Sirija
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Sirija
Dokro,kad ulove pedere ili preljubnice,ide aktivnost od kamenovanja,pa sve do vjeanja na kran dizalice...marcus-t wrote:Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Postoje i normalni muslimani...........sve OK ...poštivam.
Ali ova salafo -vehabijska- smeća bih satrao -odmah i sada-
--------------------------------DA-----------------------------------
-----------VIŠE BIH VOLIO GLEDATI PERZIJANCA KAD SERE----------
------------------NEGO ARAPA DA NEŠTO RADI--------
Ljudi moji, vi niste upoznali Arapa -nikada-
Isto tako niste vidili Iranca u živo ......i nikada sa njima pričali.
na osnovi čega onda gradite svoje mišljenje?????????????
Osobno sam upoznao i Arape i Turke ......isto tako i Irance.
Znam o čemu pričam!
Guest- Guest
Ne, samo su oslobodili sve gradove, a sad čiste sela...AlfaOmega wrote:Možda bih ti i vjerovao da smanjiš brzinu. Pa po tvojoj priči ispade da su u 24 sata pomeli i Hama i Homs provinciju.red wolf wrote:Zar ti je tako teško provjeriti ono što pišem?...Pa cijeli svijet zna što se dolje događa u minutu dolje...AlfaOmega wrote: Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
90% takvih videa dolazi iz Saudijske Arabije a ne Irana. Oni su 100 x gori.bogomdani wrote:Dokro,kad ulove pedere ili preljubnice,ide aktivnost od kamenovanja,pa sve do vjeanja na kran dizalice...marcus-t wrote:Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Znam o čemu pričam!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
ajd de i ti sad, nemoj izazivat ljubomoru, kod nas se nesmije od policije upraznjavat ta vrst zabavebogomdani wrote:Dokro,kad ulove pedere ili preljubnice,ide aktivnost od kamenovanja,pa sve do vjeanja na kran dizalice...marcus-t wrote:Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Znam o čemu pričam!
Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
http://www.almasdarnews.com/article/isis-suffers-insurmountable-losses-in-deir-ezzor-over-200-casualties-reported-this-week/ auu, yebu im shaitat plemena spe po spisku al onak muski
Mali miš na aparatima.Leviathan2 wrote:http://www.almasdarnews.com/article/isis-suffers-insurmountable-losses-in-deir-ezzor-over-200-casualties-reported-this-week/ auu, yebu im shaitat plemena spe po spisku al onak muski
Guest- Guest
.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
Guest- Guest
red wolf wrote:Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
2015-09-14
PA koliko su ih pobili nevjerojatno. I to tako traje li traje.
Pakoliko imo te gamadi da se oni i dalje bore kao ludi i da ginu i da osvajaju teritorije
.
Meni tu ništa više nije jasno. Ja mislim da tog smeća ima mnogo više nego što to njihovi američki, turski i zalivski mentori priznaju.
Pakoliko imo te gamadi da se oni i dalje bore kao ludi i da ginu i da osvajaju teritorije
.
Meni tu ništa više nije jasno. Ja mislim da tog smeća ima mnogo više nego što to njihovi američki, turski i zalivski mentori priznaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo je pokolj. Na kojim je to drogama boktejebo?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
2015-09-14
cime su ovo porokali...po svemu izgleda da je bilo jako brzomarcus-t wrote:Ovo je pokolj. Na kojim je to drogama boktejebo?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
Guest- Guest
Ne znam čime je, možemo nagađati, tlo sprženo, površina izbužana,,.... Onaj tko je ove Isilovce ovako popržio zaslužuje pohvalu. Možda na ovoj hrpi leže i oni što su neki dan zgazili onog momka tenkom ili sl. guba...bogomdani wrote:cime su ovo porokali...po svemu izgleda da je bilo jako brzomarcus-t wrote:Ovo je pokolj. Na kojim je to drogama boktejebo?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
2015-09-14
Ovo mi lici na linijski postavljene mine..kuzis,ono sa svake strane one mine sa usmjerenim djelovanjem,povezane zicom,i kad kolona uleti u to podrucje,samo aktiviras...visestruke eksplozije,svi mrtvi..brzo je bilo,jer vidi,nisu uopce reagirali,samo popadali..mutava baštarda wrote:Ne znam čime je, možemo nagađati, tlo sprženo, površina izbužana,,.... Onaj tko je ove Isilovce ovako popržio zaslužuje pohvalu. Možda na ovoj hrpi leže i oni što su neki dan zgazili onog momka tenkom ili sl. guba...bogomdani wrote:cime su ovo porokali...po svemu izgleda da je bilo jako brzomarcus-t wrote:Ovo je pokolj. Na kojim je to drogama boktejebo?mutava baštarda wrote:red wolf wrote:Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...mutava baštarda wrote:.red wolf wrote:Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISISAlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50