ulazak u vezu odnosno brak.
Ako se to dogodi, onda su veza odnosno brak unaprijed propala stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:14

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:Uvijek je interes pajdo. 

Naravno da je uvijek prisutan interes, pa to sam zapravo i ja rekao.
Ono što je bitno da se sve ne svodi na interes odnosno da interes ne prevladava kao glavni motiv za ulazak u vezu odnosno brak.
Ako se to dogodi, onda su veza odnosno brak unaprijed propala stvar.
Naravno. Mora postojat i divljenje ( jedan od stupova veze ).

Poštivanje , dijalog , želja i divljenje.

I divljenje mora postojat. To je simpatija. Ako uđeš u vezu samo iz korisit a ta ti osoba nije i simpatija : stol pada jer nema četiri noge nego samo tri.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:19

Divljenje je simpatija. To mora postojat. No isto tako mora postojat i želja.

E ta želja ti je interes.

Uvijek je interes prisutan. Nema veze bez interesa.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:27

Uglavnom netriba ti ljubav za vezu nit neka zaljubljenost u osobu. Dovoljno je da ti je simpatična a više manje pola ženskih ti je simpatično dok pola nije .

Znači da si povećao potencijalni broj partnera na oko 2,5 miljardi ili tako nešto al brat bratu jest pola miljarde.

Pada emanicipacija , učin vas nešto....npr kako imati dobar brak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 28/3/2019, 15:32

na ovoj temi se ne umaraš   Suspect

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:33

Pad emanicipacije

Arogantna kakva već jest emanicipacija je umislila da se bez nje nemože

Divljenje je simpatija a simpatično ti je pola ženskih u gradu.

To znači da vam otvaram polje ; Kolike su vam mogučnosti.

Velike. Možete birati. Ima i u Zimbaveu žena.

To je pad emanicipacije , njen posljednji škropac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:36

mortal wrote:na ovoj temi se ne umaraš   Suspect
Ne. Rušenje emanicipacije mi je postala svrha otkako sam je otkrio da postoji na ovoj planeti.

Pun san energije , iman brzinu pet puta veću od brzine svjetlosti. Mogu napajat planete svojom energijom. Ukratko močniji sam od vas. Srušit ću vas. I otić popit kavu kao da nisan potrošija ni atom snage. Ja sam Sunce. Najveća nuklearna centrala u ovom sustavu i šire.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by immortal 28/3/2019, 15:42

RayMabus wrote:
Ne. Rušenje emanicipacije mi je postala svrha otkako sam je otkrio da postoji na ovoj planeti.

Pun san energije , iman brzinu pet puta veću od brzine svjetlosti.  Mogu napajat planete svojom energijom. Ukratko močniji sam od vas. Srušit ću vas. I otić popit kavu kao da nisan potrošija ni atom snage. Ja sam Sunce. Najveća nuklearna centrala u ovom sustavu i šire.
nemoj zafrkavat
da sam nekoliko puta brža od brzine svjetlosti bila bi nepobjedivi majstor borilačkih vještina
oku nevidljiva
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:45

Sad ćemo uvozit žene. Postoji problem sa natalitetom i neženjjama. Emanicipirane su mislile da će bit po njihovome. Da će netko trznit i reavirat. Oće al ne oni koji ste vi mislili da oće. Reagirati će desnica. Problemi sa imigracijom.

Divljenje da , vidiš kako jednostavno jer pola planete ti je simpatično.

Sad će doć mlada iz Japana
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:47

mortal wrote:
RayMabus wrote:

Pun san energije , iman brzinu pet puta veću od brzine svjetlosti.  Mogu napajat planete svojom energijom. Ukratko močniji sam od vas. Srušit ću vas. I otić popit kavu kao da nisan potrošija ni atom snage. Ja sam Sunce. Najveća nuklearna centrala u ovom sustavu i šire.
nemoj zafrkavat
da sam nekoliko puta brža od brzine svjetlosti bila bi nepobjedivi majstor borilačkih vještina
oku nevidljiva
To je brzina majistora svjetlosti u svemiru. Oko pet puta brži od brzine svjetlosti.

Brz sam ja i na fizičkoj ravni tj u tijelu samo netoliko al iman brze reakcije ( um mi je brz )
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 15:51

RayMabus wrote:Sad ćemo uvozit žene. Postoji problem sa natalitetom i neženjjama. Emanicipirane su mislile da će bit po njihovome. Da će netko trznit i reavirat. Oće al ne oni koji ste vi mislili da oće. Reagirati će desnica. Problemi sa imigracijom.

Divljenje da , vidiš kako jednostavno jer pola planete ti je simpatično.

Sad će doć mlada iz Japana
Dok čekamo mladu iz Japana ( ili Bosne , to je ta s feređom ) pogledajmo gdje smo.

Obožavan ovaj grafikon. Uvijek san znao da ćemo vas sjebat.

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 Croatia-population-pyramid-2016
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 16:16

Ovo ti je mapa 12 svjetlosnih godina oko zemlje , ja letim pet puta brže od brzine svjetlosti

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 12lys
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 16:19

Na toj mapi ti je planeta Sirijus. Tamo su nam fizičke baze. Knjižnice.

Ljubavni parovi : poput stolca s četiri noge , poštivanje , dijalog , želja i divljenje.

Nema li samo jedne stol pada.

Trik je u divljenju. Zato san izaša sa ovin podacima sada. To je samo simpatija. Znači da van ljubav a ni zaljubljenost netreba za kvalitetan brak. Dovoljno je da ti se samo malo sviđa.

A sviđa ti se po planete.

Dokrajčujem emanicipaciju koja je arogantna
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 16:31

Sad će van fino napadi po Evropi, nema tko radit , krah nataliteta , diže se desnica.

Oće ta desnica ukinit emanicipacinu i vratit se 20/30 godina vremeplovom unazad da popravi stvari ?

E neće vidiš.

I šta onda ?

Dobro pitanje.

Evo van odgovor :

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 _93350402_619daa1c-cc45-4c73-a5e9-c3bc91fa9259

Emanicipacija ukinuta
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 28/3/2019, 17:53

nish..nasim filozofima koji previse pricaju,nek se druze i prijateljevaju sa curama,mi cemo ih yebat..
u svojim mladjim danima,se jednoj mojoj curi priheftao lik poput sejkera,ono filozofija ,ovo i ono,ali kad je Sveti kurtzem opleo curu,cura zaboravila na svog "prijatelja" i njegovo truckanje do besvjesti...
Ajmo lik,flajaj i produzi dalje... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 28/3/2019, 17:58

Ti ih jebi a ja ću ih podjebavat i svi sretni i zadovoljni. Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 17 1f602

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 17 of 27 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics