ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Page 16 of 27 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Next

Go down

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 16 Empty Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Post by Sora Thu 28 Mar - 13:34

Speare Shaker wrote:
Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:
Ta Teorija neobrazovanosti je shitt 

To ne možeš znati jer je nisi niti pročitala niti ćeš to učiniti što znači da nećeš moći ni znati o čemu govori Liessmann.
Čitala sam a ti to naravno ne znas 
OBJSVILA članak u školskim novinama i citirala nesto 
Vec sam zaboravila sto , prije par godina 
Teza je ovog lismana da ucitelj treba biti neobrazovan jer ustvari namece svoje znanje, koncepte

Već se po posljednjoj rečenici vidi da ili nisi čitala ili si sve pogrešno razumjela.
Ali to kad si ti u pitanju nije nikakvo iznenađenje.
Provjerila sam 
Nista netočno nisam izvukla . 
Od znanja vaznije su sposibnosti .
Zato je tocno ovo sto pisem. 

Nego. Sejkeru. Ti koji lazes ljudima nije cudo da vjerujes da i drugi lazu. 

Cccc  
Na ispovijed odma

Sora

2014-04-29

Back to top Go down

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 16 Empty Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?

Post by kic Thu 28 Mar - 13:42

dobre joške..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:42

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:
epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.

Mene to nezanima. Zanima me nešto drugo.

Ona stvar, ae :D

Ja sam primijetio dvije stvari koje su mi istovremno radost ali i problem.

Prije sam mislio da je seks samo za nas mlađe, dečke i cure, da to stariji i ne prakticiraju.

Krivo. S godinama su svi jebežljiviji.

Druga stvar, mislio sam da žene manje vuku na seks i da ih treba nagovarati.

Krivo, čak su i jebežljivije od muških.
Pa nije samo seks , nego i druge stvari koje parovi rade , maženje , šetnje , odlasci u kino.

J

Gle ga sad on bi se mazio, držao za rukicu....jebeno kino

ajme meni, baš si pizda...

Uzmi je čvrto i stavi joj ga.
To su normalne stvari u vezi ako oćeš kvalitetnu vezu.

Jedino šta nesmiš radit je da slušaš njene unutarnje probleme a koji nisu vezani uz vezu.

To ti ogadi seks i vezu pa onda nemaš ništa.

Ili prijatelji ili par.

Ne može i jedno i drugo zajedno
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:46

Imaš hrpu maćanih ljudi i onda ti ljudi u vezi traže psihoterapiju. Meni to netriba. Niti oću da mi tu neka zahtjeva da ja moran shvatit njene engrame ( mušice ).

Neću i odjebi. Rastava braka. Šta ću ja to slušat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Thu 28 Mar - 13:47

RayMabus wrote:Imaš hrpu maćanih ljudi i onda ti ljudi u vezi traže psihoterapiju. Meni to netriba. Niti oću da mi tu neka zahtjeva da ja moran shvatit njene engrame ( mušice ).

Prvo klepni a poslije ostavi...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:49

epikur37 wrote:
RayMabus wrote:Imaš hrpu maćanih ljudi i onda ti ljudi u vezi traže psihoterapiju. Meni to netriba. Niti oću da mi tu neka zahtjeva da ja moran shvatit njene engrame ( mušice ).

Prvo klepni a poslije ostavi...
A nebitan je seks kad ti ga ogadi. Ono daj neku normalnu curu. Šta mene boli kurac šta su se tebi roditelji rastavili i ti sad imaš traume i sad ja moran to proučavat koji su tvoji strahovi. Ma daj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic Thu 28 Mar - 13:49

dobro što ne želiš slušat, ali zaš stalno pričaš o tome onda :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:52

kic wrote:
dobro što ne želiš slušat, ali zaš stalno pričaš o tome onda :D
Pa svako treći brak ti je rastava. Ja san naletija na to. To s ženska iz rastavljene obitelji to je samo jedan primjer a ima toga masu. Ona se boji veze , traži mane , neki strahovi , kočnice. Odusta. Ma kaki mišat curu i prijateljicu. Zaboravi. Bježi od toga. Daj pizde prvo pa ćemo na kavu. Nema ništa prijateljstvo ovo ono. A ako već je onda neće bit cura. Ma kaki to mišat. To ti je sranje na kvadrat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:56

To ti je puno kompleksa i ako si ti samo prijatelj onda si ti neutralan pa moš jer ti nije stalo nego slušaš. Tebi stalo pa pokušaš nešto tu a gotov si odma. Danas je dobra sutra nije. Ono na dane. Neke u utarnje nervoze. Pa ću ja to rješavat a u vezi smo a već tri kodeksa auditora prekršena jer su veze take da nemoš bit :

Nekomunikativan

Neizderat se koji put

I reč šta misliš

Ajde čoeče bježi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 13:58

Ma nedolazi u obzir. Ili si cura ili si prijateljica. Ne može i jedno i drugo. Moš ti pokušat , evo ti rastava braka.

To se tako rješava.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:14

Ovo su ti četiri pitanja koja moraš saznat prije nego šta s nekom misliš ozbiljnije :

Jes li oteta od vanzemaljaca ?

Teško da ćete naletit baš al ipak bolje pitat. Ako je odgovor : Da.....bježi.

Jesi li iz grada ili sa sela ? Imaju drukčuju umnu šemu. Ako kaže : Grad.....bježi.

Jesi na faksu ili ga imaš ? Ako kaže Da a ti si srednja škola ....bježi.

Jesu li ti roditelji rastavljeni ? Ako kaže Da.....bježi.

Moš je još pitat za braću , sestre , ima li koji narkoman tu , da vidiš kakva je familina i tako to. To moraš sve ispititat.

To su ti sranja znaš koja. To je puno problema unutra.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Mar - 14:21

Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..kako rekoh,samo taktiziranje i obmanjivanje...a to nikako ne bih nazvao prijateljskim odnosom.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:22

To moraš sam sve prokužit npr ako si ti iz grada i ona je onda ti nemora to bit bitno no ako nisi : Bježi.

Nisu one izašle iz ormara pred tebe , to je došlo odnekud , negdi je odgajana , imaju svoju vremensku stazu

To moraš ispitat sve s posebnim naglaskom traume iz djetinjstva ( rastava ili otmice ili nešto tako ). To ti utjeće na psihu . Onda misliš normalna a ona u kurcu skroz , teži psihijatrijski slučaj. I onda ćeš to ženit ? Pa jedino ako si lud
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:25

pismejker wrote:Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..kako rekoh,samo taktiziranje i obmanjivanje...a to nikako ne bih nazvao prijateljskim odnosom.. :cleanteeth
Ima ako si Clear ( čist ) šta označava pojam osobe koja nema engrame iz ovih života.

U tom slučaju nemaš šta skrivat nit išta jer si se očistio kod auditora.

No to nije slučaj na ovoj planeti , vrlo rijetko.

To ti na pozitivnim planetama muž i žena nemaju tajni ili netaktiziraju i neizbjegavaju teme na koje je ova druga strana osjetljiva pa se engrami restimuliraju pa onda jedno drugog restimuliraju i samo se svađaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:30

Moraš se očistir od unutarnjih engrama skroz ako to misliš postić.

Ako tebi netko kaže da si glupa ili nevaljaš onda nesmiš planit jer je to engram koji u sebi ima rečenicu koja ide : Ti si glupa , ti nevljaš.

Zašto bi inače planija tj skočija u reaktivni um tek tako ako nema neke podloge ?

Ima. Imaš engram.

Meni moš govorit šta god oćeš , ja ti uopće netrzam. Jedino ti neću dat da me praviš budalon jer je to čin nepoštivanja
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:35

Ptsp , to ti je isto jedna stvar , osoba koju je netko tlačija pa ostale traume pa se restimulira svaki put kad se pojavi nešto slično u okolini

U prevodu oženiš to i digneš glas i nju to podsjeti na oca il majku il nekog tko ju je maltretira pa se restimulira i onda reaktivni um i onda te napada.

Znači digni glas i ova puca.

Pa bježi od toga. Ja svaku pošaljen u tri pm da vidin reakciju. Po toj reakciji znan di je.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:40

Imaš ljude koji se boje voziti u avioni ili se boje pauka. Uzrok je isti : engram.

Tako i ove. Zakočene , zbunjene , oće ovo oće ono , glumata ....zadereš se pa gledaš reakciju.

Strahovi.

Šta će mi to ?

Ovo je meni žena u galaktičkoj federaciji.

Ova ubije pauka.

Oženiti jako zgodnu i jako glupu? - Page 16 170821-lucy-lawless-xena-warrior-princess

Mehanizam crne pantere.

Napad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:46

Komunikacija je složena onoliko koliko su sagovornici složeni.

Dijalog.

Jedan od stupova veze.

Zato ja neman problema na pozitivnim planetama a na ovim aberirani i sa ovako malo znanja o psihi iman.

Moć jednostavnosti.

A toga ode nema jer su u kurcu. Zato mi se nepriča nit ćemo bit prijatelji....samo šta tvoj usrani um traži auditora jer se analitički um svake osobe želi rješit engrama.

Ukratko Pun mi vas je kurac.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Mar - 14:49

Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:
Speare Shaker wrote:
Sora wrote:
Ta Teorija neobrazovanosti je shitt 

To ne možeš znati jer je nisi niti pročitala niti ćeš to učiniti što znači da nećeš moći ni znati o čemu govori Liessmann.
Čitala sam a ti to naravno ne znas 
OBJSVILA članak u školskim novinama i citirala nesto 
Vec sam zaboravila sto , prije par godina 
Teza je ovog lismana da ucitelj treba biti neobrazovan jer ustvari namece svoje znanje, koncepte

Već se po posljednjoj rečenici vidi da ili nisi čitala ili si sve pogrešno razumjela.
Ali to kad si ti u pitanju nije nikakvo iznenađenje.
Provjerila sam 
Nista netočno nisam izvukla . 

Da si zaista provjerila onda bi znala da ti je zaključak potpuno pogrešan.
Dakle, opet lažeš.
Uostalom, hajde sama iskreno reci koliko čovjek mora biti mentalno retardiran pa da povjeruje kako je gore boldano stvarno Liessmannov zaključak?
Pazi ovo, učitelj mora biti neobrazovan!
Mislim, svi znamo da si notorna gluperda, ali ovo je previše čak i za tvoje standarde mentalne retardiranosti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 Mar - 14:53

pismejker wrote:Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..

Ima ga otprilike onoliko koliko ga ima i u bilo kojoj drugoj vrsti međuljudskog odnosa. 
Možda malo manje ili malo više, ali to je nebitno.
No, problem s brakom je u smislu ovoga o čemu govorimo taj da brak puca po šavovima ako nema neke dovoljne i za oba partnera prihvatljive razine iskrenosti i elemenata pravog prijateljstva i to puca prije ili kasnije, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Ukoliko do formalnog pucanja odnosno razvrgavanja braka u takvoj situaciji ipak ne dođe, to je najbolji znak kako je riječ o braku u kojem debelo prevladava motiv koristoljublja odnosno o braku vrlo niske razine kvalitete, ali i to je za ljude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Thu 28 Mar - 14:59

Speare Shaker wrote:
pismejker wrote:Kakogod,iskrenosti,pa tako i pravog prijateljstva u braku nema,ne postoji..

Ima ga otprilike onoliko koliko ga ima i u bilo kojoj drugoj vrsti međuljudskog odnosa. 
Možda malo manje ili malo više, ali to je nebitno.
No, problem s brakom je u smislu ovoga o čemu govorimo taj da brak puca po šavovima ako nema neke dovoljne i za oba partnera prihvatljive razine iskrenosti i elemenata pravog prijateljstva i to puca prije ili kasnije, samo je pitanje vremena i okolnosti.
Ukoliko do formalnog pucanja odnosno razvrgavanja braka u takvoj situaciji ipak ne dođe, to je najbolji znak kako je riječ o braku u kojem debelo prevladava motiv koristoljublja odnosno o braku vrlo niske razine kvalitete, ali i to je za ljude.
Znači kad momak tepa curi jer je lijepa a njoj to godi to nije koristoljublje ( njoj to godi ) ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 27 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics