Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 37
Page 17 of 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Rakitic je igracina i pol. I svi znamo koje je moje misljenje o Modricu. Ali realno treba reci bolji je od rakitica.fridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
Ili ne vidit da je Rakitic puno bolji igrač od maloumnog lažova i bankomata...
;)
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Taj Vujovic je igracina bio i neda se zajebavati sektasima.Zeko wrote:Pa 90 % nogometaša su mentalne sirotinje, pogotovo velikih igrača, ali to ne umanjuje njihovo nogometno znanje. Ja ustvari poznam tek 3 velika igrača sa kojima možeš normalno razgovarati i to ne samo o nogometu - Velimir Zajec, Marko Mlinarić i Zlatko Vujović.PABLO ESCOBAR wrote:Mislis bracala. Dobro svi znamo da je on mentalna sirotinjafridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
Reci mi sta je sa snjeskom cerinom jeli jos uvik ziv. On je bio dobar igrac. A i onaj kosovar Kujtim Shala te sam ljude volio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Rakitic je igracina i pol. I svi znamo koje je moje misljenje o Modricu. Ali realno treba reci bolji je od rakitica.fridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
Modrić ima jednu stvar bolju od Modrića, uz mrvicu bolju brzinu, i tu je u samom vrhu...
Triba rec da je to jedna od moćnijih stvari koje igrač triba imat, šta je - je...
A to je oslobađanje od igrača koji ti visi na leđima dok primaš balun...
To radi vrhunski i svaka čast...
U svemu ostalom je Rakitic puno bolji igrač...
Šutu, viziji, tehnici, golovima, asistima, ma svemu...
;)
Guest- Guest
PABLO ESCOBAR wrote:Taj Vujovic je igracina bio i neda se zajebavati sektasima.Zeko wrote:Pa 90 % nogometaša su mentalne sirotinje, pogotovo velikih igrača, ali to ne umanjuje njihovo nogometno znanje. Ja ustvari poznam tek 3 velika igrača sa kojima možeš normalno razgovarati i to ne samo o nogometu - Velimir Zajec, Marko Mlinarić i Zlatko Vujović.PABLO ESCOBAR wrote:Mislis bracala. Dobro svi znamo da je on mentalna sirotinjafridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
Reci mi sta je sa snjeskom cerinom jeli jos uvik ziv. On je bio dobar igrac. A i onaj kosovar Kujtim Shala te sam ljude volio
I debil ne spomene Bobana i Bilića...
Svašta...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Rakitic je igracina i pol. I svi znamo koje je moje misljenje o Modricu. Ali realno treba reci bolji je od rakitica.fridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
Modrić ima jednu stvar bolju od Modrića, uz mrvicu bolju brzinu, i tu je u samom vrhu...
Triba rec da je to jedna od moćnijih stvari koje igrač triba imat, šta je - je...
A to je oslobađanje od igrača koji ti visi na leđima dok primaš balun...
To radi vrhunski i svaka čast...
U svemu ostalom je Rakitic puno bolji igrač...
Šutu, viziji, tehnici, golovima, asistima, ma svemu...
;)
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ti nisi samo forumska , ti si i enormni glupan koji jednu prosto-proširenu rečenicu nemreš shvatiti. Evo, sad sam ti i boldao. Dakle: ja poznam, ja poznam, ja poznam. To u prijevodu znači da igrače koje si ti ovdje naveo ne poznam, ne poznam, ne poznam. Jel' sad bar malo jasnije dalmatinska forumska ?fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Taj Vujovic je igracina bio i neda se zajebavati sektasima.Zeko wrote:Pa 90 % nogometaša su mentalne sirotinje, pogotovo velikih igrača, ali to ne umanjuje njihovo nogometno znanje. Ja ustvari poznam tek 3 velika igrača sa kojima možeš normalno razgovarati i to ne samo o nogometu - Velimir Zajec, Marko Mlinarić i Zlatko Vujović.PABLO ESCOBAR wrote:Mislis bracala. Dobro svi znamo da je on mentalna sirotinjafridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
I debil ne spomene Bobana i Bilića...
Svašta...
;)
Zeko-
2015-08-26
Cerin ti živi u Privlaci kod Zadra. Tamo on i žena imaju starački dom. Inače, zbog gangrene odstranjen mu je dio stopala, ali ima protezu i kreće se bez problema.PABLO ESCOBAR wrote:Taj Vujovic je igracina bio i neda se zajebavati sektasima.Zeko wrote:Pa 90 % nogometaša su mentalne sirotinje, pogotovo velikih igrača, ali to ne umanjuje njihovo nogometno znanje. Ja ustvari poznam tek 3 velika igrača sa kojima možeš normalno razgovarati i to ne samo o nogometu - Velimir Zajec, Marko Mlinarić i Zlatko Vujović.PABLO ESCOBAR wrote:Mislis bracala. Dobro svi znamo da je on mentalna sirotinjafridrih_niche wrote:Po meni samo degenerik može rec da je CR bolji od Messija npr. ...
;)
Zeko-
2015-08-26
modrić je za raketu lidija bačić, znači nitko i ništa
raketa je legenda, zatonska prevara je lopov.
kraj
kraj
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:modrić je za raketu lidija bačić, znači nitko i ništa
kraj
Guest- Guest
kad zatonska prevara u jednoj sezoni zabije 15 golova i podijeli 20 asistencija i s osrednjim klubom uzme europski trofej kao kapetan ili kad u sezoni uzme sve moguće trofeje kao igrač s najvećom minutažom i zabije u finalu LP onda možemo pričati.
svašta šta sve neću čuti na ovom forumu, zatonska prevara bolja od rakete haha
svašta šta sve neću čuti na ovom forumu, zatonska prevara bolja od rakete haha
2015-08-25
Gdje je kraj idiotizmu ovih forumskih ? Vas ste dvojica po glupoći uvjerljivo prešišali čak i ampera, što je izgledalo nemoguće.
Zeko-
2015-08-26
koliko golova je bankomat zabio u karijeri barceloni, koliko clasica je riješio. s druge strane raketa je ubojica madridskih cigana, prvo je messi, a onda iza njega je odma raketa.
2015-08-25
Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
;)
Guest- Guest
postoji li uopće u povijesti veznjak koji je imao bolju sezonu od te raketine..fridrih_niche wrote:Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
jedino messi...
2015-08-25
Pa on je i u dresu Seville silova madridske lopove na svakodnevnoj bazi...
;)
;)
Guest- Guest
End wrote:postoji li uopće u povijesti veznjak koji je imao bolju sezonu od te raketine..fridrih_niche wrote:Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
jedino messi...
Ima je Lampard jednu sličnu sezonu...
;)
Guest- Guest
Opet pušenje ispod stola 2 najveće forumske gluperde...
Guest- Guest
i gerrard, i KDB prošle sezone i to je to.fridrih_niche wrote:End wrote:postoji li uopće u povijesti veznjak koji je imao bolju sezonu od te raketine..fridrih_niche wrote:Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
jedino messi...
;)
2015-08-25
End wrote:i gerrard, i KDB prošle sezone i to je to.fridrih_niche wrote:End wrote:postoji li uopće u povijesti veznjak koji je imao bolju sezonu od te raketine..fridrih_niche wrote:Jebate, ona Raketina sezona u Sevilli vridi vise od cile karijere malog alzheimerskog lopova...
;)
jedino messi...
;)
I dodaj još Niku Kranjcara i to je to...
;)
Guest- Guest
Page 17 of 37 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI