Sirija
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Sirija
Pa sad...Tko zna što sad Rusi misle ili što oni očekuju...AlfaOmega wrote:Pa Sirija... trebalo bi da Rusi pobjeđuju.
Guest- Guest
Gdje i drugi...Ringo10 wrote:red wolf wrote:Assadove snage izgubile su kontrolu nad Sooror Hill-om i Cemetery Hillom južno od Alepa...Sirijska oporba napreduje nezaustavljivo...
A odakle ti dobijaš sve te podatke
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Pa Sirija... trebalo bi da Rusi pobjeđuju.
PA Rusi svoj posao odrađuju, ali problem je na terenu. A tu Rusi nisu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koji drugi? Jedino si ti ovdi drugi
Pa drugi ljudi koje zanima što se tamo događa...AlfaOmega wrote:Koji drugi? Jedino si ti ovdi drugi
Guest- Guest
Navodno, nije ni to.Ringo10 wrote:AlfaOmega wrote:Pa Sirija... trebalo bi da Rusi pobjeđuju.
PA Rusi svoj posao odrađuju, ali problem je na terenu. A tu Rusi nisu.
Nuland: Russia deploys heavy artillery in Syrian battles
Russia has deployed heavy artillery near the battlefield cities of Homs and Hama, as Moscow deepens its on-the-ground support of the Syrian armed forces' offensive against rebels, U.S. Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs Victoria Nuland said on Wednesday, according to Radio Liberty.
Nuland also said Moscow's air campaign in Syria was costing between $2 million and $4 million a day, and she described the effort, which has reportedly hit civilian areas, as immoral.
Nuland's comments came in testimony before the House Foreign Affairs Committee, where she and another top U.S. diplomat, Anne Patterson, assistant secretary for Near Eastern affairs, faced at-times withering criticism for the U.S. administration's strategy in Syria.
"Now Russia is fielding its own artillery and other ground assets around Hama and Homs, greatly increasing their soldiers' vulnerability to counterattack," she said.
"Russia is hemorrhaging money in this latest adventure," she said.
Russia's deployment to Syria – its largest outside the former Soviet Union in two decades – has included advanced fighter jets, antiaircraft missile systems, tanks, and armored personnel carriers.
But much of the Russian weaponry has been positioned at of the Latakia air base in western Syria.
Analysts say little of that weaponry or Russian personnel have been seen directly on the front lines.
The overwhelming majority of ordnance dropped in Syria has been unguided "dumb" bombs, according to U.S. Defense Secretary Ash Carter and other officials.
Moscow has not announced any casualty figures, with the exception of the death of a serviceman on October 24 who officials said committed suicide.
Pa zanima sve nas. Nebu te pitali. Gdi to čitaš?red wolf wrote:Pa drugi ljudi koje zanima što se tamo događa...AlfaOmega wrote:Koji drugi? Jedino si ti ovdi drugi
Ja mislim da vidim kamo sve ovo vodi što se sad događa dolje...Mislim da mi je jasno zašto su Assadove snage napustile većinu gradova između Aleppa i Hame...Ali ću se suzdržati od daljnjih komentara...
Last edited by red wolf on 5/11/2015, 19:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
Samo je zimu čekala, jerbo je tad najgadnija. ;)bogomdani wrote:E tek sad dolazi Ruska Čizma...
Ma pusti američke price.bogomdani wrote:E tek sad dolazi Ruska Čizma...
Pa možada će pojačati artiljerijske snage I slično ali u borbene akcije neće ići.
Ali ovo im je idealna prilika da treniraju SPECNAZ u ratnim uvjetima.
2015-09-24
HAjde podijeli svoju genijalnost sa nama prosječnima.red wolf wrote:Ja mislim da vidim kamo sve ovo vodi što se sad događa dolje...Mislim da mi je jasno zašto su Assadove snage napustile većinu gradova između Aleppa i Hame...Ali ću se suzdržati od daljnjih komentara...
2015-09-24
Nisam ja iznad prosjeka...Ringo10 wrote:HAjde podijeli svoju genijalnost sa nama prosječnima.red wolf wrote:Ja mislim da vidim kamo sve ovo vodi što se sad događa dolje...Mislim da mi je jasno zašto su Assadove snage napustile većinu gradova između Aleppa i Hame...Ali ću se suzdržati od daljnjih komentara...
Guest- Guest
Samo im još to treba.AlfaOmega wrote:Samo je zimu čekala, jerbo je tad najgadnija. ;)bogomdani wrote:E tek sad dolazi Ruska Čizma...
2015-09-24
Samo im još to treba.AlfaOmega wrote:Samo je zimu čekala, jerbo je tad najgadnija. ;)bogomdani wrote:E tek sad dolazi Ruska Čizma...
2015-09-24
Pa Rujama vise pase zima,i bolje su na njua navikli..Khozoepima ce se guzice posmrzavati..pustinje zimi su gore nego zamrzivaci..Ringo10 wrote:Samo im još to treba.AlfaOmega wrote:Samo je zimu čekala, jerbo je tad najgadnija. ;)bogomdani wrote:E tek sad dolazi Ruska Čizma...
Guest- Guest
Ruje već odmazuju skije
Ma ima samo da ih triskaju po pustinji..to podrucje zime je jako vjetrovito i suho,malo je padalina,tanke su,ali zato kosti produhava
Guest- Guest
Red se utiša... to SAA već krenula u kontraofenzivu?
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50