srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Je..pobjedili su i u bljesku,oluji,maslenici,otkosu,maestralu itd itd...nikad nisu bili a da nisu pobjedili..sto recs hektor to je citao u studijama samo ne znam koga sekija ili suljeepikur37 wrote:Hektorović wrote:
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Pa s ove perspektive i u ovoj situaciji jesu.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Hebo me irud ako si ti normalanjastreb wrote:Istina,ali samo kada se radi o hrvatsko-srpskim odnosima unutar Hrvatske.סמאל wrote:
Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.
Odnosi između Srba iz Srbije i Hrvata iz Hrvatske uopće me ne zanimaju.
No ovdje govorim o jednoj međunarodnoj situaciji,u kojoj sam zauzeo stranu neutralnog promatrača,a zatim kao filantrop stao na stranu potlačenih.
Često ovdje navodim i agresiju iz 1914. gdje je zločinačka alijansa napala malenu,iznurenu i bespomoćnu Srbiju,a uz to iznurila i uništila jedan mladi život đaka i romantičara iz Bosanskoh Grahova.
2015-09-08
Precednik im je 2/3 govora posvetio o oluji,jasenovcu,hrvatskoj...da ga jebes i onaj najpametniji bi nakon takve propagande pomislio da je srbiju 1999 hrvatska napala a ne nato..da je kosovo hrvatsko a ne albanskokaya wrote:Precednik im eno place da su ih htjeli sve ubiti. A ovi im javili prije gdje ce bombardirati da se maknu. Znas sta bi to bilo da su bas htjeli jako, nego ovako..postedno . Naravno od toga vec nastaje mit da su rasturili nato i vratili se sa bombama natrag . Pa ti sad budi ozbiljan na to..
2015-09-08
Bjezimo ljudi u komsiluku se opasna bolest razmahala,nije kravlje ludilo niti je lsd niti krokodil droga
https://www.espreso.rs/vesti/politika/367086/ovo-je-najveca-drzavna-tajna-srbije-srbi-su-napali-nato-baze-tokom-bombardovanja-i-unistili-ih-video?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
https://www.espreso.rs/vesti/politika/367086/ovo-je-najveca-drzavna-tajna-srbije-srbi-su-napali-nato-baze-tokom-bombardovanja-i-unistili-ih-video?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
2015-09-08
I Sv.Sava je porazio NATO tj zapravo Hrvate koji su bili preobuceni u nato da se posluzimo suljinim rijecnikom
https://informer.rs/vesti/drustvo/427661/italijanka-spremala-ispali-projektil-milesevu-onda-joj-ukazao-beli-andjeo-satima-plakala-ispred-cuvene-freske-molila-oprostaj
https://informer.rs/vesti/drustvo/427661/italijanka-spremala-ispali-projektil-milesevu-onda-joj-ukazao-beli-andjeo-satima-plakala-ispred-cuvene-freske-molila-oprostaj
2015-09-08
Pobedili smo nato pardon ustase ovo je cisti dokaz
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/zivko-je-poslednji-krajiski-vojnik-ustase-ga-pet-godina-posle-rata-jurile-po-sumama-na-kraju-je-umro-junackom-smrcu/219176/vest
https://www.alo.rs/vesti/drustvo/zivko-je-poslednji-krajiski-vojnik-ustase-ga-pet-godina-posle-rata-jurile-po-sumama-na-kraju-je-umro-junackom-smrcu/219176/vest
2015-09-08
marcellus wrote:pismejker wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:pismejker wrote:ne kuzim vas uopce....jasno je da srbi overkillaju,ali to rade i briti i ostale drzave koje se zele na neki nacin necim brandirati iprivuci turiste..
Baskervilski pas,ovo i ono...stari manori puni duova i slicne price..
stvarno ste prekriticni..
bez mene, ja sprdam marcelovu srpsku opsesiju
postoji samo srpska opsesija hrvatima, jel vidiš mene da idem po srpskim forumima?
Ti si defens forss ..pa preozbiljno vi na ovom forumcicu ,velicine omanje obitelji tako burno reagirate na srpske provokacije...nasmijat se i pići dalje..
pa ja podjebavam srbe, a šta vi radite nemam pojma
vidim da niko ne komentira zonu sumraka i tetu nadu
sebe najbilje podjebavas
pises o necemo sto ne postoji
u tekstu.
pripisujes ga srbima. budala !
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Pobedili smo nato pardon ustase ovo je cisti dokaz
kakve to veze ima sa ovim tekstom
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Hebo me irud ako si ti normalanjastreb wrote:Istina,ali samo kada se radi o hrvatsko-srpskim odnosima unutar Hrvatske.סמאל wrote:
Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.
Odnosi između Srba iz Srbije i Hrvata iz Hrvatske uopće me ne zanimaju.
No ovdje govorim o jednoj međunarodnoj situaciji,u kojoj sam zauzeo stranu neutralnog promatrača,a zatim kao filantrop stao na stranu potlačenih.
Često ovdje navodim i agresiju iz 1914. gdje je zločinačka alijansa napala malenu,iznurenu i bespomoćnu Srbiju,a uz to iznurila i uništila jedan mladi život đaka i romantičara iz Bosanskoh Grahova.
ne treba da me jebe bilo sta
da bih shvatio da si ibucno
pogano zlo, koji izmislja teme
izvlaci bolesne zakljucke
iz sasvim nevezanog teksta.
Guest- Guest
Nego, rece i da su naneli teske gubitke Bosanskim Srbima, gurajuci Muslimansko Hrvatske snage da napreduju.
Ratovali treci put protiv Srba.
Danas ocekuju neku saradnju, nerealno.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
što su tražili to su i doboli a da si pokušao prosvjedovati kad su ih rokali prvi koji bi naišao isplatio bi te letvom preko leđa. Toliko su zla nanjeli a ti bi išao ginuti za njih??? Što se mene tiče malo su ih i rokali koliko su zaslužilijastreb wrote:Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
NATO i Šiptari su možda osvojili Kosovo,ali pravednički i potlačeni srpski narod je osvojio srca svih slobodnomislećih ljudi diljem svijeta.
Hrvatska je jedna od rijetkih evropskih zemalja(možda uz Albaniju i FBIH) u kojoj nije održan niti jedan prosvjed protiv zločinačke NATO agresije.
I ne samo to. Sjećam se da su na HRT-u novinari uz obalu Dunava likovali slušajući eksplozije. Jedan je čak (na Dobro jutro Hrvatska) nazdravljao nekim vinom iz Iločkih podruma).
A što reći na ovo da su prekjučer jednom mom znancu izbrisli sve članke koje je okačio na Fejsu i u kojima je prosvjedovao protiv agresije,a lik je Hrvat.
Pa bar bi mi Hrvati trebali znati kako je to kad ti netko uzima vlastiti teritorij.
Iskra wrote:Loše, loše, trebali su bacati cvijeće na avione!jastreb wrote:Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
NATO i Šiptari su možda osvojili Kosovo,ali pravednički i potlačeni srpski narod je osvojio srca svih slobodnomislećih ljudi diljem svijeta.
Hrvatska je jedna od rijetkih evropskih zemalja(možda uz Albaniju i FBIH) u kojoj nije održan niti jedan prosvjed protiv zločinačke NATO agresije.
I ne samo to. Sjećam se da su na HRT-u novinari uz obalu Dunava likovali slušajući eksplozije. Jedan je čak (na Dobro jutro Hrvatska) nazdravljao nekim vinom iz Iločkih podruma).
A što reći na ovo da su prekjučer jednom mom znancu izbrisli sve članke koje je okačio na Fejsu i u kojima je prosvjedovao protiv agresije,a lik je Hrvat.
Pa bar bi mi Hrvati trebali znati kako je to kad ti netko uzima vlastiti teritorij.
klasična mitomanija kod srbalja, ne može proći 20 godina od izgubljene bitke ili rata a da oni ne okrenu priču u kojoj su oni pobjedili i rasturili protivnikakaya wrote:Precednik im eno place da su ih htjeli sve ubiti. A ovi im javili prije gdje ce bombardirati da se maknu. Znas sta bi to bilo da su bas htjeli jako, nego ovako..postedno . Naravno od toga vec nastaje mit da su rasturili nato i vratili se sa bombama natrag . Pa ti sad budi ozbiljan na to..
počeo čitati i ne znam jel bi se smijao ili plakaomarcellus wrote:https://www.zonasumraka.rs/kinezi-poslali-srbiji-tajno-oruzje-iz-vremena-dinastije-ming/
ima..ubacili jucer temu..na jednoj strani 1999 se prkosi i pobjeđuje nato na drugoj doticne godien pobeđuju se ujkepizzon wrote:vuksadinare wrote:Pobedili smo nato pardon ustase ovo je cisti dokaz
kakve to veze ima sa ovim tekstom
2015-09-08
Pored Srbije, Rusija takodje je stvorila Mit, pa tako im ga uvek izvuku kada im zatreba, ukljucujuci i sa Venecuelom, prethodno Sirijom.
Rusi su mudriji i vide dalje od nosa lokalnog seoskog djilkosa iz Arkanzasa i ekipe.
Obelezavanje 20 godina, dosta lose, umesto nekog koncerta filharmonije ispred Parlamenta.
Rusi su mudriji i vide dalje od nosa lokalnog seoskog djilkosa iz Arkanzasa i ekipe.
Obelezavanje 20 godina, dosta lose, umesto nekog koncerta filharmonije ispred Parlamenta.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
daj salis se... ...Serbinho-3 wrote:Pored Srbije, Rusija takodje je stvorila Mit, pa tako im ga uvek izvuku kada im zatreba, ukljucujuci i sa Venecuelom, prethodno Sirijom.
2015-09-08
Serbinho-3 wrote:Nego, rece i da su naneli teske gubitke Bosanskim Srbima, gurajuci Muslimansko Hrvatske snage da napreduju.
Samo na prvi pogled nema veze s temom. Pustimo propagandu, izljuštimo bitno (za mlađe koji ovo ne znaju).
Otkud im sve ono oružje; rakete, topništvo, radari itd? U jednom trenutku komentator zamjera onima koji su
Hrvatima i Muslimanima dozvolili da dođu do oružja, usprkos embargu...Zamislite, bio je embargo na oružje
ito svim zaraćenim stranama...
Eroo- Posts : 78908
2016-07-22
Jadni Ameri su početku gađali i mikrovalne pećnice koje su pokvareni Srbi raspoređivali po brdima i šumama. Mikrovalna pećnica odašilje sličan signal kao i radarski sistem.
Kad su vidjeli da vojsci ne mogu ništa, što su drugo mogli, onda počeli su opravdano gađat tvornice, mostove i civile.
Kad su vidjeli da vojsci ne mogu ništa, što su drugo mogli, onda počeli su opravdano gađat tvornice, mostove i civile.
crvenkasti-
2014-04-17
bogvasnece...samo pizdarije na ovom forumu...i srbi...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Da se srpska vojska nije skrivala, podmetala im lažne ciljeve itd, Ameri se ne bi iznervirali i ne bi uopće ne bi gađali civile.
Oni, Srbi i njihova vojska, oni su krivi, oni imaju na savjesti smrt običnih ljudi, žena i djece koji su poginuli u bombardiranju.
Oni, Srbi i njihova vojska, oni su krivi, oni imaju na savjesti smrt običnih ljudi, žena i djece koji su poginuli u bombardiranju.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kako su radnici cistoce odrzali lekciju iz solidarnosti i zajednistva sa kolegama
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 5 of 10