Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 37
Page 27 of 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Re: Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
Kakvi ste troleri, makar za enda sumnjam. On je jednostavno gkk
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
End je institucija...
Osim kad kolje sa Valdesom i onom Prevarom...
:D
Osim kad kolje sa Valdesom i onom Prevarom...
Guest- Guest
Znaci kad stuje Messija je institucija, inace ne.
Inace jebena akcija Brekala i Vlasica za 1. gol. Ne kuzim kaj Vlasic dela u Cska.
Inace jebena akcija Brekala i Vlasica za 1. gol. Ne kuzim kaj Vlasic dela u Cska.
2015-08-07
bankomanko auf wiedersehen, sve se vraca sve se placa
End- Posts : 21177
2015-08-25
U svakom slucaju je jedan od najboljih virtuoza ikad, al ne volim ga.
2015-08-07
jos samo da zatonski prevarant ne odigra protiv slovacke pa da izborimo taj euro
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od utakmice sam vidja samo gol Vlašića...
Ispada da san sve vidija...
Ispada da san sve vidija...
Guest- Guest
Vise manje, utakmica zakurac. A i suđenje, em je mogel sudit penal lad je Lovren pošodral nekog tam, em je mogel sudit faul na Kovacicu prije gola
2015-08-07
Dobro smo prošli. Sad će Wels u najjačem sastavu protiv Mađarske i jednostavno to moraju dobit i to je to. Ovo je jako bitan bod. Imali bi velikih problema da je Wels uzeja tri boda a mi niti jedan. Sad ako se desi i da utakmica sa Slovačkom ispadne izjednačeno prolazimo a i Wels će navalit na Mađare.
Dobro smo prošli. Ja san zadovoljan i s ovin bodom s obzirom kako se utakmica odvijala.
Dobro smo prošli. Ja san zadovoljan i s ovin bodom s obzirom kako se utakmica odvijala.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
scorpion-
2014-04-18
Nije ni Niče troler. On jednostavno kurca ne kuži o nogometu.river_jude wrote:Kakvi ste troleri, makar za enda sumnjam. On je jednostavno gkk
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
U pravu si brate. Jednostavno mi nije jasno kako se navijac ac milana moze nazivati poznavateljem nogometa.Roland Deschain wrote:Nije ni Niče troler. On jednostavno kurca ne kuži o nogometu.river_jude wrote:Kakvi ste troleri, makar za enda sumnjam. On je jednostavno gkk
Kad neko za sebe kaze da navija za ac gaymilan odmah znam da taj pojma nema o nogometu.
Kad navijac juventusa razgovara sa navijacem ac milana to je otprilike kao da o znanosti razgovaraju dr.atomske fizike i nekakav brodogumar.
Naravno juventusov navijac u tom dijalogu je dr.atomske fizike a navijac propalog kluba brodogumar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Meni nije jasno kako netko može za Juventus navijati. Jedino gore od toga je navijati za onu prćiju od "Našeg Hajduka".
Nas Hajduk i ac Milan ista stvar.Roland Deschain wrote:Meni nije jasno kako netko može za Juventus navijati. Jedino gore od toga je navijati za onu prćiju od "Našeg Hajduka".
Ovi placu Dinamo krade
Ovi Juventus im.za sve kriv
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:‘Kad starci prolupaju’
darth_vader-
2014-04-17
Objavljeni sastavi za meč u Atini: Prosinečki napravio samo jednu promjenu...
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Atini igra susret osmog kola kvalifikacija za Euro 2020. godine protiv Grčke.
Selektor naše selekcije Robert Prosinečki je odlučio na teren Olimpijskog stadiona "Spyros Louis" poslati skoro identičan sastav koji je počeo utakmicu protiv Finske u Zenici prije tri dana.
Prosinečki je od prve minute odlučio poslati na teren Izeta Hajrovića umjesto rovitog Edina Višće.
Za Zmajeve će igrati: Šehić, Kvržić, Bičakčić, Kovačević, Kolašinac, Pjanić, Cimirot, Gojak, Sarić, Hajrović i Hodžić
Za Grčku će igrati: Paschalakis, Bakakis, Chatzidiakos, Stafylidis, Giannoulis, Kourbelis, Galanopoulos, Mantalos, Bakasetas, Limnios i Pavlidis.
Duel Grčka - BiH počinje u 20:45 sati
https://www.klix.ba/sport/nogomet/objavljeni-sastavi-za-mec-u-atini-prosinecki-napravio-samo-jednu-promjenu/191015128
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Atini igra susret osmog kola kvalifikacija za Euro 2020. godine protiv Grčke.
Selektor naše selekcije Robert Prosinečki je odlučio na teren Olimpijskog stadiona "Spyros Louis" poslati skoro identičan sastav koji je počeo utakmicu protiv Finske u Zenici prije tri dana.
Prosinečki je od prve minute odlučio poslati na teren Izeta Hajrovića umjesto rovitog Edina Višće.
Za Zmajeve će igrati: Šehić, Kvržić, Bičakčić, Kovačević, Kolašinac, Pjanić, Cimirot, Gojak, Sarić, Hajrović i Hodžić
Za Grčku će igrati: Paschalakis, Bakakis, Chatzidiakos, Stafylidis, Giannoulis, Kourbelis, Galanopoulos, Mantalos, Bakasetas, Limnios i Pavlidis.
Duel Grčka - BiH počinje u 20:45 sati
https://www.klix.ba/sport/nogomet/objavljeni-sastavi-za-mec-u-atini-prosinecki-napravio-samo-jednu-promjenu/191015128
Last edited by EstebanEnrique on 15/10/2019, 20:26; edited 1 time in total
EstebanEnrique-
2014-04-16
aaajjjmooo...
EstebanEnrique-
2014-04-16
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:‘Kad starci prolupaju’
Guest- Guest
Page 27 of 37 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37
Similar topics
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI