Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 37
Page 18 of 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
End wrote:i gerrard, i KDB prošle sezone i to je to.fridrih_niche wrote:End wrote:postoji li uopće u povijesti veznjak koji je imao bolju sezonu od te raketine..fridrih_niche wrote:Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
jedino messi...
Ima je Lampard jednu sličnu sezonu...
;)
I dodaj još Niku Kranjcara i to je to...
;)
Guest- Guest
Ma to znamo već odavno, ali njih dvojica najavili su ozbiljnu kandidaturu za 2 najgluplje osobe u Hrvatskoj, a čisto sumnjam da i kod vas u Srbiji ima takvih glupana.Serbia Strong wrote:Opet pušenje ispod stola 2 najveće forumske gluperde...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Ma to znamo već odavno, ali njih dvojica najavili su ozbiljnu kandidaturu za 2 najgluplje osobe u Hrvatskoj, a čisto sumnjam da i kod vas u Srbiji ima takvih glupana.Serbia Strong wrote:Opet pušenje ispod stola 2 najveće forumske gluperde...
Pizzon
Guest- Guest
u toj sezoni iz seville zabio je barci, realu 2x i atleticu, da ne pričamo o onoj genijalnoj asistenciji protiv madridskih cigana
ovo samo messi ima i raketa i nitko drugi na svijetu.
ovo samo messi ima i raketa i nitko drugi na svijetu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mogu ostali na forumu govorit šta god oce...
Al ovo šta End piše je istina 100 %...
Raketa je Maradona za hobitsku prevaru...
;)
Al ovo šta End piše je istina 100 %...
Raketa je Maradona za hobitsku prevaru...
;)
Guest- Guest
Ajde bre više, odjebite obojica. Smorili ste sve više ovde sa vašim klinačkim glupostima. Idite u inbox pa se frljajte sa tim svojim ,,istinama”...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Ajde bre više, odjebite obojica. Smorili ste sve više ovde sa vašim klinačkim glupostima. Idite u inbox pa se frljajte sa tim svojim ,,istinama”...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Opet pušenje izmedju dva grada sa sjevera Engleske...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Opet pušenje izmedju dva grada sa sjevera Engleske...
Samo ti i ono tvoje smrdljivo ciganče pušite ovde ispod stola.
Tominjo i ja se ne slažemo u 95% stvari, ali ipak se iz aviona vidi ko ovde baljezga i smara sve ostale...
Guest- Guest
Najveca prevara na balkanu je bio stjepan bobek.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jedini veći debil od pušača ispod stola je ovaj pijani ratni zločinac iz CR-a. Toliko je glup i očajan da ne ume ni da troluje kako valja...
Guest- Guest
Ko je taj?PABLO ESCOBAR wrote:Najveca prevara na balkanu je bio stjepan bobek.
Nikad cua za lika...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ko je taj?PABLO ESCOBAR wrote:Najveca prevara na balkanu je bio stjepan bobek.
Nikad cua za lika...
5x bolji igrač od bajde.
Posle modrića najbolji i najveći HR igrač svih vremena...
Guest- Guest
Kako sam te u srce pogodijaSerbia Strong wrote:Jedini veći debil od pušača ispod stola je ovaj pijani ratni zločinac iz CR-a. Toliko je glup i očajan da ne ume ni da troluje kako valja...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
On je samo smrdljivi izdajnik.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Ko je taj?PABLO ESCOBAR wrote:Najveca prevara na balkanu je bio stjepan bobek.
Nikad cua za lika...
5x bolji igrač od bajde.
Posle modrića najbolji i najveći HR igrač svih vremena...
Slavu je izgradio na vojnoj pomoci. Uzimao naslove kraduci. Uglavnom bija je suga i kao suga krepa
2015-09-13
Bracala lupeta gluposti zanemareno dijete u proslosti trazi suosjecanje i vaznost na najjadnijem forumu u povijesti foruma. Glasac je SNSa a to dovoljno govori koliko je glupfridrih_niche wrote:Ko je taj?PABLO ESCOBAR wrote:Najveca prevara na balkanu je bio stjepan bobek.
Nikad cua za lika...
2015-09-13
E sad je to to ... slažem se! Malo golmana pazi na poziciju u odnosu na pucača i gol ... pa iako imaju više od dva metra budu "prekratki"! A najjače mi je kad ih dva tri puta na utakmici ulovi na "krivoj nozi"! Sve je to protiv Benfike imao Livaković! Mi u stvari nemamo kompletnog golmana ... kiksevi čak i ne bi bili problem! Gledam neki dan malog Grbića ... sve super i onda loptu koja mu ide na prsa boksa protivniku na 16 m!!??fridrih_niche wrote:Suvi list, prekrasan gol šta je - je...sat2 wrote:Ako ozbiljno ovo misliš onda priča o tebi kao nogometnom sladokuscu, španeru i romantičaru pada u vodu ... svića?fridrih_niche wrote:Ovi još diskutiraju o kiks golmanu kojem upadaju sviće protiv Benfice...
Ajme...
:(
Al neki zamjeraju golmanu kad uopće ne pokaže nikakvu reakciju prema balunu...
Znaci, kiks golmana...
;)
sat2-
2015-09-28
Ma mi od Ladića nemamo golmana. I njemu se znao dogoditi kiks (a kome nije), ali on je bio jedini golman koji je mogao obraniti jedan na jedan, udarce izvan 16, penale, izvrsno je igrao nogom i u svom petercu je bio gazda što golman i mora biti. Sve ovo iza njega su "polugolmani". S tim da je Subašić malo iznad, a ovo ostalo (Pletikosa, Butina, Kalinić) ubi bože.
Zeko-
2015-08-26
Subašić je najkompletniji nakon Ladića. Ladić nije živio sportski i zato je imao kikseva i padova. Za SP '98 je bio vrhunski pripremljen i zato je tamp bio najbolji. Pletikosi je jedina mana bila ti centaršutevi i izlasci s crte, inače vrhunski golman. Kalinić je sad u krizi, inače isto odličan osim mane ko i Pletikosa, što mi je neshvatljivo za golmana od 2 metra.Zeko wrote:Ma mi od Ladića nemamo golmana. I njemu se znao dogoditi kiks (a kome nije), ali on je bio jedini golman koji je mogao obraniti jedan na jedan, udarce izvan 16, penale, izvrsno je igrao nogom i u svom petercu je bio gazda što golman i mora biti. Sve ovo iza njega su "polugolmani". S tim da je Subašić malo iznad, a ovo ostalo (Pletikosa, Butina, Kalinić) ubi bože.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ništa od njega, propast će jer je boksa loptu.sat2 wrote:E sad je to to ... slažem se! Malo golmana pazi na poziciju u odnosu na pucača i gol ... pa iako imaju više od dva metra budu "prekratki"! A najjače mi je kad ih dva tri puta na utakmici ulovi na "krivoj nozi"! Sve je to protiv Benfike imao Livaković! Mi u stvari nemamo kompletnog golmana ... kiksevi čak i ne bi bili problem! Gledam neki dan malog Grbića ... sve super i onda loptu koja mu ide na prsa boksa protivniku na 16 m!!??fridrih_niche wrote:Suvi list, prekrasan gol šta je - je...sat2 wrote:Ako ozbiljno ovo misliš onda priča o tebi kao nogometnom sladokuscu, španeru i romantičaru pada u vodu ... svića?fridrih_niche wrote:Ovi još diskutiraju o kiks golmanu kojem upadaju sviće protiv Benfice...
Ajme...
:(
Al neki zamjeraju golmanu kad uopće ne pokaže nikakvu reakciju prema balunu...
Znaci, kiks golmana...
;)
Dobar je Grbić, ima potencijal, poslin Subašića najveći potencijal. Vidjet ćemo kako će se razvijati karijera, ali on ima sve predispozicije. Ima visinu, odličan je u igri nogom, a zna i može obraniti i spašavati. Najveća greška bivše Uprave,točnije onog manekena iz Osijeka. Nije se ni struka iskazala jer nakon prodaje Kale, staviti Stipicu za prvog golmana pored Grbića je amaterizam. Kad sam manekena pitao zašto važnim igračima (tip zolja) ili potencijalima (Grbić) nude novi ugovor kad ulaze u zadnjih 6 mjeseci postojećeg, odgovara majstor da im je to praksa. Uz jednu kobasicu demagogije.
Primjerice Posavec je isto dobar golman, dobar je u dosta segmenata, ali mu baš fali koji centimetar. Pričam o visini, naravno...
Guest- Guest
Page 18 of 37 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 27 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI