srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
vuksadinare wrote:I tebe kvasina i propaganda suljina opicila u mozakHektorović wrote:Pa sad realno, ao tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancije, pa su ovi gađali stare T-34, T-55, ...
Na kraju je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova ...
Pisali su za Amerikance u brojnim studijama ... čak su i smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Nikakva propaganda, nego sam čitao Američke studije...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne znam zaštoti je teško pomirit se s činjenicom da su i Srbi dobri u nečemu.Zašto si toliko jalan i ljubomoran na srpsko čojstvo ?vuksadinare wrote:I tebe kvasina i propaganda suljina opicila u mozakHektorović wrote:Pa sad realno, ao tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancije, pa su ovi gađali stare T-34, T-55, ...
Na kraju je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova ...
Pisali su za Amerikance u brojnim studijama ... čak su i smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hektorović wrote:
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Pa s ove perspektive i u ovoj situaciji jesu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
NATO i Šiptari su možda osvojili Kosovo,ali pravednički i potlačeni srpski narod je osvojio srca svih slobodnomislećih ljudi diljem svijeta.
2015-07-23
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
da, zato je arhetipski negativac u svakom drugom holivodskom blockbusteru zadnjih 20 godina srbin
Srbi su dobri u skrivanju i bezaniji.
Da su skrivali tenkice oko Vukovara bolje bi prosli:)
Da su skrivali tenkice oko Vukovara bolje bi prosli:)
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
da, zato je arhetipski negativac u svakom drugom holivodskom blockbusteru zadnjih 20 godina srbin
njah
2015-08-06
srbi su i nama 95e pokazali umjeće ratovanja, pregazili su nas ko plitak potok. Jedva su nas ameri spasili da ne pobjegnemo u Banjaluku ...
Ja stvarno ne mogu shvatit tu vašu opsjednutost Srbima.tre wrote:srbi su i nama 95e pokazali umjeće ratovanja, pregazili su nas ko plitak potok. Jedva su nas ameri spasili da ne pobjegnemo u Banjaluku ...
2015-07-23
Sad meni ništa više nije jasno. Tko je kome dužan platit ratnu oštetu?
Eroo- Posts : 78907
2016-07-22
Eroo wrote:Sad meni ništa više nije jasno. Tko je kome dužan platit ratnu oštetu?
mara krivom hurcu...:D
2015-08-06
Najprije se dogovorite kolika je bila šteta.epikur37 wrote:Eroo wrote:Sad meni ništa više nije jasno. Tko je kome dužan platit ratnu oštetu?
mara krivom hurcu...:D
Srbi kažu 100 milijardi dolera, a Amir...Amer,mislim, da samo 1 milijarda.
Ja sam zbunjen.
Eroo- Posts : 78907
2016-07-22
u jebote...i kako je završilo? ovi šokirani i nemoćni pobedili silu srbiju?pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3226772/trampov-general-sokirao-svet-srbi-su-nam-99-odrzali-lekciju-iz-ratovanja-unistili-smo-samo-5-borbenih-sastava-sateliti-su-bili-nemocni-njihovi-spijuni-vrsni-bombe-vredne-milione-dolara-smo-bacali-u-more
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:)omni wrote:Sreca da ste ih pobedili tako da nisu mogli da vas bombarduju. Jos da niste toliko stidjivi i skromni pa da objavite kako ste bacili deset kasetnih bombi na Washington, ili zamalo bacili... No to u sljedecem broju Alan For... ovaj kurira.
2015-08-15
ma i pravi su dobili, ne samo medijski, samo što jbg neće nitko reći istinu, osim informeravuksadinare wrote:I tebe kvasina i propaganda suljina opicila u mozakHektorović wrote:Pa sad realno, ao tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancije, pa su ovi gađali stare T-34, T-55, ...
a nisu mogli naći mete znaš, lošu opremu ima nato i onda ti oni ne vide gdje su , lete u onim avionima iz ww1 što se približiš pa se tučeš i pucaš pišoljem u drugog pilota ko crveni barun.
ccc..pa uvijek neiskorištene bombe iz misija bacaju u more, to im je ko dobar dan..odmah film ovi imaju da nisu mogli naći metu..pokrili je srbi slamom
2015-08-15
Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
NATO i Šiptari su možda osvojili Kosovo,ali pravednički i potlačeni srpski narod je osvojio srca svih slobodnomislećih ljudi diljem svijeta.
Hrvatska je jedna od rijetkih evropskih zemalja(možda uz Albaniju i FBIH) u kojoj nije održan niti jedan prosvjed protiv zločinačke NATO agresije.
I ne samo to. Sjećam se da su na HRT-u novinari uz obalu Dunava likovali slušajući eksplozije. Jedan je čak (na Dobro jutro Hrvatska) nazdravljao nekim vinom iz Iločkih podruma).
A što reći na ovo da su prekjučer jednom mom znancu izbrisli sve članke koje je okačio na Fejsu i u kojima je prosvjedovao protiv agresije,a lik je Hrvat.
Pa bar bi mi Hrvati trebali znati kako je to kad ti netko uzima vlastiti teritorij.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.jastreb wrote:Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Hrvatska je jedna od rijetkih evropskih zemalja(možda uz Albaniju i FBIH) u kojoj nije održan niti jedan prosvjed protiv zločinačke NATO agresije.
I ne samo to. Sjećam se da su na HRT-u novinari uz obalu Dunava likovali slušajući eksplozije. Jedan je čak (na Dobro jutro Hrvatska) nazdravljao nekim vinom iz Iločkih podruma).
A što reći na ovo da su prekjučer jednom mom znancu izbrisli sve članke koje je okačio na Fejsu i u kojima je prosvjedovao protiv agresije,a lik je Hrvat.
Pa bar bi mi Hrvati trebali znati kako je to kad ti netko uzima vlastiti teritorij.
2015-07-23
סמאל wrote:Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.jastreb wrote:Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Molim, zabilježiti i mene.
Doduše, mišljenja sam da nema nikakvog mjesta nekakvom bratstvu i jedinstvu, ali ova sumanuta opsesija jednih drugim nema više nikakvog smisla.
2015-08-06
Istina,ali samo kada se radi o hrvatsko-srpskim odnosima unutar Hrvatske.סמאל wrote:
Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.
Odnosi između Srba iz Srbije i Hrvata iz Hrvatske uopće me ne zanimaju.
No ovdje govorim o jednoj međunarodnoj situaciji,u kojoj sam zauzeo stranu neutralnog promatrača,a zatim kao filantrop stao na stranu potlačenih.
Često ovdje navodim i agresiju iz 1914. gdje je zločinačka alijansa napala malenu,iznurenu i bespomoćnu Srbiju,a uz to iznurila i uništila jedan mladi život đaka i romantičara iz Bosanskoh Grahova.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Reci to Pupavcu,vidiš da unatoč svom trudi,niti jastreb niti ja,još uvijek nismo dobili nagradu.epikur37 wrote:סמאל wrote:Nešto sam razmišljao.Osim mene,jedino još ti zaslužuješ nagradu,,Svetozar Pribičević'' za doprinos pomirenju i unapređenju srpsko-hrvatskih odnosa.Ja ne znam gdje je taj Pupavac,pa to ne vidi.jastreb wrote:Istina.סמאל wrote:Možda Srbi nisu imali nikakve šanse protiv zločinačke NATO mašinerije,ali su barem izašli kao moralni pobjednici iz tih događanja.epikur37 wrote:
Molim, zabilježiti i mene.
Doduše, mišljenja sam da nema nikakvog mjesta nekakvom bratstvu i jedinstvu, ali ova sumanuta opsesija jednih drugim nema više nikakvog smisla.
2015-07-23
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kako su radnici cistoce odrzali lekciju iz solidarnosti i zajednistva sa kolegama
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 2 of 10