Sirija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Sirija
Assadove snage izgubile su većinu gradova između Aleppa i Hame...No, razbijaju ISIS zapadno od Aleppa...
Guest- Guest
Vijesti iz različitih izvora stižu sada...Dakle, riječ je vremenski o satima...Yehudi wrote:U koliko sati?
Guest- Guest
Assadove snage izgubile su područje Tel Maqbar na jugu sela Wadihi...Izgleda da je sirijska oporba u snažnom naletu danas...
Guest- Guest
rede, odgovori mi na ranije pitanje. Kaj se dešava na jugu, imaš li info? Quneitra, i to
Nemam.AlfaOmega wrote:rede, odgovori mi na ranije pitanje. Kaj se dešava na jugu, imaš li info? Quneitra, i to
Guest- Guest
Kako? Ko je zadužen za jug? Neoliberalni? bogomdani?
A nista ja..ja generalno podrzavam Ruje..e sad kome ce oni po picki dati,to je njihova stvar..AlfaOmega wrote:Kako? Ko je zadužen za jug? Neoliberalni? bogomdani?
Guest- Guest
Ko podržava Izrael, ako ti Ruje? Pitam, pošto poretpostavljam da onaj koji podržava Izrael, zna situaciju na jugu, ne?
Mrsko mi slati private, ali ev sami se javljaju.red wolf wrote:Pitaj ih...AlfaOmega wrote:Kako? Ko je zadužen za jug? Neoliberalni? bogomdani?
Jedno ne iskljucuje drugo..Pa ne znas da Ruje i Israel imaju kompletni sporazum po pitanju ovog doli??...AlfaOmega wrote:Ko podržava Izrael, ako ti Ruje? Pitam, pošto poretpostavljam da onaj koji podržava Izrael, zna situaciju na jugu, ne?
Guest- Guest
Assadove snage izgubile su kontrolu nad Sooror Hill-om i Cemetery Hillom južno od Alepa...Sirijska oporba napreduje nezaustavljivo...
Guest- Guest
Imaju i Iran i Rusija. E sad, kaj ti lično misliš, koga Ruje više vole?
Alo, nije ti ovo Poljska 39', smiri se malo. Ni aljazeera nije tak nabrijana.red wolf wrote:Assadove snage izgubile su kontrolu nad Sooror Hill-om i Cemetery Hillom južno od Alepa...Sirijska oporba napreduje nezaustavljivo...
Pa tema je Sirija...AlfaOmega wrote:Alo, nije ti ovo Poljska 39', smiri se malo. Ni aljazeera nije tak nabrijana.red wolf wrote:Assadove snage izgubile su kontrolu nad Sooror Hill-om i Cemetery Hillom južno od Alepa...Sirijska oporba napreduje nezaustavljivo...
Guest- Guest
Pa Sirija... trebalo bi da Rusi pobjeđuju.
red wolf wrote:Assadove snage izgubile su kontrolu nad Sooror Hill-om i Cemetery Hillom južno od Alepa...Sirijska oporba napreduje nezaustavljivo...
A odakle ti dobijaš sve te podatke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa sad...Tko zna što sad Rusi misle ili što oni očekuju...AlfaOmega wrote:Pa Sirija... trebalo bi da Rusi pobjeđuju.
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50