Sirija
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Sirija
crvenkasti wrote:uopće ne liči na kornet
Moraš upregniti maštu, imaginaciju.
Unutri ima kornet. Eksplozivno punjenje koje stvara kumulativni mlaz
izgleda u obliku pirje, lijevka tj. korneta ( Y )
Last edited by Yehudi on 1/11/2015, 12:02; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mi pjesnici, imamo svoje trikove, tuga je tu za stihove, a radost je za voljene.
crvenkasti-
2014-04-17
napravi od abramsa mrtvački sanduk
2014-04-14
Amrams je po definiciji mrtvacki sanduk i bez korneta..Winter is coming wrote:napravi od abramsa mrtvački sanduk
Guest- Guest
pa je ali ne za jednog nego za vise njih haha grupni mrtvacki sanduk
2014-04-14
http://www.index.hr/vijesti/clanak/militanti-isa-zauzeli-sirijski-grad-u-pokrajini-homs-pobili-50-assadovih-ljudi/853043.aspx
Stvarno napreduje ta invazija Assadove vojske...
Stvarno napreduje ta invazija Assadove vojske...
Guest- Guest
Looping playback of [ltr]#7K9268[/ltr]. Last data recorded at 04:13:22 UTC [ltr] http://www.flightradar24.com/data/airplanes/ei-etj/#7d986d3 …[/ltr]
2014-04-20
vidjeh neki video gdje neki protuavionac eklpodira i usmrti jednog kamel fakera ako budem mogao zalijepicu link
2014-04-14
http://srbin.info/2015/11/01/teroristima-eksplodirao-top-dok-su-pucali/
2014-04-14
red wolf wrote:Za nikoga...crvenkasti wrote:Za koga ti navijaš?
A mi Hrvati inače, za koga?
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam razmišljao o tome...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Za nikoga...crvenkasti wrote:Za koga ti navijaš?
Guest- Guest
Winter is coming wrote:vidjeh neki video gdje neki protuavionac eklpodira i usmrti jednog kamel fakera ako budem mogao zalijepicu link
pogledaj na www.srbin.info, tamo ima sve
crvenkasti-
2014-04-17
red wolf wrote:Nisam razmišljao o tome...crvenkasti wrote:red wolf wrote:Za nikoga...crvenkasti wrote:Za koga ti navijaš?
Treba nam netko reć, ovak smo ko bez glave ...
crvenkasti-
2014-04-17
Терористима експлодирао топ док су пуцали на сиријске војнике
http://srbin.info/2015/11/01/teroristima-eksplodirao-top-dok-su-pucali/
Ya habibi
2014-04-20
nadam se da je crknuo
2014-04-14
ne, kozojebi se hvale, airbus se srokaao usljed kvara, vec prije je pilot prijavljivao probleme na desnom motoru, ovo su sad samo novinarske spekulacije ali bi se dale dobro politicki iskoristit da ruje krenu jos brutalnije ne samo u siriji neog i u egiptu i iraku, kako pratim situaciju u siriji samog pocetka cudio sam se da ruje nisu prije usli , medjutim situacija je jos bila totalno nejasna do prosle godine ko koga i zasto, rusi su ionako u velikom djelu svijeta proglaseni za glavne negativose a i ameri su preuzeli ko fol bombardiranje isila ali istovaraju bombe u praznim zonama u blizini jordana, kako je sirijska vojska pretrpjela ogromne gubitke i kako se vidjelo sve bolje naoruzavanje kozojeba doslo je do pokazatelja da bi sirija mogla lagano da sklizne u situaciju kad ce biti kao libanon 70ih odluceno je da rusi udju direktno u sukob, Za sada novinari uglavnom histerisu i pokusavaju si podici rejting sa vijestima iz sirije koje blage veze nemaju sa realom, u biti mislim da je to i dobra situacija jer se ne vidi u stvari taktika koja je pripremljena, po mojim procjenama tek slijedi zesci boj ali ne na pravcima gdje su sad takozvane ofenzive, ovo je vise kao ispipavanje neprijatelja i njegove obrane, po mojoj procjeni glavna ofenziva ce krenuti uz tursku granicu radi presjecanja logistickih ruta koje su iz turske najblize i najveci dotok bas ide tamo, dostava avionima i preko jordana je malo zajebanija stvar i nije neka prijetnja, svaki konvoj koji krene iz jordana mora proci kroz pustare gdje je laka meta za unistavanje, Po nekim informacijama su rusi vec dopremili neke jedinice specnaza za probijanje najcvrscih linija odbrane plus oko 10 milja checena koji ce biti veliki psiholoski pritisak na kozojebe, uglavnom karte se jos slazu a ovo sa airbusam je rusima u neku ruku dobrodoslo, mozda cak i rusi priznaju da su isisovci to napravili a onda ce biti ono, evo ni putnicki avioni nisu sigurni, idemo ih satrati, Mislim da bi u narednim danima i izrael mogao dobit cusku jer je dogovor da ne serentaju previsei da ih nece niko dirati a oni bas moraju gurati prste svagdje i gdje treba i gdje ne treba,maggie13 wrote:otvori ti baustela caffe i donesi onaj zazivani limoncelo,vidit ces romantike 8-) ukoliko nas potres ne zaustavi..):Leviathan2 wrote:eto, medo mi uheba pokusaj barenja, propala baustelska romantikamaggie13 wrote:'ko? Ja? :DLeviathan2 wrote:ona je utekla, ja nijesam :DWinter is coming wrote:je odma ste utekli
Medo se zeza..
Btw,je li stvarno ISIL srusio ruski airbus? :S
moras dodati da leviathan jos nije dobio logisticku popunu cjeloukupnog naoruzanja, jos fale homemade cokolade i limoncelo, kad ce biti znat ce se , najvjerojatnije preko ureda za odnose sa javnoscumaggie13 wrote:hahaha,ovo je pravo javljanje u zivo :Dmutava baštarda wrote:Stanje na terenu 1.11.2015.
leviathan i maggie osim sporadične dalekometne paljbe još nisu krenuli u izvidnicu neprijateljskih položaja, što je uvjet za blisku borbu prsa o prsa. Za konačni obračun izostaje podrška saveznika iz amerike, medolina.
Za to vrijeme na jugozapadu Aleppa SAA i saveznici napreduju i osvajaju još par mjesta u smjeru autoputa alep damask...
A,sa vaznoscu prekida 'turske veze' se slazem..geopoliticki zahtjevan teritorij s moguce dakekoseznim posljedicama u perspektivi..pa bi dzabe jadni kurdi nadrljali zapecaceno.
Znaci,dobro doslo Rusima k'o opravdanje za rigorozniju intervenciju..
A,sa vaznoscu prekida 'turske veze' se slazem..geopoliticki zahtjevan teritorij s moguce dakekoseznim posljedicama u perspektivi..pa bi dzabe jadni kurdi nadrljali zapecaceno.
2014-04-12
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50