Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 10 of 27
Page 10 of 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Ne može te nitko razumjeti tko nije hodao u tvojim cipelama, nit ima smisla pokušavati.
U teoriji čak i može, ali u praksi to jako teško ide i zapravo uglavnom ne ide.
I da, zato nema puno smisla niti pokušavati.
da, stanislavski...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahaha, dobar ;-Pjasambrend wrote:Zgodne često znaju biti nezgodne. Lijep omot, kad ono skužiš da uopće nije glupa...
Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Prijatelji i prijateljice su prijatelji i prijateljice a cura je cura , životni partner i najbolji poznanik ( to znači da te najbolje poznaje ).
Neželin bit prijatelj sa njom. S njom se želin jebat , ić u šoping i imat neopterećen odnos.
Nezanimaju me njeni psihički problemi. Imaš prijateljicu pa se njoj jadaj.
Neželin bit prijatelj sa njom. S njom se želin jebat , ić u šoping i imat neopterećen odnos.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Prijatelji i prijateljice su prijatelji i prijateljice a cura je cura , životni partner i najbolji poznanik ( to znači da te najbolje poznaje ).
Brate , tebi je ovako ggedano, po mojoj ljestvici, emotivno ravno 14 godina.
2015-08-06
Pa dobro može mi bit prijateljica al se onda nećemo seksat nit bit par.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Prijatelji i prijateljice su prijatelji i prijateljice a cura je cura , životni partner i najbolji poznanik ( to znači da te najbolje poznaje ).
Brate , tebi je ovako ggedano, po mojoj ljestvici, emotivno ravno 14 godina.
Meni je svejedno. Kodeks auditora.
2014-04-11
melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Ne razumiju da ako priptome divljeg konja, na kraju dobiju obično kljuse, taman za tirolsku...ili pseću hranu. Za sve su krive jebene bajke, prinčevi, Hollywood, Hugh Grant i onaj usrani i još ljigaviji Colin Firth...
darth_vader-
2014-04-17
Longi samo nije nikad bio u ozbiljnoj vezi, a kamoli braku.
Tu je uzrocno-posljedicna veza s njegovim stavovima.
by epikur37 Today at 19:22
Tek tad je počelo i treba ti biti više od prijateljice.
===========================================
Slazem se ..ajd ti reci nekoj da si joj samo prijatelj..Poslat cete u 100 Picki materinih..Vlastita zena je kudi kamo vise od prijateljice..Glupe napamet naucen floskule..PRIJATELJICI NAMJESTIM FRENDA I ONA MENI frendicu..a ima nekih valjda koji namjeste zenu prijatelju..Ha..reci ce,,gdje ti zivis...to je danas moderno..fakat je svijet izopacen:::)))
Tek tad je počelo i treba ti biti više od prijateljice.
===========================================
Slazem se ..ajd ti reci nekoj da si joj samo prijatelj..Poslat cete u 100 Picki materinih..Vlastita zena je kudi kamo vise od prijateljice..Glupe napamet naucen floskule..PRIJATELJICI NAMJESTIM FRENDA I ONA MENI frendicu..a ima nekih valjda koji namjeste zenu prijatelju..Ha..reci ce,,gdje ti zivis...to je danas moderno..fakat je svijet izopacen:::)))
Guest- Guest
nemoj mi Mr Darcyja, znas..,-@jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Ne razumiju da ako priptome divljeg konja, na kraju dobiju obično kljuse, taman za tirolsku...ili pseću hranu. Za sve su krive jebene bajke, prinčevi, Hollywood, Hugh Grant i onaj usrani i još ljigaviji Colin Firth...
Ja neman problema s tim da mi osoba ženskog spola bude prijateljica.
E al onda nema seksa.
Kodeks auditora.
E al onda nema seksa.
Kodeks auditora.
2014-04-11
Jok samo se držim kodeksa auditora. Nemogu ti bit auditor u vezi jer tu kršim najmanje tri stavke.Maggie19 wrote:Longi samo nije nikad bio u ozbiljnoj vezi, a kamoli braku.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja neman problema s tim da mi osoba ženskog spola bude prijateljica.
E al onda nema seksa.
Kodeks auditora.
jeblo te seks više :D
Ja sam imao pedesetak žena, al stvarno.
Svakakvih cirkusa....sad sa svojom ženom prođe i tjedan, dva ...pa ništa.
Onda odjednom zaoremo po dva puta dnevno...
To je život...tebe treba netko uzet ponovno u školu...
2015-08-06
Ti imaš svojih problema u glavi. Negdje. Nešto će ti smetat i to dolazi iz reaktivnog uma. Nemogu ti ja to čistit ako smo u vezi jer u vezi su prekršene najmane tri stavke kodeksa auditora na ovaj il onaj način prije ili poslije.Maggie19 wrote:Longi samo nije nikad bio u ozbiljnoj vezi, a kamoli braku.
To ti je tako. To ti mogu vadit iz glave jedino ako sam neutralan dakle ništa od momka.
2014-04-11
Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
2015-08-09
Odnos je interakcija, longi. Uzimanje i davanje na spontanoj razini. Razumijevanje, prozimanje i medjusobno nadopunjavanje.
Ukratko, jeste ili niste, nema tu filozofije.
Pa dobro , slažem se al nemoramo biti prijatelji radi toga.Maggie19 wrote:Odnos je interakcija, longi. Uzimanje i davanje na spontanoj razini. Razumijevanje, prozimanje i medjusobno nadopunjavanje.
U čemu je problem šta sam ti samo momak , životni partner i najbolji poznanik ?
Nemaš se kome pojadat jer te nešto muči ?
E pa vidiš : odeš u psihijatra , naručiš auditora i onda godinama čistiš svoja sranja iz uma.
Kad postaneš čista u glavi neće ti tribat prijatelj u momku jer je već dovoljno šta ti je životni partner i najbolji poznanik.
Nećeš inzistirat na prijateljstvu u vezi pored ovih gore navedenih stvari jer na šemi momak / prijatelj inzistiraju samo osobe ženskog spola koje nisu sigurne u sebe.
Jel to jasno ?
2014-04-11
melkior wrote:Ne razumiju da se prijateljstvo ne izdaje zbog žene jer pravo prijateljstvo vrijedi više nego žena. Jer žena ti daje ljubav i obvezu, a prijateljstvo ti daje slobodu duha i uma. Samo prijatelji su odani kao psi, žene su odane kao - mačke. Iskrenost, dobronamjernost i odanost su tri najveće vrline koje može sadržavati jedan ljudski odnos, a on je moguć isključivo u prijateljstvu. To nije ni roditeljski odnos, to nije ni odnos muškarca i žene. To je prijateljski odnos dva muškarca. Žena ti može oduzeti jedino slobodu u zamjenu za malo pičke ispod nosa. Bijedna je to trgovina.jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
2015-08-09
RayMabus wrote:Pa dobro , slažem se al nemoramo biti prijatelji radi toga.Maggie19 wrote:Odnos je interakcija, longi. Uzimanje i davanje na spontanoj razini. Razumijevanje, prozimanje i medjusobno nadopunjavanje.
E pa vidiš : odeš u psihijatra , naručiš auditora i onda godinama čistiš svoja sranja iz uma.
Kad postaneš čista u glavi neće ti tribat prijatelj u momku jer je već dovoljno šta ti je životni partner i najbolji poznanik.
Nećeš inzistirat na prijateljstvu u vezi pored ovih gore navedenih stvari jer na šemi momak / prijatelj inzistiraju samo osobe ženskog spola koje nisu sigurne u sebe.
Jel to jasno ?
Stvarno mi se ne da i ne vrijedi rasprave.
Ali svejedno, mabuse:
prvo prestani se plašiti....strah je najgore u životu
Drugo...počni voliti i opusti se... to je najbolje u životu...samo se ne boj.
2015-08-06
Maggie19 wrote:nemoj mi Mr Darcyja, znas..,-@jasambrend wrote:melkior wrote:Što si žene umišljaju? Da mogu parirati muškom prijateljstvu? Pa neće one nikada do kraja razumjeti muškarca. Niti će ga do kraja podržavati. Muškarca i ženu veže zajednički interes, i što više dijele zajedničkih interesa, to im je bolje. Ali prijateljstvo, to je razumijevanje i uzajamna podrška bez interesa, uvijek i u svakom trenutku. To mogu imati samo dva muškarca, ili čovjek i pas/vuk.
Izmišljen lik za...da bi i one koje skupljaju u stanu čopore mačaka lutalica, maštale kako će jednom biti u prilici ogrebati se...za držanje za rukice dok cmolje na filmove o životu usidjelica s mačkama, na koje naleti princ na bijelom konju i koji među osamsto zanosnih ljepotica izabere baš nju s neopranom kosom i pidžamom obučenom prekjučer...
darth_vader-
2014-04-17
ne razmisljam i ne trazim nista, samo kazem kako je.RayMabus wrote:Pa dobro , slažem se al nemoramo biti prijatelji radi toga.Maggie19 wrote:Odnos je interakcija, longi. Uzimanje i davanje na spontanoj razini. Razumijevanje, prozimanje i medjusobno nadopunjavanje.
Jel to jasno ?
Page 10 of 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 10 of 27