Sirija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Sirija
Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Postoje i normalni muslimani...........sve OK ...poštivam.
Ali ova salafo -vehabijska- smeća bih satrao -odmah i sada-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
Zar ti je tako teško provjeriti ono što pišem?...Pa cijeli svijet zna što se dolje događa u minutu dolje...AlfaOmega wrote: Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Tu i sada nije bitan pravopis!
Bitna je ideja.
Mi se moramo obraniti od islamo-terorizma.
A to se ne radi -okretanjem drugog obraza-
Nego im triba pokazati snagu, tući ih di god dignu
glavu svoju zasranu. Ako oni otkinu glavu jednome
Hrvatu, triba otkiniti stotinu njihovih glava.
To je to. Zub za zub i glavu za glavu.
Samo je vas jebana Amerika navukla na peder-parti,
multi-kulti, kondome itd.
Probudite se i uzvratite kozojebima.
Bitna je ideja.
2014-04-20
Pravopis je jako bitan...Nisi znao?Yehudi wrote:Tu i sada nije bitan pravopis!
Bitna je ideja.
Guest- Guest
tebe se i ne treba komentirati, zlobne supke treba ignoriratred wolf wrote:Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Kad naučiš hrvatski pravopis, tada mi se obrati.Leviathan2 wrote:tebe se i ne treba komentirati, zlobne supke treba ignoriratred wolf wrote:Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
Mislis da je Ezek podmukao Zlobni Šupak?Leviathan2 wrote:tebe se i ne treba komentirati, zlobne supke treba ignoriratred wolf wrote:Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
hehehehehehehehe...Ja samo promatram...bogomdani wrote:
Mislis da je Ezek podmukao Zlobni Šupak?
Guest- Guest
marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
--------------------------------DA-----------------------------------
-----------VIŠE BIH VOLIO GLEDATI PERZIJANCA KAD SERE----------
------------------NEGO ARAPA DA NEŠTO RADI--------
Ljudi moji, vi niste upoznali Arapa -nikada-
Isto tako niste vidili Iranca u živo ......i nikada sa njima pričali.
na osnovi čega onda gradite svoje mišljenje?????????????
Osobno sam upoznao i Arape i Turke ......isto tako i Irance.
Znam o čemu pričam!
2014-04-20
yeho, i u situacijama kad su glave u pitanju neki ljudi traze opravdanje za drugu stranu i relativiziraju, kad se ova gamad namnozi u nasem susjedstvu onda ce biti drz nedaj a multikulti supci ce i dalje trazit opravdanje za njih, imali su nesrecno djetinjstvo, njihove pretke su krscani klali i slicno, jebe mi se za proslost i ko je sto radio, ne zanima me moja proslost unazad 10 godina a kamoli mog cuckuncukundjede, jesi mi stao na zulj, odzuljen si odmah, ako te ja nemogu odzuljit onda ima pleme, niko se jos nije lisho izvukao, gledam sad ove takozvane izbjeglice sto rade po usranoj europi, pa yebate to je tragikomedija,Yehudi wrote:Tu i sada nije bitan pravopis!
Bitna je ideja.
Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Znam o čemu pričam!
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
:D, mali podmukli zlobni supak al moze si Zlobni Supak uzet kao nick,bogomdani wrote:Mislis da je Ezek podmukao Zlobni Šupak?Leviathan2 wrote:tebe se i ne treba komentirati, zlobne supke treba ignoriratred wolf wrote:Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
pa mogao bih, stvarno...Leviathan2 wrote::D, mali podmukli zlobni supak al moze si Zlobni Supak uzet kao nick,bogomdani wrote:Mislis da je Ezek podmukao Zlobni Šupak?Leviathan2 wrote:tebe se i ne treba komentirati, zlobne supke treba ignoriratred wolf wrote:Nauči se pisati, onda mene komentiraj...Leviathan2 wrote:neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Guest- Guest
bio sam ja u iranu 3 mjeseca, baustela, kulturan narod za razliku od ostalih kozojeba, bio sam i u alziru i nikad vise ni u jednu arapsku drzavu, jedini izuzetak je bila sirija al sad je i ona kozojebsko igralistemarcus-t wrote:Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Znam o čemu pričam!
Oprosti na opservaciji -red wolf- ali ti si još mlad i zelen
kao guščije govno. Svo svoje znanje crpiš sa wicipedije i portala.
Oprosti ali to nije znanje.
Čak..........ono šta misliš da znaš, ................davno sam naučio
puno više od toga....................................pa onda zaboravio
........zatim opet naučio ..............tako da........
sve jedno znam puno, puno više od tebe.
P.S. Nemoj se uvriditi, ali to je tako.
2014-04-20
Nažalost, dok se bavimo Sirijom, zakuhava ponovno u Ukrajini...Pozornica je spremna...
Guest- Guest
Možda bih ti i vjerovao da smanjiš brzinu. Pa po tvojoj priči ispade da su u 24 sata pomeli i Hama i Homs provinciju.red wolf wrote:Zar ti je tako teško provjeriti ono što pišem?...Pa cijeli svijet zna što se dolje događa u minutu dolje...AlfaOmega wrote: Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Da wicipedija...hahahahahahahahahahahahahaYehudi wrote:red wolf wrote:hehehehehehehehe...Ja samo promatram...bogomdani wrote:
Mislis da je Ezek podmukao Zlobni Šupak?
Oprosti na opservaciji -red wolf- ali ti si još mlad i zelen
kao guščije govno. Svo svoje znanje crpiš sa wicipedije i portala.
Oprosti ali to nije znanje.
Čak..........ono šta misliš da znaš, ................davno sam naučio
puno više od toga....................................pa onda zaboravio
........zatim opet naučio ..............tako da........
sve jedno znam puno, puno više od tebe.
P.S. Nemoj se uvriditi, ali to je tako.
Guest- Guest
Dokro,kad ulove pedere ili preljubnice,ide aktivnost od kamenovanja,pa sve do vjeanja na kran dizalice...marcus-t wrote:Gledao sam par dokumentaraca raznih vrsta o Iranu, od onog kuhara što putuje po svijetu pa do nekih putopisa, Pa ne vidjeh divljake po Teheranu već normalne ljude.Yehudi wrote:marcus-t wrote:A koji su Iranci? Oni mi tamo djeluju kulturno i civilizirano naspram ostalih?Yehudi wrote:Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Znam o čemu pričam!
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50