Sirija
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Sirija
evo ovo je presijek poginulih u DR po godištima 1963 (600),1964 (600),1965 (600),1966 (630)1967 (670),1968 (703), 1969 (600) 1970 (697).1971 (670), plus oko 400 onih koji su bili i mlađi od 1971. koji su poginuli u kasnijim godinama rata. a od ovih naprijed navedenih više od polovice je izginulo u prve dvije godine rata...znači preko 3000 tisuće mladih ljudi... i skoro isto toliko ljudi u ranim tridesetima...s tim da treba uzeti u obzir da se radi o skoro 10% od ukupnog broja ljudi pod oružjem u zadanom vremenu tj u prve dvije godine
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ova država je od kurca, i ponovio sam svoju ideologiju. ne mislim se mlatit za ovu državu, jer država će nas napuniti arapima, država će mlatiti svakoga tko kaže da je protiv(indirektno) i onda će na kraju država tražiti od ekipe koju je mlatila da se ratuje za nju.
u ostalom ovu državu su razjebali HDZ/SDP bratija, onu se se uhljebili na izmišljenim poslovima, radi HDZ/SDP bratije većina mojih frendova između 20i30 su nezaposleni bez perspektive, ja iman sreće da iman nešto $$$ što okrećem neznam niti sam kako, i onda u idućem sukobu očekujem HDZ/SDP lopove, uhljebe i njihovu familiju da se ratuje. nisam lud, niti ja niti moji frendovi, HDZ/SDP ekipa nas opljačkala, i uhljebila se na izmišljenim poslovima, svako izmišljeno radno mjesto , u ekonomiji uništi 2-3 u privatnom sektoru, pa nismo ludi da se ratujemo za njihove fotelje..
ja i moji frendovi koji smo razjebani od HDZ/SDP ekipe ne planiramo ratovati za te budale, pa da mi budemo na fronti a neka mladež SDPa koja je volontirala i pomagala arapima,pa da sutra bude u logistici, ili neki HDZovci koji su pljačkali 90tih i čija su se djeca uhljebili preko roditelja pa da oni budu isto u logistici.
ne, ne i ne.
Meni više vrijedi Šveđanin, Njemac, Rus, Englez koji djeli moja stajališta , nego Hrvat antifašist, ljevičar, liberal, pa rekao bih uhljeb iz SDPa i HDZa(čast izuzecima).
ja i frendovi znamo da će doći do sranja, i planiramo našu obuku proći, povezujemo se, pomalo se dogovaramo kako ćemo šta ćemo, imamo par godina vremena, i da , ne planiramo ratovati za HDZ-SDP oligarhiju, čisto da se zna
u ostalom ovu državu su razjebali HDZ/SDP bratija, onu se se uhljebili na izmišljenim poslovima, radi HDZ/SDP bratije većina mojih frendova između 20i30 su nezaposleni bez perspektive, ja iman sreće da iman nešto $$$ što okrećem neznam niti sam kako, i onda u idućem sukobu očekujem HDZ/SDP lopove, uhljebe i njihovu familiju da se ratuje. nisam lud, niti ja niti moji frendovi, HDZ/SDP ekipa nas opljačkala, i uhljebila se na izmišljenim poslovima, svako izmišljeno radno mjesto , u ekonomiji uništi 2-3 u privatnom sektoru, pa nismo ludi da se ratujemo za njihove fotelje..
ja i moji frendovi koji smo razjebani od HDZ/SDP ekipe ne planiramo ratovati za te budale, pa da mi budemo na fronti a neka mladež SDPa koja je volontirala i pomagala arapima,pa da sutra bude u logistici, ili neki HDZovci koji su pljačkali 90tih i čija su se djeca uhljebili preko roditelja pa da oni budu isto u logistici.
ne, ne i ne.
Meni više vrijedi Šveđanin, Njemac, Rus, Englez koji djeli moja stajališta , nego Hrvat antifašist, ljevičar, liberal, pa rekao bih uhljeb iz SDPa i HDZa(čast izuzecima).
ja i frendovi znamo da će doći do sranja, i planiramo našu obuku proći, povezujemo se, pomalo se dogovaramo kako ćemo šta ćemo, imamo par godina vremena, i da , ne planiramo ratovati za HDZ-SDP oligarhiju, čisto da se zna
Last edited by neoliberalni_placenik on Thu 29 Oct - 0:59; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
Guest- Guest
bilo je "hdz" i "sdp" ovaca i u ranijim vremenima daleko prije ovih, i neovisno o njima hrvati su ratovali, i ako ćemo realno mnoge krvave bitke su izgubili, kad bi se išlo zbrajati ukupne gubitke unutar hrvatskog korpusa oni su ogromni, teško da se to da i pobrojati... ko što rekoh ne zamjeram ali žalim... od ovih gore taksativno pobrojanih bar 40 sam osobno poznavao i znam da nisu poginuli ni za hdz ni za sdp niti su i sa jednima i drugima imali ikakve veze, ne mre se to tako izrelativizirati... u stvari može, ali će nas to skupo koštati....
2015-08-08
ja sam rekao, nisam lud da idem na frontu , ako ispred mene neće biti onaj Bosanac iz centra za mirovne studije, cila ekipa iz NWO sektora, zatim većina novinara koji su se zalagali za trpanje arapima, zatim mladež HDZ/SDPa ili njihova djeca.
Ako takvi budu služili vojsku, onda ja budem dobrovoljac. u suprotnom važi ovaj prvi scenario, preživljavanje mene i moje ekipe istomišljenika, a ovo prvo neće biti, jer budimo realni tako uvijek bude.. ali fala bogu neću ja biti lud.. nemože ona Miletićka iz HDza govoriti nedjeljom u 2 , da su arapski imigranti dobri za europu, a sutra će njezina djeca ili njezin muž preko političke veze eksivirati vojnu službu a poslat će nekoga od nas.. nebudemo gledali taj scenario
Ako takvi budu služili vojsku, onda ja budem dobrovoljac. u suprotnom važi ovaj prvi scenario, preživljavanje mene i moje ekipe istomišljenika, a ovo prvo neće biti, jer budimo realni tako uvijek bude.. ali fala bogu neću ja biti lud.. nemože ona Miletićka iz HDza govoriti nedjeljom u 2 , da su arapski imigranti dobri za europu, a sutra će njezina djeca ili njezin muž preko političke veze eksivirati vojnu službu a poslat će nekoga od nas.. nebudemo gledali taj scenario
Guest- Guest
pa ok tvoje je legitimno pravo kao i svakog da kaže da nije lud da ide ratovati danas sutra eto zato što neće ići sin od miletićke, samo ti je izmaknulo iz vida da sin od miletićke će vrlo vjerojatno gibnuti na vrijeme a ti vrlo vjerojatno nećeš, pa sad njemu se može da ne ratuje jer eto nije ili neće biti tu a ti mu jebi mater taman sekundu prije neg što te ovi islamdžije budu klali...ne samo tebe jel...
2015-08-08
to da, ne kažem ja da će se moj scenario ostvariti, ja kažem koje su mi želje i mišljenja. i u ostalom nemože predividjeti još točno kada će se desiti, gdje će se desiti i što će se desiti.. puno naklapanja... vaša se generacija zajebala što ste vi koji ste se ratovali za državu , istu tu državu prepustili ljudima koji se nisu ratovali... naša generacija ako bude neko sranje, i ako ja budem u tom sranju , neću sigurno dopustiti da o državi odlučuju dezerteri i ekipa koja nije služila vojsku... mogu oni živjeti, ali nemogu imati pravo glasa niti pravo odlučivanja u politici i javnom životu. vojna država. to što se vaša generacija zajebala jebiga.. u ostalom meni je hrpa frendova otišla vanka, pola ih planira ići vanka, a ja sva sreća iman neku lovu ovdje, inače da nije toga već bi ja davno napustio državu, iako i dalje iman opciju čak se malo zaletit do njemačke i dalje,michaellcmacha wrote:pa ok tvoje je legitimno pravo kao i svakog da kaže da nije lud da ide ratovati danas sutra eto zato što neće ići sin od miletićke, samo ti je izmaknulo iz vida da sin od miletićke će vrlo vjerojatno gibnuti na vrijeme a ti vrlo vjerojatno nećeš, pa sad njemu se može da ne ratuje jer eto nije ili neće biti tu a ti mu jebi mater taman sekundu prije neg što te ovi islamdžije budu klali...ne samo tebe jel...
Guest- Guest
to je po meni izravno pišanje i omalovažavanje žrtve svih onih koje sam taksativno pobrojao jer oni usudim se ustvrditi svi do jednoga nisu ginuli za ono što ti navodiš nego zarad tebe i svih ostalih zarad vašeg bitka.... a gle sad jedne činjenice koja ti kao i mnoge druge izmakla iz vida... mi smo ukupno gledano imali žrtava ( i vojnici i civili ) cca 30 000 ako pribrojimo i žrtve hrvata u bih (znači već su hrvati u bih imali puno veće žrtve u odnosu na ukupan broj od nas u HR) a kolike bi žrtve imali da smo se prema svemu odredili kao muslimani s početka rata iako su znali po obrascu klod nas da ih čeka jebena tarapana, a ja se dobro sjećam spike bosanaca kako kod njih neće biti rata kao se to njih ne tiče i tako te nebuloze, a ono kurca 100 000 ih je zagnojilo bez jebem ti...
2015-08-08
iduća vlast, karamarko i HDZ, to će biti vlast koja će nas konačno odvesti do bankrota.. inače u ekonomiji bankrot nije loša stvar, nama što se bankrot prije desi, to su veće šanse da se eventualno spasimo.. centralizacija i javni sektor/birokracija/lopovluka(sve ovo od HDZ iSDP) su uništili ovu naciju gore od ičega, a ljudi srednjih godina i penzići su zajebali mladu generaciju, ubili su mladost. imamo najveći broj civilnih invalida i penzića općenito u državi.
čisto da ponovim svaki lažni zaposleni uhljeb, uništiti 3-4 radna mjesta u privatnom sektoru. svaki penzić sa nezarađenom penzijom isto uništi 1-2 radna mjesta.. zato i imamo situaciju da nakon grčke imamo najveći postotak mladih koji neradi.. samo do posla dolazi ekipa preko HDZ/SDP veza..
jaka mi je ova država , sada počela neke kvazi mobilizacije, i pazi koga zove - nezaposlene
naravno neće zvati uhljebe iz kancelarija HDZ/SDPovce, nego nezaposlene hahaha.. ma nisam ja toliko lud
čisto da ponovim svaki lažni zaposleni uhljeb, uništiti 3-4 radna mjesta u privatnom sektoru. svaki penzić sa nezarađenom penzijom isto uništi 1-2 radna mjesta.. zato i imamo situaciju da nakon grčke imamo najveći postotak mladih koji neradi.. samo do posla dolazi ekipa preko HDZ/SDP veza..
jaka mi je ova država , sada počela neke kvazi mobilizacije, i pazi koga zove - nezaposlene
naravno neće zvati uhljebe iz kancelarija HDZ/SDPovce, nego nezaposlene hahaha.. ma nisam ja toliko lud
Guest- Guest
e jebiga sad mi smo se zajebali... pa šta misliš da mnogima od nas nije bilo na pameti da se tu svu gamad rastjera i potuče, pa ja sam tu bez imalo friziranja i zadrške rekao kamo sreće da je bilo moći u nas da se to učini ali nije to tako jednostavno i nikad neće ni biti, ni u moje ni u tvoje vrijeme...
2015-08-08
u ostalom nemoraš sve gledati tako crno.
sukob sa imigrantima/arapima.. pitanje je dali će doći do njega. ako dođe, pitanje je kada će doći. može biti za 30-40-50godina. a ako i kada dođe pitanje je gdje će doći. činjenica jest da nema nikoga od njih u Hrvatskoj, nego svi idu putem Njemačke , i Švedske . Prije će tamo biti sranja nego ovdje kod nas.
sukob sa imigrantima/arapima.. pitanje je dali će doći do njega. ako dođe, pitanje je kada će doći. može biti za 30-40-50godina. a ako i kada dođe pitanje je gdje će doći. činjenica jest da nema nikoga od njih u Hrvatskoj, nego svi idu putem Njemačke , i Švedske . Prije će tamo biti sranja nego ovdje kod nas.
Guest- Guest
crno je da crnje ne mre biti, ali normalno je da ljudi ne vole razmišljati o crnjaku pogotovo ako se on samo nazire a još nije nastupio... a sjeti se šta sam ti ja govorio svojevremeno rat je trajno stanje a mirnodopska razdoblja su priprema za rat... a mi smo 2o godina ulupali da se razoružamo da svoje ljude rastjeramo a ono što je još tu ostalo pola ih more imat i volju i želju ali nema moći a druga polovica kalkulira i uvjetuje ako neće on neću ni ja...a usput i neznam jebiga pa je i to opravdanje... dao bog da sam u krivu ali nikad do sada nije bilo frke a da ta frka nije i nas zakačila, tako da čisto sumnjam da ćemo ovaj puta proći loss...
2015-08-08
a poanta (koja se ne dotiče ni tebe ni mene osobno niti ikog drugog osobno) je da ne budemo desetkovani ili još gore obrisani s lica zemlje. a islamdžije to ne jebe, pa ne pada im napamet vodit brigu o zarobljenicima ili o civilima koji su bili logistika njihovim neprijateljima... kod njih sve ide na istu mjeru...
2015-08-08
inače da se vratim na temu.. jedna nažalost odličan video TOW djelovanja, iako nažalost sa vidljivim žrtvama
I zanimljivo , izgled da SAA(assadova) pokrenila napad na Palymiru, aj fala kurcu da su se sjetili.. nakon što su ih dobro naguzili ovi FSA islamisti, bilo je i vrijeme da konačno krenu na ISIL
I zanimljivo , izgled da SAA(assadova) pokrenila napad na Palymiru, aj fala kurcu da su se sjetili.. nakon što su ih dobro naguzili ovi FSA islamisti, bilo je i vrijeme da konačno krenu na ISIL
Guest- Guest
nisu arapi neki ratnici.. osim far fanatičnih frakcija, prosječni arap je nesposoban, vidi se kako ih je izrael razguzio, ili kako oni houti iz jemena sa sanadalima napadaju vojsku koja po nekim analitičarima je 10. najjača vojska na svijetu(SA) i kako ovi ih totalno jebu. te arape ako se pobuni, da ostane 10% europljana, tih 10% europljana će ih zgazit.. treba počistiti 5kolonu unutar europe, zna se na koga mislim - one koji su omogućili da dođe do sukoba, njih treba počistiti, onda sve bude supermichaellcmacha wrote:a poanta (koja se ne dotiče ni tebe ni mene osobno niti ikog drugog osobno) je da ne budemo desetkovani ili još gore obrisani s lica zemlje. a islamdžije to ne jebe, pa ne pada im napamet vodit brigu o zarobljenicima ili o civilima koji su bili logistika njihovim neprijateljima... kod njih sve ide na istu mjeru...
Guest- Guest
posjetio sam neku stranicu na fejsu koja također stavlja klipove i fotke i to dosta aktualne znači unazad 2, 3 dana i ono što sam vidio teorista raznih fela je podosta zagnojilo, evo čitam baš kod grada safire 80 terorista likvidirano pa još tu negdje oko 400 gdje su bili u kontra ofenzivi, a saa ima gubitke oko 180... ima dosta klipova iz uličnih borbi...
2015-08-08
čak sam našao i intervju nekog sirijskog pukovnika gdje kritizira rusko djelovanje u smislu da baš i nisu precizni... da dosta lupaju u prazno...
2015-08-08
heh pusti ti te priče ratnici ili ne... 100 000 sirijskih vojnika je izgubilo život plus 30 000 dragovoljaca paramiilicija.. imao sam ja prilike fajtati se sa islamdžijama i nije točno to što netko servira... tih 14 dana mi je bilo neusporedivo gore nego bilo koji fajt kod nas... a to su bili preteče isila... istina je da smo mi njoh pošteno izrokali ali je takošer istina da su se oni od svojih rana oporavili vrlo brzo a mi od svojih ni dan danas...
2015-08-08
28. oktobar 2015.
Rusija uspešno lansirala balističku raketu sa deljivom bojevom glavom „Jars”
Rusija uspešno lansirala balističku raketu sa deljivom bojevom glavom „Jars”
RAKETNE strateške snage i Vazdušno-kosmičke snage Ruske Federacije uspešno su lansirale balističku raketu „Jars” opremljenu deljivom bojevom glavom.
Raketa je startovala sa kosmodroma Pleseck, a pogodila predviđeni cilj na poligonu Kura na Kamčatki.
„Bojeve glave stigle su u zadati rejon na poligonu Kura na poluostrvu Kamčatka. Postavljeni ciljevi lansiranja su postignuti, zadaci su ispunjeni u potpunosti” — saopštio je predstavnik ruskog Ministarstva odbrane za Raketne strateške snage Igor Jegorov.
Raketne strateške snage Rusije polako napuštaju mobilni raketni sistem „Topolj-M” s nedeljivom bojevom glavom i prelaze na na mobilne „Jarsove” s deljivom bojevom glavom.
Osnovne karakteristike RS-24 (domet, broj, snaga, i odstupanje bojevih glava, karakteristike sredstava za probijanje PRO protivnika, vreme ubrzanja i dr.) – vojna su tajna.
2014-04-14
michaellcmacha wrote:posjetio sam neku stranicu na fejsu koja također stavlja klipove i fotke i to dosta aktualne znači unazad 2, 3 dana i ono što sam vidio teorista raznih fela je podosta zagnojilo, evo čitam baš kod grada safire 80 terorista likvidirano pa još tu negdje oko 400 gdje su bili u kontra ofenzivi, a saa ima gubitke oko 180... ima dosta klipova iz uličnih borbi...
Koja stranica.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Syrian Army, Russian Air Force Preparing for Joint Liberation Operation in Palmyra
TEHRAN (FNA)- An intelligence source disclosed on Wednesday that the Syrian Army, popular force and the Russian Air Force are coordinating to launch a joint massive operation to win back militant-held Palmyra city in the Central Homs province.
The commander of the Syrian ground force, National Defense Forces (NDF) and the Russian air force are reviewing the last steps of their joint operation to recapture the ancient city of Palmyra from the ISIL terrorists.
Last week, scores of the ISIL terrorists were killed or wounded after their hideouts in al-Bayaraat near the ancient city of Palmyra were massively targeted by the Syrian forces.
---------------------------------------------
Čini se da je počela akcija oslobadjanja uništene Palmire.
TEHRAN (FNA)- An intelligence source disclosed on Wednesday that the Syrian Army, popular force and the Russian Air Force are coordinating to launch a joint massive operation to win back militant-held Palmyra city in the Central Homs province.
The commander of the Syrian ground force, National Defense Forces (NDF) and the Russian air force are reviewing the last steps of their joint operation to recapture the ancient city of Palmyra from the ISIL terrorists.
Last week, scores of the ISIL terrorists were killed or wounded after their hideouts in al-Bayaraat near the ancient city of Palmyra were massively targeted by the Syrian forces.
---------------------------------------------
Čini se da je počela akcija oslobadjanja uništene Palmire.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Page 9 of 50