Sirija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sirija
Syria - Damascus_Countryside
An army unit killed 9 terrorists from “Ajnad al-Sham Islamic Union” in Daraya
in Damascus countryside, a military source said.
Two Arab "palestinian" terrorists named Ayham al-Salem
and Mohammad Maslamani were among the dead.
-----------------------------------------------------------------
Eto na i "palestinci" u -isis-
. Do duše, mene ne čudi.
An army unit killed 9 terrorists from “Ajnad al-Sham Islamic Union” in Daraya
in Damascus countryside, a military source said.
Two Arab "palestinian" terrorists named Ayham al-Salem
and Mohammad Maslamani were among the dead.
Eto na i "palestinci" u -isis-
. Do duše, mene ne čudi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
"Učesnici u sirijskim razgovorima žele da postignu nacionalno i regionalno primirje u narednim nedjeljama", prenosi agencija riječi njemačkog ministra.
Osim toga, prema riječima Štajnmajera, ministri su se dogovorili da rade na očuvanju jedinstva Sirije i njenog sekularnog uređenja.
ha ha nema od toga ništa.
Osim toga, prema riječima Štajnmajera, ministri su se dogovorili da rade na očuvanju jedinstva Sirije i njenog sekularnog uređenja.
ha ha nema od toga ništa.
AlfaOmega wrote:A ovi što gaze po njima su ka sirijska vojska?
Da. Ili regularna ili teritorijalna obrana, svejedno.
Ništa strašno.
2014-04-20
ok,samo nastavite..necu vas ometat..dok mi ne dođe:DLeviathan2 wrote:jok, analiziranje u tijeku, komplicirano je to isto kao i izlazak hrvatske iz ekonomske i moralne krize, 100 puteva a neznas koji kam vodimaggie13 wrote:utekla sam kad si spomenuo strah od zena ,pa da ti ne nanosim daljnje traume B-)Leviathan2 wrote:nego, meggica utekla cim sam spomenuo barenje , hmm, treba to zapamtit :D
Nego,jeste dobro izanalizirali nedavne događaje..'ko je koga,koliko i kako te perspektivu daljnjih tamanjenja?;O)
A,kad ce,ne zna se B-)
2014-04-12
A da ovi gaze po njima, bilo bi strašno?Yehudi wrote:AlfaOmega wrote:A ovi što gaze po njima su ka sirijska vojska?
Da. Ili regularna ili teritorijalna obrana, svejedno.
Ništa strašno.
18+ not for shock! Syria's Houla martyred children were Pro ASSAD look at the wristband!!
Djeca ubijena od strane -fsa- ( umjereni ) samo jer su na odjeći imali neki znak (zastavu Sirije,bedj podrške Assadu ili sl.)
Pa neka pojedinci tu i dalje podržavaju -"fsa" , medieval, "umjerene".
2014-04-20
ma dobrodosla si da ometas, hebemu, pa nis ti ezek da svima ides na jetru :D, a mozda i ja skupim hrabrosti pa te pozovem na kavicu ak te nije sram izaci s facom kakav sam ja :Dmaggie13 wrote:ok,samo nastavite..necu vas ometat..dok mi ne dođe:DLeviathan2 wrote:jok, analiziranje u tijeku, komplicirano je to isto kao i izlazak hrvatske iz ekonomske i moralne krize, 100 puteva a neznas koji kam vodimaggie13 wrote:utekla sam kad si spomenuo strah od zena ,pa da ti ne nanosim daljnje traume B-)Leviathan2 wrote:nego, meggica utekla cim sam spomenuo barenje , hmm, treba to zapamtit :D
Nego,jeste dobro izanalizirali nedavne događaje..'ko je koga,koliko i kako te perspektivu daljnjih tamanjenja?;O)
A,kad ce,ne zna se B-)
ajoj,kako okrutno...:DLeviathan2 wrote:ma dobrodosla si da ometas, hebemu, pa nis ti ezek da svima ides na jetru :D, a mozda i ja skupim hrabrosti pa te pozovem na kavicu ak te nije sram izaci s facom kakav sam ja :Dmaggie13 wrote:ok,samo nastavite..necu vas ometat..dok mi ne dođe:DLeviathan2 wrote:jok, analiziranje u tijeku, komplicirano je to isto kao i izlazak hrvatske iz ekonomske i moralne krize, 100 puteva a neznas koji kam vodimaggie13 wrote:utekla sam kad si spomenuo strah od zena ,pa da ti ne nanosim daljnje traume B-)Leviathan2 wrote:nego, meggica utekla cim sam spomenuo barenje , hmm, treba to zapamtit :D
A,kad ce,ne zna se B-)
Sad kad ti se isceri sa 10 ha..:D
Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
Samo ti reci gdje i ja dolazim..barem tu ima kafica...na svakom pdf-u po jedan..:P
2014-04-12
Leviathan2 wrote:ja mislim da bi bilo najbolje da ga posalju kadirovu, bolje od metka u celoYehudi wrote:Zarobljeni Čečenac kod Alepa.
Baš sam se pitao šta bi on volio.
Ostati tamo ili da ga izruče Kadirovu.
Sad mu slijedi ispitivanje i to takvo da će priznati ama baš sve nepodopštine.
Od kad je mamu prvi put za cicu ugrizao............ pa nadalje,do hapšenja.
2014-04-20
ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
ajd dobro, bar si mi jednu osobinu pogodila, pouzdan, unutarnja dobrota je mit, ljepota u dusi je samozavaravanje za ruzne, , al ova tvoja recenica me podsjetila na legendarnu recenicu Hogara Strasnog koju je izrekao odgajajuci svog sina Hamleta, -Sine Hamlete, nije sve u novcu....... ima tu zlata dijamanata, rubina....
Ostati tamo ili da ga izruče Kadirovu.
Sad mu slijedi ispitivanje i to takvo da će priznati ama baš sve nepodopštine.
Od kad je mamu prvi put za cicu ugrizao............ pa nadalje,do hapšenja.
aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
ajd dobro, bar si mi jednu osobinu pogodila, pouzdan, unutarnja dobrota je mit, ljepota u dusi je samozavaravanje za ruzne, , al ova tvoja recenica me podsjetila na legendarnu recenicu Hogara Strasnog koju je izrekao odgajajuci svog sina Hamleta, -Sine Hamlete, nije sve u novcu....... ima tu zlata dijamanata, rubina....
I,nemoj mi tako demistificirat te utjesne izraze poput unutarnje ljepote,dobrote,i slicnih velikih izraza..kao kad se kaze da lijepa zena ne moze biti pametna..cista diskriminacija :D
Pa,da,istina..ima nesto i u cokoladi..dobroj..ne u ovim dijabetsko-toksicnim bombama iz vecine nasih ducana :-o :D
2014-04-12
Dal su te prošli trnci dok si ovo promatrao?Leviathan2 wrote:ja mislim da bi bilo najbolje da ga posalju kadirovu, bolje od metka u celoYehudi wrote:
Zarobljeni Čečenac kod Alepa.
Guest- Guest
Interesantan klip. Izjave nekih od onih 70 oslobodjenih iz
isis zatvora. Za prijevod na Engleski klikniti ikonicu za translate.
2014-04-20
Strašno...Yehudi wrote:
Interesantan klip. Izjave nekih od onih 70 oslobodjenih iz
isis zatvora. Za prijevod na Engleski klikniti ikonicu za translate.
Guest- Guest
Donja slika -28.10.
Gornja slika -30.10.
Situacija oko Al Safirah
2014-04-20
Evo nekih pomaka u sjevernom Homsu 3. tenkovska i 11. oklopna
divizija su uspjele osvojiti naselje Al Duvair.
-----------------------------------------------
http://www.almasdarnews.com/article/...northern-homs/
Following a morning of intense firefights with the Islamist rebels of Jabhat Al-Nusra and the Free Syrian Army, the Syrian Armed Forces were able to impose full-control over Al-Duwayr after killing 13 enemy combatants and destroying their primary hideout inside this town.
The Syrian Armed Forces did not stop at Al-Duwayr: not long after taking control of the aforementioned town, the SAA’s 3rd Armored Division pushed into the strategic village of Dar Al-Kabeera, where they were confronted by a large force from Jabhat Al-Nusra and Harakat Ahrar Al-Sham.
In addition to their assault on Dar Al-Kabeera, the Syrian Armed Forces continued their advance inside the integral town of Tayr Ma’lat, capturing 4 building blocks from the Islamist rebels of Jabhat Al-Nusra and the Free Syrian Army, while also seizing their weapons and ammunition supply depot.
2014-04-20
aaaaa, e da znas kakvu sam cokoladu nasao odmah bi me zaprosila, radi je neka familija iz okolice siene u italiji, nema je u lidlu i slicnim ducanima za kupit nego samo u ducanima koji su specijalizirani za prodaju cokolada bombona i slicnih slatkarija (tako mi objasnio ovaj moj baustelac) , u njima se jos uvijek bomboni prodaju na vagu i drze ih u onim staklenkama, nemos kupit vise od jedne cokolade odjednom, a dooooooooooooooooooooooobra, onaj stari nostalgicni okus cokolade, milka i slicne pizdarije su obicno smece,maggie13 wrote:aha,vidis kako sam zakukuljila pouzdanost,da vidim hoces li se uhvatit..:DLeviathan2 wrote:ajmemaggie13 wrote:Da sram..pa nisam ja povrsna zenska koja gleda samo izgled..ljepota je u dusi..unutarnja dobrota,pouzdanost i te stvari..8-)
I,nemoj mi tako demistificirat te utjesne izraze poput unutarnje ljepote,dobrote,i slicnih velikih izraza..kao kad se kaze da lijepa zena ne moze biti pametna..cista diskriminacija :D
Pa,da,istina..ima nesto i u cokoladi..dobroj..ne u ovim dijabetsko-toksicnim bombama iz vecine nasih ducana :-o :D