Sirija
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Sirija
Jel ti treba čestitati...?red wolf wrote:Sirijska oporba je oslobodila selo Qubaybat Abu al Huda...
Guest- Guest
Na čemu?...Pa stavim samo vijesti iz Sirije...Starhemberg wrote:Jel ti treba čestitati...?red wolf wrote:Sirijska oporba je oslobodila selo Qubaybat Abu al Huda...
Guest- Guest
Naravno da ima veze...Ovo je utrka tko će osvojiti Aleppo...Assad je shvatio ( jučer mu je vojska potučena do nogu od strane sirijske oporbe ) da tu neće dobiti ništa, povukao je vojsku i sada napada Isis i cilj mu je osvojiti Aleppo...Tko osvoji Aleppo imati će bolju pregovaračku poziciju uskoro...Starhemberg wrote:Ta njihova "oslobađanja"...kao kad je JNA "oslobađala" Vukovar...veze nema.
Guest- Guest
Ajde šetaj...Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Smiri se da te ja ne smirujem.red wolf wrote:Ajde šetaj...Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Znam ja da bi ti to volio...No, već znaš moje mišljenje o tebi...Starhemberg wrote:Smiri se da te ja ne smirujem.red wolf wrote:Ajde šetaj...Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
Guest- Guest
Zato i skačeš uvijek na mene...Dobro je...Shvatio si neke stvari...Starhemberg wrote:Do kojeg mi je stalo kao i do lanjskog snijega u Kirgistanu.
Guest- Guest
Pitao sam te jel ti treba čestitati, ipak se stvara taj "novi svijet" kojem se toliko raduješ.
Guest- Guest
Sve pet...Šetaj.Starhemberg wrote:Pitao sam te jel ti treba čestitati, ipak se stvara taj "novi svijet" kojem se toliko raduješ.
Guest- Guest
Pusti, vidiš da je čovjek expert kad je vojna strategija u pitanju. On već zna unaprijed sve. Šta on kaže il je bilo il će biti. Jel tako Ezekel? Kao ono kad si rekao da će NATO napasti Rusiju jer neće dozvoliti aneksiju Krima.Starhemberg wrote:Tamo postoje samo džihadisti i islamisti, nema nikakve "sirijske oporbe".
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
još 20 dana i onda se vidi tko je di osim ako je avion doista srušio ISIL,onda treba sačekati rusku odmazdu
stenjalica-
2015-10-18
Nisam ja to rekao. Rekao sam Epiju da znam gdje će sve to završiti...I da će se na kraju iznenaditi...Ali, pomalo...marcus-t wrote:
Kao ono kad si rekao da će NATO napasti Rusiju jer neće dozvoliti aneksiju Krima.
Guest- Guest
Krim je bio ruski i tako će ostati uprkos pijanom Hruščovu koji je podjelio masu ruske zemljered wolf wrote:Nisam ja to rekao. Rekao sam Epiju da znam gdje će sve to završiti...I da će se na kraju iznenaditi...Ali, pomalo...marcus-t wrote:
Kao ono kad si rekao da će NATO napasti Rusiju jer neće dozvoliti aneksiju Krima.
stenjalica-
2015-10-18
Prema zadnjim informacijama iranske snage koje se bore na strani Assada u južnom Alepu su pod snažnim napadom sirijske oporbe...
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50