Sirija
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Sirija
tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
ne mogu se nacuditi likovima koji podrzavaju Khozoepe samo zato jer ne idu na njih Ameri,nego Rusi.ali,dobro je to crvenkasti objasnio: Ako nesrto Rusi rade to nije dobro,jer su Rusi Srbi,a srbi neprijatelji,dakle,ne treba Ruse podrzavati,jer su neprijatelji..to je ta "logika"..
Guest- Guest
A i Ruse svi volimo. Svi znamo da Rusi ratuju za dobrobit čovječanstva, nikak za vlastite interese. Pa i u Bosni su ratovali za dobrobit čovječanstva 92', nisu sigurno zato kaj vole Srbe.
Pa evo,da se ne osjecas tako,ne bi imao potrebu odgovoriti na post...neoliberalni_placenik wrote:tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
ne mogu se nacuditi likovima koji podrzavaju Khozoepe samo zato jer ne idu na njih Ameri,nego Rusi.ali,dobro je to crvenkasti objasnio: Ako nesrto Rusi rade to nije dobro,jer su Rusi Srbi,a srbi neprijatelji,dakle,ne treba Ruse podrzavati,jer su neprijatelji..to je ta "logika"..
Guest- Guest
ko je rekao da se trebas izjasnit, djela govore sama za sebe :Dneoliberalni_placenik wrote:tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
Ne mora da znači da čovjek podržava kozohebe, neg možda neće da Bliskim Istokom dominiraju zemlje ka Iran i formacije ka šiitski Hezbollah.bogomdani wrote:Pa evo,da se ne osjecas tako,ne bi imao potrebu odgovoriti na post...neoliberalni_placenik wrote:tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
Kozohebi su ionak samo topovsko meso u ovom ratu.
pa i rumunji su onda bili , 92ge, a ako ces iskreno, znam i za hrvate koji su bili u vrs, tako da su svi ratovali za dobrobit covjecanstva :)AlfaOmega wrote:A i Ruse svi volimo. Svi znamo da Rusi ratuju za dobrobit čovječanstva, nikak za vlastite interese. Pa i u Bosni su ratovali za dobrobit čovječanstva 92', nisu sigurno zato kaj vole Srbe.
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Yodlanu su iran i hezbolah isto sto i tutsi pleme u africi, neinteresantni, nego njega jebu samo rusi, da rusi ne kidisu na kozojebe yodlan se nebi uopce oglasavao na ovoj temi kao sto i nije dok se nisu umjesali rusi, e sad je njegov trenutakAlfaOmega wrote:Ne mora da znači da čovjek podržava kozohebe, neg možda neće da Bliskim Istokom dominiraju zemlje ka Iran i formacije ka šiitski Hezbollah.bogomdani wrote:Pa evo,da se ne osjecas tako,ne bi imao potrebu odgovoriti na post...neoliberalni_placenik wrote:tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
Nemoj me hebat, promjenili su rodoslovlje?, do nekidan su bili bogumiliAlfaOmega wrote:Pa naravno. Svi smo mi slavonskog porijetkla još od pamtivijeka poznati ka veliki čovjekoljubi. Kud ćeš više kad Bošnjaci nastoje da se "izčlane" iz kluba Slavena, i odjednom tvrde su Iliri. :)
gut,gut,gut...Leviathan2 wrote:Yodlanu su iran i hezbolah isto sto i tutsi pleme u africi, neinteresantni, nego njega jebu samo rusi, da rusi ne kidisu na kozojebe yodlan se nebi uopce oglasavao na ovoj temi kao sto i nije dok se nisu umjesali rusi, e sad je njegov trenutakAlfaOmega wrote:Ne mora da znači da čovjek podržava kozohebe, neg možda neće da Bliskim Istokom dominiraju zemlje ka Iran i formacije ka šiitski Hezbollah.bogomdani wrote:Pa evo,da se ne osjecas tako,ne bi imao potrebu odgovoriti na post...neoliberalni_placenik wrote:tko se izjasnio da podržava kozojebe? baš me zanima?bogomdani wrote:THX..
Guest- Guest
Pa svi se pitaju zakaj toliko kaskaju sa pogledom u budućnost. Pa zato kaj previše analiziraju prošlost. Zato i mijenjaju povijesne teze sam tak
udjem u raspru sa jednim zagrijanim mujom, isto negira da pripada slavenima, on je od bogumila poteko i slicno, pa pitam ja a ko su ti ti jebeni bogumili, pa znas , to je jedan narod koji je nastanjivao bosnu i kad su turci dosli svi odreda presli na islam a poslije kad su se turci povukli onda su se dovukli srbi i hrvati na prazna podrucja koja su ostala iza turaka i naroda koji je otisao s njima, ajme, meni sjele kockice, pa si kim se ja raspravljam jebate, al kvaka je da su oni u to uvjereni do jaja, sad ce uzeti od shiptara primat ilirizma iako ni shiptari nisu iliriAlfaOmega wrote:Pa svi se pitaju zakaj toliko kaskaju sa pogledom u budućnost. Pa zato kaj previše analiziraju prošlost. Zato i mijenjaju povijesne teze sam tak
AlfaOmega wrote:A i Ruse svi volimo. Svi znamo da Rusi ratuju za dobrobit čovječanstva, nikak za vlastite interese. Pa i u Bosni su ratovali za dobrobit čovječanstva 92', nisu sigurno zato kaj vole Srbe.
Rusi ratovali u Bosni!!!!
Ovo je neki novi podatak.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo "dobrovoljci". Isto ka i Ukrajini. To je bar zvanični podatak.
A ti koju suzu pustio? Ma hajde nemoj, glavosjeci pobjedjuju na svim frontama. Barem u tvojoj glavi.red wolf wrote:Jesi li ustreptao na ovo?Leviathan2 wrote:
Hadar
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
AlfaOmega wrote:Samo "dobrovoljci". Isto ka i Ukrajini. To je bar zvanični podatak.
Ro]en u Bosni, živio u Sarajevu do 2000te, sve 4 godine rata pregulio preko leđa, bio na bojišnicama u Sarajevu I okoli njega ali tih Rusa nigdje video. Čuo jesam da je bilo 50 tak ruskih kriminalaca I budaletina "tamo negdje" ali niko nije precizirao gdje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jesi bacio drkicu na ovo, ajde priznaj...marcus-t wrote:A ti koju suzu pustio? Ma hajde nemoj, glavosjeci pobjedjuju na svim frontama. Barem u tvojoj glavi.red wolf wrote:Jesi li ustreptao na ovo?Leviathan2 wrote:
Hadar
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50