srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Ne,ja msilim da sam ja postao ti,prije nego si ti postao ti.crvenkasti wrote:סמאל wrote:Nekako mi je laknulo,sad se ne moram mučit kao crvenkasti.Ne moram ni postat Srbin,mogu odmah postat ćetnik.
To je jednako kao da preskočiš prijemni i odmah polažeš završni.
A zašto ti imaš toliko snažnu ambiciju postati kao crvenkasti?
Pitaj Jastreba,on zna,mi smo bili na jednom sajtu,,leksikon-yu -mitologiji,čak i prije nego smo došli na net.hr,i prije nego smo znali za crvenkastog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dok smo na papiru i ugovoru saveznici saveznici smo..ako pozeimo raskinut ugovor nismopismejker wrote:ma kakvi saveznici...bićezi...vuksadinare wrote:kak cemo se suprostaviti ako smo saveznici..aj nek srbi imaju moooda suprostavit se putinupismejker wrote:ajm oovako..Srbi se imaju mooda suprotstaviti Americi,a Hrvati nemaju...kraj price..
Evo primjer..HV je htioneku akciju napraviti na svoju ruku,pri oslobadjanju,a Jameri su priprijetili bumbanjem..Hrvati se ponizno povukli..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
סמאל wrote:Ne,ja msilim da sam ja postao ti,prije nego si ti postao ti.crvenkasti wrote:סמאל wrote:Nekako mi je laknulo,sad se ne moram mučit kao crvenkasti.Ne moram ni postat Srbin,mogu odmah postat ćetnik.
To je jednako kao da preskočiš prijemni i odmah polažeš završni.
A zašto ti imaš toliko snažnu ambiciju postati kao crvenkasti?
Pitaj Jastreba,on zna,mi smo bili na jednom sajtu,,leksikon-yu -mitologiji,čak i prije nego smo došli na net.hr,i prije nego smo znali za crvenkastog.
Ti si samo loša, nezanimljiva i prazna imitacija crvenkastog.
Nikad nećeš biti ni približno kao on.
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:dok smo na papiru i ugovoru saveznici saveznici smo..ako pozeimo raskinut ugovor nismopismejker wrote:ma kakvi saveznici...bićezi...vuksadinare wrote:kak cemo se suprostaviti ako smo saveznici..aj nek srbi imaju moooda suprostavit se putinupismejker wrote:ajm oovako..Srbi se imaju mooda suprotstaviti Americi,a Hrvati nemaju...kraj price..
Evo primjer..HV je htioneku akciju napraviti na svoju ruku,pri oslobadjanju,a Jameri su priprijetili bumbanjem..Hrvati se ponizno povukli..
rekoh,bićezi..nemojte si previse umisljati..samo ste Proxyiji koji bi u eventualnom ratu sluzili kao logisticka baza,i istom tom ulogom bili na crosshairu neprijateljskog tabora...za jemericke interese..
Ono,poznato je da su vas Rusi kroz povijest mrcvarili i gazili...
Guest- Guest
e moj pis ja sam milil da si ti pametniji ali nisi..kao prvo mi smo premali da bi bili nekom prvi na meti...kao drugo...nas kontigent u nato misijama sve ukupno je nesto veci od 1%...kao trece rujke imaju tu kod nas dosta biznisa da bi isli protiv sebe...kao cetvrto papir je papir ugovorna obaveza..a svako raskidanje na osobnu inzistiranje normalno nosi sa sobom apoene koje moras placati..druga stvar ako se raskine međusobnim dogovorom...ili ako nato savez odredi da te izbacipismejker wrote:vuksadinare wrote:dok smo na papiru i ugovoru saveznici saveznici smo..ako pozeimo raskinut ugovor nismopismejker wrote:ma kakvi saveznici...bićezi...vuksadinare wrote:kak cemo se suprostaviti ako smo saveznici..aj nek srbi imaju moooda suprostavit se putinupismejker wrote:ajm oovako..Srbi se imaju mooda suprotstaviti Americi,a Hrvati nemaju...kraj price..
rekoh,bićezi..nemojte si previse umisljati..samo ste Proxyiji koji bi u eventualnom ratu sluzili kao logisticka baza,i istom tom ulogom bili na crosshairu neprijateljskog tabora...za jemericke interese..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:e moj pis ja sam milil da si ti pametniji ali nisi..kao prvo mi smo premali da bi bili nekom prvi na meti...kao drugo...nas kontigent u nato misijama sve ukupno je nesto veci od 1%...kao trece rujke imaju tu kod nas dosta biznisa da bi isli protiv sebe...kao cetvrto papir je papir ugovorna obaveza..a svako raskidanje na osobnu inzistiranje normalno nosi sa sobom apoene koje moras placati..druga stvar ako se raskine međusobnim dogovorom...ili ako nato savez odredi da te izbacipismejker wrote:vuksadinare wrote:dok smo na papiru i ugovoru saveznici saveznici smo..ako pozeimo raskinut ugovor nismopismejker wrote:ma kakvi saveznici...bićezi...vuksadinare wrote:
kak cemo se suprostaviti ako smo saveznici..aj nek srbi imaju moooda suprostavit se putinu
e moj Fuk,a ja mislio da vidis da je danas dan za zajebanciju i podjebavanje....
Guest- Guest
Ipak,ono o Proxyijima ozbiljno mislio,mislim i mislit cu,jerbo su Jameri sve,samo ne neki dobrohotnici..
Guest- Guest
Sta ovaj Ludak radi na slobodi?סמאל wrote:I vi pokušavate zamaskirat genocid nad Srbima u vrijeme NDH.Pubijali ste milion Srba i onda ste očekivali kako će Srbi i 91.god. sjedit skrštenih ruku,pa da ih vodite kao ovce na klanje kao što ste ih vodili 1941.
Ko se jednom opeče,puše i na hladno.
Kavez
Banana
Bičem po guzici kad skače
Itd
PISpismejker wrote:Ipak,ono o Proxyijima ozbiljno mislio,mislim i mislit cu,jerbo su Jameri sve,samo ne neki dobrohotnici..
Sta je to Proxy ?
kako neznasSora wrote:PISpismejker wrote:Ipak,ono o Proxyijima ozbiljno mislio,mislim i mislit cu,jerbo su Jameri sve,samo ne neki dobrohotnici..
Sta je to Proxy ?
pa to ti je cinculator
2014-04-19
Sora wrote:PISpismejker wrote:Ipak,ono o Proxyijima ozbiljno mislio,mislim i mislit cu,jerbo su Jameri sve,samo ne neki dobrohotnici..
Sta je to Proxy ?
u IT zargonu..najjednostavnije,kompjuter preko kojeg pristupas indirektno podacima,mrezi,internetu,golim zenama...
da si zastitis ID,namjeru,pracenje,a ako zakon to progoni i krivicni progon..
u Vojnom zargonu..drzave,preko kojih politikom i vojnim djelovanjem,indirektno napadas "neprijatelja",osiguravajuci sebe od štete i drugih djelovanja...
Guest- Guest
ako tvoj narod nije imao milosti prema Hrvatskom naroducrvenkasti wrote:mortal wrote:
ja sam pojačala radio dok su naši prenosili diretno uspaničeno izvješće srpskog radija i napadu
čulo se i rukanje u pozadini
obuzela me euforija, zadovoljstvo kao odmazda
Mebi se dignuo i pimpek od uzbuđenja ... a tebi?
zašto bi bilo tko od zlu izloženih Hrvata s milosrđem gledao na vas
trebali ste paziti što radite.. ne napadati
oni koji su imali obzira na obzir su i naišli
nekad pukne po nevinima.. nismo mi prvi započeli
vidim da si brisao dio moje poruke o poginulim Hrvatima iz razreda, susjeda, firme..... razbitog centra.....rastjeranog naroda..
zlo koje ste počinili ti ne daje veliko opravdanje za prozivanje radi stanja mog duha u trenutku napada na vas
ljudi smo
ne možemo pobjeći od toga
immortal-
2014-04-16
ja mislim da se radi tu o gefufniprckov wrote:kako neznasSora wrote:PISpismejker wrote:Ipak,ono o Proxyijima ozbiljno mislio,mislim i mislit cu,jerbo su Jameri sve,samo ne neki dobrohotnici..
Sta je to Proxy ?
pa to ti je cinculator
AssadNaPodmornici wrote:pa otvaraj onda te teme na ruskom forumu, tamo ćeš naći puno razumjevanja.
kao što vidiš, nas boli kurac zato što su vas bombardirali 99, dapače gotovo 100% nas smatra da su vas trebali bombardirati već 91godine, bilo bi bolje i za vas i za nas.. niti bi se mi morali ratovati sa vama idućih 5godina, a bogami i vama bi bilo bolje.. ovako je bruka kada se zna da ste izgubili rat od hrvata, slovenaca, a i muslimani iz bih su vas znali guziti, onako da vas je tuklo 91, ste mogli živjeti u mitovima "da nije bilo NATOa 91 , osvojili bi i Zagreb i Split i Ljubljanu i Sarajevo"
Točnije, žao nam je da se srpski gradovi nisu pretvorili u Vukovar. Redom. Odlično ste prošli. Ne kmečite nam tu više, pička vam materina usrana i posrana te besramna.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa otvaraj onda te teme na ruskom forumu, tamo ćeš naći puno razumjevanja.
kao što vidiš, nas boli kurac zato što su vas bombardirali 99, dapače gotovo 100% nas smatra da su vas trebali bombardirati već 91godine, bilo bi bolje i za vas i za nas.. niti bi se mi morali ratovati sa vama idućih 5godina, a bogami i vama bi bilo bolje.. ovako je bruka kada se zna da ste izgubili rat od hrvata, slovenaca, a i muslimani iz bih su vas znali guziti, onako da vas je tuklo 91, ste mogli živjeti u mitovima "da nije bilo NATOa 91 , osvojili bi i Zagreb i Split i Ljubljanu i Sarajevo"
Točnije, žao nam je da se srpski gradovi nisu pretvorili u Vukovar. Redom. Odlično ste prošli. Ne kmečite nam tu više, pička vam materina usrana i posrana te besramna.
dijagram-
2015-08-09
ko kmecidijagram wrote:jasambrend wrote:AssadNaPodmornici wrote:pa otvaraj onda te teme na ruskom forumu, tamo ćeš naći puno razumjevanja.
pizda li vam materina
gde pise u tekstu da knecimo
kenjate
Guest- Guest
Srbi su lud narod..ono na mostovima je moglo zavrsiti i rusenjem mosta..e sada da li je to ludost ili hrabrost ne znam..Ali ja tamo sigurno ne bi stajao:::)))Neki nadrogirani kauboj mogao je sprasit jednu raketu da snimi kako tijela lete po zraku..Njima su ionako isprani mozgovi kao i Hrvatima;::::)))
Jebo te..onaj nevidljivi ..svi piloti imaju sa sobom lokator..a oni su bili uvjereni da ih nitko ne moze skinuti pa piloti tih zrakoplova u opremi za spasavanje nisu imali taj mali odasiljac.Sta ti ej samouvjerenost.....::::)))))))))))??????????????????????
Jebo te..onaj nevidljivi ..svi piloti imaju sa sobom lokator..a oni su bili uvjereni da ih nitko ne moze skinuti pa piloti tih zrakoplova u opremi za spasavanje nisu imali taj mali odasiljac.Sta ti ej samouvjerenost.....::::)))))))))))??????????????????????
Guest- Guest
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kako su radnici cistoce odrzali lekciju iz solidarnosti i zajednistva sa kolegama
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 10 of 10