Sirija
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Sirija
neoliberalni_placenik wrote:da privlači me Ruski spetnaz i takve specijalne postrojbe, ali obična vojska ne, to mlaćenje nije službeni dio ruske vojne obuke nego ono više neka bolesna tradicija.. inače ima to u svim vojskama, ali u ruskoj je valjda pustilo žestoko korjenje..
Mensečini da si ti to pobrkao sa turskom vojskom. Priča mi jedan Turčin da zato nije želio ići u vojsku jer ih
tamo tuku za svaku nedisciplinu. Inače u TR možeš platiti ako ne želiš u vojsku. Mislim da je govorio o sumi od
oko 20 000 Maraka, onda, prije uvodjenja Eura. Biće im je vojni rok oko 2 god.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Traži Kosovo na karti.marcus-t wrote:
Ko i Jajan ....počima tamo oko 3 minute .....traže Hrvatsku na karti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prava ekipa, kao da su sa ovoga foruma.
A Malnar još najludji, nadrogiran, pijan.
Prva liga, barem su se dobro zabavili.
A Malnar još najludji, nadrogiran, pijan.
Prva liga, barem su se dobro zabavili.
2014-04-20
Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:da privlači me Ruski spetnaz i takve specijalne postrojbe, ali obična vojska ne, to mlaćenje nije službeni dio ruske vojne obuke nego ono više neka bolesna tradicija.. inače ima to u svim vojskama, ali u ruskoj je valjda pustilo žestoko korjenje..
Mensečini da si ti to pobrkao sa turskom vojskom. Priča mi jedan Turčin da zato nije želio ići u vojsku jer ih
tamo tuku za svaku nedisciplinu. Inače u TR možeš platiti ako ne želiš u vojsku. Mislim da je govorio o sumi od
oko 20 000 Maraka, onda, prije uvodjenja Eura. Biće im je vojni rok oko 2 god.
Inače ovi što ih mlate nisu neki "časnici" nego jednostavno ekipa koja odradi pola vojnog roka može mlatiti ove prve..
inače ovakvi udarci često mogu izazvati unutarnje krvaranje i ti umreš kasnije, bilo je jedno vrijeme oko par stotina do čak par tisuća mrtvih u ruskoj vojsci od ovih sranja..
Last edited by neoliberalni_placenik on 7/11/2015, 17:15; edited 1 time in total
Guest- Guest
https://en.wikipedia.org/wiki/Dedovshchina članak na wikipediji o tome, da ovo loše utječe na moral vojnika i da potiče izbjegavanje vojnog roka..
ruska vlada se bori protiv ovoga, pa mogu reći da je uspjela, gledam da se ovo dešavalo 90tih(tada je ruska vojska i bila sranje) i 2000tih se počelo boriti protiv toga, vjerojatno je dok ovo pričamo svedeno na "normalnu razinu".. treba pitati nekog rusa, ima li još toga
ruska vlada se bori protiv ovoga, pa mogu reći da je uspjela, gledam da se ovo dešavalo 90tih(tada je ruska vojska i bila sranje) i 2000tih se počelo boriti protiv toga, vjerojatno je dok ovo pričamo svedeno na "normalnu razinu".. treba pitati nekog rusa, ima li još toga
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izgledaju-jadno-ali-su-pouzdani-pogledajte-sovjetske-avione-kakve-koristi-sirijska-vojska-/854456.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
КАБ-1500 ili -šta se ono praši tamo-
Obratiti pozornost na kuću u dnu ekrana,po sredini. Udarni je val odnio.
I šefa i stanicu i sto metri pruge......hebeš tow.
Last edited by Yehudi on 7/11/2015, 19:21; edited 1 time in total
2014-04-20
Da li si ustreptao vidjevši to?...Jesu li te proželi osjećaji topline pritom?...Jesi li pomislio da netko živi u toj kući, tada u tom trenutku?Yehudi wrote:The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
Guest- Guest
Nije ni čudo da velike sile stalno moraju ratovati...jebe ih čitanje geografskih karata: recimo Ameri su htjeli napasti Pakistan ali su na karti očitali Afganistan. Kad su shvatili da su pogriješili već je bilo kasno, ne možeš reći: joj, ove budale u Pentagonu ne znaju čitat kartu a mene nitko nije naučio...90% ratova u svijetu proizlazi iz nepoznavanja geografije...RayMabus wrote:Traži Kosovo na karti.marcus-t wrote:
Ko i Jajan ....počima tamo oko 3 minute .....traže Hrvatsku na karti.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne, ljudi...Yehudi wrote:Da, da i.................da.
U kući su živili islamisti.
Guest- Guest
Koliko je ISIL pobio ljudi i koliko bi pobio ljudi da imaju naprednu vojnu tehniku?red wolf wrote:Da li si ustreptao vidjevši to?...Jesu li te proželi osjećaji topline pritom?...Jesi li pomislio da netko živi u toj kući, tada u tom trenutku?Yehudi wrote:The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne znam ali znam da se sirijska oporba uspješno bori protiv Isila...Evo jučer su ih razbili uz pomoć zračnih udara koalicije koju predvodi SAD...melkior wrote:Koliko je ISIL pobio ljudi i koliko bi pobio ljudi da imaju naprednu vojnu tehniku?red wolf wrote:Da li si ustreptao vidjevši to?...Jesu li te proželi osjećaji topline pritom?...Jesi li pomislio da netko živi u toj kući, tada u tom trenutku?Yehudi wrote:The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne, ljudi...Yehudi wrote:Da, da i.................da.
U kući su živili islamisti.
Whatever
2014-04-20
Kao što sam i rekao prije neki dan. Ovo je strašno oružje. U glasu ovih wehabija se čuje strah. Djevice im nisu ni na pameti. Lijepo sam rekao da sad slijedi odmazda Rusa. Poravnat će sve, ni kamen na kamenu neće ostati.Yehudi wrote:The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
A oporba su svi koji prodaju naftu ispod cijene Amerima i Turskoj? A što si ti priglup dečko. Kani se politike već pusti ponovo snimak i uživaj u ljepotama koje КАБ-1500 pruža glavosjecima.red wolf wrote:Ne znam ali znam da se sirijska oporba uspješno bori protiv Isila...Evo jučer su ih razbili uz pomoć zračnih udara koalicije koju predvodi SAD...melkior wrote:Koliko je ISIL pobio ljudi i koliko bi pobio ljudi da imaju naprednu vojnu tehniku?red wolf wrote:Da li si ustreptao vidjevši to?...Jesu li te proželi osjećaji topline pritom?...Jesi li pomislio da netko živi u toj kući, tada u tom trenutku?Yehudi wrote:The capture of Kafr Haddad marks the first time in three years that the Syrian Armed Forces have entered the northeastern countryside of the Idlib Governorate.
2015-10-07
Evo još malo. Tu-160 su izgleda krenuli u misiju totalnog poravnavanja umjerene i neumjerene oporbe.
2015-10-07
Nakon Kafr Haddada oslobodjen i Ghammam.
Inače ne zaboravimo da su Ameri do sada imali oko 44 000
napadnih letova a Rusi tek 2 500.
Kad se dodje do nekih 20 000 onda ćemo viditi stanje.
Inače ne zaboravimo da su Ameri do sada imali oko 44 000
napadnih letova a Rusi tek 2 500.
Kad se dodje do nekih 20 000 onda ćemo viditi stanje.
2014-04-20
Vode se žestoke borbe između sirijskih pobunjenika i Assadovih snaga za tvrđavu Maan...
Guest- Guest
Prema najnovijim informacijama koje dolaze, sirijska oporba je pokrenula novu onfenzivu...
Guest- Guest
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50