Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 37
Page 35 of 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Ko je ta Bruna?Roland Deschain wrote:muckodjubre wrote:
Trebao je Dalić zvat Livaju i Santinija umjesto Brune.
Šta ženska radi medju velikim momcima?
Guest- Guest
Najveći hr igrač svih vremena i u 35g dominira. Neka ovi mladi iskoriste svaku sekundu i upijaju profesorove poteze. Neka uče dok imaju priliku od jednog od najvećih veznih igrača svih vremena,LM10
Jedino šta ih može naucit je kako memorirat pin...
Guest- Guest
Jebiga, sad kad su mediji objavili, moraju ga ovi iz Barce dovesti.fridrih_niche wrote:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGA!!!!
:^O
Možda ga jedino traže jer im fali drva za zimu...
U suprotnom, što ako se javi bivša cura od Brune s porukom da se ne igraju s njim?
Guest- Guest
Madridski As navodi kako Leo Messi ima bolji postotak postignutih golova protiv reprezentacija iz top 50 FIFA-ine ljestvice od Cristiana Ronalda. Argentinac je postigao 56 pogodaka u 69 susreta (82%), dok Portugalac na svom kontu ima 28 golova u 99 mečeva (28%).
d o m i n a c i j a
d o m i n a c i j a
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ende pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
U cemu... kako zapamtit kako lagat na sudu jeli?muckodjubre wrote:Najveći hr igrač svih vremena i u 35g dominira. Neka ovi mladi iskoriste svaku sekundu i upijaju profesorove poteze. Neka uče dok imaju priliku od jednog od najvećih veznih igrača svih vremena,LM10
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Luka Modrić dobitnik je ovogodišnje nagrade Golden Foot, u Monte Carlu je primio novi individualni trofej.
Kapetan Vatrenih i veznjak Real Madrida prošle je godine osvojio četiri velika priznanja, a niz je nastavio i ove godine još jednom velikom nagradom.
Lani je dobio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA) te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), a kao kruna svega stigla je i Zlatna lopta, koju dodjeljuje ugledni francuski magazin France Footbal
Kapetan Vatrenih i veznjak Real Madrida prošle je godine osvojio četiri velika priznanja, a niz je nastavio i ove godine još jednom velikom nagradom.
Lani je dobio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA) te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), a kao kruna svega stigla je i Zlatna lopta, koju dodjeljuje ugledni francuski magazin France Footbal
Najveći HR igrač svih vremena i jedan od najvećih veznih svih vremena!
Privilegirani smo što smo u ovom stoljeću gledali najvećeg hrvatskog igrača svih vremena i najboljeg svjetskog igrača svih vremena.
Užitak ih je bija gledat...Roland Deschain wrote:Privilegirani smo što smo u ovom stoljeću gledali najvećeg hrvatskog igrača svih vremena i najboljeg svjetskog igrača svih vremena.
Kranjčar i Messi, kakav duo!
<3
Guest- Guest
Obično nakon uspjeha i dobre igre na velikom natjecanju slijedi pad u sljedecim kvalama.
Hvala velikom LM10 što se u 35.g nije oprostio od igranja za repku i odveo je na euro!
Npr.u njegovim godinama Boban završio karijeru,a šuker u munchenu bio na kraju, prosinečki u nk.zagrebu!
Hvala velikom LM10 što se u 35.g nije oprostio od igranja za repku i odveo je na euro!
Npr.u njegovim godinama Boban završio karijeru,a šuker u munchenu bio na kraju, prosinečki u nk.zagrebu!
igrač koji je možda 2 puta u karijeri riješio utakmicu iz penala je odveo hr na euro..
End- Posts : 21177
2015-08-25
natapaj argentinski dres suzama
muckodjubre wrote:Najveći HR igrač svih vremena i jedan od najvećih veznih svih vremena!
Guest- Guest
Roland Deschain wrote:Privilegirani smo što smo u ovom stoljeću gledali najvećeg hrvatskog igrača svih vremena i najboljeg svjetskog igrača svih vremena.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Užitak ih je bija gledat...Roland Deschain wrote:Privilegirani smo što smo u ovom stoljeću gledali najvećeg hrvatskog igrača svih vremena i najboljeg svjetskog igrača svih vremena.
Modrić i C Ronaldo, kakav duo!
<3
Guest- Guest
Kakav je ono panj na našem golu protiv Gruzije? Pa bog te jeba, takve golove ni djeca u vrtiću ne primaju. Daj se Daliću opameti i nemoj više pozivati tog panja sve dok si ne nađe neki klub gdje bude branio, pa makar i u 3. ligi Andore, jer trenutno je na tom nivou.
Zeko-
2015-08-26
Kako tominjo jebe nichea isto kao sto je jebava vracalu dok je govorio da je messi najbolji.
Zato i volim propalu starkelju
Zato i volim propalu starkelju
2015-09-13
Pa kad nisu najbolji nijedan, pogotovo ne, kak' vele, "svih vremena".
Zeko-
2015-08-26
Daliću, daj sad malo Slugu na gol da vidimo kaj on zna. Ovog panja sv. Lovru smo vidli i on ne zna ništ'.
Zeko-
2015-08-26
Page 35 of 37 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI