ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Go down

Sirija - Page 47 Empty Re: Sirija

Post by Guest 6/11/2015, 23:11

:clown

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/11/2015, 07:57

Leviathan2 wrote:http://www.almasdarnews.com/article/isis-suffers-insurmountable-losses-in-deir-ezzor-over-200-casualties-reported-this-week/ auu, yebu im shaitat plemena spe po spisku al onak muski  greenstars

Among the reported casualties was a high number of foreigns from Saudi Arabia, Iraq, Jordan, Belgium, Indonesia, Kuwait, and Chechnya; this was reportedly confirmed to the Shaytat Tribesmen from civilians in the ISIS stronghold of Abukamaal.

The Shaytat Tribesmen reported to the Syrian Army that ISIS called on the civilians of Abukamaal to donate blood to their field hospitals in order to meet the high demand for their wounded fighters.

-------------------------------------------------------------------------------
             Vesela večer.  Znači zagnojilo par-sto islamističkih koljača iz najmanje 7-8 država, aj neka, baš mi drago.
     Inače to Shaytat pleme je odbilo pridružiti se -isis-u pa su im ovi uletili u jedno naselje i masakrirali oko 1 000 civila,
   no nakon toga su im ovi pokazali zube. Koliko sam ubrao, ti  pripadnici Shayetat plemena ( mislim da ih ima 70-80 000,
prilično su brutalni kad se dočepaju nekog isisovca, taj bolje da se rodio nije.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/11/2015, 08:29

bogomdani wrote:
mutava baštarda wrote:
bogomdani wrote:
marcus-t wrote:
mutava baštarda wrote:
red wolf wrote:
mutava baštarda wrote:
red wolf wrote:
AlfaOmega wrote:Mislio sam da si reka kak se drže oko Alepa
Jednim pravcem...Onim gdje im je na putu ISIS
.Sirija - Page 47 CTJzoPIU8AQzJe3
Ovo je vijest od nekoliko sati ako ne i manje...Možda su krenuli u kontranapad, ali ne vjerujem...Mislim da im je cilj razvaliti ISIS i osvojiti Alepo...Prije sirijske oporbe...
Ovo je pokolj. Na kojim je to drogama boktejebo?
cime su ovo porokali...po svemu izgleda da je bilo jako brzo
Ne znam čime je, možemo nagađati, tlo sprženo, površina izbužana,,.... Onaj tko je ove Isilovce ovako popržio zaslužuje pohvalu. Možda na ovoj hrpi leže i oni što su neki dan zgazili onog momka tenkom ili sl. guba...
Ovo mi lici na linijski postavljene mine..kuzis,ono sa svake strane one mine sa usmjerenim djelovanjem,povezane zicom,i kad kolona uleti u to podrucje,samo aktiviras...visestruke eksplozije,svi mrtvi..brzo je bilo,jer vidi,nisu uopce reagirali,samo popadali..

Sličnu snimku sam gledao i prije godinu-dvije.  Isto smo komentirali na koji način

su poteracani. Jedna od mogućnosti je zasjeda uz korištenje " televizija" tj. MRUD

( mina rasprskavajuća usmjerenog djelovanja)  Pošto su znali da ovi tijekom noći koriste

taj stari put, postavili fino 10-20 -mrudova- i čekali ih da naidju. Čisto i uredno.

Vidim da je ova objavljena 5.11. ali mi je nekako mutna snimka.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 7/11/2015, 08:34

Ma nije mina. Nema krvi,niti su leševi raskomadani.  Mislim da bi se moglo raditi o nekakvom otrovu.  Vidi se da su mrtvaci samo popadali po tlu u urednom položaju,kao da su zaspali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Yehudi 7/11/2015, 08:40

Ringo10 wrote:PA koliko su ih pobili nevjerojatno. I to tako traje li traje.

Pakoliko imo te gamadi da se oni i dalje bore kao ludi i da ginu i da osvajaju teritorije 
.

Meni tu ništa više nije jasno. Ja mislim da tog smeća ima mnogo više nego što to njihovi američki, turski i zalivski mentori priznaju.

Sad su i Ameri priznali da su manipulirali podacima o broju islamista. Svo vrime su govorili

o 30-35 000 dok sada kažu da se radi o brojci od 200 000 dobro plaćenih, uvježbanih i naoružanih

boraca.   Čini se jasno da je to produžena ruka SA.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/11/2015, 08:45

Yehudi wrote:

Pakoliko imo te gamadi da se oni i dalje bore kao ludi i da ginu i da osvajaju teritorije 
.

Meni tu ništa više nije jasno. Ja mislim da tog smeća ima mnogo više nego što to njihovi američki, turski i zalivski mentori priznaju.

Sad su i Ameri priznali da su manipulirali podacima o broju islamista. Svo vrime su govorili

o 30-35 000 dok sada kažu da se radi o brojci od 200 000 dobro plaćenih, uvježbanih i naoružanih

Dobro hajde jedna znamenka gori, jedna doli. Ruje će ubaciti još jednu smjenu.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/11/2015, 11:33

Kakvih 200.000, pa do Bejruta bi došli da imaju toliko.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 11:34

mutava baštarda wrote:
Yehudi wrote:

.

Dobro hajde jedna znamenka gori, jedna doli. Ruje će ubaciti još jednu smjenu.
dobar... king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/11/2015, 11:53

A vole li Rusi treće smjene? Nešt nisu poznati po tome

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 12:02

AlfaOmega wrote:A vole li Rusi treće smjene? Nešt nisu poznati po tome
Otkud ti to..jedni od zescih radnika u svim smjenama..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/11/2015, 12:08

Možda uz alkoholni doping. Ali smiju li u islamskoj zemlji koristiti taj doping? U Čečeniji se baš i nisu proslavili ;)

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 12:09

AlfaOmega wrote:Možda uz alkoholni doping. Ali smiju li u islamskoj zemlji koristiti taj doping? U Čečeniji se baš i nisu proslavili ;)
ajd ne mlati gluposti..audi je pun Rusa,cak i na visim pozicijama..nema tu traga alkoholu u radno vrijeme ili po duznosti...Poljaci u drugi par rukava..pijane kamile od jutra do sutra..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/11/2015, 12:10

Audi ima standarde kojih se mora pridržavati svaki radnik željan dobre plaće, a Ruje vole pare.
U Siriji pak Rusi su sami svoji nalogodavci. Naj miješat kruške i jabuke.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 12:12

AlfaOmega wrote:Audi ima standarde kojih se mora pridržavati svaki radnik željan dobre plaće, a Ruje vole pare.
U Siriji pak Rusi su sami svoji nalogodavci. Naj miješat kruške i jabuke.
Alooo..logiko..Ruski ustroj vojske je nes sto ti ne bi izdrzao 6 mjeseci..tako da..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/11/2015, 12:20

Pobrka si sa američkim ustrojem. U Rusiji lupaju regrute, ali jednom kad iz "guštera" odrasteš u "džombu", radiš kaj hoćeš...

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 13:12

Koji horor. Lik stoji na kamionu i oko njega par ljudi a prema njima leti TOW projektil. Onaj na kamionu je jednostavno dezintegriran.

Inače još jedna zanimljivost, ovo FSA umjerene glavosječe napadaju iz smjera Moreka, grada kojeg su osvojili jučer prekjučer. I napadaju dalje u Assadov teritorij.

Inače stručnjak za ekonomiju, vojna pitanja, marcus-t je rekao da su se SAA povukla iz Moreka pa da će Rusi sve uništiti, i da je to zamka za umjerene islamiste.

Međutim, ovi umjereni islamisti izgleda da su nekim čudom preživjeli Rusko bombardiranje te napadaju dalje i nanose gubitke SAA vojsci i čitam da kreću u napad dalje..

Kako je ovo moguće? Kako je moguće da Islamisti nakon što je najmoćnija Armija na svijetu, Ruska vojska preuzela inicijativu, i dalje ne samo da se brane, nego napreduju i osvajaju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcus-t 7/11/2015, 13:19

neoliberalni_placenik wrote:

Koji horor. Lik stoji na kamionu i oko njega par ljudi a prema njima leti TOW projektil. Onaj na kamionu je jednostavno dezintegriran.

Inače još jedna zanimljivost, ovo FSA umjerene glavosječe napadaju iz smjera Moreka, grada kojeg su osvojili jučer prekjučer. I napadaju dalje u Assadov teritorij.

Inače stručnjak za ekonomiju, vojna pitanja, marcus-t je rekao da su se SAA povukla iz Moreka pa da će Rusi sve uništiti, i da je to zamka za umjerene islamiste.

Međutim, ovi umjereni islamisti izgleda da su nekim čudom preživjeli Rusko bombardiranje te napadaju dalje i nanose gubitke SAA vojsci i čitam da kreću u napad dalje..

Kako je ovo moguće? Kako je moguće da Islamisti nakon što je najmoćnija Armija na svijetu, Ruska vojska preuzela inicijativu, i dalje ne samo da se brane, nego napreduju i osvajaju?
Napreduju svakako, svaki dan ih na stotine preseli na ahiret. :D  A napadat će sve dok im sauidijski prinčevi uredno iporučuju tone i tone droge. Kako reče jedan Kurd: "Oni nisu normalni, pogodiš ga s 6 metaka a on ne pada". :D Inače, doskočili su i tome, imaš gore snimak gdje su ih lijepo posložili par stotina a da se nisu ni makli s mjesta.  :D
Inače, ispočetka je bilo simpatično to kako si se uživio u ulogu anti-ruskog agitatora, samo sad si postao poprilično naporan i dosadan. Jako dobro si ti svjestan ruske snage i arsenala i da mogu i konvencionalnim bombama spržiti cijelu Siriju, samo ne žele tolike civilne žrtve. Jebi ga, oni nisu Amerikanci pa da samo kažu "Jebi ga, kolerate :D larna šteta. Žao nam je, ali dogadja se." :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by marcus-t 7/11/2015, 13:28

Yehudi wrote:
Leviathan2 wrote:http://www.almasdarnews.com/article/isis-suffers-insurmountable-losses-in-deir-ezzor-over-200-casualties-reported-this-week/ auu, yebu im shaitat plemena spe po spisku al onak muski  greenstars

Among the reported casualties was a high number of foreigns from Saudi Arabia, Iraq, Jordan, Belgium, Indonesia, Kuwait, and Chechnya; this was reportedly confirmed to the Shaytat Tribesmen from civilians in the ISIS stronghold of Abukamaal.

The Shaytat Tribesmen reported to the Syrian Army that ISIS called on the civilians of Abukamaal to donate blood to their field hospitals in order to meet the high demand for their wounded fighters.

Vesela večer.  Znači zagnojilo par-sto islamističkih koljača iz najmanje 7-8 država, aj neka, baš mi drago.
     Inače to Shaytat pleme je odbilo pridružiti se -isis-u pa su im ovi uletili u jedno naselje i masakrirali oko 1 000 civila,
   no nakon toga su im ovi pokazali zube. Koliko sam ubrao, ti  pripadnici Shayetat plemena ( mislim da ih ima 70-80 000,
prilično su brutalni kad se dočepaju nekog isisovca, taj bolje da se rodio nije.
Čitao sam baš o tom plemenu. Ni najmanje me ne čudi što su takvi kad se dokopaju nekog isisovca. Obzirom šta su oni njima napravili. Ja bi im predavao sve zarobljene wehabije i glavosjeke. :D :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 7/11/2015, 13:34

neoliberalni_placenik wrote:

Ma Morek je krenulo više skupina, a najjača od njih nikako ne ide pod umjereno. Ruje će to srediti, a ameri se neće ljutiti jer znaju i sami da su zasrali.
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by marcus-t 7/11/2015, 13:35

marcus-t wrote:
Yehudi wrote:

Čitao sam baš o tom plemenu. Ni najmanje me ne čudi što su takvi kad se dokopaju nekog isisovca. Obzirom šta su oni njima napravili. Ja bi im predavao sve zarobljene wehabije i glavosjeke. :D :D

Baš nadjoh izjavu njihovog vođe:

“Our motto is ‘no retreat and no surrender; victory or martyrdom.'”  :D
marcus-t
marcus-t

2015-10-07

Back to top Go down

Post by Guest 7/11/2015, 13:36

AlfaOmega wrote:Pobrka si sa američkim ustrojem. U Rusiji lupaju regrute, ali jednom kad iz "guštera" odrasteš u "džombu", radiš kaj hoćeš...
vis,nemas pojma o sadasnjoj ruskoj vojsci..Pa ameri nemaju se muda konfrontirati sa Rujama,a ti tu mudrujes sa vjecite pozicije balkanskih sveznadara..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 47 of 50 Previous  1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics
» Sirija
» Sirija