Sirija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Sirija
Winter is coming wrote:
Ya habibi
Last edited by Yehudi on Sat 31 Oct - 19:32; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I kaj veliš yeho ti na to što ovi "tvoji" iz zraka gađaju tvoje?
Hajde se lipo razgovaraj kao prvo.
Kao drugo, misliš li da Rusija nije uočila te zrakoplove Izraelske?
Radi se o tome da je Rusija bila iskrena kad je obećala Izraelu
da neće dopustiti naoružavanje hezbolaha. Meni je očito da su
Iranci pokušali dati hezbolahu neko oružje koje ovi nebi rabili
protiv isis već su to nešto pokušali prebaciti u Lebanon za neke
druge svrhe i ciljeve.
Mossad sve dozna.
Kao drugo, misliš li da Rusija nije uočila te zrakoplove Izraelske?
Radi se o tome da je Rusija bila iskrena kad je obećala Izraelu
da neće dopustiti naoružavanje hezbolaha. Meni je očito da su
Iranci pokušali dati hezbolahu neko oružje koje ovi nebi rabili
protiv isis već su to nešto pokušali prebaciti u Lebanon za neke
druge svrhe i ciljeve.
Mossad sve dozna.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Kasno je za lip razgovor.
Ali et, da ti udovoljim... kakav si kostim obuka za večeras? Eto lipog pitanja
Ali et, da ti udovoljim... kakav si kostim obuka za večeras? Eto lipog pitanja
Kojeg? Ovog ili ovog?
lose vidis, ofenziva i dalje traje, medjutim posto ocekujes blickrig lli oluja akciju, nis od toga, tamo je realnost borbe sasma drugacija, tamo za zauzeti jedno selo je problem a kamoli neki veci teritorij, kontaj i da su kozojebi naoruzana skoro isto kao i assad, samo im fali zracna podrska i bili bi pari, u prednosti su i s ljudstvom jer dolaze non stop koljaci iz svijeta, sto se tice dogovora, bit ce dogovora al to ce potrajat jer za sad rusi su ti koji postavljaju pravila igre, dajte nam koordinate opozicije da ih ne bombardujemo, isto kao sto ameri nece nikad pristat da al nusra bude javno pod njihovoom zastitom, jedino ako al nusra nestane sa scene, tj promjene ime u sto sumnjam, nisu tvoja razmisljanja pogresna medjutim gledas previse serviranih vijesti, recimo ja sam za idlib znao mjesec dana unaprijed da ce pasti jer se sprema ofenziva a obrana je bila vise nego jadna, sad iza tih islamista stoje oficiri turske sad izraela i saudije, cak je i britanski sas dosta prisutan tako da su oni za razliku od sirijske vojske malo bolje uradili ubranu, sto se tice isila, tu si u pravu, isil koristi priliku dok ovi deru al nusru i ostale al to su sitna napredovanja u odnosu na proslu godinu, medjutim isil je kuratz na biciklu, pravilo je uvijek da dok imas snage razjebes onog jaceg a to je u ovom slucaju al nusra i ostali kozojebi, isil bude dosao kao secer na krajuneoliberalni_placenik wrote:pa i Rusi i Assad pristaju na pregovore sa "umjerenim glavosječama". Očito "umjerene glavosječe" i Assad su shvatili da jedni i drugi nemogu poraziti jedne i druge, pa onda primirje . Eh sada treba dogovoriti uvjete primirja. Ali konačno je nešto krenilo. jer vidim na terenu po ratu iz Sirije da ofenzivinih napada je sve manje.mutava baštarda wrote:Fsa se toliko dobro drži da su pristali na sve o čemu u razdoblju od prije četri godine pa do prošlog mjeseca nisu htjeli ni pregovarati. Nije ovdje rujama stalo samo do vojne prisutnosti i saveznika nego se i njima radi o glavi. Ako se ovdje budu radili ustupci islamstičkim pobunjenicima tko će biti idući. Hajde da vidimo kako će se dogovoriti tko je umjeren, a tko nije. P.s ameri misle poslati 50 ljudi :ramba 3, teksaškog renđera, narednika mcclanea, kapetana ameriku i još neke...
evo medek nas otjeramaggie13 wrote:hmm,eto ti ga sad..'ako ne pojedem',pa za dva tjedna..bolje da ne preispitujem vise tvoj karakter,nece ostat ni papir od cokolade. :PLeviathan2 wrote:pa sad...., karakter mi je nula kad su cokolada i slatkisi u igri, povodljiv sam, al eo ako ne pozderem sve javim, a ici ce gigi za dva tjedna opet doma tako da je priliv konstantan, obecao mi je i limoncelo, domaci, pa da probam jel valja :Dmaggie13 wrote:hahaha,dobar plan..na sve mislis:DLeviathan2 wrote:znas onu narodnu, ako budali nemos opalit plesku, ignoriraj je, eo kad dolazim u zgb donesem ti cokoladu i ostavim negdje pa pokupis, naravno kod neke osobe kojoj vjerujes, da ne pozdere, :face:maggie13 wrote:Ok,shvacam..nekad te zna uvuc u nekakav krug..bez kraja i pocetka,kao da niste u istoj prici ..:-X
Samo da sve stane na međusobnom ignoriranju,to je najpametnije ;)
Nego,hoces li ti uspjet odolit da je ne eliminiras,pitanje je sad..vjerujes li u cvrstinu svog karaktera B-)
A,mozes i taj limoncelo dodat ako ti se ne svidi 8-)
Lose je sto imamo slicne interese i sklonosti..he he
И показа ми чисту реку воде живота, бистру као кристал, која излажаше од престола Божијег и Јагњетовог.
Winter is coming-
2014-04-14
'ko? Ja? :DLeviathan2 wrote:ona je utekla, ja nijesam :DWinter is coming wrote:je odma ste utekli
Medo se zeza..
2014-04-12
eto, medo mi uheba pokusaj barenja, propala baustelska romantikamaggie13 wrote:'ko? Ja? :DLeviathan2 wrote:ona je utekla, ja nijesam :DWinter is coming wrote:je odma ste utekli
Medo se zeza..
leviathan i maggie osim sporadične dalekometne paljbe još nisu krenuli u izvidnicu neprijateljskih položaja, što je uvjet za blisku borbu prsa o prsa. Za konačni obračun izostaje podrška saveznika iz amerike, medolina.
Za to vrijeme na jugozapadu Aleppa SAA i saveznici napreduju i osvajaju još par mjesta u smjeru autoputa alep damask...
leviathan i maggie osim sporadične dalekometne paljbe još nisu krenuli u izvidnicu neprijateljskih položaja, što je uvjet za blisku borbu prsa o prsa. Za konačni obračun izostaje podrška saveznika iz amerike, medolina.
Za to vrijeme na jugozapadu Aleppa SAA i saveznici napreduju i osvajaju još par mjesta u smjeru autoputa alep damask...
otvori ti baustela caffe i donesi onaj zazivani limoncelo,vidit ces romantike 8-) ukoliko nas potres ne zaustavi..):Leviathan2 wrote:eto, medo mi uheba pokusaj barenja, propala baustelska romantikamaggie13 wrote:'ko? Ja? :DLeviathan2 wrote:ona je utekla, ja nijesam :DWinter is coming wrote:je odma ste utekli
Medo se zeza..
Btw,je li stvarno ISIL srusio ruski airbus? :S
2014-04-12
hahaha,ovo je pravo javljanje u zivo :Dmutava baštarda wrote:Stanje na terenu 1.11.2015.
2014-04-12
Kunu se Allahom da jesu. E sad, sve ovisi koliki su vjernici zapravo.
Ah,da..ili je neki pilot k'onaj Nijemac..:-(
2014-04-12
To mi je zapravo prvo palo na pamet, jer jer ruski pilot u pitanju. Ali nisam htio da ljutim ovdašnje rusofile. ^^
Da,shvacam..;)
Treba sacekat mjerodavne izvjestaje...ovi bi se hvalili svim i svacim,za odrzavanje imagea..kao da im trebaju dodatni dokazi..^.^
Treba sacekat mjerodavne izvjestaje...ovi bi se hvalili svim i svacim,za odrzavanje imagea..kao da im trebaju dodatni dokazi..^.^
2014-04-12
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50