Sirija
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Sirija
Zanimljivost.. Savez Kurda i "umjerenih islamista" , zajedno napreduju i fronti protiv ISILa na Sjeveru Sirije, osvojili su popriličan komad teritorija.
Guest- Guest
Što ti je tu čudno?neoliberalni_placenik wrote:Zanimljivost.. Savez Kurda i "umjerenih islamista" , zajedno napreduju i fronti protiv ISILa na Sjeveru Sirije, osvojili su popriličan komad teritorija.
Guest- Guest
"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Pomalo.red wolf wrote:pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
hahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:Pomalo.red wolf wrote:pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Treba cijelu Rusiju vratiti u nekadašnje granice, mislim da bi rusofili tad konačno bili zadovoljni. Ili ne bi...stenjalica wrote:Krim je bio ruski i tako će ostati uprkos pijanom Hruščovu koji je podjelio masu ruske zemljered wolf wrote:Nisam ja to rekao. Rekao sam Epiju da znam gdje će sve to završiti...I da će se na kraju iznenaditi...Ali, pomalo...marcus-t wrote:
Kao ono kad si rekao da će NATO napasti Rusiju jer neće dozvoliti aneksiju Krima.
Valja napomenuti da je tom savezu podršku dala i Rusija. To je prva vojna alijansa koju podržavaju i Ameri i Rusi.neoliberalni_placenik wrote:Zanimljivost.. Savez Kurda i "umjerenih islamista" , zajedno napreduju i fronti protiv ISILa na Sjeveru Sirije, osvojili su popriličan komad teritorija.
pomalo.. podržat će Rusi i Al Nusru kada nevide da ih nemogu porazitAlfaOmega wrote:Valja napomenuti da je tom savezu podršku dala i Rusija. To je prva vojna alijansa koju podržavaju i Ameri i Rusi.neoliberalni_placenik wrote:Zanimljivost.. Savez Kurda i "umjerenih islamista" , zajedno napreduju i fronti protiv ISILa na Sjeveru Sirije, osvojili su popriličan komad teritorija.
Guest- Guest
Ma nezz kaj su uopće ulijetali tam. Svaki dan akcije ih dođe cca 4 miliona dolara. Dakle, dosad su potrošili 150 miliona. S tim da će trošak vjerovatno rasti kak se budu više angažirali. Već su počeli i sa raspoređivanjem artiljerije. A zemlja im u recesiji.
Tako je. Što više se napneš Rusi imaju manje šanse. Samo čvrsto to zaželi. Upri, samo se nemoj usrat. I nije da ti nešto navijaš za glavosjeke, al eto.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:Pomalo.red wolf wrote:pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
ja ne kuzim zas ne banaju malog debilsona, on je ovdje cisto da podjebava i ni radi niceg drugogmarcus-t wrote:Tako je. Što više se napneš Rusi imaju manje šanse. Samo čvrsto to zaželi. Upri, samo se nemoj usrat. I nije da ti nešto navijaš za glavosjeke, al eto.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:Pomalo.red wolf wrote:pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
neznam kako drugi, al meni ide nakurac jer je trolcina, sto se tice rusa navijam za njih al ne u siriji, nego opcenito i zao mi sirijaca jer su izlozeni najvecoji najpodlijoj geopolitickoj igri i preko njihovih ledja se lome odluke velikih igraca, sto se tice malog debilsona ezeka, on stavlja upise cisto da podjebava a to vec nije prirodno, evo yoda se stavio u ulogu glasogovornika islamista iliti kriticara rusije al ne podjebava sa podsmijehom kao malo krelson ezekAlfaOmega wrote:Mene pak interesira kak to da se ljudi pale na njegove komentare. Ili u podsvjesti zaista strahuju da bi ono kaj govori moglo biti istina, ili pak toliko vole Ruse da ih i sama priča da ofenziva pod njihovim patronaton ne ide, nervira.
Eto vijesti kao da su od "redwolfa"
Last edited by Yehudi on 6/11/2015, 20:08; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ima toga i kod drugih religija samo one nisu u žiži interesovanja kao Islam.Yehudi wrote:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ma jebe se meni za sve...Ono što dolazi tako je strašno...marcus-t wrote:Tako je. Što više se napneš Rusi imaju manje šanse. Samo čvrsto to zaželi. Upri, samo se nemoj usrat. I nije da ti nešto navijaš za glavosjeke, al eto.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahamutava baštarda wrote:Pomalo.red wolf wrote:pa ne ide im baš nešto...hehehehehehehehehemutava baštarda wrote:"pobunjenici" koji tamo napreduju su iz Jund al akse. Razišli se s alkaidom zbog njenog odnosa prema isilu. Jeben ti ljudska prava. To Rusi trebaju sasut bombama da ne ostane kamen na kamenu.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Salafijski islam je čisto -ZLO- i osobnobi ih satrao sa par atomskih.
Postoje i normalni muslimani...........sve OK ...poštivam.
Ali ova salafo -vehabijska- smeća bih satrao -odmah i sada-
Postoje i normalni muslimani...........sve OK ...poštivam.
Ali ova salafo -vehabijska- smeća bih satrao -odmah i sada-
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50