srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3226772/trampov-general-sokirao-svet-srbi-su-nam-99-odrzali-lekciju-iz-ratovanja-unistili-smo-samo-5-borbenih-sastava-sateliti-su-bili-nemocni-njihovi-spijuni-vrsni-bombe-vredne-milione-dolara-smo-bacali-u-more
Guest- Guest
Re: srbi su nam '99. odrzali lekciju iz ratovanja
Sreca da ste ih pobedili tako da nisu mogli da vas bombarduju. Jos da niste toliko stidjivi i skromni pa da objavite kako ste bacili deset kasetnih bombi na Washington, ili zamalo bacili... No to u sljedecem broju Alan For... ovaj kurira.
omni-
2014-04-12
mislim da je vrijeme da ih pobjedite ponovo :)
ja inače volim gledat videa na kojima srbi pobjeđuju nato 99.
baš se vidi da im nato, ono, ne može baš ništa
https://www.rferl.org/a/nato-air-strikes-anniversary/29837003.html
baš se vidi da im nato, ono, ne može baš ništa
https://www.rferl.org/a/nato-air-strikes-anniversary/29837003.html
kula od karata
povijest od lažnih svjedočenja
povijest od lažnih svjedočenja
2014-04-16
Ovima je sve gore i gore .. uznapredovala...stadij:suljo im isprao mozak totalno
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Jebote pizzon kak te ovo sram nije bilo postaviti..pa ti se rugas kretenizmu svojih..pohvalno
2015-09-08
Kao što sam uvijek govori,majčica Srbija je ostrvo slobode u moru okružen morskim psima,a Srbi su nebeski narod.
Doći će vrijeme kada će svi narodi zapadnog civilizacijskog kruga,pasti ničice na koljena i moliti Srbe za oprost,za svu onu nepravdu izazvanu prema Srbiji i srpskom narodu.
Jer kao što su veliki mislioci našeg vremena govorili,,I Bog je Srbin i on će nas čuvati''
Doći će vrijeme kada će svi narodi zapadnog civilizacijskog kruga,pasti ničice na koljena i moliti Srbe za oprost,za svu onu nepravdu izazvanu prema Srbiji i srpskom narodu.
Jer kao što su veliki mislioci našeg vremena govorili,,I Bog je Srbin i on će nas čuvati''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Agaliarept...סמאל wrote:Kao što sam uvijek govori,majčica Srbija je ostrvo slobode u moru okružen morskim psima,a Srbi su nebeski narod.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Prvo moraju ponoviti kosovsku bitku pa da svi padnu nicice pred njihove noge i zatraze da ih brane od najezde s istoka. No ne vidim tu neku snagu, neku volju, nista. Velike rijeci a nikakva djela. Preci im se u grobovima okrecu.סמאל wrote:Kao što sam uvijek govori,majčica Srbija je ostrvo slobode u moru okružen morskim psima,a Srbi su nebeski narod.
omni-
2014-04-12
Triba preći u Srbe.
Nemam sad vremena,ali moram napravit umjetnički prikaz srpskog herojstva i mučeništva za vrijeme NATO bombardiranja 99 te.
2015-07-23
Tesko je doseci taj mentalni sklop, treba puno ponavljanja gradiva, svaki dan, mantra satima. Citat Kurir do podne i gledati drzavnu televiziju do veceri i uz to mantrat i mantrat, dostici te visine je tesko.AlfaOmega wrote:Triba preći u Srbe.
omni-
2014-04-12
Pa to uopće nije teško,evo,ja ako bih se samo malo potrudio,bio bih idealan Srbin,barem bolji od pizona.Ako je crvenkasti preko noći postao Hrvat,pa ja računam kroz mjesec-dva,mogao bih postat pravi pravcati Srbin.omni wrote:Tesko je doseci taj mentalni sklop, treba puno ponavljanja gradiva, svaki dan, mantra satima. Citat Kurir do podne i gledati drzavnu televiziju do veceri i uz to mantrat i mantrat, dostici te visine je tesko.AlfaOmega wrote:Triba preći u Srbe.
2015-07-23
dobro jutromelkior wrote:Agaliarept...סמאל wrote:Kao što sam uvijek govori,majčica Srbija je ostrvo slobode u moru okružen morskim psima,a Srbi su nebeski narod.
Ti izgleda nisi citao ovu americku istinu o odrzavanju lekcije iz ratovanja. Nema tu mucenistva samo herojstvo i mudrost. Makete vozila, infrastrukture i nejaci, sjebao NATO skupe bombe, unistili stari Milojkov Trabant, pobeda.סמאל wrote:Nemam sad vremena,ali moram napravit umjetnički prikaz srpskog herojstva i mučeništva za vrijeme NATO bombardiranja 99 te.
omni-
2014-04-12
ne kenjajte
znate vi vrlo dobro
smisao njegovih komentara
znate vi vrlo dobro
smisao njegovih komentara
Guest- Guest
Pa sad realno, a o tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancija, pa su ovi gađali stare T-34, T-55,...
Na koncu je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova...
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Na koncu je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova...
Pisali su to i Amerikanci u brojnim studijama... čak su smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I tebe kvasina i propaganda suljina opicila u mozakHektorović wrote:Pa sad realno, ao tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancije, pa su ovi gađali stare T-34, T-55, ...
Na kraju je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova ...
Pisali su za Amerikance u brojnim studijama ... čak su i smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
2015-09-08
vuksadinare wrote:I tebe kvasina i propaganda suljina opicila u mozakHektorović wrote:Pa sad realno, ao tome smo pisali i ja i Yoda, Srbi jesu napravili dosta zezancije, pa su ovi gađali stare T-34, T-55, ...
Na kraju je NATO bio iznenađen kolonama T-72 tenkova koje su se povlačile sa Kosova ...
Pisali su za Amerikance u brojnim studijama ... čak su i smatrali kako su Srbi dobili medijski rat
Nikakva propaganda, nego sam čitao Američke studije...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kako su radnici cistoce odrzali lekciju iz solidarnosti i zajednistva sa kolegama
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Revolucija ratovanja: Ruski roboti promijenili povijest
» Kaznene prijave protiv hrvatskih generala dio ruskog hibridnog ratovanja na Balkanu
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 10