Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Page 15 of 27
Page 15 of 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Re: Oženiti jako zgodnu i jako glupu?
Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Govorimo o istini kao takvoj..nema djelomicne istine..to ne postoji..postoji samo istina i ona je apsolutna..svo ostalo je taktiziranje i manipulacija
Stvarno? A sad mi reci je li danas kod tebe dobro ili loše vrijeme?
To ovisi o nečijim percepcijama dobrog i lošeg, zar ne.
Za nekoga je dobro da sija sunce, a za nekoga da pada kiša.
Pa gdje je tu onda univerzalna ilitiga apsolutna istina?
Papala maca.
Da se sad ne uhvatim teme o tipovima istine odnosno priče o analitičkim i sintetičkim istinama, to je ionako Kant puno bolje objasnio nego što sam ja to u stanju.
Guest- Guest
U mene nema miksanja prijateljica i cura. Il je jedno ili drugo. A vi serite šta god oćete. Cura je cura a prijateljica je prijateljica a te šta bi i jedno i drugo to san vwć upozna i nezanimaju me takve ženske. Uostalom to ni nefunkcionira u praksi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ta Teorija neobrazovanosti je shittSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Lakse je rec lazi nego istinu
Nije točno.
Puno je teže lagati, jer lažljivci uobičajeno lažu mnogim ljudima pa je potrebno imati i dobro pamćenje za shvatiti kome si što i kad lagao, a i određenu inteligenciju i sposobnost brzog snalaženja da bi se izvukao iz neugodnih situacija kada si uhvaćen u laganju.
Inače to ne kažem ja, to kaže Konrad Paul Liessmann u svojoj knjižici "Teorija neobrazovanosti", a toj temu su svoj doprinos prije njega dali i brojni filozofi od najstarijih vremena i intelektualci općenito.
O lazi i istini nije se lako izjasniti u par rijeci
I jedno i drugo u određenoj situaciji moze biti komplicirani ili jednostavno
Ja samo tvrdim da se treba OPREDJELITI ZA GOVORENJE ISTINE
MA KOLIKO TO BILO TESKO I KOMPLICIRANO
u zdravim drustvima je uvijek vise istine i istinoljubaca
U nasoj Hrvatskoj ili bosanskohercegovačkoj sredini laz caruje
A u vezama .. privatnim
Samo istina je sine qua non
ne govorimo o percepciji necega treceg,nego o konkretnim stvarim u komunikaciji dvoje ljudi i njihovim konkretnim postupcima..dakle..pitanje...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Govorimo o istini kao takvoj..nema djelomicne istine..to ne postoji..postoji samo istina i ona je apsolutna..svo ostalo je taktiziranje i manipulacija
Papala maca.
Curo jesi li me prevarila?Jesi li danas bila sa frendicom..? Vrlo jasna i konkretna pitanja,koja ne ostavljaju mjesta kalkulacijama i izvrtanju cinjenica...
Guest- Guest
pismejker wrote:
U ovome je poanta Sejkeru...nista drugo..nema pravog prijateljstva za zenom..
Eto, opet tvoja miziginija.
Ne samo da ga ima odnosno može biti nego je i neophodno ako želiš imati bilo koji tip kvalitetnog, stabilnog i dugoročno održivog odnosa sa ženom.
Ako želiš samo seks, onda zaboravi na takav tip odnos. Za seks su ti ionako dovoljne i samo specijalistice najstarijeg zanata na svijetu.
Last edited by Speare Shaker on 28/3/2019, 13:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
pismejker wrote:ne govorimo o percepciji necega treceg,nego o konkretnim stvarim u komunikaciji dvoje ljudi i njihovim konkretnim postupcima..dakle..pitanje...Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Papala maca.
Curo jesi li me prevarila?Jesi li danas bila sa frendicom..? Vrlo jasna i konkretna pitanja,koja ne ostavljaju mjesta kalkulacijama i izvrtanju cinjenica...
Već sam rekao da su to krajnje pojednostavljene relacije, a život se svakako ne može svesti na takav tip odnosa nego je puno kompleksnija pa i kompliciranija stvar.
Last edited by Speare Shaker on 28/3/2019, 13:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.
Mene to nezanima. Zanima me nešto drugo.
Ona stvar, ae :D
Ja sam primijetio dvije stvari koje su mi istovremno radost ali i problem.
Prije sam mislio da je seks samo za nas mlađe, dečke i cure, da to stariji i ne prakticiraju.
Krivo. S godinama su svi jebežljiviji.
Druga stvar, mislio sam da žene manje vuku na seks i da ih treba nagovarati.
Krivo, čak su i jebežljivije od muških.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šejkeru,slobodno reci da se muskozenski odnosi zasnivaju na prividu realnosti,svakako ne na iskrenosti i nekom ishinjenom postivanju..cure u braku insistiraju na pozadinsko prijateljskim odnosima radi svojih kratkorrocnih i iznenadnih interesa..krot taj odnos guraju ono,sto kroz odnos muz-zena ne prolazi..vrlo jasno i vrlo jednostavno sejkeru...cemu kompliciranja i filozofiranja..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Ne samo da ga ima odnosno može biti nego je i neophodno ako želiš imati bilo koji tip kvalitetnog, stabilnog i dugoročno održivog odnosa sa ženom.
Ako želiš samo seks, onda zaboravi na takav tip odnos, Za seks su ti ionako dovoljne i samo specijalistice najstarijeg zanata na svijetu.
Guest- Guest
Ja mislim da ti jednostavno nekužiš da neki od nas nemaju potrebe za time da im žena bude psihoterapeut i obratno. Normalno da ćeš se družit sa curom , izlazit vani i imat dijalog. Al neće ti bit psihoterapeut.Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Ako želiš samo seks, onda zaboravi na takav tip odnos. Za seks su ti ionako dovoljne i samo specijalistice najstarijeg zanata na svijetu.
2014-04-11
Sora wrote:
Ta Teorija neobrazovanosti je shitt
To ne možeš znati jer je nisi niti pročitala niti ćeš to učiniti što znači da nećeš moći ni znati o čemu govori Liessmann.
Guest- Guest
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.
Prije sam mislio da je seks samo za nas mlađe, dečke i cure, da to stariji i ne prakticiraju.
Puuuuno jebezljivije...zena bez beda odradi 4-5 likova da spadnu sa nogu,dok ona jos prposna...hajmo mi odraditi 4-5 zena..eeee mauna..samo takva...dildeki imaju problem i sa jednom..
Guest- Guest
unbildung, svojevremeni bestselerSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
To ne možeš znati jer je nisi niti pročitala niti ćeš to učiniti što znači da nećeš moći ni znati o čemu govori Liessmann.
2015-08-06
RayMabus wrote:
Ja mislim da ti jednostavno nekužiš da neki od nas nemaju potrebe za time da im žena bude psihoterapeut i obratno. Normalno da ćeš se družit sa curom , izlazit vani i imat dijalog. Al neće ti bit psihoterapeut.
Ne, ja to jako dobro razumijem. Poanta je u svemu što govorim ukazivanje na činjenicu da se vi koji niste sposobni za istovremeno razvijanje ljubavnog odnosa skupa sa prijateljstvom sa ženom možete pozdraviti sa određenom vrstom i kvaitetom odnosno dugotrajnošću tog odnosa.
Ništa više od toga.
No, sve je to za ljude.
Guest- Guest
pismejker wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.
Puuuuno jebezljivije...zena bez beda odradi 4-5 likova da spadnu sa nogu,dok ona jos prposna...hajmo mi odraditi 4-5 zena..eeee mauna..samo takva...dildeki imaju problem i sa jednom..
Točno s druge strane, ženama je seks kompletan kontekst, skica za portret, way of living.
2015-08-06
Čitala sam a ti to naravno ne znasSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
OBJSVILA članak u školskim novinama i citirala nesto
Vec sam zaboravila sto , prije par godina
Teza je ovog lismana da ucitelj treba biti neobrazovan jer ustvari namece svoje znanje, koncepte
epikur37 wrote:unbildung, svojevremeni bestselerSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
A e. Theorie der Unbildung. Baš bestseler.
Guest- Guest
Sora wrote:Čitala sam a ti to naravno ne znasSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Teza je ovog lismana da ucitelj treba biti neobrazovan jer ustvari namece svoje znanje, koncepte
Već se po posljednjoj rečenici vidi da ili nisi čitala ili si sve pogrešno razumjela.
Ali to kad si ti u pitanju nije nikakvo iznenađenje.
Guest- Guest
pismejker wrote:Šejkeru,slobodno reci da se muskozenski odnosi zasnivaju na prividu realnosti,svakako ne na iskrenosti i nekom ishinjenom postivanju..Speare Shaker wrote:pismejker wrote:
Ako želiš samo seks, onda zaboravi na takav tip odnos, Za seks su ti ionako dovoljne i samo specijalistice najstarijeg zanata na svijetu.
Opet mizoginija.
To vrijedi samo za loše, nekvalitetne, nestabilne i dugoročno neodržive odnose.
Guest- Guest
Pa nije samo seks , nego i druge stvari koje parovi rade , maženje , šetnje , odlasci u kino.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.
Jedino jednu stvar neradim : Nisan psihoterapeut.
Jbga ona mora shvatit da negdje dobiješ negdje izgubiš. Nemože i jedno i drugo.
Nefunkcionira to šta bi one tile : i momak i prijatelj ( psihoterapeut ).
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nije samo seks , nego i druge stvari koje parovi rade , maženje , šetnje , odlasci u kino.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Samo vi budite prijatelji sa svojim curama / ženama.
J
Gle ga sad on bi se mazio, držao za rukicu....jebeno kino
ajme meni, baš si pizda...
Uzmi je čvrto i stavi joj ga.
2015-08-06
Provjerila samSpeare Shaker wrote:Sora wrote:Čitala sam a ti to naravno ne znasSpeare Shaker wrote:Sora wrote:
Već se po posljednjoj rečenici vidi da ili nisi čitala ili si sve pogrešno razumjela.
Ali to kad si ti u pitanju nije nikakvo iznenađenje.
Nista netočno nisam izvukla .
Od znanja vaznije su sposibnosti .
Zato je tocno ovo sto pisem.
Nego. Sejkeru. Ti koji lazes ljudima nije cudo da vjerujes da i drugi lazu.
Cccc
Na ispovijed odma
Page 15 of 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» '' Hrvatska Murganić za Dnevnik nove tv "HNS-u je jako, jako žao zbog slanja Zakona o udomiteljstvu na ocjenu ustavnosti jer je dobar''
» Trump napao Nijemce: "Oni su jako, jako loši"
Page 15 of 27