Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 37
Page 33 of 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Kakva golčina Ronalda. Patite hejteri.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Jeli ti šalje i da je razvalija na sudu?PABLO ESCOBAR wrote:
Bukovac mi salje poruke kako je Modrulja genije kako je ovaki maestro. Pitam ja vedru a prijatelju bogati jeli igra iko drugi osim njega
Buki vas udruga NH. On sam, a njih 30 i nešto tisuća...
Guest- Guest
Ampere puca mi kurac za hajduk i vasa posla.
Meni je vedro prihatelj. Koji previse sere o modricu kao da je superbog. A sta se dogadja medju vama luzerima mi je svejedno
Meni je vedro prihatelj. Koji previse sere o modricu kao da je superbog. A sta se dogadja medju vama luzerima mi je svejedno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vlasic kao igrac je produkt Hajdukove skole nogometa i svog oca.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
I matere. Da nje nije bilo, kurac...
darth_vader-
2014-04-17
da nije bilo jakog dinama i njihovih koeficijenata ne bi bilo niti vlašića
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nema većeg luzera od njega...PABLO ESCOBAR wrote:Ampere puca mi kurac za hajduk i vasa posla.
Guest- Guest
End wrote:da nije bilo jakog dinama i njihovih koeficijenata ne bi bilo niti vlašića
Guest- Guest
Inače jedan zanimljiv podatak, čisto da se referiram na Ničeovo klubaštvo i mitomaniju. Jučerašnju utakmicu je od 11 igrača završilo 10 igrača koji su igrali ili igraju u Dinamu.
A koliko je počelo? :)
Btw. to je sasvim druga priča. Pričamo o igračima koji su proizvod pojedine škole, e ne tko je igrao ili sad igra u pojedinom klubu.
Btw. to je sasvim druga priča. Pričamo o igračima koji su proizvod pojedine škole, e ne tko je igrao ili sad igra u pojedinom klubu.
Guest- Guest
kako možeš kao idiot pokušavati s podvalom o tome kako je vlašića gurao njegov otac.jasambrend wrote:Znači Nikola je uspija zbog oca koji ga je gura.... aupičkumaterinu...
lijepo sam napisao kako je vlašiću bilo lakše jer je uvijek uza sebe imao oca koji kuži sport i psihu sportaša pa je mogao pomoći nikoli.
Petković tu vrstu podrške i potpore nije imao, nego se kalio sam preko svojih grešaka i kroz sakupljanje iskustva.
koliko vrijede savjeti i potpora čovjeka koji kuži sport vidi se otkako ga je bjelica uzeo pod svoje.
nije mi jasno kako možeš podvaljivati tezu kako je joško progurao sina?
svima koji prate nogomet je bilo jasno kako joško pomaže sinu da postane pravi sportaš, a ne da ga "gura".
to guranje je nikola odradio sam, na terenu i to na način da ga se ne može zaobići.
čudan si ti lik.
petkovićeva je mana što nije sebičan kao što su kramarić i nikola kalinić, dapače dojam je kako malo pretjeruje u tome.jasambrend wrote:
:lol!: Petković je užasno spor u rekacijama za napadača btw. i bez obzira što zna odigrati suvislo u napadu, lako ga se izblokira... s druge strane forte su mu fizička predispozicija zbog koje s lakoćom trpi duele i činjenica da uspijeva u napadu zadržavati loptu dok se ne pridruže ostali suigrači, razumije i dobro čita igru, ali po meni reakcije kad treba uputiti šut su mu ka na usporenom filmu... Mandzukic je bija puno agilniji i manje pimplav, a u presingu na protivnika zvijer... donekle su različiti tipovi igrača...
Petković je naizgled spor jer je vrlo rijetko u situaciji da oko sebe ima dovoljno kvalitetno postavljenih suigrača s kojima može odigrati.
u situacijama kad ima koga odigravati odigrava iz prve kao kod produživanja lopte modriću i dalje do perišića koji je promašio gol s 10 metara, ili kao kod pasa za Stojanovića kontra rijeke samo zadnjih nekoliko utakmica.
u situaciji kada igra presing je iznenađujuće brz obzirom na konstituciju.
to sam i rekao kad sam spomenuo nikolu kalinića.jasambrend wrote:
usporedba s Kalinićem... Kalinić je ima skoro sve, osim glave... jebi ga, emotivac... sjećam se nekih doktorskih predstava koje su se izmjenjivale s nizom utakmica gdje jednostavno nestane s terena... žao mi ga je zbog Svjetskog, to je takav tip ličnosti, ne trpi nepravdu jer se puno grize u sebi, mislija je da napokon dolazi njegovih pet minuta, međutim potonuja je skroz nakon što je skužija da je opet u drugom planu...
sjajne predispozicije, ali šupalj u glavi, posebice kao dio kolektiva.
možda bi u nekoj drugoj individualnoj igri gdje ovisi samo o sebi bio drugačiji, kao npr, goran Ivanišević u tenisu.
međutim, on je odabrao igranje nogometa, a ne tenis.
i tu smo na istim valnim dužinama.jasambrend wrote:
Neka Brune, zaslužija je i on svojih pet minuta, lavovski se bori, ima zasad i učinak i svakako je kvalitetna opcija u napadu, ali daleko od klase kakvim ga pojedinci tretiraju... srećom pa nije mlad ni tulav, kuži i on to da će mu učinak ovisiti isključivo o predanom radu i požrtvovnosti, a te osobine ima... kao što rekoh, manje me živcira od Krame koji je ispa sve suprotno, ima klasu, ali je preveliki egoist, a to se s obzirom na učinak moglo praštati jedino brendu i nikom više...
Petković je proigrao i svoju šansu koristi na najbolji mogući način.
ako zadrži kontinuitet postati će svjetska klasa.
za sada mu je glava dobro posložena pa su mu i šanse velike.
neka tako i ostane.
sitting_bull-
2015-09-28
Sedam je počelo. Što znači škola? Kako se to računa. Staž od mlađih pionira do ulaska u seniore? Ili par godina u školi i prelazak u seniorski nogomet? Ako gledamo prvo onda malo klubova može reći da su igrači isključivo produkt njihove škole. Ako gledamo drugi kriterij onda Hajduk ima dva igrača, a Dinamo Jedvaja, Perića, Modrića, Kovačića, Brekala. S tim da je i Petković proveo 2 godine u Dinamovoj školi, Broz je došao kao junior. A tu su još standardni Lovren i Kramarić koji bi bili jučer u prvih 11.Andreas Goldberger wrote:A koliko je počelo? :)
Last edited by Roland Deschain on Sun 17 Nov - 22:07; edited 1 time in total (Reason for editing : L)
broz je produkt nogometnog kluba kurilovec iz velike gorice
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:da nije bilo jakog dinama i njihovih koeficijenata ne bi bilo niti vlašića
Guest- Guest
Modrić je nogometna škola Zadar, a Kovačić Linza ili di je već pocea u Austriji...Roland Deschain wrote:Sedam je počelo. Što znači škola? Kako se to računa. Staž od mlađih pionira do ulaska u seniore? Ili par godina u školi i prelazak u seniorski nogomet? Ako gledamo prvo onda malo klubova može reći da su igrači isključivo produkt njihove škole. Ako gledamo drugi kriterij onda Hajduk ima dva igrača, a Dinamo Jedvaja, Perića, Modrića, Kovačića, Brekala. S tim da je i Petković proveo 2 godine u Dinamovoj školi, Broz je došao kao junior. A tu su još standardni Lovren i Kramarić koji bi bili jučer u prvih 11.Andreas Goldberger wrote:A koliko je počelo? :)
Ostale neman pojma...
Mitomanija opet na djelu...
Guest- Guest
Ajmo reći da je prošao sve tri bitne kategorije (pioniri, kadeti, juniori) prije dolaska do seniora. Jedan Petković primjerice sigurno nije produkt Dinamove škole nogometa.
Što se tiče trenutno kadra A reprezentacije, 4 igrača su produkt Hajdukove škole nogometa, dva su trenutno u prvih 11 i važni igrači. (Lovre, Pašalić, Vlašić i Perišić). Svi su oni prošli spomenute kategorije u klubu, bili minimalno 5 godina u školi nogometa, došli do seniora. Perišič jedino nije zaigra službenu utakmicu za seniore Hajduka,ali jest prijateljsku i priključen je kadru,prošao pripreme prije nego je otišao. Sva 4 su produkt Hajdukove škole nogometa u punom smislu.
Od strane Dinama, u tom kontekstu tu su Jedvaj, Brekalo i Kramarić kao nekakvi produkti Dinamove škole nogometa. Ne znam jesam li koga izostavio, ali nisam primjetio nikog drugog.
Jedan Kovačić, Modrić što se tu spominju ne može se za njih pisati da su produkt škole nogometa Dinama kad su više godina proveli u nekom drugom klubu u mlađim selekcijama (Austrija/Zadar)...
Što se tiče trenutno kadra A reprezentacije, 4 igrača su produkt Hajdukove škole nogometa, dva su trenutno u prvih 11 i važni igrači. (Lovre, Pašalić, Vlašić i Perišić). Svi su oni prošli spomenute kategorije u klubu, bili minimalno 5 godina u školi nogometa, došli do seniora. Perišič jedino nije zaigra službenu utakmicu za seniore Hajduka,ali jest prijateljsku i priključen je kadru,prošao pripreme prije nego je otišao. Sva 4 su produkt Hajdukove škole nogometa u punom smislu.
Od strane Dinama, u tom kontekstu tu su Jedvaj, Brekalo i Kramarić kao nekakvi produkti Dinamove škole nogometa. Ne znam jesam li koga izostavio, ali nisam primjetio nikog drugog.
Jedan Kovačić, Modrić što se tu spominju ne može se za njih pisati da su produkt škole nogometa Dinama kad su više godina proveli u nekom drugom klubu u mlađim selekcijama (Austrija/Zadar)...
Guest- Guest
Kovačić je došao u Dinamo ko i Vlašić u Hajduk s nepunih 13. Modrić je došao u Dinamo s 15 i u Dinamu je postao to što je danas, Dinamo ga je lansirao u reprezentaciju i Englesku. Perišić je proveo u Hajduku 2 godine i otišao van ko klinac. Sochaux je napravio od njega igrača za seniore.
Roland Deschain wrote:Perišić je proveo u Hajduku 2 godine i otišao van ko klinac. Sochaux je napravio od njega igrača za seniore.
Daj se prestani blamirati. Odakle ti ova informacija?
Perišić je u Hajduku proveo 6 godina, u mlađim selekcijama do dolaska u seniore. Priključen je prvoj momčadi s 17 godina, prošao pripreme i trebao postati standardni prvotimac po riječima trenera,a onda mu je otac odlučio da ode jer je bio u g... do grla, a francuzi su nudili odmah lovu.
Smiješno je pričati da je Sochaux napravio igrača za seniore od njega, kad je tamo 2 godine stagnirao i nisu uopće prepoznali njegov potencijal i kvalitete!
Guest- Guest
Page 33 of 37 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI